Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση! τυπικα οταν λεμε, εννοουμε απο το νομο / διαταξη? Αλλο εαν σου πει off the record οτι δεν θελει να το παρεις .Να το παρεις χωρις τη εγκριση του δηλαδη. Ειχα μια συζητηση με μια πολυ καλη μου φιλη η οποια γεννησε περσυ, και μου ειπε οτι απο το hr της ειχαν πει οτι πρεπει να υπογραψει το χαρτι για τον ΟΑΕΔ και ο εργοδοτης. εκει μπερδευτικα λιγο. αλλα μαλλον θα πρεπει να επικοινωνησω και με τον Οαεδ απευθειας. Επισης, μιας και τα ξερεις, ποτε δηλωνουμε την εγκυμοσυνη στο ικα? η τελος παντων ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να γινουν μεχρι να βγεις στην αδεια....

Ζαχαρούλα, εννοώ υποχρεωμένος από το νόμο. Το χαρτί στο οποίο αναφέρεσαι, φαντάζομαι, είναι εκείνο που σου ετοιμάζει ο εργοδότης και όπου αναφέρονται αναλυτικά οι άδειες που έχεις πάρει ως τότε (λοχείας, ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο, κανονική), αναλυτικά με ημερομηνίες, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο. Αυτό είναι ένα απί τα δικαιολογητικά που προσκομίζεις δτον οαεδ προκειμένου να σου χορηγήσει την άδεια-επίδομα και δεν επέχει τη θέση έγκρισης από μέρους του εργοδότη, του στυλ οκ συγκατατίθεμαι, πάρτην ;).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το ικα καλύτερα να ρωτήσει καθεμία στο υποκατάστημα που υπάγεται γιατί καμιά φορά το καθένα ζητάει τα δικά του.

Πάντως στο δικό μου κλείνεις ραντεβού με μαιευτήρα του τοπικού Κέντρου μάνας και παιδιού του ικα, κάπου μεταξύ αυχενικής και β επιπέδου και έχεις μαζί σου στο ραντεβού βιβλιάριο, γνωμάτευση του γυναικολόγου σου με την πητ και την αυχενική. Αυτός σου δίνει τη βεβαίωση του εοππυ πια την οποία προσκομίζεις με κάποια άλλα δικαιολογητικά (αυτά δεν είναι κάτι, τα έχεις, π.χ. βιβλιάριο, μια υπεύθυνη δήλωση κλπ.) στα γραφεία τους για να πάρεις την άδεια-επίδομα. Το πότε ακριβώς δεν το θυμάμαι αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Αυτάααα! Ουφφφφ!:shock:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Για τις ραγάδες λέω αυτή τη φορά να επενδύσω σε αμυγδαλέλαιο, που είπε κι η Μέλα.

Κι εγώ το βλέπω λιγάκι μοιρολατρικά το ζήτημα. Νομίζω ότι είναι θέμα δέρματος κι ό,τι 'ναι να 'ρθει, θε να 'ρθει :rolleyes:...

Την προηγούμενη φορά έβαζα όποτε το θυμόμουνα όμως κυριολεκτικά, μια που λεγόταν simulcium. Δεν έβγαλα καμία. Δεν ξέρω :roll:.

Kanti, καλώς μας ήρθες! Με το καλό!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

απροπο τα πρησμενα στήθη ,χθεσ το βραδυ καθηστερισε να ερθει στο σπιτι..και του έστειλα την έξης φωτο..λεγοντασ σου... αντε τυχερε...ετσι θα σου ερθω στο δημαρχειο...χαχα

:shock::mrgreen::mrgreen:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερούδια!

Μόλις τελείωσα απ' το γιατρό! Όλα είναι καλά, το μικρούλι μας μεγαλώνει. Φύλο δεν μάθαμε φυσικά. Ο υπέρηχος στο δημόσιο μαιευτήριο ελέγχει τα απολύτως απαραίτητα, οπότε μια και καλή στη β επιπέδου :?.

Μου έγραψε αιματολογικές ξανά και θα πάρω να κλείσω και ιδιωτικά για τη β επιπέδου.

Καλημέρα σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και στην παρέα σας. Κατατάσσομαι κι εγώ στις μανούλες Μαρτίου 2016 καθώς είμαι στην 16η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και έχω ΠΗΤ 30/3/2016. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, η κύηση (χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις) και οι εξετάσεις. Εύχομαι όλες να κρατήσουμε υγιή μωράκια στις αγκαλιές μας :)

Καλημερα καλως ηρθες, με το καλο το μωρακι σου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Για το ικα καλύτερα να ρωτήσει καθεμία στο υποκατάστημα που υπάγεται γιατί καμιά φορά το καθένα ζητάει τα δικά του.

Πάντως στο δικό μου κλείνεις ραντεβού με μαιευτήρα του τοπικού Κέντρου μάνας και παιδιού του ικα, κάπου μεταξύ αυχενικής και β επιπέδου και έχεις μαζί σου στο ραντεβού βιβλιάριο, γνωμάτευση του γυναικολόγου σου με την πητ και την αυχενική. Αυτός σου δίνει τη βεβαίωση του εοππυ πια την οποία προσκομίζεις με κάποια άλλα δικαιολογητικά (αυτά δεν είναι κάτι, τα έχεις, π.χ. βιβλιάριο, μια υπεύθυνη δήλωση κλπ.) στα γραφεία τους για να πάρεις την άδεια-επίδομα. Το πότε ακριβώς δεν το θυμάμαι αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Αυτάααα! Ουφφφφ!:shock:

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις! αλλη μια ερωτηση τελευταια: οταν λεμε στο ικα που υπαγεσαι, το ικα που αντιστοιχει στη κατοικια μας, η στην εργασια μας???

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημερούδια!

Μόλις τελείωσα απ' το γιατρό! Όλα είναι καλά, το μικρούλι μας μεγαλώνει. Φύλο δεν μάθαμε φυσικά. Ο υπέρηχος στο δημόσιο μαιευτήριο ελέγχει τα απολύτως απαραίτητα, οπότε μια και καλή στη β επιπέδου :?.

Μου έγραψε αιματολογικές ξανά και θα πάρω να κλείσω και ιδιωτικά για τη β επιπέδου.

Καλημέρα σε όλες!

μπραβο με το καλο η β επιπεδου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

απροπο τα πρησμενα στήθη ,χθεσ το βραδυ καθηστερισε να ερθει στο σπιτι..και του έστειλα την έξης φωτο..λεγοντασ σου... αντε τυχερε...ετσι θα σου ερθω στο δημαρχειο...χαχα`

110.jpg

:tongue::tongue::tongue:

πολυ σεξι!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και στην παρέα σας. Κατατάσσομαι κι εγώ στις μανούλες Μαρτίου 2016 καθώς είμαι στην 16η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και έχω ΠΗΤ 30/3/2016. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, η κύηση (χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις) και οι εξετάσεις. Εύχομαι όλες να κρατήσουμε υγιή μωράκια στις αγκαλιές μας :)

Καλώς ήρθες! Και εγώ πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ, έχουμε πολλά κοινά γιατί και εμένα για 30/4 μου έχουν πει κ είναι επίσης η πρώτη μου εγκυμοσύνη!! Μπορώ να κάνω μια ερώτηση λίγο αδιακριτη αλλά είμαι περίεργη, γιατί πολλοί φίλοι /γνωστοί μου λένε ότι είμαι μικρή για παιδί..Πόσο χρονών είστε; Εγώ 25!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Kanti καλώς ήρθες στην παρέα μας !! Με το καλο το μωράκι σου ! Ιωάννα εγω ειμαι 34 κ περιμένω το δευτερο μωρακι μου ! Μια χαρα είσαι , αν εσυ νιώθεις οτι μπορεις να ανταπεξέλθεις μην μασάς καθόλου !!! Ζαχαρούλα είχες καμία κλωτσιά απο το μωρακι σου ή ειμαστε εμείς οι 2 που ακόμα δεν νιώθουμε τίποτα ;;;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλως ηρθες!!! 30/3 ηταν η πρωτη πητ μου!! Στην αυχενικη με πηγαν 24/3!! Με το καλο!!!

Καλημέρα Νikolia26 καλώς σας βρήκα!!!Σ' ευχαριστώ πολύ, με το καλό κι εσύ!Φύλο είδατε; Ο γιατρός μου στην αυχενική μου είπε μάλλον αγοράκι αλλά πιο σίγουρος θα είναι στον επόμενο υπέρηχο που έχω, την επόμενη βδομάδα.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Για τις ραγάδες λέω αυτή τη φορά να επενδύσω σε αμυγδαλέλαιο, που είπε κι η Μέλα.

Κι εγώ το βλέπω λιγάκι μοιρολατρικά το ζήτημα. Νομίζω ότι είναι θέμα δέρματος κι ό,τι 'ναι να 'ρθει, θε να 'ρθει :rolleyes:...

Την προηγούμενη φορά έβαζα όποτε το θυμόμουνα όμως κυριολεκτικά, μια που λεγόταν simulcium. Δεν έβγαλα καμία. Δεν ξέρω :roll:.

Kanti, καλώς μας ήρθες! Με το καλό!

Καλημέρα Κiki v καλώς σας βρήκα :) με το καλό κι εσύ!!!

BeKsp1.png smQAp1.png 

Καλώς ήρθες! Και εγώ πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ, έχουμε πολλά κοινά γιατί και εμένα για 30/4 μου έχουν πει κ είναι επίσης η πρώτη μου εγκυμοσύνη!! Μπορώ να κάνω μια ερώτηση λίγο αδιακριτη αλλά είμαι περίεργη, γιατί πολλοί φίλοι /γνωστοί μου λένε ότι είμαι μικρή για παιδί..Πόσο χρονών είστε; Εγώ 25!

Καλημέρα ΙoannaMas! Καλώς σας βρήκα!Μάλλον 30/3 ήθελες να γράψεις ε; Εγώ είμαι 31. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, σημασία έχει πώς νιώθει κανείς και στην προκειμένη περίπτωση εσύ. Αντιλαμβάνομαι ότι το θέλεις πολύ, γι' αυτό και προέκυψε, οπότε μην προβληματίζεσαι με ότι σου λένε οι τρίτοι. Με το καλό το μωράκι σου :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...