-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Losr είπε:
Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.
Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα.
Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Καλή νομίζω είναι η οιστραδιόλη,αυτό που λες μακάρι να έχουν καλή ωρίμανση στην παρούσα θες ποιότητα και όχι ποσότητα,εύχομαι να πάει καλά....να δουλέψει σε σένα και να δεις αποτέλεσμα 🙏🥰
-
1
-
-
Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!
-
Θέματα
-
- 13.483 απαντήσεις
- 1.373.601 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 161.630 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.304.999 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 528.239 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 162.398 εμφανίσεις
-
-
-
- 145 απαντήσεις
- 8.681 εμφανίσεις
-
- 2.914 απαντήσεις
- 187.658 εμφανίσεις
-
- 13.483 απαντήσεις
- 1.373.601 εμφανίσεις
-
- 1.200 απαντήσεις
- 159.230 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 6
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 76 απαντήσεις
- 8.776 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 968 εμφανίσεις
-
- 129 απαντήσεις
- 9.234 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 10.189 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 4.519 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 273 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα