Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!

Γεωργια ουτε καν να σε απασχολει το θεμα. Δεν υπαρχει κανενας λογος επανεξετασης. Ισως ο ανθρωπος εκεινη την στιγμη να μην ηταν συγκεντρωμενος. Μετα απο πολλες ωρες δουλειες μπορει κ να ξεφυγει κατι. Παντως σιγουρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Pingu μου σε δυο εβδομαδες μου ειπε να ξαναπαω. Τωρα πρεπει να ετοιμασω τη χαρτουρα για τη διαδικασια του διορισμου.

Αντζη μου ηταν πολυ ομορφααα...! Ο μικρουλης σου ειναι μια χαρα να φανταστω πια με το αυτακι. 

Σαννακι τι κανεις?

Νατασακι μας τρελανε ο μπουτακιας με τις συλλαβες. Οσο μεγαλωνει τοσο πιο ζουζουνακος γινεται! :wub:

Δημητρουλονι αγαπημενο πως εισαι? Ηρεμησατε? Ολα ενα-ενα θα μπουν σε σειρα. Μιλησες με το κεντρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μελενια! Καλα ειμαι, εχω το μεσημερι ενδοκρινολογο κ το βραδυ θα παμε σε τραπεζι εξω. Αντε να ρθει η αυριανη μερα να παω γιατρο...

Σημερα εισαι καλυτερα αφου ειδες το μωρακι ε?

Κοριτσιαααααα πως μου ειστε;;;

Κοιλιτσες με μωρακια, ανακατωσουρες, λιγουριτσες, καρδουλες, αλιεν ,ανθρωπακια, τι υπεροχα βηματα ειναι ολα αυτα; εμβρυακια που προχωρουν, μωρακια που με τα καμωματα τους γεμιζουν τις ψυχες σας και κανουν κι εμας να ελπιζουμε!!!

Μπορει να μην μπαινω στις συζητησεις σας αλλα χαιρομαι πολυ που διαβαζω ευχαριστα θεματακια. 

Εγω δεν εχω κατι να πω οποτε απλα σας παρακολουθω απο αποσταση...

Τα νεοτερα σημερα ειναι οτι βρεθηκα ετεροζυγωτης στον παραγοντα leiden, οπου απο οτι μου ειπε ο γιατρος εκει πρεπει να οφειλονται οι αποβολες μου. ενεσουλες λεει στην επομενη εξωσωματικη και σε ολη την εγκυμοσυνη. 

Σε 2 εβδομαδες θα βγει και ο καρυοτυπος και στην περιοδο του Δεκεμβριου ή του Ιανουαριου κατεβαινω Αθηνα για την επομενη προσπαθεια. Νομιζω οτι πρεπει να αρχισει το επομενο γκρουπ προσπαθειων γτ απο οτι βλεπω δεν εχουμε αναμονες εεεε? ΑΝτε μπας και αλλαξει το γουρι.

Δημητρα ευχομαι να γινει κατι, να σε διευκολυνει οικονομικα το κεντρο και να προσπαθησεις στον επομενο κυκλο. Παρεα θα ειμαστε!!!

Φιλια πολλα και να προσεχετε τις κοιλιτσες

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Ειμαι οντως καλυτερα Σαννυ μου. Αυριο θα μας πεις κ τα δικα σου ομορφα νεα! Τι χαρα!!!

Εχεις full day σημερα :) . Καλυτερα ετσι θα περασει συντομα η ημερα. Καλα αποτελεσματα στον ενδοκρινολογο.

Μαρια μου σιγα-σιγα λυνεται το μυστηριο κ ολα θα πανε καλα. Κ εγω ακριβως το ιδιο με τον leiden κ με ξεκινησε ενεσουλες 20 ημερες πριν την εμβρυομεταφορα.

Ολα καλα θα πανε!!! Με το καλο.

• Μου αρέσει 1

Γεια σου Μαρακι! Τι ειναι το leiden;  Σου το βρηκαν στο νεο κεντρο; Θα λυθει κι αυτο και σιγουρα θα πετυχει την επομενη φορα! Με το καλο μικρη μου!

Αχ κορίτσια μου και ειδικοτερα Μελενια μου. Πριν σταυρωσουμε τον γιατρο μου να κανω μια μικρη διευκρινιση στις πληροφοριες που σας εδωσα σχετικα με την απορια μου. Επειδη εχθες ειμασταν και κουρασμενοι με τον αντρα μου κατι δεν καταλαβα καλα. Δεν ειχα δει τις εξετασεις εγω αλλα μονο ο αντρας μου και τελικα η IgM γραφει ασθενως θετικο με τιμη 1,25 και τιμες αναφορας <1,00 και ΙgG θετικο.

Που θα πει συμφωνα με το αρθρο πως επειδη ειναι κοντα στο χαμηλο οριο η IgM, πρεπει να οφειλεται στην ευαισθησια του μηχανηματος αν και εγινε επαναληψη δυο φορες το οποιο μεταφραζεται σε αρνητικη τιμη κατα 99%. Μου κολλησε λοιπον η λεξη "αρνητικο" μεσα στην κουραση μου και οταν διαβασα την τιμη "ασθενως θετικο" σημερα ανησυχησα. Γι' αυτο και ο γιατρος θελει να βεβαιωθει. Συγγνωμη για την παραπληροφορηση...

Miss Sunny να περασεις ομορφα σημερα. Και αυριο να μας πεις τα ευχαριστα νεα!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σου Μαρακι! Τι ειναι το leiden;  Σου το βρηκαν στο νεο κεντρο; Θα λυθει κι αυτο και σιγουρα θα πετυχει την επομενη φορα! Με το καλο μικρη μου!

Αχ κορίτσια μου και ειδικοτερα Μελενια μου. Πριν σταυρωσουμε τον γιατρο μου να κανω μια μικρη διευκρινιση στις πληροφοριες που σας εδωσα σχετικα με την απορια μου. Επειδη εχθες ειμασταν και κουρασμενοι με τον αντρα μου κατι δεν καταλαβα καλα. Δεν ειχα δει τις εξετασεις εγω αλλα μονο ο αντρας μου και τελικα η IgM γραφει ασθενως θετικο με τιμη 1,25 και τιμες αναφορας <1,00 και ΙgG θετικο.

Που θα πει συμφωνα με το αρθρο πως επειδη ειναι κοντα στο χαμηλο οριο η IgM, πρεπει να οφειλεται στην ευαισθησια του μηχανηματος αν και εγινε επαναληψη δυο φορες το οποιο μεταφραζεται σε αρνητικη τιμη κατα 99%. Μου κολλησε λοιπον η λεξη "αρνητικο" μεσα στην κουραση μου και οταν διαβασα την τιμη "ασθενως θετικο" σημερα ανησυχησα. Γι' αυτο και ο γιατρος θελει να βεβαιωθει. Συγγνωμη για την παραπληροφορηση...

Miss Sunny να περασεις ομορφα σημερα. Και αυριο να μας πεις τα ευχαριστα νεα!

Γεωργια ευχομαι ολες αυτες οι νεες ανησυχιες που βγαινουν μπροστα σου να σταματησουν και να μπορεσεις επιτελους ξενοιαστη να χαρεις τα 2 μωρακια πουερχονται!!!

Οσον αφορα το leiden επειδη μεχρι στιγμης μονο το ακουσα (περιμενω σε λιγο να μου τα στειλουν και γραπτως), ειναι θεμα με το αιμα και την πρωτεΐνη C, οπου εκει μαλλον οφειλονται οι αποβολες. Βγηκε απο τις εξετασεις για τις καθ' εξιν αποβολες που κανουν. Μολις το δω και γραπτως και το ψαξω λιγο θα σας πω περισσοτερα...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Γι αυτο σε ρωτησα χθες Γεωργια μου αν στα igm γραφει θετικο ή αμφιβολο. Οπως ειδες εγω δεν ειπα τιποτα για τον γιατρο, ισα-ισα που σου ειπα πως μπορει πανω στην κουραση να παρεβλεψε κατι. Με τετοια τιμη παντως σιγουρα δε θα υπαρχει προβλημα. ;)

Οσον αφορα τον παραγοντα leiden ειναι ενας απο τους παραγοντες που ελεγχουμε την πηξη του αιματος. Κοινος ανηκει στον ελεγχο της θρομβοφιλιας. Κ εφ'οσον επιβεβαιωθει χορηγουν αντιπηκτικες ενεσεις ηπαρινης. 

• Μου αρέσει 1

Ναι Μελενια μου προσεξα την διακριτικοτητα σου και σ' ευχαριστω. Αναφερθηκα σε σενα προσωπικα οχι φυσικα για να σου χρεωσω κατι. Προς Θεου. Απλως επειδη εισαι γιατρος και σε εβαλα σε μια διαδικασια να αναλυσεις την πληροφορια αυτη με λανθασμενες ενδειξεις αισθανθηκα ασχημα...

Κι εγω εχω εξεταστει για θρομβοφιλια, οποτε λογικα θα μου την εχουν κανει, ετσι;

4OQ2p3.png

Πωωωωω μπερδευτηκα με αυτα που διαβασα....

Λοιπον τα αρνητικα που διαβασα στα αποτελεσματα μου ειναι:

Αντίσταση στην Πρωτεϊνη C (APC-R) : 110sec

φερω τον πολυμορφισμο 807C>T σε ομοζυγη κατασταση

παραγοντα V (Leiden _G1691A) ετεροζυγωτης

παραγοντα V (R2_H1299R) ετεροζυγωτης

MTHFR (A1298C) ετεροζυγωτης

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Γεωργια μου δεν υπαρχει κανενας λογος να αισθανθεις ασχημα :) . Εδω μιλαμε μεταξυ μας κ οπου μπορουμε βοηθαμε. Εννοειται πως αφου εχεις κανει τον ελεγχο της θρομβοφιλιας εχουν ελεγξει τα παντα. Μην ανησυχεις για τιποτα! ;)

Μαρια ολα αυτα υποδηλωνουν θρομβοφιλια. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια μου

Δυστυχώς εγώ αδιαθετησα και απογοητευτικά.. Είχα 3 μέρες καθυστέρηση και Ει χα ξεσηκωθεί.. Τώρα θα πρέπει να δω από που προέρχονται όλες αυτές οι ανακατωσουρες που με ξεγέλασαν.. 

Χαίρομαι παρα πολυ που διαβάζω για υπέρηχους και καρδούλες!!!!

Σ' ευχαριστω Μελένια μου :)

Μαράκι, κριμα που δεν το ειχαν βρει νωριτερα...  θα κανεις ομως τις ενεσεις και ολα θα πανε τελεια αυτη τη φορα!

Αχ, Βασω αδιαθετησες; Μαλλον προεμμηνορυσιακα συμπτωματα θα ηταν. Δεν πειραζει. Παμε για την επομενη φορα!

4OQ2p3.png

Αλοοοο 

Βλέπω όλα καλά Γεωργία μου

Γειά σου Μελένια αστέρι μου!!! Πήγα στο κέντρο κ τους είπα ότι εβαλα για πουλημα το αμάξι ότι ψάχνω για δανεικά κ τίποτα ότι θα ξαναπληρωθούμε μαζεμενα λεφτά τον Ιανουάριο οπότε πάμε για τότε ε αν τα βάλουμε κ κάτω μέχρι να τελειώσω με σπέρμα κ εξετάσεις Γενάρης θα πάει χαχαχα οπότε το δρομολογώ για τότε πρώτα ο Θεός. Γεροί να είμαστε μιας κ κάνω μία τελευταία προσπάθεια κ τέλος δεν μπορώ άλλο κ οικονομικά αλλά κ ψυχολογικά! Εχω φτάσει στο σημείο να τα βλέπω όλα σαν σημάδι ότι δεν μας θέλει κ άλλες βλακείες...ε αυτοχαστουκίζομαι κ συνεχίζω!

Μαράκι θυμάμαι που σε έτρωγε με τις αντιπηκτικές είδες το ένστικτο??? Τώρα θα σου πάνε όλα τέλεια κοριτσάρα no worries!!

Αύριο κάνω εξετάσεις μιας κ αδιαθέτησα ...αρχίζω με τα σπερματάκια μας κ για να δούμε τι θα δούμεεεεε

Νταπαντούπα κ εγω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...