-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 33 λεπτά , Bubble24 είπε:
Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!
Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες).
Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?
Αν θυμάμαι καλά γιατί μπορεί και να τα μπερδεύω μεταξύ 1,5 και 2,5. Το «πρόβλημα» με την TSH είναι πως οι ορμόνες και συγκεκριμένα ο συνδυασμός οιστρογόνα προγεστερόνη που παίρνουμε πριν την ετ και μετά μπορεί να σου απορρυθμίσει εντελώς την TSH. Ένας τυπικός επανέλεγχος πριν την ετ βοηθάει. Οπως κ ένας έλεγχος μαζί με την χοριακή ώστε αν είναι θετική με το καλό, να το επικοινωνήσεις με τον ενδοκρινολόγο και να σου πει τι θα κάνεις.
-
Μανουλλες απο Κυπροοο!!!
-
Θέματα
-
- 12.992 απαντήσεις
- 1.315.052 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.285.993 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 156.916 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 520.134 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 158.754 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.992 απαντήσεις
- 1.315.052 εμφανίσεις
-
- 2.627 απαντήσεις
- 162.033 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 559 απαντήσεις
- 130.239 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 540 εμφανίσεις
-
Ορμονικα
Από Blu24, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 82 εμφανίσεις
-
- 1.979 απαντήσεις