Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ αρχικά είχα πολύ πόνο στην περίοδο. Όταν πήγα για τυπικό υπέρηχο και Παπ μου ειπε ο γιατρός ότι κάτι βλέπει στην μια ωοθήκη μ . Μου είπε να ξανά κάνω υπέρηχο ακριβώς μετά την περίοδο για να δούμε ποιο καθαρά και έτσι έκανα τότε μου είχε πει να κάνω μια εξέταση αίματος που όχι πάντα αλλά μερικές φορές δείχνει την ενδομήτριωση. Και πραγματικά ήταν πολύ αυξημένος έτσι καταλάβαμε ότι ήταν ενδομήτριωση. Στον υπέροχο δείχνει ότι μέσα στην ωοθήκη υπάρχει μια μάζα... Αν είχες πρόβλημα ενδομήτριωση το ποιο πιθανόν θα είχες πόνο.. εγώ πονούσα πολύ και στην επαφή και με έπιαναν δυνατή πόνοι πολύ συχνά μέσα στο κύκλο αλλά ήταν 8 εκατοστά... Και όταν έκανα θεραπεία με χάπια πήγε 1.5 εκατοστό... Τώρα είναι 4 εκατοστά γι'αυτό έχω ελπίδες μήπως πάρει πίσω με τα χάπια και δεν ξανά κάνω λαμπαροσκοπηση... Άλλο χάπια άλλο χειρουργείο!

Καλημέρα!οκ κατάλαβα.. Εγώ ποναω πολυ μόνο την πρώτη μέρα στην περιοδο,τίποτα άλλο.

Ναι 4 εκ είναι λίγο..εδώ εγω εμφανισα 3.2 εκ οπότε σίγουρα θα έχεις αποτέλεσμα. Θα παρεις προγεστερόνη για ένα διάστημα; Καλύτερα με τον γιατρό Γτ θα σε κατευθύνει...

4 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

Συγχαρητηρια! Είπαμε η άχνη γραμμή είναι θετικό. Με το καλό κορίτσι!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Smile89 κορίτσι μου εμεις δεν έχουμε ξαναμιλησει για να με ξερεις,  αλλα παρακολουθώ το φόρουμ καιρο... Απο το καλοκαίρι... Εχεις πολλες μερες αιματακι... Γιατι δεν σ ζητησε να σε δει νωρίτερα?? Σου εδωσε καποια εξηγηση?? Και γενικά τον ξερεις καιρό?  Είναι καλός?? Τον εμπιστευεσαι?  Γιατί και εμενα ο γιατρος,  οταν ημουν εγκυος,  ειχε πει οτι γυρω στην 8η-9η εβδομάδα μπορεί να εβλεπα λιγο αιμα λόγω προσκολησης πλακουντα,  αλλα σε καμια περίπτωση πολυ...

Εσυ κοιτα να εισαι οσο το δυνατόν πιο χαλαρη μπορεις,  αλλα μηπως να κοιταγες για καποιον αλλο γιατρο για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου? 

Φιλικα παντα!  :)

cO4Yp3.png

πρίν από 52 λεπτά , caramel_83 είπε:

αγαπη η smile ειναι καιρο στο πινακακι, δες τις εγκυουλες ;)  χθες την ρωτησα ΠΗΤ και απο την χοριακη της εβαλα ΠHT

Αχχχχχ ναι βρε καλή μου @caramel_83 δεν το κατάλαβα! Κοντά θαμαστε μάλλον με την @Smile89!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Έλα ρε τέλεια!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου. Πολυ ήσυχες είστε σήμερα.... Χεχεχε 

@melina92 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Περιμένουμε αύριο το νούμερακι σου. 

Εγω κορίτσια απο κει που εχθές ειχα ελαχιστο ξαφνικα το βράδυ κατακοκκινο το αιμα. Γύρω στις 06:00 το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα κόκκινα τα τσίσα μου, πρώτη φορα. Πριν λίγο μίλησα με γιατρό, με ρώτησε αν τηρώ τις οδηγίες του, μου είπε ότι λογικά δεν χαθηκε κατι, να μείνω ξαπλωμένη και μόνο τουαλέτα. 

Κορίτσια χτυπουσε η καρδουλα του δεν μπορώ να δεχτώ οτι ίσως την Τρίτη να μην χτυπαει.

Γενικα το βραδυ εκανα χαλια ύπνο, είχα εφιαλτες  

Όχι να μην σκέφτεσαι έτσι..όλα καλά θα πάνε θα δεις!!μήπως εφαγες παντζαρι ,Γτ έτσι βγαίνουν τα ουρα μετα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Smile89 κορίτσι μου εμεις δεν έχουμε ξαναμιλησει για να με ξερεις,  αλλα παρακολουθώ το φόρουμ καιρο... Απο το καλοκαίρι... Εχεις πολλες μερες αιματακι... Γιατι δεν σ ζητησε να σε δει νωρίτερα?? Σου εδωσε καποια εξηγηση?? Και γενικά τον ξερεις καιρό?  Είναι καλός?? Τον εμπιστευεσαι?  Γιατί και εμενα ο γιατρος,  οταν ημουν εγκυος,  ειχε πει οτι γυρω στην 8η-9η εβδομάδα μπορεί να εβλεπα λιγο αιμα λόγω προσκολησης πλακουντα,  αλλα σε καμια περίπτωση πολυ...

Εσυ κοιτα να εισαι οσο το δυνατόν πιο χαλαρη μπορεις,  αλλα μηπως να κοιταγες για καποιον αλλο γιατρο για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου? 

Φιλικα παντα!  :)

Καλησπέρα. Ούτε εγώ έχω πολυ. Στο χαρτί κ σπανια στο εσώρουχο. Στην 8η εβδομάδα Ειμαι κ μου έχει πει ότι λόγω αυτού έχω το αιμα. Κοίταξε τον γιατρό δεν τον ξέρω Καλα ειναι στο δημόσιο νοσοκομείο της περιόχης μου. Η κοινωνία ειναι μικρή κ μαθευονται ολα. Όλοι λένε πως είναι πολύ καλός κ η αλήθεια ειναι οτι κανουν ουρές. Κι εγώ δυο φορές που τον έχω δει Μαρεσε. Την Κυριακή που ειδοθηκαμε ειχα λιγότερο. Μες την εβδομάδα δεν μιλ καθόλου κ τον τηλ σήμερα. Την Τρίτη ειναι το προγραμματισμένο μας ραντεβού. Τι ουσία ειχενα παω σήμερα? Η αύριο? Ούτε κομματια έχω ούτε πηγματα. Εδώ στην πόλη μου δεν υπαρχει κλινική. Υπαρχει μονο η δημόσια. Τέλος πάντων εμπιστεύομαι τον γιατρό μου δεν νομίζω να έκανε κατι που θα μου στοιχιζε το παιδακι μου. 

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αχχχχχ ναι βρε καλή μου @caramel_83 δεν το κατάλαβα! Κοντά θαμαστε μάλλον με την @Smile89!

Έλα μου πότε είχες τελ περίοδο εσυ? 

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Όχι να μην σκέφτεσαι έτσι..όλα καλά θα πάνε θα δεις!!μήπως εφαγες παντζαρι ,Γτ έτσι βγαίνουν τα ουρα μετα..

Χαχαχα, μεζές για τσιπουρακι ειναι αυτός ε? Χαχαχα όχι δεν έφαγα. Μια φορα έγινε κ δεν ξανα γίνε. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλησπέρα. Ούτε εγώ έχω πολυ. Στο χαρτί κ σπανια στο εσώρουχο. Στην 8η εβδομάδα Ειμαι κ μου έχει πει ότι λόγω αυτού έχω το αιμα. Κοίταξε τον γιατρό δεν τον ξέρω Καλα ειναι στο δημόσιο νοσοκομείο της περιόχης μου. Η κοινωνία ειναι μικρή κ μαθευονται ολα. Όλοι λένε πως είναι πολύ καλός κ η αλήθεια ειναι οτι κανουν ουρές. Κι εγώ δυο φορές που τον έχω δει Μαρεσε. Την Κυριακή που ειδοθηκαμε ειχα λιγότερο. Μες την εβδομάδα δεν μιλ καθόλου κ τον τηλ σήμερα. Την Τρίτη ειναι το προγραμματισμένο μας ραντεβού. Τι ουσία ειχενα παω σήμερα? Η αύριο? Ούτε κομματια έχω ούτε πηγματα. Εδώ στην πόλη μου δεν υπαρχει κλινική. Υπαρχει μονο η δημόσια. Τέλος πάντων εμπιστεύομαι τον γιατρό μου δεν νομίζω να έκανε κατι που θα μου στοιχιζε το παιδακι μου. 

Χαχαχα, μεζές για τσιπουρακι ειναι αυτός ε? Χαχαχα όχι δεν έφαγα. Μια φορα έγινε κ δεν ξανα γίνε. 

Χαχαχα!!μην ανησυχείς.. Όλα Καλά θα πάνε.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

20/12

EvgLp2.png

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Έλα ρε τέλεια!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου. Πολυ ήσυχες είστε σήμερα.... Χεχεχε 

@melina92 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Περιμένουμε αύριο το νούμερακι σου. 

Εγω κορίτσια απο κει που εχθές ειχα ελαχιστο ξαφνικα το βράδυ κατακοκκινο το αιμα. Γύρω στις 06:00 το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα κόκκινα τα τσίσα μου, πρώτη φορα. Πριν λίγο μίλησα με γιατρό, με ρώτησε αν τηρώ τις οδηγίες του, μου είπε ότι λογικά δεν χαθηκε κατι, να μείνω ξαπλωμένη και μόνο τουαλέτα. 

Κορίτσια χτυπουσε η καρδουλα του δεν μπορώ να δεχτώ οτι ίσως την Τρίτη να μην χτυπαει.

Γενικα το βραδυ εκανα χαλια ύπνο, είχα εφιαλτες  

Αγάπη μου όλα καλά θα πάνε.  Αν πιστεύεις στο Θεό προσευχησου. .τίποτα δεν έχει χαθεί 

• Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοιτσια σος γιατι εχω φρικάρει λίγο!!! Εχθες εκανα το βραδυ ενα τεστακι ωορρηξίας βγηκε γραμμή δευτερη αλλα κλασικά οχι εντονη σαν την ελέγχου οπωε πάντα δηλαδη ευχές ήμουν στην 7η μερα!! Εκανα τωρα και δεν βγήκε γραμμή απειροελάχιστα ισα που αν το κοιταξω και στραβοθω!! Λέτε να εκανα ωορρηξία εχθες????????? Ειναι δυνατον?????? Μηπως εχει τυχει σε καμια αυτο και μετα να δει ξανα εντονοτερη γραμμή!! @Smile89 εύχομαι να πανε όλα καλα και να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο να χαρεις επιτέλους την εγκυμοσύνη σου οπως σου ειπαι ο γιατρουκος σου ξαπλααααααααα!!! @MelinaFo παιδι μου λεγε εκανες τεστακι??? Απο χθες σε εχω στο μυαλό μου!!!!

• Ευχαριστώ 1

Ααα @Smile89 μου τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο ! Όταν είχα δει τα καφέ εγώ στην εγκυμοσύνη  και το  συζηταγα  με τα κορίτσια του φόρουμ μου είχαν πει οι πιο έμπειρες πως όταν λέμε ξάπλα εννοούμε να είναι και η λεκάνη ξαπλωμένη δηλαδή παράλληλα με το στρώμα και από το στήθος και πάνω ανασηκωμένη αν θες.  Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό και εγώ προσωπικα δεν μπόρεσα να το κάνω για πολύ.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα οκ τοτε... Εγω καταλαβα λαθος,  οποτε και σ ζηταω συγγνωμη.. Και δεν εννοουσα για ιδιωτη ιατρο... Προσωπικα εμπιστεύομαι πολυ περισσότερο τους ιατρους τ δημοσιου!! 

Υπομονη λοιπον μέχρι την Τρίτη και να σκέφτεσαι θετικα!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Ααα @Smile89 μου τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο ! Όταν είχα δει τα καφέ εγώ στην εγκυμοσύνη  και το  συζηταγα  με τα κορίτσια του φόρουμ μου είχαν πει οι πιο έμπειρες πως όταν λέμε ξάπλα εννοούμε να είναι και η λεκάνη ξαπλωμένη δηλαδή παράλληλα με το στρώμα και από το στήθος και πάνω ανασηκωμένη αν θες.  Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό και εγώ προσωπικα δεν μπόρεσα να το κάνω για πολύ.  

Ρε συ δεν γίνεται!!! Κ πως θα φαω? Θα πνιγω.. Χαχαχα. 

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Αααα οκ τοτε... Εγω καταλαβα λαθος,  οποτε και σ ζηταω συγγνωμη.. Και δεν εννοουσα για ιδιωτη ιατρο... Προσωπικα εμπιστεύομαι πολυ περισσότερο τους ιατρους τ δημοσιου!! 

Υπομονη λοιπον μέχρι την Τρίτη και να σκέφτεσαι θετικα!!! :)

Ειλικρινά ειναι πολύ καλός. Υπομονή δεν έχω.... χαλια ειμαι. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...