Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

αγαπη μην φοβασαι..μτιποτα δεν θα παθεις ουτε εσυ ουτε τα μωρα σ ουτε ο αντρας σ....ειμαστε κ μεις με κοβιντ...εγω ο αντρας κ η μικρη... δεν έχουμε  τιποτα απολύτως...ολα θα πανε καλα ψυχη μ....

Ευτυχως ειστε καλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου. 

ευχαριστώ πολύ  αγαπη...

πρίν από 19 λεπτά , MaryH είπε:

Ευτυχως ειστε καλα!

ναι δοξα το θεο.. τιποτα δεν έχουμε.. κ 3 πλα εμβολιασμένοι κ οι 2...εδω το πέρασε ο πατερας μ ανοσοκατεσταλμενος με χρονια ΧΑΠ κ 1/4 πνευμονι( ζει με οξυγόνο) φαντάσου  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ευχαριστώ πολύ  αγαπη...

ναι δοξα το θεο.. τιποτα δεν έχουμε.. κ 3 πλα εμβολιασμένοι κ οι 2...εδω το πέρασε ο πατερας μ ανοσοκατεσταλμενος με χρονια ΧΑΠ κ 1/4 πνευμονι( ζει με οξυγόνο) φαντάσου  

Εμείς δυστυχώς χάσαμε την πεθερά μου. Κόλλησε όταν την πήγα για την τρίτη δόση. Και εννοείται ότι ο άντρας μου δεν ήταν στην κηδεία γιατί ήταν πάλι Αμερική 

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εμείς δυστυχώς χάσαμε την πεθερά μου. Κόλλησε όταν την πήγα για την τρίτη δόση. Και εννοείται ότι ο άντρας μου δεν ήταν στην κηδεία γιατί ήταν πάλι Αμερική 

συλλυπητήρια αγαπη  μ....ποοοο ποσο δυσκολο να μην ηταν στην μανα τ....ειχε προβλήματα??? νεα γυναίκα  κ αυτη.. ποσοι τετοιοι άνθρωποι φυγαν αδικα... 

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

συλλυπητήρια αγαπη  μ....ποοοο ποσο δυσκολο να μην ηταν στην μανα τ....ειχε προβλήματα??? νεα γυναίκα  κ αυτη.. ποσοι τετοιοι άνθρωποι φυγαν αδικα... 

Ήταν 85. Κινητικά προβλήματα είχε. Φαντάσου ότι δεν είχε βγει από το σπίτι από την δεύτερη δόση. Την πήγα για την τρίτη και κόλλησε εκεί. Μετά από τρεις μέρες έπεσε το οξυγόνο της οπότε αναγκαστικά την πήγα στο νοσοκομείο και μετά από μια εβδομάδα έφυγε. Πως γίνετε τώρα αυτό να έφυγε 13 μέρες δηλαδή μετά που κόλλησε ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Υποτίθεται ότι κρατάει 5μερες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 1/3/2022 at 1:00 ΜΜ, Annaforyou είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα!! Καλή Άνοιξη!!! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!! Εγώ πήρα αρνητικό τεστακι! Δεν πειράζει! Τον άλλον μήνα πάλι!!! 

Καλημέρα κοριτσάκι μ δεν πειράζει τον άλλο μήνα. Τώρα που θα φτιάξεις κ καλύτερη τη tsh μόλις σ τελειώσει η περίοδος βουρ κάθε δεύτερη μέρα

On 1/3/2022 at 10:20 ΠΜ, marina_86 είπε:

Εννοείται δεν χάνω τίποτα και θα τους το ρωτήσω!!! Θα ρωτήσω κ τον "ψηλό" χαχαχα. Το έχω σίγουρο ότι θα βρουν μικρόβια, αφού κ με το μάτι φάνηκε φλεγμονή. 

Τώρα για την χαλαρότητα του χαλαρού τι να σου πω... εγώ βλέπω ότι αποδίδει στο τέλος! Από τότε που βγήκε το ngs σου παίρνεις κανονικά προβιοτικα;

Άσε,δεν μπορώ να είμαι πολύ ξάπλα γιατί χτυπάει ο αέρας θώρακα κ ώμους κ με πονάει. Οπότε ή καθιστή ή κόβω βόλτες σαν την άδικη κατάρα... Χαχαχα 

Μου είπαν σε 10 με 15 μέρες θα τα έχω... Άντε να δούμε! 

Ελπίζω κι εσύ να έχεις άμεσα τ' αποτελέσματα Μελινακι μου!❤️ Αυτή η αναμονή είναι βασανιστική, ειδικά όταν ξεπερνάει την προβλεπόμενη...

Βολτε βόλτες να δουλέψει το έντερο να φύγει ο αέρας και θα σαι μια χαρά! 

Αντε να περάσουν και οι μέρες να πάρεις τα αποτελέσματα αγάπη φιλάκια πολλά! 

On 1/3/2022 at 12:07 ΜΜ, Fili είπε:

Απαππα παπά τι άγχος μας έχει πιάσει πρώτη μέρα του μήνα! 

Ένα ομαδικό οοοοοοοοοοομμμμμμ παρακαλώ ❤️❤️ @Villi μου ο γιατρός σας από ότι έχω καταλάβει εκτός από χαλαρός είναι και εξαιρετικά καλός οπότε δείξε του εμπιστοσύνη. Συζήτησε ότι σκέφτεσαι μαζί του και δες τι θα σου πει. @Chrussa1982μου χαίρομαι που σήμερα νιώθεις λιγο καλύτερα. Αχ αυτές οι ορμόνες κι αχ αυτές οι ενέσεις. Και εγώ αυτές τις μέρες είμαι με κουμπί. Μια έτσι μια αλλιώς. Αφού γελάω και κλαίω με τα πάνω κάτω μου 

@marina_86 αντε να βγουν τα αποτελεσματα να προχωρήσεις κι εσύ αγαπημένη μου ντοκτορ!! 

@chitanetaμου τατταταταττατα και χεράκια ποδαράκια χαρούμενα ❤️❤️

Είμαι αναμονή στη Λευκού οπότε βρήκα χρόνο να σας διαβάσω χεχχεεχ

Τι σου είπε σταματάς τίποτα; 

On 1/3/2022 at 1:55 ΜΜ, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου καλο μηνα σε ολες! Ευχομαι να μας μπει ωραια η ανοιξη (εγω ειμαι στη Φλωρινα και δεν εχει σταματησει να χιονιζει) και να συνεχιστει ακομα καλυτερα!♥️♥️

Ωωωω τελειααα! 

On 1/3/2022 at 2:30 ΜΜ, chitaneta είπε:

Κορίτσια μου καλο μηνα να έχουμε με ευχάριστα νέα!

Εγω μολις γύρισα απο τον υπέρηχο, όλα καλά, το φασουλινι μεγαλωνει καλά και ακουσαμε παλι την καρδουλα του τατατατατττααααα!

Την χαρά μου βεβαια μου την μειωσε λιγο το γεγονος οτι η αποκόλληση φαινεται ακόμα. Θα αργήσει να απορροφηθεί μαλλον ετσι γινεται πάντα, αλλά με τρομάζει η ιδέα οτι υπαρχει... Και φυσικά συνεχιζω την ξάπλα και την προσοχή μου ειπε ο γιατρος.

Αχ φοβαμαι βρε κορίτσια μην παω μια μέρα και πια δεν μεγαλώνει σωστά...Κι ενιωσα λιγο να σας πω την ανησυχια μου...

Σε μια εβδομαδα πάλι επομενος υπέρηχος...

Όλα καλά πάνε αγάπη μ δόξα τον Θεό μεγαλώνει καλά το φασολάκι σου και οκ ναι η αποκόλληση φαίνεται αλλά δεν έχεις πια αίμα. Θέλει καιρό να μην φαίνεται. 

23 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Μπραβο κοπελα μου που ειδες το μωρουλι σου και ειναι καλα!! Κανε υπομονη και θα περασει και η αποκολληση.. επισης για την φοβια σου σε νιωθω απολυτα...σημερα ειχα υπερυχο και τον ακυρωσα γιατι ο αντρας μου κολλησε covid και δεν εχω πως να παω Λαρισα..και εχω βαλει πλερεζες..απο τοτε που σταματησε το ενα μωρο φοβαμαι μην σταματησουν και τ'αλλα..φοβαμαι μην κολλησω και covid και εχουμε αλλα...απο ανησυχιες οπως βλεπεις αλλο τιποτα!!

Όλα καλά πάνε αγάπη με τα μωράκια είναι μάχητακια! Μήπως να φύγεις; να κάτσει μόνος του μην σε κολλήσει; 

Μπορείς να πας στους δικούς σου; 

Εφόσον δεν έχει κάτι βαρι καλύτερα μακρια

23 ώρες πρίν, Condios είπε:

Όλα καλά θα συνεχίσουν ,,,, οοομμμμ και ηρεμία και ξάπλα,,,,το μωράκι σου είναι εκεί,,,πίστεψέ το όσο πιστευει και αυτο σε σένα!!!!!!

Υπομονή και προσοχή κοριτσάκι μου,,,τα μωράκια σου ειναι μια χαρά,,,,αύριο σε εσας είπε χιόνι,,,να προσέχετε πολύ και να είσαι ήρεμη. Δεν τελειώνει ποτέ η ανησυχία αλλά πρέπει να έχετε πίστη και ελπιδα. 

@marina_86 εμενα με κράτησε κάποιες μέρες ο πόνος στην πλατη ψηλά αλλά με εσωσαν τα tramal, αν δεν αντέχεις με τα αλλα που σου εδωσε ζήτα κάτι πιο δυνατό. Είναι σαν κάποιος να "σφίγγει" τους ώμους σου ψηλά με τανάλια. τουλαχιστον εγω ετσι το εξελαβα στη σκωληκοειδίτιδα που ηταν επισης λαπαροσκοπικη,,,και τώρα που το εγραψες εσύ το ξαναθυμήθηκα. Να προετοιμαστω και για αυτο τον πονο. Βλεπεις οταν το περνάμε το ξεχνάμε. Έτσι και αυτά όλα περαστικά είναι και προχωράμε παρακάτω.

@Chrussa1982 μου υπομονή με τη διάθεση,,,,όλα για καλό τα ξεκίνησες και σε καλύτερο να καταλήξουν.

@Viv37 μου και εσύ χιονούλα να προσέχεις εκεί,,,αν και συνηθισμένα τα βόρεια απ'τα χιονια.

@Fili με το καλό και εσυ στο δικό σου υπερηχο. οοοομμμμμμμ

@Annaforyou ίσως όντως ήτα νωρίς,,,τα πρώιμα τεστ πιανουν απο 10 μονάδες χοριακης και πανω,,,,ξανακάνε όσο δεν ερχεται η περιοδος και ευχομαι να εκπλαγεις γλυκά. 

@MELINASP έφαγες το γαιδαρο απο υπομονη, λίγο ακομα έμεινε,,,τουλαχιστον να παρεις ευχαριστα.

Πάντως με τον πολεμο στην Ουκρανία κορίτσια εχω επηρεαστεί πολύ και είμαι έτοιμη να ξεχυθώ να ψωνίσω ότι ξηρά τροφή αντέχει σε χρόνο και διάρκεια. Εργάζομαι και στο χώρο της ενεργειας και τα πραγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα ήδη για τα νοικοκυριά, ειδικά στην επαρχία που οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλες και ο χειμωνας καλά κραττεί. Να βάλει ο Θεός το χέρι του όλος αυτός ο λαός που ξεσπιτωθηκε να ηρεμήσει σύντομα και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες,,,,γιατί αν επαληφθούν οι προφητείες και συνεχισουν να τα κανουν αχταρμα οι ΜΕΓΑΛΟΙ παμε για Γ' παγκόσμιο. ΑΜΗΝ!!!! 

Άστα να πάνε όλη μέρα βλέπω ειδήσεις και σκιαζομαι εύχομαι να τελειώσει γρήγορα παναγία μ! 

16 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου για τις πληροφορίες. Ας μας ευλογήσει ο Θεός με ειρήνη και ομονοια και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

Τώρα σχετικά με την ετ φοβάμαι να πάω στη δουλειά. Όχι μόνο για την κούραση αλλά για την γρουσουζιά των αφεντικών. Στην προηγούμενη ετ κάθισα σπίτι 4 μέρες χαλαρά. Όχι ξάπλα απλά καθόμουν καναπέ κ δεν έκανα τίποτα από δουλειές. Την 5η μέρα γύρισα στο γραφείο. Ξέρανε ότι είχα κάνει ετ. Ε ..λυσαξανε. πήγαινε εδώ, πήγαινε εκεί κατέβασε ντοσιέ. Μέχρι και σε δημόσια υπηρεσία πήγα και στήθηκα στην ουρά. Όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπαν το ακίνητο " ε δε σε βάλαμε κ να σκάψεις" . Οπότε σπιτάκι μου χαλαρά άντε κανένα μαγείρεμα, διάβασμα και θα πρήζω κ εσάς. Ε τσακ μπαμ θα περάσουν οι μέρες!!

Καυτό μπάνιο ήθελες πουλάκι μου; Χαχαχα πως να μη πάθεις μετά συγκοπή!! Εγώ πάντως στην φυσική μου σύλληψη πριν καν καταλάβω ότι είμαι έγκυος, (διότι έκανα κάθε μέρα τεστ εγκυμοσύνης κ βγαίναν αρνητικά και στην εβδομάδα της καθυστέρησης κάνω χοριακη και ήταν 33.500) έτρωγα όλα τα απαηορευμενα, πήγαινα βόλτες τον σκύλο στην θάλασσα, κουβαλάγα ψώνια και γενικα έκανα ότι κάνω κάθε μέρα. Κ όμως γαντζωθηκε!! Οπότε καλά λένε ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Απλά εμείς προσέχουμε λίγο παραπάνω με τόσα που έχουμε περάσει. Και καλά κάνουμε εννοείται!!!

Αχού δεν σε βάλαμε να σκάψει λέει ο μ@λ@κ@ς κάτσε σπίτι σ αγάπη μ καλύτερα!!! 

6 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα και σήμερα το πρωί τεστ και βγήκε αρνητικό.Να πάω να κάνω σήμερα μια χοριακη να βγει επίσημα αρνητική να τελειώνουμε;Δεν μου κάνει καρδιά να πάρω τα φάρμακα σήμερα.Ειναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.Στις 17 έγινε η έμβρυμεταφορά.(τριών ημερών).

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μοη

Κανονικά ήταν αύριο να πας; αν ναι εγώ θα πήγαινα σημερα

πρίν από 30 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ευχαριστώ πολύ  αγαπη...

Πες το φάρδος του κωλου σου χαχαχαχαχαχα που τόσο καιρό την έχεις γλιτώσει πόσες φορές και κόλλησες από τη γιαγια

πρίν από 23 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Έλα ρε συ συλλυπητήρια κορίτσι μ λυπάμαι πολυ

Και επειδή καιρό είχα παρτε ένα σεντόνι τώρα να γουστάρετε χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ήταν 85. Κινητικά προβλήματα είχε. Φαντάσου ότι δεν είχε βγει από το σπίτι από την δεύτερη δόση. Την πήγα για την τρίτη και κόλλησε εκεί. Μετά από τρεις μέρες έπεσε το οξυγόνο της οπότε αναγκαστικά την πήγα στο νοσοκομείο και μετά από μια εβδομάδα έφυγε. Πως γίνετε τώρα αυτό να έφυγε 13 μέρες δηλαδή μετά που κόλλησε ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Υποτίθεται ότι κρατάει 5μερες. 

Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σας. Αλλά βρε κορίτσι μου κι αυτό σε όλα μόνη σου πως την παλεύεις; Ειλικρινά μπράβο σου, εγώ θα τα είχα παίξει!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

10 minutes ago, Villi said:

Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σας. Αλλά βρε κορίτσι μου κι αυτό σε όλα μόνη σου πως την παλεύεις; Ειλικρινά μπράβο σου, εγώ θα τα είχα παίξει!!

Συλλυπητήρια @Ελισάβετ καπ 2 κι εγω αυτό σκεφτόμουν ρε Βιλακι . Και παραπονιέμαι εγω ότι λείπει το γλυκακι μου συνέχεια. Όχι ότι δε λείπει δλδ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο μακριά..

@MELINASP μου έλειψαν τα σεντόνια σου,!! Μου σταματάει η Λευκού σταδιακά κορτιζόνη. Μέχρι τέλος του μήνα θα την εχω κόψει. Γνώμη της μετά την αυχενική να σταματήσω και innohep και να συνεχίσω μόνο τα Σαλοσπίρ . Θα δω βέβαια τι θα πει και ο καλουλης μου την Πέμπτη που θα πάω για υπέρηχο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Το ότι η κατάσταση στον χωρο της ενέργειας είναι παγκόσμια είναι το μοναδικό αν θέλεις που με "παρηγορεί". Λεω μπορα είναι και θα περάσει όπως τόσα και τόσα άλλα..θυμάμαι να μου λέει η μαμά μου η οποία είναι και νεότατη μόλις 62 χρόνων, ότι η γενιά μας είναι τυχερή αφού δεν έχουμε ζήσει χούντα η πόλεμο. Και να που ήρθαν μνημόνια, covid, πόλεμος και ακρίβεια και εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε όνειρα!! Και αυτό εμένα με κρατάει ζωντανή. Παντού ακούω γκρίνια και μιζέρια. Στη δουλειά να δεις τι γίνεται. Κ όμως ξυπνάω το πρωί, διώχνω τις μαύρες σκέψεις γιατί άνθρωποι είμαστε και επηρεαζόμαστε, χαμογελάω στον καθρέφτη και εξακολουθώ να ονειρεύομαι..χάπι στο χάπι, ένεση στην ένεση και τσουπ να το το μωράκι μου. Το μωράκι σου .τα μωράκια όλων μας!! Υγεία, ελπίδα, αγάπη και όλα θα γίνουν καλύτερα!!

Και πόσο λατρεύω τα ψαράκια!!! Είναι ο ανηψιος μου, η τεράστια αδυναμία!! Εμένα πάντως μου είπε ο γιατρός ότι θα μου δώσει κάποιες μέρες άδεια στην ετ. Ελπίζω να εννοεί την 7ημερη που δικαιούμαστε βάση νόμου. Καλύτερα να γίνει ο κ@@@λος μου κόντρα πλακέ παρά να με πρήζουν στο γραφείο. Κάνω και πολλά εξωτερικά δρομολόγια δεν ρισκάρω τίποτα. Εδώ καλά καλά σκέφτομαι να κάνω μπάνιο την επόμενη μη σου πω την μεθεπόμενη της ετ για παν ενδεχόμενο. Αχ σαν την ωραία κοιμωμένη μες τη μπιχλα θα είμαι χαχαχαχα. 

Χαχαχα! Κι εγω το ιδιο σκεφτομουν! Λεω λες εκει που θα κανω μπανιο να φυγει; Απαπα! Ασε να πιασει καλα πρωτα! Τις 2 πρωτες μερες μας νλεπω να κανουμε στεγνω καθαρισμα χαχαχα!

17 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μαρινακι? Μαζί με το ΕΡΑ δε θα δουν και γαλακτοβακιλους ? Αν πάνε στην igenomix την 3πλετα (ΕΡΑ,ΕΜΜΑ & ALICE) τη χρεώνουν συνήθως 850€....εν τω μεταξύ τζάμπα τα πλήρωσες όλα έχω να σχολιάσω να ξες ,,,πάλι καλά!!!!!! Καλά αποτελέσματα κοριτσαρα μου,,,τα καλύτερα που θα σε οδηγήσουν στο όνειρο. 

Η γιαγιά σου και οι γιαγιάδες μας είναι παραδείγματα προς μίμηση. Παιδιά πάντα γεννιόντουσαν και δόξα το Θεό όλα προχωράνε γιατί έτσι είναι το σχέδιο Του. Όσο για την ενέργεια , δυστυχώς εκεί που βλέπαμε εξομάλυνση της κατάστασης τώρα με την εισβολή στην Ουκρανία, πήραν πάλι τον ανήφορο. Πλέον είναι ελεύθερη αγορά,,,κατανοώ την εξίσωση που λες σε σχέση με άλλες χώρες κράτη και τους μισθούς τους ,και έχεις δίκιο,,,αλλά σε ελεύθερη αγορά κάνουν ότι θέλουν....ο πρώην υπουργός ενέργειας Μανιάτης είπε κάτι ωραία χθες αν αναζητήσετε άρθρα σε διαδικτυακές εφημερίδες θα τα διαβάσετε. Δυστυχώς είμαστε μαριονέτες της Ευρώπης και της Αμερικής ως χώρα. Να φυλάξει ο Θεός να μη βγουν οι προφητείες των Αγίων μας. Επίσης σήμερα έμαθα πως πολλά προϊόντα σε δύο μήνες από τώρα θα πάρουν αύξηση ως και 70% ,,,ίσα που είμαι έτοιμη να κάνω ντου στο σούπερ μάρκετ και σε ότι ξηρό φορτίο δε λήγει στον επόμενο χρόνο,,, @Chrussa1982 μου είναι δύσκολα δυστυχώς. Θέλει έλεγχο και σωστή διαχείριση συσκευών και ενέργειας. Κοινώς οικονομία σε ότι βλέπεις αναμμένο ή έστω σε αναμονή. 

@Villi μου και εγώ το ίδιο με σένα αισθάνομαι απ'τη μια,, αλλά,,, ειλικρινά σκέφτομαι να είμαι πιο δραστήρια μετά την 3-4η μέρα στην επόμενη ετ με το καλό! Εννοώ σε ένα περπάτημα χαλαρό, μια βόλτα για καφέ,ένα φαγητό. Είδα και το "πρόσεξε αυτό,πρόσεξε εκείνο"  που τηρούσα ευλαβικά τί έκανε ,,, ότι είναι γραμμένο θα έρθει! Αυτό λέω ,,,συν Αθηνά και χείρα κίνει αλλά ως ένα σημείο όλα.

Μια βολτουλα εμενα μου ειπε να την κανω να κινουμαστε λιγακι χαλαρα να αιματωνετσι η μητρα. Οχι ολη μερα ξαπλα. Αυτο για τη δουλεια κυριως λογω του αγχους πιστρυω οτι το ειπε. Αλλιως δεν υπαρχει θεμα. Θελει ισσοροπια. Καλα θα κανεις με το σουπερ. Εμεις οργανωνουμε με την κουμπαρα μου υο γαμο της μας ειπαμ αγοραστε οτι χρειαζεστε τωρα γιατι η επομεμη παρτιδα θα ειναι 40% πανω! 

@Fili απ οτι φαινεται σου εκανε καλο! Εγω που ρωτησα αν οι θερμοφορες και η ζεστη γενικα πειραζουν μου ειπε οτι κανεις δεν επαθε ποτε τιποτα απο τη ζεστη. Αν εσυ νιωθεις καλυτερα ετσι το κανεις. Αρα και το ντουζακι σου το καυτο μαλλον σε βοηθησε τελικα!

@Chrussa1982 καλα σοβαρα τωρα; Τι γαιδουρια!!! Παρε την αδειουλα δου κοριτσακι μου. Εγω στη θεση σου απο τα νευρα μου κσι μονο θα επαιρμα κουλουρα στη χοριακη. Στη φυσικη συλληψη τι ειχε συμβρι και δεν συμεχιστηκε; Ξερεις τι εφταιξε;

@Neli83 πώς ειναι το αμορε σου; Εσυ συνεχιζεις να βγαινεις αρνητικη;

• Λυπημένη/-ος 1

Κοπελα μου καλα ειναι! Ειναι απυρετος εδω και 2 μερες..εγω μια χαρα νιωθω μεχρι στιγμης! Δεν πηρα self test η χαζη,ελεγα να παω σημερα 3η μερα για rapid αλλα εχουμε χιονι και δεν βγαινω απο το σπιτι με τιποτα.. αυριο τωρα βλεπουμε!

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Neli83 said:

Κοπελα μου καλα ειναι! Ειναι απυρετος εδω και 2 μερες..εγω μια χαρα νιωθω μεχρι στιγμης! Δεν πηρα self test η χαζη,ελεγα να παω σημερα 3η μερα για rapid αλλα εχουμε χιονι και δεν βγαινω απο το σπιτι με τιποτα.. αυριο τωρα βλεπουμε!

Μπραβο Νελη μου, ελπιζω να ηρέμησες λιγάκι . 
χιονι και εσυυυυυ;;; Α κι εγω θέλω …

πρίν από 41 λεπτά , Fili είπε:

Συλλυπητήρια @Ελισάβετ καπ 2 κι εγω αυτό σκεφτόμουν ρε Βιλακι . Και παραπονιέμαι εγω ότι λείπει το γλυκακι μου συνέχεια. Όχι ότι δε λείπει δλδ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο μακριά..

@MELINASP μου έλειψαν τα σεντόνια σου,!! Μου σταματάει η Λευκού σταδιακά κορτιζόνη. Μέχρι τέλος του μήνα θα την εχω κόψει. Γνώμη της μετά την αυχενική να σταματήσω και innohep και να συνεχίσω μόνο τα Σαλοσπίρ . Θα δω βέβαια τι θα πει και ο καλουλης μου την Πέμπτη που θα πάω για υπέρηχο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Αχχχ κορίτσια μου μην νομίζετε ότι είναι εύκολο αλλά από την άλλη λέω για φαντάσου και ο άλλος που ειναι στην άλλη άκρη της γης και δεν μπορεί να έρθει; 

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Αχχχ κορίτσια μου μην νομίζετε ότι είναι εύκολο αλλά από την άλλη λέω για φαντάσου και ο άλλος που ειναι στην άλλη άκρη της γης και δεν μπορεί να έρθει; 

Καλά δεν το συζητάω.έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Απλα είναι στιγμές που θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα σου. Βέβαια σημασία έχει να είστε καλα, αγαπημένοι κ να επικοινωνείτε ουσιαστικά μεταξύ σας. Έστω κ με απόσταση :)

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Μπραβο Νελη μου, ελπιζω να ηρέμησες λιγάκι . 
χιονι και εσυυυυυ;;; Α κι εγω θέλω …

Ναι ευτυχως,και σημερα την ειδα αλλιως..λεω αν κολλησω θα κανω 1-2 μερες πυρετο...τι κακο μπορει να συμβει?  Οσο για το χιονι..να στο στειλω ολο..πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που το μισει..δεν μου αρεσει καθολου..βρωμια,ταλαιπωρια,παγωνια για μερες...γγγρρρ....ασε με.. 

• Χαχα 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...