Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου. Πώς είναι τα κέφια;; @Georgia81 έκανες κ σήμερα χοριακη;;

Τα νέα μου... Τετάρτη απόγευμα θα πάω Κούρτη για υπέρηχο. Λογικά θα μου πει και πόσες βλαστοκυστες έχω. Την Τετάρτη λοιπόν θα είμαι 17η μέρα με λευκά σικλακουρ. Υπάρχει περίπτωση να με βάλει για ετ άμεσα;; 

Καλησπέρα κορίτσια εγώ όπως τα περίμενα έπεσε πήγε 25 μια μέρα κράτησε η χαρά μου τι να πω χαμένα τα έχω. Θα προχωρήσω άμεσα και γώ σε μεταφορά στον επόμενο κύκλο αν είναι καλό το ενδομήτριο και λέω να πάμε σε αυτόν τον μακαρουνη να δει τον σύζυγο μήπως έχουμε θέμα με το σπερμα πάλι με τον κατακερματισμό. Τουλάχιστον πρώτη φορά κάτι εμφυτεύτηκε κρατάω λοιπόν το θετικό κομμάτι και πάμε για αλλά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλες κορίτσια μου και σας ευψαριστω για την συμπαράσταση. Θα τα καταφέρουμε ψηλά το κεφάλι . 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Mary.G είπε:

Χρύσα σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι? 17η? Δεν θυμάμαι αν τα ξεκίνησες όταν αδιαθετησες για αυτό ρωτάω.

Αδιαθετησα 12 Δεκέμβρη και 13 ξεκίνησα σικλακουρ. Είμαι 15,η μέρα και Τετάρτη που έχουν με ραντεβού θα είμαι 17η. Αν θυμάμαι καλά που είπε ο Κούρτης ότι αν δεν πάρω καφέ σικλακουρ δεν θα αδιαθετησω. Στο τελευταίο ραντεβού του είχα πει ότι με βάση τον κύκλο μου προ συκλακουρ θα αδιαθετησω 10 Ιανουαρίου κ μου είπε ότι αν δεν πάρω τα καφέ περίοδος γιοκ. @Malntalia σε πάει αλλιώς ο δικός σου γιατρός?? @Neli83 τι ωραίο ενδομήτριο είναι αυτό?? Μπράβο κοπελαρα μου με το καλό!!! 

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αδιαθετησα 12 Δεκέμβρη και 13 ξεκίνησα σικλακουρ. Είμαι 15,η μέρα και Τετάρτη που έχουν με ραντεβού θα είμαι 17η. Αν θυμάμαι καλά που είπε ο Κούρτης ότι αν δεν πάρω καφέ σικλακουρ δεν θα αδιαθετησω. Στο τελευταίο ραντεβού του είχα πει ότι με βάση τον κύκλο μου προ συκλακουρ θα αδιαθετησω 10 Ιανουαρίου κ μου είπε ότι αν δεν πάρω τα καφέ περίοδος γιοκ. @Malntalia σε πάει αλλιώς ο δικός σου γιατρός?? @Neli83 τι ωραίο ενδομήτριο είναι αυτό?? Μπράβο κοπελαρα μου με το καλό!!! 

Χρύσα εγώ έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι...αν το ενδομήτριο σου έχει το κατάλληλο πάχος, λες να στα βάλει αυτό τον μήνα?? Εμένα που βάλαμε βλαστοκυστες 5 ημερών μου έκανε ετ την 19η μέρα. 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Εγώ έκανα Υστεροσκοπηση, er map και νικά τεστ και τα συνεχίζω τα σικλακουρ μέχρι τα αποτελέσματα.. 

1 ώρα πρίν, Mary.G είπε:

Χρύσα εγώ έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι...αν το ενδομήτριο σου έχει το κατάλληλο πάχος, λες να στα βάλει αυτό τον μήνα?? Εμένα που βάλαμε βλαστοκυστες 5 ημερών μου έκανε ετ την 19η μέρα. 

Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί ο τεχνητός κύκλος.. αδιαθετησα 12 του μήνα άρα λογικά είμαι 16η μέρα του κύκλου. Υπάρχει στάνταρ μέρα που πρέπει να τα βάλουμε άραγε? Θα πάω μεθαύριο στον γιατρό για υπέρηχο και λογικά θα μου πει. Με αγχωνει μόνο καθαρά το θέμα της δουλειάς θα το πω τελευταία στιγμή?? 

Πάντως κ εμένα 5 ημερών είπε θα μου βάλει.

πρίν από 25 λεπτά , Malntalia είπε:

Εγώ έκανα Υστεροσκοπηση, er map και νικά τεστ και τα συνεχίζω τα σικλακουρ μέχρι τα αποτελέσματα.. 

Δεν τα έχω κάνει αυτά ποτέ αλλά υποθέτω επειδή δεν έχω ιστορικό εξωσωματικών ίσως δεν χρειάζεται.δεν μου το είπε κ ο γιατρός βέβαια να κάνω τέτοιες εξετάσεις. Αν θυμάμαι καλά κάνεις φυσικούς κύκλους; Αποτελέσματα πότε θα έχεις?

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Chrussa1982 said:

Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί ο τεχνητός κύκλος.. αδιαθετησα 12 του μήνα άρα λογικά είμαι 16η μέρα του κύκλου. Υπάρχει στάνταρ μέρα που πρέπει να τα βάλουμε άραγε? Θα πάω μεθαύριο στον γιατρό για υπέρηχο και λογικά θα μου πει. Με αγχωνει μόνο καθαρά το θέμα της δουλειάς θα το πω τελευταία στιγμή?? 

Δεν τα έχω κάνει αυτά ποτέ αλλά υποθέτω επειδή δεν έχω ιστορικό εξωσωματικών ίσως δεν χρειάζεται.δεν μου το είπε κ ο γιατρός βέβαια να κάνω τέτοιες εξετάσεις. Αν θυμάμαι καλά κάνεις φυσικούς κύκλους; Αποτελέσματα πότε θα έχεις?

Κι εγώ εμπειρία δεν είχα αλλά τώρα τα έμαθα με τον τεχνητό. Υπάρχει στάνταρ μέρα ναι. Από την ημέρα που θα έκανες ωορρηξία συν 5 (για τις εν λόγω βλαστοκυστες). Πέντε μέρες πριν την ετ κάναμε τον τελευταίο υπέρηχο και ξεκίνησα τα φάρμακα τα οποία θα συνεχίσω από ό,τι κατάλαβα ίσως για το πρώτο τρίμηνο. Ο,τι κι αν κάνετε σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι έχω 4 αποτυχίες με φυσικούς.. Και τώρα έχω 3 έμβρυα από φυσικούς.. Σε 10-15 μέρες από τις εξετάσεις λογικά αρχές του χρόνου.. 

πρίν από 13 λεπτά , Mary.G είπε:

Κι εγώ εμπειρία δεν είχα αλλά τώρα τα έμαθα με τον τεχνητό. Υπάρχει στάνταρ μέρα ναι. Από την ημέρα που θα έκανες ωορρηξία συν 5 (για τις εν λόγω βλαστοκυστες). Πέντε μέρες πριν την ετ κάναμε τον τελευταίο υπέρηχο και ξεκίνησα τα φάρμακα τα οποία θα συνεχίσω από ό,τι κατάλαβα ίσως για το πρώτο τρίμηνο. Ο,τι κι αν κάνετε σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσι μου να είσαι καλά!! Λοιπόν τώρα κοίταξα το ημερολόγιο περιόδου και γράφει ότι σήμερα είναι η ωορρηξία μου. Άρα λες να με βάλει Παρασκευή? Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λειτουργούν τα κέντρα?? Ελπίζω να μη με βάλει πχ Πέμπτη η Δευτέρα γιατί η θα είναι νωρίς η πολύ αργά.. 

πρίν από 1 λεπτό , Malntalia είπε:

Ναι έχω 4 αποτυχίες με φυσικούς.. Και τώρα έχω 3 έμβρυα από φυσικούς.. Σε 10-15 μέρες από τις εξετάσεις λογικά αρχές του χρόνου.. 

Να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου. Και τα εμβρυακια αυτά να είναι τα τυχερά σου!!

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσι μου να είσαι καλά!! Λοιπόν τώρα κοίταξα το ημερολόγιο περιόδου και γράφει ότι σήμερα είναι η ωορρηξία μου. Άρα λες να με βάλει Παρασκευή? Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λειτουργούν τα κέντρα?? Ελπίζω να μη με βάλει πχ Πέμπτη η Δευτέρα γιατί η θα είναι νωρίς η πολύ αργά.. 

Να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου. Και τα εμβρυακια αυτά να είναι τα τυχερά σου!!

Ναι, ίσως να σε πάει τότε στον επόμενο κύκλο, αλλά την Τετάρτη θα σου πει στα σίγουρα.

Όποτε και να γίνει με το καλό σου εύχομαι!

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, ίσως να σε πάει τότε στον επόμενο κύκλο, αλλά την Τετάρτη θα σου πει στα σίγουρα.

Όποτε και να γίνει με το καλό σου εύχομαι!

Επίσης τώρα που το σκέφτομαι, 6 μέρες πριν την ετ σου λέει να ξεκινάς την αγωγή με τα φάρμακα, οπότε αποκλείεται να γινει αυτήν την εβδομάδα, θα στο είχε πει. Τωρα για την επόμενη θα μπορούσε.

• Μου αρέσει 1

20 minutes ago, Chrussa1982 said:

Δεν ξέρω βρε Χρυσα μου ο,τι σου πει ο γιατρός. Εγώ τον πίεσα λιγάκι να μου το κάνει πριν τις γιορτές για να εκμεταλλευτώ τις διακοπές (είμαι σε φροντιστήριο) που έχουμε για να μείνω σπίτι και να μην κουράζομαι . Μου είπε δέκα φορές όμως ότι αν κρίνει ότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές δε πα να επέμενα εγω, δεν θα μου τα έβαζε. Και καλά έλεγε ο άνθρωπος. Οπότε αν ο γιατρός σου πει ότι του αρέσουν ενδομήτρια, ορμόνες κλπ οκ αλλιώς δεν έγινε και τίποτα..τον άλλο μήνα! Τόσο καιρό περιμέναμε εξάλλου!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Mary.G είπε:

Δεν ξέρω βρε Χρυσα μου ο,τι σου πει ο γιατρός. Εγώ τον πίεσα λιγάκι να μου το κάνει πριν τις γιορτές για να εκμεταλλευτώ τις διακοπές (είμαι σε φροντιστήριο) που έχουμε για να μείνω σπίτι και να μην κουράζομαι . Μου είπε δέκα φορές όμως ότι αν κρίνει ότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές δε πα να επέμενα εγω, δεν θα μου τα έβαζε. Και καλά έλεγε ο άνθρωπος. Οπότε αν ο γιατρός σου πει ότι του αρέσουν ενδομήτρια, ορμόνες κλπ οκ αλλιώς δεν έγινε και τίποτα..τον άλλο μήνα! Τόσο καιρό περιμέναμε εξάλλου!! 

Kαλε ναι εννοείται!! Περιμένω και έναν και δυο μήνες εννοείται!! Απλά αγχώθηκα όπως κατάλαβες. Ενδομήτριο είχα καλό πριν μια βδομάδα είχα 8. Έγραψε ομως κ η φίλη @chitanetaοτι παίρνεις φάρμακα πριν την ετ και εντάξει με ηρεμήσατε!! 

συγνώμη για το πρήξιμο κορίτσια μου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Kαλε ναι εννοείται!! Περιμένω και έναν και δυο μήνες εννοείται!! Απλά αγχώθηκα όπως κατάλαβες. Ενδομήτριο είχα καλό πριν μια βδομάδα είχα 8. Έγραψε ομως κ η φίλη @chitanetaοτι παίρνεις φάρμακα πριν την ετ και εντάξει με ηρεμήσατε!! 

συγνώμη για το πρήξιμο κορίτσια μου.

Καλέ τι πρήξιμο; Λογικό είναι όλη αυτή η διαδικασία απο την αρχή ως το τέλος να μας αγχώνει... και έχεις και το θέμα δουλειάς που πρέπει να το ξέρεις αρκετά πιοπ πριν..

1 hour ago, chitaneta είπε:

Καλέ τι πρήξιμο; Λογικό είναι όλη αυτή η διαδικασία απο την αρχή ως το τέλος να μας αγχώνει... και έχεις και το θέμα δουλειάς που πρέπει να το ξέρεις αρκετά πιοπ πριν..

Αυτό είναι που με τρελαίνει..ένα ένα βήμα λοιπόν. Ας δούμε τι θα πει ο γιατρός και μετά θα βρω το θάρρος να τους το μπουμπουνησω χαχαχαχα. Ο γιατρός πάντως μου είπε κάποια στιγμή που αγχώθηκα με τη δουλειά "παιδί παλεύεις να κάνεις δεν θα σκάσεις για τα αφεντικά σου".

5 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ όπως τα περίμενα έπεσε πήγε 25 μια μέρα κράτησε η χαρά μου τι να πω χαμένα τα έχω. Θα προχωρήσω άμεσα και γώ σε μεταφορά στον επόμενο κύκλο αν είναι καλό το ενδομήτριο και λέω να πάμε σε αυτόν τον μακαρουνη να δει τον σύζυγο μήπως έχουμε θέμα με το σπερμα πάλι με τον κατακερματισμό. Τουλάχιστον πρώτη φορά κάτι εμφυτεύτηκε κρατάω λοιπόν το θετικό κομμάτι και πάμε για αλλά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλες κορίτσια μου και σας ευψαριστω για την συμπαράσταση. Θα τα καταφέρουμε ψηλά το κεφάλι . 

Κορίτσι μου ο γιατρός τι σου είπε ότι μπορεί να πήγε στραβά; Έχεις αλλα εμβρυακια στην κατάψυξη; 

Το ότι θα τα καταφέρουμε είναι το μόνο σίγουρο φίλη μου. Κοίτα να δεις που οι περισσότερες θα είμαστε χέρι χέρι με το νέο έτος. Και όλα θα μας πάνε καλά γιατί το αξίζουμε. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Λυπαμαι πολυ βρε κοριτσι μου. Αλλα πολυ καλα κανεις και κρατας το θετικο κομματι. Παιζει ρολο η διαθεση. Την επομενη φορα θα τα καταφερεις. Μαλλον το 2021 δεν ηταν τυχερι για σενα. Επρεπε να μπει πρωτα 2022! 

7 ώρες πρίν, Mary.G είπε:

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σωστα θυμασαι. Με τα λευκα cyclacur δε θα αδειαθετησεις. Λογικα αφου ειναι καλο το ενδομητριο σου ισως να γινει και η μεταφορα την Τεταρτη! Στο ευχομαι!

4 ώρες πρίν, Mary.G είπε:

Μαιρη εσυ ξεκινησεις για 2ο παιδακι ή λες για την προηγουμενη φορα;

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Viv37 said:

Λυπαμαι πολυ βρε κοριτσι μου. Αλλα πολυ καλα κανεις και κρατας το θετικο κομματι. Παιζει ρολο η διαθεση. Την επομενη φορα θα τα καταφερεις. Μαλλον το 2021 δεν ηταν τυχερι για σενα. Επρεπε να μπει πρωτα 2022! 

Σωστα θυμασαι. Με τα λευκα cyclacur δε θα αδειαθετησεις. Λογικα αφου ειναι καλο το ενδομητριο σου ισως να γινει και η μεταφορα την Τεταρτη! Στο ευχομαι!

Μαιρη εσυ ξεκινησεις για 2ο παιδακι ή λες για την προηγουμενη φορα;

@Viv37 όχι είναι το πρώτο μου, έκανα ετ σε τεχνητό κύκλο πριν λίγο καιρό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...