Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Μπράβο βρε @"Gigi" πάλι καλά που σε εξυπηρετούν!! Αλλά είναι τόσο σπαστικό να μην ακολουθούν όλοι την ίδια γραμμή, το κάθε υποκατάστημα κάνει ότι να ναι.. μπήκα στο εφκα να κλείσω νεο ραντεβού αλλά δε το δέχεται γιατί έχω κλείσει ήδη ραντεβού με αυτή την αιτιολογία..... 

@FofiK μου φαίνεται θα πάω κ γω με τη κοιλαρα από εκεί, δε πάει άλλο.... μα 4 μήνες απληρωτη;;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πινακακι ΠΗΤ   :wub:

Γράφω όσες έχετε ανάφερει ημερομηνία και το φύλο του μωρού και περιμένω και από τις υπόλοιπες! 

@Vila 01/07 αγοράκι! ♥️

@EfiVsl 03/07 κοριτσάκι! ♥️

@Katerinasam 04/07

@_marjio 05/07 αγοράκι! ♥️

@Biky3 06/07 κοριτσάκι! ♥️

@"Gigi" 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Koalaki87 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Fofou 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Τζινα38 09/07 κοριτσάκι! ♥️

@Μαρίαφi 09/07 κοριτσάκι! ♥️

@foroulina 10/07 κοριτσάκι! ♥️

@kerasaki10 10/07 αγοράκι! ♥️

@Φραουλίνα 10/07 αγοράκι! ♥️

@katerinafilip 10/07 κοριτσάκι! ♥️

@Emma9 12/07 αγοράκι♥️

@FofiK 13/07 αγοράκι! ♥️

@Ioannababy 14/07 έκπληξη! ♥️

@Marva617/07

@Αντζελίνα 30 18/07 κοριτσάκι! ♥️

@Arabella 21/07 κοριτσάκι!♥️

@Giwta1411 21/07  

@ntoremi 24/07

@Αφροδίτη......... 24/07 αγοράκι! ♥️

@Εlen32 25/07 κοριτσάκι! ♥️

@kerasia93 26/07 κοριτσάκι! ♥️

@Tegan 26/07

@Athinaa 26/07 αγοράκι! ♥️

@Gianna! 26/07 αγοράκι! ♥️

@Mvasi 28/07 κοριτσάκι! ♥️

@Barbei 29/07 αγορακι! ♥️

@V_baby 29/07 αγοράκι! ♥️

@Ελλάκι 31/07 κοριτσάκι! ♥️

Με το καλό να τα πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!! ❤️

Καλημέρα φίλες μου!!!! Όλο και πλησιάζει ο καιρός... ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 4

XDXPp2.png

10 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Αγάπες έχω διαβάσει και μου έχουν πει πολλοί ότι το πιο καλό είναι να πλένουμε το μωρό με νερό.. Μωρομαντηλα θα πάρετε για να έχετε εφεδρικα; κι αν ναι, ποιας εταιρείας; 

Καλημερα σε ολες τις εγκυούλες!!εγω πρωτα τον κανω με μωρομαντηλα να φευγουν τα πολλά κ μετα νερό με αφρόλουτρο στα κακακια κ τσισα σκετο νερακι!!μωρομαντηλα ειχα παρει παμπερσ κ δν μου αρεσαν καθολου!!ειμαι απίστευτα ευχαριστημενη με τα προδερμ τελεια μυρωδιά κ πολύ μαλακά για το δερματακι!!τα χουν προσφορα σε 12αδες πολλά σαιτ φαρμακευτικά!!

και παμπερσ κοριτσια θα το δείτε στην πράξη!!εγω πχ δν εμεινα ευχαριστημενη με τα babylino!!κ περνω παμπερσ premium!!θα βρειτε πολλες προσφορες σε σαιτ να τα παραγγελνεται ολα μαζι πχ παμπερσ,αφρολουτρο,μωρομαντηλα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Vila είπε:

@Emma9 μου κι εγώ έχω τις έχω αυτές τις ανησυχίες!! Και βλέπω και περίεργα όνειρα με όλα αυτά! :D αλλά θα σου πω αυτό που μου είπε μια φίλη και με καθησύχασε.. όταν έρθει το παιδάκι σου θα υπάρχει μια απίστευτη δύναμη και θα γίνονται όλα όταν πρέπει και όπως πρέπει! Και να θυμάσαι πως καλή μαμά δεν είναι αυτή που τα έχει όλα στην εντέλεια αλλά αυτή που κάνει χαρούμενο το παιδάκι της!

Τζίνα μου πάνες από που παρήγγειλες? Βρήκες κάποια προσφορά? Λέω να πάρω κι εγώ σιγά σιγά να υπάρχουν..

καλησπερα σε ολες.!! απο ενα φαρμακειο στην θεσσαλονικη.! μπηκα να παραγγειλω της βελεντα τα προιοντα και μου εβγαλε και τις πανες.!! τα bebylino τα ειχε 18.20 τις 168 πανες και της pambers 7,20 τις 52 πανες και  απο οτι ειδα σημερα στο σουπερ μαρκετ ειχαν 15 ευρω οποτε τα πηρα μιση τιμη

10 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Αγάπες έχω διαβάσει και μου έχουν πει πολλοί ότι το πιο καλό είναι να πλένουμε το μωρό με νερό.. Μωρομαντηλα θα πάρετε για να έχετε εφεδρικα; κι αν ναι, ποιας εταιρείας; 

η κολλητη μου δοκιμασε σχεδον τα παντα και μου ειπε οτι τα beby planet  ηταν τα καλυτερα.. βεβαια για τα δικα της μωρα.!! εγω προς το παρον εχω παρει αυτα 2 πακετα αρχικα για το νοσοκομειο πιο πολυ και βλεποντας και κανοντας αργοτερα.!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

πρίν από 16 λεπτά , FofiK είπε:

Κορίτσι κι εγώ σκεφτόμουν να πω στη κοπέλα που βοηθάει τη μαμά μου , αν βρω τα σκούρα να έρθει κάνα δυο μέρες να με βοηθήσει. Θα λεγα στη μαμά μου αλλά έχει τη μέση της και τη λυπάμαι να τη ταλαιπωρήσω μωρέ..  

Καλά με το ΙΚΑ σου φτου φτου μη το ματιασω! Απίστευτο, μπράβο! Την έκανες ηλεκτρονικα την αίτηση και τους επισυναψες και τα δικαιολογητικά; Πώς το έκανες ακριβώς; 

Απλά έκλεισα ραντεβού για να πάω κ να καταθέσω τα δικαιολογητικά. Μπήκα τώρα να δω τι ακριβώς πάτησα αλλά μου βγάζει τα ραντεβού κ δεν μπορώ να δω ακριβώς. Πάντως στη σελίδα του μένουμε σπίτι, σου βγάζει μια επιλογή να υποβάλλει την αίτηση σου. Εκεί πάτησα, βγήκε η καρτέλα με τα στοιχεία μου και κάτω κάτω γράφει κατηγορία αιτήματος. Εκεί έβαλα επίδομα μητρότητας κ στην περιγραφή αιτήματος έγραψα ότι η άδεια κυοφοριας μου ξεκινάει 13/05 και θέλω να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου για το επίδομα μητρότητας. Σε 2 μέρες με πήραν τηλ κ μου έκλεισαν ραντεβού. Φτου φτου μη το ματιάσω κ γω! Μήπως απλά είμαι τυχερή κ εξυπηρετούν γρήγορα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα? τι να πω. Η αλήθεια είναι κ εγώ δεν το πίστευα γιατί προ καραντίνας καθυστερούσαν πάρα πολυ οι επιτροπες!

πρίν από 23 λεπτά , _marjio είπε:

Μπράβο βρε @"Gigi" πάλι καλά που σε εξυπηρετούν!! Αλλά είναι τόσο σπαστικό να μην ακολουθούν όλοι την ίδια γραμμή, το κάθε υποκατάστημα κάνει ότι να ναι.. μπήκα στο εφκα να κλείσω νεο ραντεβού αλλά δε το δέχεται γιατί έχω κλείσει ήδη ραντεβού με αυτή την αιτιολογία..... 

@FofiK μου φαίνεται θα πάω κ γω με τη κοιλαρα από εκεί, δε πάει άλλο.... μα 4 μήνες απληρωτη;;;;;

Εμένα πάντως τώρα που ξαναμπηκα μου δίνει επιλογή για νεα αίτηση. Βάλε ότι να ναι, ασθένεια, επίδομα μητρότητας.. Ότι βρεις. Εμένα στο τηλ μου είπαν να πάω κ θα τα κανουν όλα μαζί. 

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Vila είπε:

@Emma9 μου κι εγώ έχω τις έχω αυτές τις ανησυχίες!! Και βλέπω και περίεργα όνειρα με όλα αυτά! :D αλλά θα σου πω αυτό που μου είπε μια φίλη και με καθησύχασε.. όταν έρθει το παιδάκι σου θα υπάρχει μια απίστευτη δύναμη και θα γίνονται όλα όταν πρέπει και όπως πρέπει! Και να θυμάσαι πως καλή μαμά δεν είναι αυτή που τα έχει όλα στην εντέλεια αλλά αυτή που κάνει χαρούμενο το παιδάκι της!

Τζίνα μου πάνες από που παρήγγειλες? Βρήκες κάποια προσφορά? Λέω να πάρω κι εγώ σιγά σιγά να υπάρχουν..

Αχ λες βρε villa μου..ναι μ αρεσει η κουβεντα της φιλης σου!! Μπραβο ηταν πολυ ενθαρρυντικη!! Ρε εσεις κορίτσια οσον αφορα τις πανες κ μενα ο μπαμπας μου μου λεγε μηοως σιγά σιγα αρχιζει κ παιρνει απο σουπερ να εχουμε, αλλα το ειπα σε κατι φιλους γονεις κ μου λενε ναι αλλα που ξερεις ποσο καιρο θα φοραει το 1 για παραδειγμα κ λεω θα παρω κ 2..κ μου λενε κ αν παει απ το 1 στο 3 κατευθειαν!;;! Απφφφ κ με προβληματισαν!!

5 ώρες πρίν, _marjio είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

Πώς ειστε; Εγώ σηκώθηκα νωρίς, προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ΙΚΑ αλλά μάταια... πόση υπομονή να έχει κανεις πια.. Έχω και ένα σωρό δουλειές στο σπίτι αλλά θα τις κάνουμε μαζι με τον άντρα μου δε μπορώ μόνη μου, με το παραμικρό ποναει η μέση ;)

@Αντζελίνα 30 μωρομαντηλα χρησιμοποιούσα εκτός σπιτιού όταν ήμουν, στο σπίτι πλύσιμο τοπικά κάθε φορά!!

Κ το πλυσιμο που λες Marjio μου μονο με νερακι ή κ με το αφρολουτρακι του τοπικα;;; 

Σχετικα με το ικα επισης, ευτυχως εκλεισα ραντεβου αυριο στο κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου κ την αλλη τριτη παω να καταθεσω τα χαρτια επιτελους!!! Μπηκε κ αυτο σε μια ταξη!!!

Πωπω ναι αυτο με τη μεση..κ επισης κ γω οταν σκυβω για ν φτιαξω το κρεβατι νιωθω μετα σαν σκληρη τη κοιλια σαν ενα βαρος σαν κατι..Αφήστεπου με πιανει κ καμιά κραμπα..οποτε προσπαθω πια οσο μπορω να μη σκυβω..

4 ώρες πρίν, FofiK είπε:

Καλημέρα κοριτσακια!

@_marjio εγώ τα έχω παρατησει με το ΙΚΑ , πραγματικά. Υποτίθεται πως μπορούμε να τα κάνουμε ηλεκτρονικα, αλλά δε ξερω κάποια κοπέλα που βρήκε άκρη με αυτό. Τους έπαιρνα τηλ συνέχεια, τους έχω στείλει mail εδώ και 10 μέρες και δεν είχα καμία απάντηση. Όταν με το καλό βγω σε άδεια θα πάω από κει με τη μάσκα μου και τη κοιλάρα μου και αλίμονο σε αυτόν που δε θα με εξυπηρετησει, θα του ρίξω με τη κοιλιά και θα τον εκσφενδονίσω χαχαχχαχαχχαχα

Εντωμεταξυ έκοψα αλατια εδώ και καμια δεκαριά μέρες γιατί άρχισαν να πρήζονται τα πόδια μου, και άρχισα να ψιλοζαλιζομαι γιατί μου έπεσε η πίεση, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα χαχαχαχχαχαχ

Χααχαχα θεουλα!! Κοιτα εμενα στο τηλ μου σημερα που ειχα στειλει email στις 6 μαιου για να κλεισω ραντεβου μετα τις 18 μαιου που βγαινω πια σε αδεια μου την ψιλοειπαν οτι εστειλα πολύ νωρις μηνυμα κ γι αυτο κιολας δεν ειχαν επικοινωνησει μαζι μου..κανονικα λεει αφου βγούμε στελνουμε mail για να κλεισουμε ραντεβου..κ της λεω μεχρι να κλειναμε ομως θα περναγε καιρος..ε ναι μου λεει αλλα αυτη ειναι η διαδικασια..α καλα λεωωωω!!οποτε μπορει να μην επικοινωνησαν μαζι σου λογω οτι δεν εχει ξεκινησει επισημα η αδεια σου..κ μενα κατα λαθος πρεπει να με πηρανε..αφου στην αρχή μου ελεγαν να σβήσουν το αιτημα μου κ απ την αλλη δευτερα που βγαινω επίσημανα ξανα στειλω mail κ να κλεισω ραντεβου αλλα ευτυχως ηταν καλη κ μου το κλεισε απο τωρα..εσενα ο γιατρος σου ειναι συμβεβλημενος με ικα;;γιατι αν οχι πρέπει πρωτα να κλείσεις μ αυτον ραντεβου..

4 ώρες πρίν, "Gigi" είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι ζέστη είναι αυτή! Για μπάνιο κ ηλιοθεραπεία είναι! Εγώ τλκ τεμπελιασα χθες κ δεν έκανα τπτ, ούτε καν σιδερωσα..οπότε σήμερα έχω να κάνω ένα σωρό δουλειες. Θα κάνω κ κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, τι το ήθελα κ γω θα μου φάει πολύ ώρα.

Νομίζω από δω κ πέρα καλά είναι να τα ετοιμάζουμε σιγά σιγά για να μην τρέχουμε μετά κ τα έχουμε όλα μαζί. Εγώ αυτές τις μέρες θα τα ετοιμάσω κ θα ψωνίσω κ μερικά ακόμα που χρειάζομαι. Γενικά ανυπομονώ να πλύνω τα πραγματάκια της μπέμπας αλλά όλο το αναβάλλω. Τλκ αλλιώς το πρώτο αλλιώς το τρίτο :-D από δουλειές σπιτιου Κάνω τα βασικά.τις ντουλάπες καθάρισα χθες κ πολύ μιυ ήταν χάχα! έτσι κι αλλιώς θα έχουμε τον επιπλοποιό σε κάνα 2 βδομάδες για τα έπιπλα των παιδιών οπότε κάπου εκεί θα πάρω την κοπέλα που ερχόταν για καθάρισμα που κ που κ μια φορά τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο. 

Ναι σωστά τα πλένουμε με νεράκι στην αλλαγή πάνας. Εγώ όμως τη νύχτα δεν το έκανα γιατί όσο να ναι να σε πάρουν να σε βάλουν κάτω από τη βρύση μες τα φώτα εκεί που κοιμάσαι δεν είναι κ ότι καλύτερο. εκτός φυσικά αν είχαν λερωθει πατόκορφα χάχα! Αλλιώς  μωρομαντηλα που θα τα χρησιμοποιεις κ έξω, ή απλά ένα θερμός με ζεστό νεράκι κ βαμβάκι για καθάρισμα τοπικά κ το πρωί πλυσιμο. τώρα βέβαια με την μπέμπα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό.. Τα κορίτσια λογικά είναι πιο ευαίσθητα.. ίσως θέλουν πλυσιμο παντα? Δεν έχω ιδέα!! Θα τα μάθω όλα που θα πάει :grin:  μωρομαντηλα παίρνουμε babycare μωβ.

Εγώ πάλι marjio μου έχω σοκαριστεί με το ΙΚΑ. Παίρνω, το σηκώνουν αμέσως, μου έκλεισαν ραντεβού σε 2 μέρες.. Τι να πω. Μπες στο e εφκα να δεις αν υπάρχει ακόμα δυνατότητα για ραντεβού. Εγώ είχα πάρει Τρίτη ή Τετάρτη στο μάνας κ παιδιού κ μου είπαν να πάω αύριο. Την ίδια μέρα εκανα αίτηση για επίδομα μητρότητας στο e εφκα κ με πήραν την Παρασκευή να μου πουν να πάω μεθαύριο με ραντεβού! Αλλά δυστυχώς δεν θα είναι τα χαρτιά της εταιρείας έτοιμα κ τους είπα να μου το βάλουν 22/05.η κοπέλα μου είπε ότι δεν ειχαν ιδέα ως πότε θα πηγαίνουμε με ραντεβού. 

Καλησπερααα κοριτσι μου..να σε ρωτησω κατι ενα χαρτι δε συμπληρωνει μονο ο εργοδοτης ,αυτο δηλαδη που θα σου δωσουν απ το κέντρο προστασιας ;;;ειναι κάτι πιο συνθετο;

sw2jp2.png

Just now, Emma9 είπε:

Αχ λες βρε villa μου..ναι μ αρεσει η κουβεντα της φιλης σου!! Μπραβο ηταν πολυ ενθαρρυντικη!! Ρε εσεις κορίτσια οσον αφορα τις πανες κ μενα ο μπαμπας μου μου λεγε μηοως σιγά σιγα αρχιζει κ παιρνει απο σουπερ να εχουμε, αλλα το ειπα σε κατι φιλους γονεις κ μου λενε ναι αλλα που ξερεις ποσο καιρο θα φοραει το 1 για παραδειγμα κ λεω θα παρω κ 2..κ μου λενε κ αν παει απ το 1 στο 3 κατευθειαν!;;! Απφφφ κ με προβληματισαν!!

Κ το πλυσιμο που λες Marjio μου μονο με νερακι ή κ με το αφρολουτρακι του τοπικα;;; 

Σχετικα με το ικα επισης, ευτυχως εκλεισα ραντεβου αυριο στο κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου κ την αλλη τριτη παω να καταθεσω τα χαρτια επιτελους!!! Μπηκε κ αυτο σε μια ταξη!!!

Πωπω ναι αυτο με τη μεση..κ επισης κ γω οταν σκυβω για ν φτιαξω το κρεβατι νιωθω μετα σαν σκληρη τη κοιλια σαν ενα βαρος σαν κατι..Αφήστεπου με πιανει κ καμιά κραμπα..οποτε προσπαθω πια οσο μπορω να μη σκυβω..

Χααχαχα θεουλα!! Κοιτα εμενα στο τηλ μου σημερα που ειχα στειλει email στις 6 μαιου για να κλεισω ραντεβου μετα τις 18 μαιου που βγαινω πια σε αδεια μου την ψιλοειπαν οτι εστειλα πολύ νωρις μηνυμα κ γι αυτο κιολας δεν ειχαν επικοινωνησει μαζι μου..κανονικα λεει αφου βγούμε στελνουμε mail για να κλεισουμε ραντεβου..κ της λεω μεχρι να κλειναμε ομως θα περναγε καιρος..ε ναι μου λεει αλλα αυτη ειναι η διαδικασια..α καλα λεωωωω!!οποτε μπορει να μην επικοινωνησαν μαζι σου λογω οτι δεν εχει ξεκινησει επισημα η αδεια σου..κ μενα κατα λαθος πρεπει να με πηρανε..αφου στην αρχή μου ελεγαν να σβήσουν το αιτημα μου κ απ την αλλη δευτερα που βγαινω επίσημανα ξανα στειλω mail κ να κλεισω ραντεβου αλλα ευτυχως ηταν καλη κ μου το κλεισε απο τωρα..εσενα ο γιατρος σου ειναι συμβεβλημενος με ικα;;γιατι αν οχι πρέπει πρωτα να κλείσεις μ αυτον ραντεβου..

Καλησπερααα κοριτσι μου..να σε ρωτησω κατι ενα χαρτι δε συμπληρωνει μονο ο εργοδοτης ,αυτο δηλαδη που θα σου δωσουν απ το κέντρο προστασιας ;;;ειναι κάτι πιο συνθετο;

Εμένα πάλι όταν πήρα τηλ την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν να μπω στη σελίδα κ να κάνω αίτηση για ραντεβού το συντομοτερο!αλλά για να τα καταθέσεις στις παροχες ισχύει σίγουρα ότι πρέπει να έχει ξεκινήσει η άδεια. Μάλλον είναι σε ποιον θα πέσεις μου φαίνεται. 

Από την δουλειά μου είπαν ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να τους στείλω αύριο με email το έγγραφο που θα μου δώσει ο γιατρός του ΙΚΑ κ αυτοί θα ετοιμάσουν τα υπόλοιπα. Νομίζεις θυμάμαι κιόλας από τις άλλες φορες? 

Κορίτσια έκανα δουλειές κ φάγαμε αργά κατά τις 5.απο το φαγητό κ μετά δε μπορώ να σταθώ ούτε λεπτο. Λες κ με παίρνει το βάρος μπροστά κ κάτω :-D

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

@Emma9 νεράκι με το αφρόλουτρο του μαζί στο πλύσιμο!! Και επίσης εγώ δε τα έκανα κάθε μέρα μπάνιο, ειδικά όταν είναι βρεφακια δε χρειάζεται συχνά μπάνιο!!

@"Gigi" και εμείς έτσι φάγαμε αργά, κάναμε δουλειές μέχρι τις 4 και ούτε κατάλαβα πως πέρασε η ωρα, εντωμεταξύ το ποσό ζεσταίνομαι δε λέγεται..που να σφίξουν οι ζέστες!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου έκανα επανάληψη τις εξετάσεις όλα πάλι στα ύψη και μάλλον θα μπω για εισαγωγή.. θα κάνω πάλι την Παρασκευή εξετάσεις και αν είναι πάλι ανεβασμένα όλα θα μπω νοσοκομείο για έλεγχο και αν χρειαστεί να γεννήσω.. ελπίζω πως όχι βέβαια αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο μάλλον θα είμαι η πρώτη με προωρακι

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

mfzgp3.png4QgMp3.png

Just now, Τζινα38 είπε:

Κορίτσια μου έκανα επανάληψη τις εξετάσεις όλα πάλι στα ύψη και μάλλον θα μπω για εισαγωγή.. θα κάνω πάλι την Παρασκευή εξετάσεις και αν είναι πάλι ανεβασμένα όλα θα μπω νοσοκομείο για έλεγχο και αν χρειαστεί να γεννήσω.. ελπίζω πως όχι βέβαια αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο μάλλον θα είμαι η πρώτη με προωρακι

Τζίνα μου εύχομαι την Παρασκευή να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μη χρειαστεί αλλά όπως και να έχει αν αυτό είναι το καλύτερο για το μωράκι σου και για εσένα εύχομαι με το καλό και να πάνε όλα τέλεια!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Τζινα38 είπε:

@Τζινα38 μου ποιες τιμες στις εξετάσεις σου ήταν υψηλές;;; Εύχομαι τη Παρασκευή να είναι αλλιώς τα πράγματα, έχεις κάνει όμως και ενέσεις για τα πνευμονακια ε;;  Μπορεί αν κάνεις εισαγωγή να βοηθηθείς με κάποιον ορό αντιβίωση δε ξέρω και εγώ τι να πω.. μόνο να ευχηθώ να πάνε όλα καλά για το μωρούλι σου και για εσένα!!!!!

Just now, Vila είπε:

Τζίνα μου εύχομαι την Παρασκευή να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μη χρειαστεί αλλά όπως και να έχει αν αυτό είναι το καλύτερο για το μωράκι σου και για εσένα εύχομαι με το καλό και να πάνε όλα τέλεια!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..και εγώ θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και να περάσουν 3 βδομάδες να μπω 36η βδομάδα και ας γεννήσω τότε..

Just now, _marjio είπε:

@Τζινα38 μου ποιες τιμες στις εξετάσεις σου ήταν υψηλές;;; Εύχομαι τη Παρασκευή να είναι αλλιώς τα πράγματα, έχεις κάνει όμως και ενέσεις για τα πνευμονακια ε;;  Μπορεί αν κάνεις εισαγωγή να βοηθηθείς με κάποιον ορό αντιβίωση δε ξέρω και εγώ τι να πω.. μόνο να ευχηθώ να πάνε όλα καλά για το μωρούλι σου και για εσένα!!!!!

ουρικο οξυ τρανσαμινασεις αλκαλικη φωσφαταση και χολιλεθρινες.. ναι εχω κανει τις ενεσεις για τα πνευμονια πριν 10 μερες

σε ευχαριστω κοριτσι μου.!! λεω ας γινει οτι ειναι καλο για την μπεμπα.. 

• Μου αρέσει 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

Just now, Τζινα38 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..και εγώ θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και να περάσουν 3 βδομάδες να μπω 36η βδομάδα και ας γεννήσω τότε..

ουρικο οξυ τρανσαμινασεις αλκαλικη φωσφαταση και χολιλεθρινες.. ναι εχω κανει τις ενεσεις για τα πνευμονια πριν 10 μερες

σε ευχαριστω κοριτσι μου.!! λεω ας γινει οτι ειναι καλο για την μπεμπα.. 

Υπομονη βρε κοριτσι μου κ σου εύχομαι να φτασεις οσο πια μακρια γινεται ..οοως κ να χει το μωράκι σου θα ναι ασφαλες!!:x

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Just now, Emma9 είπε:

Υπομονη βρε κοριτσι μου κ σου εύχομαι να φτασεις οσο πια μακρια γινεται ..οοως κ να χει το μωράκι σου θα ναι ασφαλες!!:x

σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..μονο υπομονη πρεπει να κανω

• Μου αρέσει 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

@Τζινα38 και μέσα να μπεις μπορεί να πάρει μια και δύο εβδομάδες για να γεννήσεις ε;; όλα καλα θα πάνε!!!  Ο γιατρός σου τι σου λέει γενικα; (συγγνώμη άμα σε αγχωνω με τις ερωτήσεις μου δε το θέλω :oops: )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...