Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

On 13/6/2020 at 2:51 ΠΜ, _marjio είπε:

Τι να κάνουμε ρε κορίτσια καλά λέτε, αφού είναι για το καλό του μωρού..διαβάζω τι μπορεί να συμβεί αν κολλήσει από τον κόλπο τον στρεπτοκοκκο και λέω καλά που το βρηκαμε πάλι!! Οπότε όλα καλά! Ξεκίνησα ήδη την αντιβίωση για μια εβδομάδα.. 

@V_baby εύχομαι να μη σου βρουν τίποτα!! Και εγώ όσο έλεγα δε θέλω φάρμακα να παρε τώρα 2η αντιβίωση σε αυτή την εγκυμοσύνη.... εντάξει ας είναι μόνο αυτό!!

@katerinafilip πως είσαι? Το μωράκι σου πως τα παει;; ελπίζω να είστε καλά!!!

Καλησπέρα είμαστε πολύ καλά ευτυχώς και με τον θηλασμό τα πράγματα πάνε καλά δεν δίνω πλέον καθόλου συμπλήρωμα .Την ζυγησα την Κυριακή και έχουμε φτάσει το βάρος γέννησης συν 150 γραμμάρια σε 10 μέρες!!Αν εξαιρέσεις ότι έχουμε κάνει την νύχτα μέρα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να ξεκουραστώ καθόλου γιατί το πρωί που κοιμάται η μπέμπα εγώ ασχολούμαι με την άλλη μικρή μου που με διεκδικεί και εκείνη .Εσείς κορίτσια τι κάνετε?

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πινακακι ΠΗΤ   :wub:

Γράφω όσες έχετε ανάφερει ημερομηνία και το φύλο του μωρού και περιμένω και από τις υπόλοιπες! 

@Vila 01/07 αγοράκι! ♥️

@EfiVsl 03/07 κοριτσάκι! ♥️ 

@_marjio 05/07 αγοράκι! ♥️

@Biky3 06/07 κοριτσάκι! ♥️

@"Gigi" 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Koalaki87 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Fofou 08/07 κοριτσάκι! ♥️

@Τζινα38 09/07 κοριτσάκι! ♥️  γεννήσαμε 22/5!!!

@Μαρίαφi 09/07 κοριτσάκι! ♥️

@foroulina 10/07 κοριτσάκι! ♥️

@kerasaki10 10/07 αγοράκι! ♥️

@Φραουλίνα 10/07 αγοράκι! ♥️

@katerinafilip 10/07 κοριτσάκι! ♥️ γεννήσαμε 05/06!!

@Emma9 12/07 αγοράκι♥️

@FofiK 13/07 αγοράκι! ♥️

@Ioannababy 14/07 έκπληξη! ♥️

@Katerinaki32 14/7 διδυμακια αγοράκια! ♥️ 

@Αντζελίνα 30 18/07 κοριτσάκι! ♥️

@Arabella 21/07 κοριτσάκι!♥️ 

@ntoremi 24/07 αγοράκι! ♥️

@Αφροδίτη......... 24/07 αγοράκι! ♥️

@Εlen32 25/07 κοριτσάκι! ♥️

@kerasia93 26/07 κοριτσάκι! ♥️ 

@Athinaa 26/07 αγοράκι! ♥️ γεννήσαμε 25/06!!

@Gianna! 26/07 αγοράκι! ♥️

@Mvasi 28/07 κοριτσάκι! ♥️

@Barbei 29/07 αγορακι! ♥️

@V_baby 29/07 αγοράκι! ♥️

@Ελλάκι 31/07 κοριτσάκι! ♥️

@Mammatobe 31/07 κοριτσάκι! ♥️

Με το καλό να τα πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!! ❤️

@Σταυρούλα Γ αν θέλεις γράψε μου τελικη ημερομηνία να σε βάλω στο πινακακι μας!

• Μου αρέσει 6

XDXPp2.png

1 hour ago, ntoremi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα,

Τώρα που πλησιάζουν οι μέρες του τοκετού αναφέρθηκε ότι επειδή το μωρό είναι μεγαλόσωμο να σκεφτώ την καισαρική. Εγώ ήμουν αρνητική αλλά μου είπαν να το σκεφτώ γιατί δεν θα χωρέσει από την λεκάνη μου επειδή είμαι αδύνατη. Σας έχουν πει και εσάς τέτοια κουλά;

Καλησπερα..

Μου φαινεται λιγο υπερβολικο, ποσο μεγαλοσωμο ειναι πια;;;σε μια φιλη μου απλα της ειχαν πει να μη τ αφησουν μεχρι 40 βδοναδες για να μη παρει τοσα πολλα γρ..δηλαδη θα εβγαινε γυρω στα 4κιλα ..αλλα οχι με καισαρικη φυσιολογικα,να της εκαναν τεχνητούς..ασχετα που η κοπελα γεννησε 39κ2μερες κ τελικα το μωρο ηταν 3300..ψαξτο λιγο!κ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Καλά ναι συμφωνώ με @Emma9.. μου είπε κι εμένα ο γιατρός 3450 αλλά υπάρχει απόκλιση πάντα.. δεν το δένουμε και κόμπο! ξέρω κοπέλα που γέννησε 4400 με φυσιολογικό τοκετό! Οι γιατροί τα λένε όπως τους βολεύει!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

@AthinaaΝα σας ζήσει γερός και δυνατός, να τον χαρείτε όπως ποθείτε.

Κορίτσια να δω τι θα μου πει κι άλλος απόψε άλλα, ξέρω ότι ο ιδιώτης είναι κατά για καισαρική, όσο για τον άλλο στο δημόσιο έχω ακούσει ότι προτιμάει τις καισαρικες και δεν παροτρύνει της έγκυες για φυσιολογικό αλλά ευτυχώς η δυστυχώς σε αυτόν θα γεννήσω, στο δημόσιο. Ακόμα εγώ δεν έχω πει τι γνώμη μου κι ας λέει ότι θέλει αυτός, γιατί περιμένω την εξέταση από τον οφθαλμίατρο γιατί έχω μυωπία. 

@_marjio μου είμαι στην επαρχία, δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα. Ναι στο δημόσιο θα γεννήσω. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vila είπε:

Γειά σας κοριτσάκια!! 

Πήγαμε γιατρουλη!! Όλα μια χαρά.. ακόμα δεν έχει εμπεδωθεί λέει το κεφαλάκι αλλά θα γίνει τις επόμενες μέρες. 3450 έφτασε το μπουρεκακι! Είχα συμπληρώσει και ένα πλάνο τοκετου που βρήκα στο ίντερνετ και του το έδειξα και φάνηκε να τα δέχεται αυτά που αποφάσισα ο γιατρός μου! Κατά τα άλλα όλα έτοιμα και περιμένουμε τη μεγάλη μέρα ♥️

Μου είπε περπάτημα και κίνηση σε λογικά πλαίσια να μην εξαντλώ τον εαυτό μου και ότι βοηθάει αλλά δεν αλλάζει και κάτι ιδιαίτερο. 

@Αντζελίνα 30 μου πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά!! Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις!!

@Αφροδίτη......... Ανήκουστα πράγματα αυτά που σου λέει ο γιατρός.. αν είναι δυνατόν!! Εγώ έχω φτάσει στα 17 κιλά, ουδέποτε με μάλωσε ο γιατρός από τη στιγμή που η πίεση και το ζάχαρο ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα! Επίσης ξεκίνησες με πολύ νορμάλ βάρος, αρκετά αδύνατη θα έλεγα κιόλας οπότε μια χαρά περιθώριο είχες! Και τέλος θα σου πω πως οι περισσότερες φίλες μου έβαλαν 20-25 κιλά! Δε σου λέω ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι παράλογο όπως σου το παρουσιάζει! Να μη δεχτείς σε καμία περίπτωση καισαρική για αυτό το λόγο! 

@ntoremi σε ποια εβδομάδα είσαι και πόσο είναι το μωράκι σου?

Ωρε ενας μπομπιρας!!! Αντε αντεεε φτανει η στιγμη να τον παρεις αγκαλιτσα!!!! Μια χαρα ο γλυκουλης μου!!!! 

Κ γω κοριτσια πηγα γιατρο σημερα..ενταξει στο nst χαμος απο εκει που τη προηγουμενη φορα προσπαθουσαμε να το ξυπνήσουμε σημερα τρελαααα!! Περα δωθε..χααχα..αλλα ειναι κοτοπουλακι μωρε εμενα..2500κιλακια..δεν πειραζει θα τον φουσκωσω εγω μετα!! Με εβαλε να κανω πια εξετασεις για νεφρα κ συκωτι..σας εχουν βαλει εσας;;την αλλη βδοναδα 2 φορες nst..αλλη μια κ δευτερα παραμονη της γεννας κ τεστ covid κ κοριτσια μου αυτό ηταν..μετα γενναω!!

• Μου αρέσει 4

sw2jp2.png

Just now, _marjio είπε:

Με το καλο να σας έρθει το παιδάκι σας!!! Καλώς ήρθες στη παρέα μας!!! Συγχαρητήρια για τα 8 παιδιά! Είσαι άξια θαυμασμού.. Τα άλλα σου παιδάκια τι ηλικίες έχουν??

Δηλαδή δε τον ανησύχησε το γιατρό τοκαρδιοτοκογραφημα ε?? Άντε να κάνεις και εσύ τις ενεσουλες σου να είσαι ετοιμη!!

Αχ και εγώ εκεί που δεν έπαιρνα τίποτα παρά μόνο σίδηρο ξαφνικά πάρε και αντιβίωση πάρε και προβιοτικα...Μια ομορφιά!!

Όχι όχι... Μια χαρά μου είπε... Εγώ έπαθα σοκ εκείνη την ώρα... Τις είχα κάνει ξανά και τώρα θα τις επαναλάβω... Να είμαστε καλυμμένοι από όλες τις πλευρές...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (I2vc)

Just now, Athinaa είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;; εγώ γέννησα χθες το βράδυ ανέλπιστα και έξαφνα, ακριβώς όπως πρέπει δηλ... ααχαχαχαχαχα

εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά, εκτός από το ότι τουμπανιαζαν όλη μέρα τα πόδια μου, και όλα έδειχναν οτι θα φάμε και την 35η εβδομάδα, ξαφνικά, κανένα 10λεπτο πριν τις 9 το βράδυ, έσπασαν τα νερά εκεί που καθόμουν στο μπαλκόνι... άκου έσπασαν τα νερά.. αυτό ούτε το περίμενα ούτε μου το είχε πει κανένας να το περιμένω... μου είχαν πει ότι εκτός από τον προγραμματισμένο τοκετό με καισαρική να περιμένω σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς... πόνους, συσπάσεις, ρήξη μητρας κλπ... τέσπα... εγω είχα μόνο ρήξη υμενων και καθόλου πόνο ή συσπάσεις... εδώ να θυμίσω ότι δεν έχω ιδέα από φ.τ. ή σπάσιμο νερό καθώς την κόρη μου την γέννησα προγραμματισμένα με καισαρική στην 37η ε και μάλιστα με ολική νάρκωση...

και πάλι βέβαια μου είπαν να πάω γρήγορα στο μαιευτήριο, όπως και όταν με χαρακτήριζαν ωρολογιακή βόμβα...  όντως μέχρι τις 9.30 μμ ήμασταν εκεί... και τι έκανα μέχρι τότε;;; προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει... οπως σας είπα καθόμουν  μπαλκόνι με τα πόδια ψηλά... και ξαφνικά αισθάνομαι να μου φεύγει κάτι σαν κατουρημα... αλλά μαζί με ένα φλοπ από μέσα... οπότε η δεύτερη σκέψη ήταν "αίμα"... τα χρειάστηκα... πήγα αμέσως τουαλέτα, όλα μούσκεμα και τα τρέχουν στα πόδια... είμαι παραστατική  για τις πρωτομανούλες που αναρωτιούνται πώς είναι... ε κάπου εκεί σκέφτηκα "βρε μπας κι έσπασαν τα νερά;;", οπότε και πήρα τη μαία να το επιβεβαιώσω, και όντως έτσι ήταν... ευτυχώς είχε πάρει κάτι πάνες ο άνδρας μου όταν είχα νοσηλευθεί το Πάσχα γιατί δεν είχε καταλάβει... και έβαλα απ αυτές γιατί φυσικά η διαρροή συνεχιζόταν κανονικά και ακομα και οι σερβιέτες ακράτειας . δεν κρατούσαν τίποτα... αχαχαχαχα... 2 άλλαξα μέχρι να φύγω για το μαιευτήριο...

αρχικά και τηλεφωνικά η μαία μου μου είπε ότι ο γιατρός μου θέλει να με κρατήσει μέσα, να μου δώσει φάρμακα αν αρχίσουν οι συσπάσεις μπας και κερδίσουμε μερικές μέρες...

αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό... η πίεση μου εκτοξεύτηκε στο 16 & 9, η οραση θολή, τα πόδια τούμπανο, δεδομένα τα ανεβασμένα ουρικό και λεύκωμα, ο γιατρός τα χρειάστηκε μήπως και κάνω κάποιο σοβαρό επεισόδιο προεκλαμψίας και 10.30 μμ βρέθηκα χειρουργείο...

γέννησα τον μπέμπη μου στις 11.20, ροδόχρωμος και μακρουλός, 1710 γραμμάρια... πρόλαβα να τον δω μόνο λίγο από μακρυά γιατί είναι πολύ μικρούλης και έπρεπε επειγόντως να τον ζεστανουν... ο μπαμπάς του δεν τον είδες καθόλου χθες για τον ίδιο λόγο... 

χθες το βράδυ μας είπαν εξάλλου ότι λόγω προωρότητας θα μπει οξυγόνο και ότι θα έχει σωληνάκι στη μύτη... ωστόσο ο μπαμπάς του που πήγε να τον δει το μεσημέρι -εγώ θα πάω το απόγευμα- του είπαν ότι τα πνευμόνια είναι μια χαρά οπότε τον έβγαλαν από το οξυγόνο και του έβγαλαν και το σωληνάκι... και ότι αύριο θα δοκιμάσουν να τον ταΐσουν με μπιμπερό... τα καλύτερα νέα... αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά και δεν μας βγει καμία επιπλοκή από το πουθενά, ο μπέμπης μας θα κάτσει ΜΕΝΝ μόνο για να πάρει βάρος και να μπορέσει να τρωει μόνος του...

ωστόσο ένα θα σας πω κορίτσια ότι τα κατάφερα και όχι μόνο γέννησα Δίδυμο αλλά και με ωροσκόπο Υδροχόο και να σας θυμίσω εδώ ότι η κόρη μου είναι το αντίστροφο... που θα πάω η γυναίκα Ταύρος στο τετράγωνο; ή τα βουνά θα πάρω ή καμιά βρεγμένη σανίδα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσι μου αληθεια συγκνηθηκα, γιατι εχεις περασει τωρα κ τελικα ηρθε η στιγμη που ηρθε το μπομπιρακι πια!!! Συγχαρητηρια!! Να ζησει γερο κ τυχερό παντα!!ολα σιγα σιγαωθα γίνουν κ θα το παρεις κ σπιτακι καποια στιγμη κ ολα θα εχουν τελειωσει!!κ παλι να σου ζησειιι κοριτσι μου!

Just now, Σταυρούλα Γ είπε:

Kαλησπέρα σ΄όλες τις εγκυούλες!

Σας γράφω πρώτη φορά.Σε τρεις μέρες μπαίνω στον μήνα μου!Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω το όγδοο μωράκι μου!Ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιτσα μου!Είπαμε να μη μάθουμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.Θέλουμε να είναι έκπληξη, όπως και στα άλλα μας τα παιδάκια.

Ο σύζυγος μου ανυπομονεί και εκείνος πολύ και μου συμπαραστέκεται επίσης πάρα πάρα πολύ!Ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά ο σύζυγος μου και τα παιδάκια μου με στήριξαν.Μου έκανε έκπληξη και πήγε και μου πήρε το μαξιλάρι θηλασμού(το οποίο βολεύει πάρα πολύ!) καθώς και καινούρια κούνια,καρότσι,προίκα!!!Οπότε αυτά τα έχω έτοιμα.Δεν χρειάζεται να ψάξω.'Αλλωστε αντικειμενικά θεωρώ ότι θα είναι τα πιο όμορφα από αυτά που θα έβρισκα στην αγορά!

Η βαλίτσα μου είναι σχεδόν έτοιμη.Βλέπετε λόγω πρόωρων συσπάσεων,σχεδόν την είχα ετοιμάσει από πιο νωρίς.

Οπότε περιμένουμε το μωράκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το 8ο;;;;μπραβο κοριτσι μου πραγματικα συγχαρητήρια..με το καλο να ερθει κ να το παρεις αγκαλιτσα!!!! Ολα θα πανε τελειαααα!!

sw2jp2.png

Just now, Athinaa είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;; εγώ γέννησα χθες το βράδυ ανέλπιστα και έξαφνα, ακριβώς όπως πρέπει δηλ... ααχαχαχαχαχα

εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά, εκτός από το ότι τουμπανιαζαν όλη μέρα τα πόδια μου, και όλα έδειχναν οτι θα φάμε και την 35η εβδομάδα, ξαφνικά, κανένα 10λεπτο πριν τις 9 το βράδυ, έσπασαν τα νερά εκεί που καθόμουν στο μπαλκόνι... άκου έσπασαν τα νερά.. αυτό ούτε το περίμενα ούτε μου το είχε πει κανένας να το περιμένω... μου είχαν πει ότι εκτός από τον προγραμματισμένο τοκετό με καισαρική να περιμένω σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς... πόνους, συσπάσεις, ρήξη μητρας κλπ... τέσπα... εγω είχα μόνο ρήξη υμενων και καθόλου πόνο ή συσπάσεις... εδώ να θυμίσω ότι δεν έχω ιδέα από φ.τ. ή σπάσιμο νερό καθώς την κόρη μου την γέννησα προγραμματισμένα με καισαρική στην 37η ε και μάλιστα με ολική νάρκωση...

και πάλι βέβαια μου είπαν να πάω γρήγορα στο μαιευτήριο, όπως και όταν με χαρακτήριζαν ωρολογιακή βόμβα...  όντως μέχρι τις 9.30 μμ ήμασταν εκεί... και τι έκανα μέχρι τότε;;; προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει... οπως σας είπα καθόμουν  μπαλκόνι με τα πόδια ψηλά... και ξαφνικά αισθάνομαι να μου φεύγει κάτι σαν κατουρημα... αλλά μαζί με ένα φλοπ από μέσα... οπότε η δεύτερη σκέψη ήταν "αίμα"... τα χρειάστηκα... πήγα αμέσως τουαλέτα, όλα μούσκεμα και τα τρέχουν στα πόδια... είμαι παραστατική  για τις πρωτομανούλες που αναρωτιούνται πώς είναι... ε κάπου εκεί σκέφτηκα "βρε μπας κι έσπασαν τα νερά;;", οπότε και πήρα τη μαία να το επιβεβαιώσω, και όντως έτσι ήταν... ευτυχώς είχε πάρει κάτι πάνες ο άνδρας μου όταν είχα νοσηλευθεί το Πάσχα γιατί δεν είχε καταλάβει... και έβαλα απ αυτές γιατί φυσικά η διαρροή συνεχιζόταν κανονικά και ακομα και οι σερβιέτες ακράτειας . δεν κρατούσαν τίποτα... αχαχαχαχα... 2 άλλαξα μέχρι να φύγω για το μαιευτήριο...

αρχικά και τηλεφωνικά η μαία μου μου είπε ότι ο γιατρός μου θέλει να με κρατήσει μέσα, να μου δώσει φάρμακα αν αρχίσουν οι συσπάσεις μπας και κερδίσουμε μερικές μέρες...

αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό... η πίεση μου εκτοξεύτηκε στο 16 & 9, η οραση θολή, τα πόδια τούμπανο, δεδομένα τα ανεβασμένα ουρικό και λεύκωμα, ο γιατρός τα χρειάστηκε μήπως και κάνω κάποιο σοβαρό επεισόδιο προεκλαμψίας και 10.30 μμ βρέθηκα χειρουργείο...

γέννησα τον μπέμπη μου στις 11.20, ροδόχρωμος και μακρουλός, 1710 γραμμάρια... πρόλαβα να τον δω μόνο λίγο από μακρυά γιατί είναι πολύ μικρούλης και έπρεπε επειγόντως να τον ζεστανουν... ο μπαμπάς του δεν τον είδες καθόλου χθες για τον ίδιο λόγο... 

χθες το βράδυ μας είπαν εξάλλου ότι λόγω προωρότητας θα μπει οξυγόνο και ότι θα έχει σωληνάκι στη μύτη... ωστόσο ο μπαμπάς του που πήγε να τον δει το μεσημέρι -εγώ θα πάω το απόγευμα- του είπαν ότι τα πνευμόνια είναι μια χαρά οπότε τον έβγαλαν από το οξυγόνο και του έβγαλαν και το σωληνάκι... και ότι αύριο θα δοκιμάσουν να τον ταΐσουν με μπιμπερό... τα καλύτερα νέα... αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά και δεν μας βγει καμία επιπλοκή από το πουθενά, ο μπέμπης μας θα κάτσει ΜΕΝΝ μόνο για να πάρει βάρος και να μπορέσει να τρωει μόνος του...

ωστόσο ένα θα σας πω κορίτσια ότι τα κατάφερα και όχι μόνο γέννησα Δίδυμο αλλά και με ωροσκόπο Υδροχόο και να σας θυμίσω εδώ ότι η κόρη μου είναι το αντίστροφο... που θα πάω η γυναίκα Ταύρος στο τετράγωνο; ή τα βουνά θα πάρω ή καμιά βρεγμένη σανίδα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Να σας ζήσει το μωράκι σας γερό και καλότυχο να είναι!!!

• Χαχα 1

Just now, V_baby είπε:

Κορίτσια, έτσι για την ιστορία πήγα και εγώ σήμερα για nst!! Τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το γεγονός ότι με γύρισαν στο πλάι και έδειξε φουλ συσπάσεις. Έπαθα σοκ, το έδειξα στον γιατρο και μου είπε ότι πιθανόν είναι επειδή άλλαξα στάση!!! Έκανα και άλλη δόση κορτιζόνης και αύριο θα κάνω και την τελευταία... Είχε γίνει ένα λάθος με τις εξετάσεις και δεν μου έκαναν καλλιέργεια και έτσι θα ξαναπάω και να δω τι θα βγάλει γιατί φοβάμαι μη φάω πάλι καμιά αντιβίωση!!! Δεν θα το αντέξω με τόσα φάρμακα!!!

Ε ναι λογικο!!! Αλλα τι να κανεις βρε κοριτσι μου..υπομονη δεν εμεινε πια τπτ!!!

• Μου αρέσει 2

sw2jp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Emma9 είπε:

Ε ναι λογικο!!! Αλλα τι να κανεις βρε κοριτσι μου..υπομονη δεν εμεινε πια τπτ!!!

Αυτό λέω και εγώ... Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει!!! Εδώ έχουμε τόσα ευχάριστα!!!! Θα ακούμε τα γεννητουρια το ένα μετά το αλλο!!! Μ'αυτα θα ασχολούμαστε;;; Χαχαχαχ...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (I2vc)

@Athinaa μου να σας ζήσει κορίτσι μου!!!!!! Να είναι γερός και καλότυχος!! "τι έκπληξη κι αυτή.. Να έχεις ξεπεράσει όλα τα άλλα κ να θέλει να βγει από μόνος χάχα ανυπομονούσε να σε γνωρίσει!!!!! Εύχομαι να τον πάρεις το συντομότερο κοντά σου!!! Εσύ πως είσαι?

@Σταυρούλα Γ καλώς μας ήρθες κ με το καλο το μωράκι σου!!!πραγματικά τα 8 παιδάκια εντυπωσιαζουν πάντως χάχα! Μπράβο σας να είστε γεροί κ να τα καμαρωνετε γερά κ τυχερά! 

• Μου αρέσει 2

b3Egp2.png

On 14/6/2020 at 1:09 ΠΜ, Αντζελίνα 30 είπε:

@Τζινα38 χαίρομαι πολύ με τα νέα σου και που την πήρες αγκαλίτσα.. Θα ήταν απίστευτο συναίσθημα..ήρθε ο καιρός να πάτε σπιτάκι σας... 

Για το τι γίνεται με τα μαιευτήρια λέω να πάρω αυτές τις μέρες κι εγώ ένα τηλ ξανά να ενημερωθώ αν άλλαξε κάτι.. Αν και δεν νομίζω.. 

@iwanna24 σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση.. Κι εμένα ξεκίνησαν τα λευκα υψηλά να είναι στο όριο κι όλο ανέβαιναν.. Μεχρι που τώρα ο γιατρός έδειξε μια μικρή ανησυχία και το ψάχνω ώστε να ηρεμήσω από αυτό.. Οντως με καθησυχαζει να ακούω περιπτώσεις που είχαν το ίδιο θέμα και πήγαν στο τέλος όλα καλά.. Ναι αυτό με ρώτησε ο γυναικολόγος και ο παθολόγος αν έγινε η ανάλυση των λευκών με πλακάκι.. Γιατί κανονικά μου είπε ο παθολόγος όταν είναι τόσο υψηλά πρέπει να το κάνουν μόνοι τους οι μικροβιολόγοι κι όχι να τους έχει ζητηθεί.. Και πήρα το μικροβιολόγο χθες και μου είπε ότι χρησιμοποίησε πλακάκι και  δεν είδε στην ανάλυση  κάτι αλλοιωμένο.. Βέβαια τώρα που θα πάω στον αιματολογο σίγουρα θα μου πει να ξανακανω την ανάλυση με πλακάκι κι ότι άλλο χρειάζεται.. Γι αυτό και πάω σε ειδικό που είναι ο πλέον αρμόδιος να μου το ξεκαθαρίσει και να μου το εξηγήσει αναλυτικά.. μετά από πόσο διάστημα σου έπεσαν; σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.. 

5 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Τι κάνετε;

@_marjio κι εγώ ζεσταίνουν σημερα και είχα ανάψει το κλιματιστικό στο φουλ κι άνδρας μου πάγωσε.. Χιχιχθ

Kοριτσια πήγα χθες στον αιματολογο.. Ένα έχω να πω, εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος...και ειδικός στην κύηση.. Μου πήρε αίμα κιόλας ο ιδιος ωστε να αναλυσει με πλακάκι λεπτομερώς το είδος και την ποιότητα των λευκών αιμοσφαιριων.. Βγήκαν σήμερα τα αποτελεσματα κ με πήρε ο ίδιος τηλ σημερα το πρωί και μου είπε ότι ο τύπος των λευκών είναι φυσιολογικός και μάλιστα έπεσαν στα 16000..μου εξήγησε χθες ότι συνήθως οι περισσότερες κοπέλες φτάνουν μέχρι 15.000 αλλα κι εγώ αν και είναι υψηλα δεν χρειάζεται να ανησυχώ αλλά χρειάζεται μια ανάλυση περαιτέρω .. Σε κάποιους οργανισμούς όπως στον δικό μου η εγκυμοσύνη αντιμετωπίζεται ως λοίμωξη.. Μου είπε επίσης ότι ανεβαίνουν σε δίδυμη κύηση και σε γυναίκες που έχουν κάνει ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονια του μωρού.. Μου ανέφερε στον τοκετό σε μένα σίγουρα θα ανέβουν πολύ υψηλα και θα επανέλθουν σε 2 με 3 μήνες.. Επιπλεον @Μαρίαφi μου είπε σε πολλές κοπέλες ανεβαίνει και η crp μαζί με τα λευκα και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη.. Οποτε το αφήνω πίσω μου και προχωράω κι εγώ περιμένοντας τη μικρή μου.. 

Τώρα είδα ότι πηγές στον γιατρό και όπως περίμενα, είναι όλα τέλεια.

Συγχαρητήρια και πάλι και με το καλό το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

@Athinaa κοπέλα μου τι απρόβλεπτα και ευχάριστα νέα είναι αυτά; να σου ζήσει κορίτσι μου.. Να είναι γερός και δυνατός και γρήγορα να τον πάρετε σπίτι σας.. Εισα καλά εσύ; πονάς; χάρηκα πολύ με τα νέα σου και που όλα πήγαν καλά γιατί είχες περάσει πολλά.. Αλλά ήταν σίγουρο ότι θα πήγαιναν όλα καλά γιατί είσαι θετικός άνθρωπος..

@Σταυρούλα Γ καλώς ήρθες στην παρέα μας.. Να χαίρεσαι τη μεγάλη οικογένεια σου και με το καλό το νέο μέλος!! Κι όλα καλά θα πάνε..

@Αφροδίτη......... Ψαξτο αυτό με την καισαρική.. Συμφωνω με τα κορίτσια.. Ή να επιμείνεις στον γιατρό σου ο, τι θες να το προσπαθήσετε φυσιολογικά.. Όσο για τη μυωπια μην αγχώνεσαι.. Εγώ έκανα πριν μια εβδομάδα βυθοσκόπηση γιατί έχω μυωπια και ο οφθαλμιατρος μου είπε ότι και με 10 βαθμους γίνεται φυσιολογικός τοκετός..

• Μου αρέσει 1

Χαίρετε!Σας ευχαριστώ πολύ για τις  όμορφες ευχές σας!Εύχομαι να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά και για εμάς τις εγκυούλες και για τα μωράκια μας!

Τα παιδάκια μου είναι 17, 15, 13 1/2, 11, 8, 5 1/2 και 2 1/2.

Όσον αφορά την εμπειρία, ναι φυσικά και έχω.Αλλά πιστέψτε με, η κάθε γέννα ήταν διαφορετική και μοναδική!Όπως μοναδικό είναι και το κάθε μωράκι μας που έρχεται στον κόσμο!

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό.ΠΗΤ έχω 19/07.Το μωράκι μας είναι 2.510 γρ.Το είδαμε στον υπέρηχο να ανοίγει το στοματάκι του και να βάζει το χεράκι του!Σε μία εβδομάδα θα ξαναπάμε.

Συνέχεια σκέφτομαι, ΄΄ ονειρεύομαι  ΄΄,τη στιγμή της γέννας(εύκολη εννοείται τη φαντάζομαι, όπως πιστεύω  όλες μας),  τη στιγμή που θα πάρω αγκαλίτσα το μωράκι μου αλλά και τη στιγμή που θα είμαι στο δωμάτιο, θα έχουν περάσει όλα και θα έχω το μωράκι μου να το θηλάζω και να αποκοιμιέται πάνω μου, στην αγκαλιά μου...

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...