Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Μανούλες Αυγούστου 2021

Maria92

Recommended Posts

Just now, CMES είπε:

@kons27 δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα τωρα. Το να κρατηθει μια εγκυμοσυνη που ξεκιναει ετσι δεν ειναι απαραιτητα καλο. Οπως λεει και η @linaa μαλλον το αιμα που ειχες ηταν βιοχημικη. Κανε υπομονη κι αν ειναι θα προχωρησει.

Βγηκε κι η δικη μου χοριακη 512. Στις 4+1, πρακτικα την πρωτη μερα καθυστερησης. Καλη ειναι νομιζω, δεν κανω αλλη.

Πολύ καλή είναι μπράβο!!! Μάλλον εγινε και νωρίς η σύλληψη για να έχεις τόσο με μια μέρα καθυστέρηση! :) Και εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξανακανεις, με το καλό κορίτσι μου!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Πολύ καλή είναι μπράβο!!! Μάλλον εγινε και νωρίς η σύλληψη για να έχεις τόσο με μια μέρα καθυστέρηση! :) Και εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξανακανεις, με το καλό κορίτσι μου!! 

Η συλληψη εγινε 13η ημερα, ειχα επαφη με θετικο τεστ ωορρηξιας οποτε ειμαι σιγουρη!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CMES είπε:

Η συλληψη εγινε 13η ημερα, ειχα επαφη με θετικο τεστ ωορρηξιας οποτε ειμαι σιγουρη!

Τέλεια είναι άψογη! Αυτό εννοούσα νωρίς, σε σχέση με τον δικό μου κύκλο που είναι λίγο μεγάλος :-D Εγώ είχα 20η μέρα περίπου και 4+1 που έκανα χοριακη ήταν 100!! Αλλά πάντα κάπου εκεί κάνω ωορρηξια δεν ήταν περίεργο.. 

Γειά σας κορίτσια!!!! Μπήκα κι εγώ στην παρέα σας!!!! :x Έχω κάνει ένα θετικό τεστ και 3 χοριακές. Απ'οτι έχω υπολογίσει είμαι 5 +2 και την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο!! Με το καλό να έρθουν όλα μας τα μωράκια!!! :)

Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!! 

• Μου αρέσει 3

aQhvp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Anneliz είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!! Μπήκα κι εγώ στην παρέα σας!!!! :x Έχω κάνει ένα θετικό τεστ και 3 χοριακές. Απ'οτι έχω υπολογίσει είμαι 5 +2 και την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο!! Με το καλό να έρθουν όλα μας τα μωράκια!!! :)

Ειμασταν μαζί στις μανουλες Δεκεμβρίου 2018 με θυμάσαι??? Τώρα είμαι στου Ιουνίου 2020.....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα κοριτσια! Χθες ειχαμε δυσκολη νυχτα. Τα παιδια πολυ αναστατωμενα ξυπναγαν συνεχεια και αλλαζαν κρεβατια. Καποια στιγμη που τα ειχε παρει ο υπνος αναγκαστηκα να τα σηκωσω και τα 2 για να τα παω στα κρεβατια τους. Την ωρα που κουβαλαγα τη μεγαλη ενιωσα νια πολυ εντονη κραμπα χαμηλα. Τωρα εχω πονακια, οπως καθε μερα ομως. Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CMES είπε:

Καλημερα κοριτσια! Χθες ειχαμε δυσκολη νυχτα. Τα παιδια πολυ αναστατωμενα ξυπναγαν συνεχεια και αλλαζαν κρεβατια. Καποια στιγμη που τα ειχε παρει ο υπνος αναγκαστηκα να τα σηκωσω και τα 2 για να τα παω στα κρεβατια τους. Την ωρα που κουβαλαγα τη μεγαλη ενιωσα νια πολυ εντονη κραμπα χαμηλα. Τωρα εχω πονακια, οπως καθε μερα ομως. Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια!

Καλα Χριστούγεννα αγαπη.. Να προσεχεις πολυ αυτες τις μερες και ΟΧΙ βαρη... Να σε βοηθα ο συζυγος οπου μπορει... Μην κανεις καμια ζημια άθελά σου. 

11 ώρες πρίν, Anneliz είπε:

Καλα Χριστούγεννα με υγεια πανω απολα.. Καλως ηρθες στην παρεουλα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Καλωσηρθες και με το καλό να έχουμε γερά μωράκια.χρονια πολλά με υγεία.

Χρόνια πολλά κορίτσια εύχομαι το 2021 να έχουμε τα μωρά μας γερά κ ευτυχισμένα στις αγκαλιες μας.εγω ξύπνησα πριν κάνα δυο ώρες..θα πάμε για φαγητό στην πεθερά μου...και επειδή έχω λυσαξει από πείνα τρώω μακαρόνια με πέστο 10 η ώρα το πρωί χαχαχαχαζαχαζα.πωπω λυσαξα.δεν ήθελα πρωινό.ηθελα φαγητό φίλε.

Just now, CMES είπε:

Μην σηκώνεις τα παιδιά κορίτσι μου.δεν κάνει.ξερω κ εγώ που δεν έχω βοήθεια είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες.ζοριζομαι κ εγώ.εμενα είναι δέκα χρονών αλλά πάλι παιδί είναι από όλα ανάγκη εμένα έχει.μεχρι να ξαπλώσω λίγο μαμά φοναζει.και δεν θέλω να του δώσω λιγότερη φροντίδα τώρα που είμαι σε αυτην την κατάσταση.γι αυτό τα κάνω όλα αλλά πολυυ προσεχτικά.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά!!! Καλωσόρισες Anneliz, με το καλό το μωρακι σου!! :)

Just now, CMES είπε:

Όχι κοπέλα μου μην ανησυχείς είναι πάρα πολύ νωρίς! Και εγώ που ρώτησα το γιατρό για κάτι βάρη που σηκώνω στη γυμναστική μου είπε κανένα πρόβλημα, ακόμα τουλάχιστον.. Είναι λογικό βέβαια να έχεις πονακια και κραμπουλες αλλά μη φοβάσαι! 

Just now, Sofiamar93 είπε:

Καλα Χριστούγεννα αγαπη.. Να προσεχεις πολυ αυτες τις μερες και ΟΧΙ βαρη... Να σε βοηθα ο συζυγος οπου μπορει... Μην κανεις καμια ζημια άθελά σου. 

Καλα Χριστούγεννα με υγεια πανω απολα.. Καλως ηρθες στην παρεουλα μας.. 

Σοφακι καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Τωρα είδα την απάντηση σου, ο γιατρός σου έχει πει να προσέχεις τα βάρη από τώρα;; 

Just now, Emilly είπε:

Καλωσηρθες και με το καλό να έχουμε γερά μωράκια.χρονια πολλά με υγεία.

Χρόνια πολλά κορίτσια εύχομαι το 2021 να έχουμε τα μωρά μας γερά κ ευτυχισμένα στις αγκαλιες μας.εγω ξύπνησα πριν κάνα δυο ώρες..θα πάμε για φαγητό στην πεθερά μου...και επειδή έχω λυσαξει από πείνα τρώω μακαρόνια με πέστο 10 η ώρα το πρωί χαχαχαχαζαχαζα.πωπω λυσαξα.δεν ήθελα πρωινό.ηθελα φαγητό φίλε.

Μακαρόνια με πεστο;;; Μου ήρθε μια αναγούλα μόλις το διάβασα πρωινιατικα να σου είμαι ειλικρινής, περίεργα γούστα το μπεμπακι σου χάχαχαχα! Χρόνια πολλά και σε σένα κορίτσι μας, όλα τα καλά να μας έρθουν με τον νέο χρόνο!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

κοριτσια Χρονια πολλα σε ολες με το καλο τα μωρακια σας!! εγω  μαμα Αυγουστου του 2018!! Σαν σημερα πριν 3 χρονια περιμενα περιοδο κ αναρωριωμουν γιατι δεν ερχετε μιας κ δεν ειχα προσβαση σε τεστ (ειμουν επισκεψη σε ενα μικρο χωριο στο νησι) σκεφτομουν οτι αν ξανακανει ανωμαλια ο κυκλος μου δεν θα την παλεψω να πρεπει να γυρναω αθηνα για να παω γυναικολογο!!!τοσο δεν το πιστευα που το βραδυ χριστουγεννων του 17 ειχα παει για τα κρασακια μου σε ενα μαγαζι κ ειχαμε περασει πολυ ωραια free covid κ free μωρου εποχες να θυμομαστε κ αυτα χα χα !! μετα απο δυο μερες θα γυρνουσα σπιτι για να κανω ενα τεστακι!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά!!! Καλωσόρισες Anneliz, με το καλό το μωρακι σου!! :)

Όχι κοπέλα μου μην ανησυχείς είναι πάρα πολύ νωρίς! Και εγώ που ρώτησα το γιατρό για κάτι βάρη που σηκώνω στη γυμναστική μου είπε κανένα πρόβλημα, ακόμα τουλάχιστον.. Είναι λογικό βέβαια να έχεις πονακια και κραμπουλες αλλά μη φοβάσαι! 

Σοφακι καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Τωρα είδα την απάντηση σου, ο γιατρός σου έχει πει να προσέχεις τα βάρη από τώρα;; 

Φραουλίνο βάρη μην σηκώνεις καλύτερα.εινσι το πρώτο που συνιστούν οι γιατροί.εγω κ στον γιο μου δούλευα μέχρι Πέμπτη κ Παρασκευή μπήκα κλινική να γεννήσω αλλά δεν σήκωσα ούτε μια σακούλα ψώνια.

Just now, linaa είπε:

κοριτσια Χρονια πολλα σε ολες με το καλο τα μωρακια σας!! εγω  μαμα Αυγουστου του 2018!! Σαν σημερα πριν 3 χρονια περιμενα περιοδο κ αναρωριωμουν γιατι δεν ερχετε μιας κ δεν ειχα προσβαση σε τεστ (ειμουν επισκεψη σε ενα μικρο χωριο στο νησι) σκεφτομουν οτι αν ξανακανει ανωμαλια ο κυκλος μου δεν θα την παλεψω να πρεπει να γυρναω αθηνα για να παω γυναικολογο!!!τοσο δεν το πιστευα που το βραδυ χριστουγεννων του 17 ειχα παει για τα κρασακια μου σε ενα μαγαζι κ ειχαμε περασει πολυ ωραια free covid κ free μωρου εποχες να θυμομαστε κ αυτα χα χα !! μετα απο δυο μερες θα γυρνουσα σπιτι για να κανω ενα τεστακι!!

Τι ωραία Λίνα.γερα να είναι τα παιδιά μας κ ας μας αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσουμε τις οικογένειες  μας.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια και χρονια πολλά σε όλες !!!!! Σήμερα έκανα τεστ ξανά ( θα σκάσω μέχρι να ξανά κάνω χοριακη τη Δευτέρα ) και επιτέλους βγήκε κανονικά θετικό και όχι αχνό μέσα σε δευτερόλεπτα ! Το πήρα ως καλό σημάδι ότι ανεβαίνει η χοριακη μου!!! Μακάρι το θαύμα των Χριστουγέννων ! Θα βάλω φωτό τώρα στο προφιλ μου να το δείτε !!!

• Μου αρέσει 3

LzTRp3.png

Just now, Emilly είπε:

Φραουλίνο βάρη μην σηκώνεις καλύτερα.εινσι το πρώτο που συνιστούν οι γιατροί.εγω κ στον γιο μου δούλευα μέχρι Πέμπτη κ Παρασκευή μπήκα κλινική να γεννήσω αλλά δεν σήκωσα ούτε μια σακούλα ψώνια.

Τι ωραία Λίνα.γερα να είναι τα παιδιά μας κ ας μας αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσουμε τις οικογένειες  μας.

ευχαριστω!! γερα να ειναι κ να ζουμε παντα ομορφες εκπληξεις!!

• Μου αρέσει 1

Μακαρόνια με πεστο;;; Μου ήρθε μια αναγούλα μόλις το διάβασα πρωινιατικα να σου είμαι ειλικρινής, περίεργα γούστα το μπεμπακι σου χάχαχαχα! Χρόνια πολλά και σε σένα κορίτσι μας, όλα τα καλά να μας έρθουν με τον νέο χρόνο!! 

Αυτά νομίζω τα είχα πάντα πριν καταλάβω εγκυμοσύνη..αφού τώρα είμαι στις πέντε μέρες καθυστέρησης κ σε άλλη φάση δεν είχα κάνει ακόμα τεστ.μετα έφευγαν οι λιγούρες κ έρχονταν οι καούρες.μετα την 6 ...θα δω πως θα είναι αυτή τώρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...