Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2021!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

On 9/2/2022 at 5:11 ΠΜ, Roulaa@ είπε:

Όχι απόλυτα. Απλά σε πιθανή αλλεργία δε παίρνει βάρος κ απ όταν γυρίσαμε σε ha πήρε. Με τι ξεκινήσατε?

Καλησπερα!

Και εμενα πηρε με ΗΑ αλλα δε νομιζω ηταν αλλεργια.

Τωρα πια που φαγαμε το κοψαμε το ΗΑ και πηραμε Humana 1 απλο. Πολυ νοστημο!!!

Το Humana HA παιρναμε πολυ καλο κ αυτο της αρεσε. Αλλα ολα τα ΗΑ εχουν ιχθυελαιο και φοινικελαιο κ για αυτο τωρα της το γυρησα σε κανονικο.

πρίν από 50 λεπτά , georgiaSep21 είπε:

Καλησπερα!

Και εμενα πηρε με ΗΑ αλλα δε νομιζω ηταν αλλεργια.

Τωρα πια που φαγαμε το κοψαμε το ΗΑ και πηραμε Humana 1 απλο. Πολυ νοστημο!!!

Το Humana HA παιρναμε πολυ καλο κ αυτο της αρεσε. Αλλα ολα τα ΗΑ εχουν ιχθυελαιο και φοινικελαιο κ για αυτο τωρα της το γυρησα σε κανονικο.

Πως πάει με τις στερεές? Γάλα τώρα πόσο πίνει? Ναι το ξέρω για αυτά τα συστατικά κ θέλω να το κόψω αλλά φε γίνεται έχουμε το θεματακι μας 

On 13/2/2022 at 9:19 ΜΜ, Roulaa@ είπε:

Πως πάει με τις στερεές? Γάλα τώρα πόσο πίνει? Ναι το ξέρω για αυτά τα συστατικά κ θέλω να το κόψω αλλά φε γίνεται έχουμε το θεματακι μας 

Τρωει γυρω στα 60γρ που ειναι οκ για 4μιση μηνων

Απο γαλα πηγαμε στα 650 ανεβηκαμε λιγο κ σιγουρα τα τρωει πιο ανετα απο οτι πριν

Εσεις πως ειστε??

πρίν από 10 λεπτά , georgiaSep21 είπε:

Τρωει γυρω στα 60γρ που ειναι οκ για 4μιση μηνων

Απο γαλα πηγαμε στα 650 ανεβηκαμε λιγο κ σιγουρα τα τρωει πιο ανετα απο οτι πριν

Εσεις πως ειστε??

Αντε τώρα που ξεκίνησε στερεές ανέβασε κ τα μλ στο γάλα? 

Εμείς σταθερά στα 700 το πολύ 800 κάποιες μέρες σπάνια 

Διαφημίσεις

Καλημέρα από εμάς!

Καιρό έχω να γράψω και τα δικά μας νέα ;-)

Μεγαλώνει η μπουμπού μου (9/3 γίνεται 6 μηνών) και τώρα γίνονται λιιιιιγο πιο εύκολα τα πράγματα και με τον μεγάλο μου γιο (είχαμε ζήλειες, ξεσπάσματα, επιθετικότητα...όλα αυτά όχι σε πολύ έντονο βαθμό αλλά πολύ συχνά). Τώρα είμαστε καλύτερα ευτυχώς :-), κάνει αστειάκια στην μικρή, της τραγουδάει, αυτή σκάει στα γέλια μόλις τον δει :-) Είμαι πάντα σε επιφυλακή βέβαια, ποτέ μόνα τους στο ίδιο δωμάτιο, και για να πάω τουαλέτα πχ την βάζω στο ρηλάξ και την παίρνω μαζί μου αλλά είναι καλύτερη η κατάσταση!

Η μικρή θηλάζει, τροφές δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, θα ξεκινήσουμε με φρούτο σε καμιά 10αριά μερες.

Την προηγούμενη εβδομάδα κολλήσαμε κοβιντ εγώ και η μικρή (πιθανόν από την πεθερά μου), όχι ο γιος μου και ο άντρας μου (πώς τα κατάφεραν;;;). Εγώ είχα μόνο λίγο μπούκωμα, η μικρή λίγο βήχα αλλά όχι κάτι τρομερό (δηλαδή είπε η παιδίατρος να μην κάνουμε καν εισπνεόμενα). Αγχώθηκα μέχρι να δω το αρνητικό στο τεστ της, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Για να το ξέρετε και εσείς (και αχρείαστο να'ναι), στα μωράκια μας αν χρειαστεί τεστ, καλύτερα όχι με την μπατονέτα του κιτ, αλλά με την συσκευή που τραβάμε τις μυξούλες κατευθείαν: τραβάμε μυξούλα και την φυσάμε κατευθείαν στο φιαλίδιο με το υγρό. Αχρείαστο βέβαια να'ναι!!

On 15/2/2022 at 12:00 ΠΜ, Roulaa@ είπε:

Αντε τώρα που ξεκίνησε στερεές ανέβασε κ τα μλ στο γάλα? 

Εμείς σταθερά στα 700 το πολύ 800 κάποιες μέρες σπάνια 

Ναι τα ανεβασε! Οχι τρελα..πηγε απο 550 στα 700 700κατι!

Εσεις πως πατε?? Ολα καλα??

πρίν από 7 λεπτά , georgiaSep21 είπε:

Καλημέρα ήθελα να σε ρωτήσω για την κρεμα την τρώει εύκολα εμείς έχουμε ξεκινήσει 2 εβδομάδες τώρα και τρώει με το ζόρι 3με 4 κουταλιές σου το έκανε και εσένα έτσι? Η παιδίατρος μου είπε να της βάλω 2 μπισκοτάκια μέσα... 

8 ώρες πρίν, georgiaSep21 είπε:

Εμεις περάσαμε κορονοιο οικογενειακως κ μετά απ αυτό έπεσε στα 650 το 24ωρο. Χθες έγινε 4μηνων. Κ χθες είχαμε παιδίατρο σε 1 μηνα πήρε 700γρ. Ζορίστηκε στις στερεές?

On 17/2/2022 at 9:17 ΠΜ, Heidelberg είπε:

Καλημέρα από εμάς!

Καιρό έχω να γράψω και τα δικά μας νέα ;-)

Μεγαλώνει η μπουμπού μου (9/3 γίνεται 6 μηνών) και τώρα γίνονται λιιιιιγο πιο εύκολα τα πράγματα και με τον μεγάλο μου γιο (είχαμε ζήλειες, ξεσπάσματα, επιθετικότητα...όλα αυτά όχι σε πολύ έντονο βαθμό αλλά πολύ συχνά). Τώρα είμαστε καλύτερα ευτυχώς :-), κάνει αστειάκια στην μικρή, της τραγουδάει, αυτή σκάει στα γέλια μόλις τον δει :-) Είμαι πάντα σε επιφυλακή βέβαια, ποτέ μόνα τους στο ίδιο δωμάτιο, και για να πάω τουαλέτα πχ την βάζω στο ρηλάξ και την παίρνω μαζί μου αλλά είναι καλύτερη η κατάσταση!

Η μικρή θηλάζει, τροφές δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, θα ξεκινήσουμε με φρούτο σε καμιά 10αριά μερες.

Την προηγούμενη εβδομάδα κολλήσαμε κοβιντ εγώ και η μικρή (πιθανόν από την πεθερά μου), όχι ο γιος μου και ο άντρας μου (πώς τα κατάφεραν;;;). Εγώ είχα μόνο λίγο μπούκωμα, η μικρή λίγο βήχα αλλά όχι κάτι τρομερό (δηλαδή είπε η παιδίατρος να μην κάνουμε καν εισπνεόμενα). Αγχώθηκα μέχρι να δω το αρνητικό στο τεστ της, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Για να το ξέρετε και εσείς (και αχρείαστο να'ναι), στα μωράκια μας αν χρειαστεί τεστ, καλύτερα όχι με την μπατονέτα του κιτ, αλλά με την συσκευή που τραβάμε τις μυξούλες κατευθείαν: τραβάμε μυξούλα και την φυσάμε κατευθείαν στο φιαλίδιο με το υγρό. Αχρείαστο βέβαια να'ναι!!

Κ εμείς κολλήσαμε 3μιση μηνών αλλά δε του έκανα γιατί ειμασταν οι υπόλοιποι θετικοί. Από μόνη μ του έβαλα λίγο τη μπατονετα στη μυτούλα όχι βαθιά από σελφ που είχα εδώ σπίτι. Δε το ήξερα αυτό να το κάνω έτσι. 

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Εμεις περάσαμε κορονοιο οικογενειακως κ μετά απ αυτό έπεσε στα 650 το 24ωρο. Χθες έγινε 4μηνων. Κ χθες είχαμε παιδίατρο σε 1 μηνα πήρε 700γρ. Ζορίστηκε στις στερεές?

Κ εμείς κολλήσαμε 3μιση μηνών αλλά δε του έκανα γιατί ειμασταν οι υπόλοιποι θετικοί. Από μόνη μ του έβαλα λίγο τη μπατονετα στη μυτούλα όχι βαθιά από σελφ που είχα εδώ σπίτι. Δε το ήξερα αυτό να το κάνω έτσι. 

Ελα ρε!!! Ειστε δυνατοι εσεις!!! Το ξεπερασατε!!

Οχι δε ζοριστηκε της αρεσει αλλα κλασσικα δε τρωει πολυ.

Ειδες κ με 650 πηρε 700!!! Μαγικο αυτο που κανουν...κ εμεις απο πισω τρελαινομαστε...

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, georgiaSep21 είπε:

Ελα ρε!!! Ειστε δυνατοι εσεις!!! Το ξεπερασατε!!

Οχι δε ζοριστηκε της αρεσει αλλα κλασσικα δε τρωει πολυ.

Ειδες κ με 650 πηρε 700!!! Μαγικο αυτο που κανουν...κ εμεις απο πισω τρελαινομαστε...

Ναι πήρε τι να πω δε ξέρω πως το καταφέρνει αυτό 

18 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Της έκανα τεστ από την αρχή, γιατί είπε η παιδίατρος αν βγει θετικό και σηκώσει η μπέμπα κάνα πυρετό, να την πάμε αμέσως νοσοκομείο.  Ευτυχώς δεν σήκωσε.

Και μετά της ξαναέκανα και εγώ σελφ ανά δύο ημέρες, γιατί δεν ήθελα να στείλω τον μεγάλο μου στον παιδικό όσο βγαίνει θετική η μικρή. 

Σημασία έχει που το ξεπεράσαμε και εμείς και εσείς!! 

On 18/2/2022 at 12:19 ΜΜ, Penny28 είπε:

Καλημέρα ήθελα να σε ρωτήσω για την κρεμα την τρώει εύκολα εμείς έχουμε ξεκινήσει 2 εβδομάδες τώρα και τρώει με το ζόρι 3με 4 κουταλιές σου το έκανε και εσένα έτσι? Η παιδίατρος μου είπε να της βάλω 2 μπισκοτάκια μέσα... 

Δε μας εβαλε καθολου κρεμα...

Γενικα τις αποφευγει η παιδιατρος και να σου πω κ εγω...

Μονο αν ηταν πολυ ελιποβαρης μου ειπε.

Φαγητο τρωμε, λαχανικα.

1 hour ago, georgiaSep21 είπε:

Δε μας εβαλε καθολου κρεμα...

Γενικα τις αποφευγει η παιδιατρος και να σου πω κ εγω...

Μονο αν ηταν πολυ ελιποβαρης μου ειπε.

Φαγητο τρωμε, λαχανικα.

Εμείς ξεκινήσαμε με φρούτα όχι αυτές τις κρέμες του εμπορίου τα οποία δεν τα θέλει με τίποτα σήμερα ούτε μια κουταλιά δεν έφαγε!!!Περιμένω τα μπισκότα μένω σε χωριό και ότι χρειάζομαι τα παραγγέλνω στο φαρμακείο και έρχονται.... 

Καλημέρα κορίτσια,πως τα πάνε τα μωράκια σας με τον πόνο των δοντιών;ταλαιπωρούνται η είστε τυχερές; Εμένα κλαίει τις τελευταίες μέρες αρκετά και δαγκώνει ότι βρει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...