Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Λοίμωξη μήτρας

Recommended Posts

Just now, ElenaSyl είπε:

Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα. 

Είχα κάνει λαπαροσκοπηση /υστεροσκοπηση πριν 3 χρόνια. 

Κανένας γιατρός μέχρι στιγμής βλέποντας το  dvd δεν είχε διαγνώσει κάτι τέτοιο. Μόνο ο Σφακ. διέγνωσε φλεγμονή. 

Τι να σου πω;Είμαι και εγώ μπερδεμένη. 

Έχω κι εγώ μια παλινδρομη κύηση ( έκανα απόξεση) και μετά δυο βιοχημικές αποβολές στο ενεργητικό μου κι επειδή μετά την απόξεση που και που έχω κάτι πονάκια μπροστά χαμηλά στην κοιλιά μου, όχι σαν περιόδου, διαφορετικά , σκέφτομαι μην έμεινε κανένα μικρόβιο από την επέμβαση ... τι να πω.. ποσα πια πράγματα πρέπει να ελέγξουμε ... σου εύχομαι να βρεις την λύση και να αποκτήσεις το παιδάκι -ια που επιθυμείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, ElenaSyl είπε:

Καλημέρα. 

Μεγάλη ιστορία και η δική μου . :-(

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, 3 αποτυχημένων σπερματεγχύσεων, 

2 εξωσωματικών και μιας αποβολής, ο νέος μας γιατρός βλέποντας το dvd τηςλαπαροσκόπηση /υστεροσκόπησης ανακάλυψε λοίμωξη μέτρια έως υψηλή στη μήτρα . Πρότεινε εγχύσεις, αντιβίωση  και επανάληψη υστεροσκόπησης μετά από 2μήνες. 

Κανένας άλλος γιατρός δεν βρήκε κάτι τόσα χρόνια από αυτό το dvd; 

Ο σύζυγος έχει κατάτμηση dna και χαμηλό ph σπέρματος.

Ο νέος γιατρός θεωρεί ότι όλα αυτά σχετίζονται με τη λοίμωξη που υπάρχει και σε εμένα. 

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιο άλλο ζευγάρι; 

Έχει κάποια κοπέλα κάνει εγχύσεις στη μήτρα με παράλληλη χορήγηση αντιβιοτικών και αντιικων φαρμάκων;; Είναι επώδυνο; Είχε αποτέλεσμα; 

Καλησπερα και απο μενα. Πριν τις εκχυσεις θα προτεινα κατι ποιο ανωδυνο και λιγοτερο επικινδυνο, μονο που ο Σφακ δεν το δεχεται, το κανει μονο ο Παντος: Το ngs ή αλλιως endemetriome. Βρισκει αν εχεις μικροβια και το ποσοστο τους και αν εχεις γαλακτοβακιλλους στη μητρα (πρεπει να ειναι >90%). Τα ευρηματα αυτα θα σου δωσεουν μια ιδεα αν υπαρχει πραγματι φλεγμονη και μπορει να τα αξιολογησει ενας λοιμωξιολογος. Προσωπικα, το τονιζω, προσωπικα, θεωρω οτι οι πλυσεις κατεστρεψαν τη χλωριδα μου καοως οταν εκανα το πρωτο ngs oι γαλακτοβακιλλοι, που οπως σου ειπα πρεπει να κυριαρχουν σε μια υγιη μητρα ηταν 0%. Φυσικα, αφου δεν υπηρχε αμυνα, ημουν φουλ στα μικροβια.

• Μου αρέσει 3

Just now, Flolipop είπε:

Έχω κι εγώ μια παλινδρομη κύηση ( έκανα απόξεση) και μετά δυο βιοχημικές αποβολές στο ενεργητικό μου κι επειδή μετά την απόξεση που και που έχω κάτι πονάκια μπροστά χαμηλά στην κοιλιά μου, όχι σαν περιόδου, διαφορετικά , σκέφτομαι μην έμεινε κανένα μικρόβιο από την επέμβαση ... τι να πω.. ποσα πια πράγματα πρέπει να ελέγξουμε ... σου εύχομαι να βρεις την λύση και να αποκτήσεις το παιδάκι -ια που επιθυμείς!

Ονομάζεται εξέταση Νίκα. 

Ψάξε το και εσύ, μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας κάποια στιγμή. 

Καλή δύναμη εύχομαι. 

Just now, happykar είπε:

Καλησπερα και απο μενα. Πριν τις εκχυσεις θα προτεινα κατι ποιο ανωδυνο και λιγοτερο επικινδυνο, μονο που ο Σφακ δεν το δεχεται, το κανει μονο ο Παντος: Το ngs ή αλλιως endemetriome. Βρισκει αν εχεις μικροβια και το ποσοστο τους και αν εχεις γαλακτοβακιλλους στη μητρα (πρεπει να ειναι >90%). Τα ευρηματα αυτα θα σου δωσεουν μια ιδεα αν υπαρχει πραγματι φλεγμονη και μπορει να τα αξιολογησει ενας λοιμωξιολογος. Προσωπικα, το τονιζω, προσωπικα, θεωρω οτι οι πλυσεις κατεστρεψαν τη χλωριδα μου καοως οταν εκανα το πρωτο ngs oι γαλακτοβακιλλοι, που οπως σου ειπα πρεπει να κυριαρχουν σε μια υγιη μητρα ηταν 0%. Φυσικα, αφου δεν υπηρχε αμυνα, ημουν φουλ στα μικροβια.

Λυπάμαι πολύ.

Και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το πρόβλημα σου έχει αποκατασταθεί τώρα; 

Αν επιτρέπεται πόσες πλυσεις έκανες; Τελικά η λοίμωξη υποχώρησε; Απέκτησες παιδάκι; 

Just now, ElenaSyl είπε:

Ονομάζεται εξέταση Νίκα. 

Ψάξε το και εσύ, μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας κάποια στιγμή. 

Καλή δύναμη εύχομαι. 

Λυπάμαι πολύ.

Και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το πρόβλημα σου έχει αποκατασταθεί τώρα; 

Αν επιτρέπεται πόσες πλυσεις έκανες; Τελικά η λοίμωξη υποχώρησε; Απέκτησες παιδάκι; 

Θέλεις να μιας αναλύσεις λίγο τι είναι αυτή η εξέταση, πως γίνεται και γιατί; 

Και το κόστος της αν θυμάσαι. 

Ευχαριστώ για τι χρόνο σου. 

Εκανα αρχικα 30 μετα την εξεταση του Νικα που εδειξε ηπια φλεγμονη, συν αντιβιωση απο το στομα. Διηρκησαν περιπου τρεις μηνες γιατι ηθελαν να εχουν αποσταση περιπου δυο μερες η μια απο την αλλη. Μετα απο επανελεγχο, δεν ειχε υποχωρησει, κανω αλλες 20. Μετα κανω το ngs και βρεθηκε αυτο που του ειπα. Εκτοτε παλευω χωρις αντιβιωσεις να τη φτιαξω. Τωρα περιμενω τα αποτελεσματα απο την πιο προσφατη που εκανα. Δυστυχως εκανα ετ αρχες Δεκ. αλλα δεν τα καταφεραμε :( Αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι πες μου!

Just now, ElenaSyl είπε:

Θέλεις να μιας αναλύσεις λίγο τι είναι αυτή η εξέταση, πως γίνεται και γιατί; 

Και το κόστος της αν θυμάσαι. 

Ευχαριστώ για τι χρόνο σου. 

Ειναι μοριακη αναλυση του μικροβιωματος του ενδομητριου. Σου παιρνουν δειγμα απο το ενδομητριο με εναν καθετηρα. Δεν ποναει ιδιαιτερα, θα νιωσεις μια ενοχληση. Αν ειναι ελαφροχερης ο γιατρος θα σε ενοχλησει πολυ λιγο. Διαφορετικα, μπορεις να το συνδυασεις με καποια αλλη διαδικασια, εγω πχ. αν κανω ωολψια και παρω μεθη, μου παιρνουν τοτε το δειγμα και δεν καταλαβεινω τιποτα! Κοστιζει γυρω στα 350 ευρω και θελει γυρω στις 3 εβδομαδες να βγουν τα αποτελεσματα! Αυτα!

• Μου αρέσει 1

Just now, happykar είπε:

Εκανα αρχικα 30 μετα την εξεταση του Νικα που εδειξε ηπια φλεγμονη, συν αντιβιωση απο το στομα. Διηρκησαν περιπου τρεις μηνες γιατι ηθελαν να εχουν αποσταση περιπου δυο μερες η μια απο την αλλη. Μετα απο επανελεγχο, δεν ειχε υποχωρησει, κανω αλλες 20. Μετα κανω το ngs και βρεθηκε αυτο που του ειπα. Εκτοτε παλευω χωρις αντιβιωσεις να τη φτιαξω. Τωρα περιμενω τα αποτελεσματα απο την πιο προσφατη που εκανα. Δυστυχως εκανα ετ αρχες Δεκ. αλλα δεν τα καταφεραμε :( Αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι πες μου!

Ειναι μοριακη αναλυση του μικροβιωματος του ενδομητριου. Σου παιρνουν δειγμα απο το ενδομητριο με εναν καθετηρα. Δεν ποναει ιδιαιτερα, θα νιωσεις μια ενοχληση. Αν ειναι ελαφροχερης ο γιατρος θα σε ενοχλησει πολυ λιγο. Διαφορετικα, μπορεις να το συνδυασεις με καποια αλλη διαδικασια, εγω πχ. αν κανω ωολψια και παρω μεθη, μου παιρνουν τοτε το δειγμα και δεν καταλαβεινω τιποτα! Κοστιζει γυρω στα 350 ευρω και θελει γυρω στις 3 εβδομαδες να βγουν τα αποτελεσματα! Αυτα!

Σε ευχαριστώ πολύ.

Εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις. 

Τι έδειξε η εξέταση Νίκα δηλαδή; 

Κάτι διαφορετικό; Και πως το αντιμετωπίζεις τώρα; 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, ElenaSyl είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις. 

Τι έδειξε η εξέταση Νίκα δηλαδή; 

Κάτι διαφορετικό; Και πως το αντιμετωπίζεις τώρα; 

πρίν από 48 λεπτά , ElenaSyl είπε:

Η εξέταση του Νικα έδειξε ήπια φλεγμονή. Δλδ ο, τι μπορεί να δει ένας γιατρος σε μια υστεροσκοπηση. Όποτε ποια η χρησιμότητα της; Αντίθετα η μοριακή ανάλυση του ενδομητρίου είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και δείχνει αν έχεις μικρόβια ή όχι. 

15 ώρες πρίν, ElenaSyl είπε:

Θυμάσαι περίπου κόστος; Μετά κατάφερες να κάνεις το παιδάκι σου με φυσική σύλληψη; 

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου 

Στο γενεσις φέτος ζητούσαν 20 ευρώ την έγχυση, παλιότερα έδινα 12 και στον αλλο γιατρο που ήμουν 35. Όχι μεεξωσωματικη το εκανα μετα απο πολλές προσπαθειες.

15 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Κορίτσια καλησπέρα . Πως βγαίνει η διάγνωση αυτή;;είχατε συμπτώματα ;

Καθόλου συμπτώματα ψάχτηκα μονη μου και εκανα την εξέταση του Νικα λόγω αποτυχημένων εξωσωματικών οταν ειδα χρόνια φλεγμονή και μου εξήγησε θυμήθηκα την βιοψία της υστεροσκοπησης που επισης έγραφε χρόνια φλεγμονή και κανεις δεν την αξιολόγησε.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

22 hours ago, ElenaSyl said:

Καλημέρα. 

Μεγάλη ιστορία και η δική μου . :-(

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, 3 αποτυχημένων σπερματεγχύσεων, 

2 εξωσωματικών και μιας αποβολής, ο νέος μας γιατρός βλέποντας το dvd τηςλαπαροσκόπηση /υστεροσκόπησης ανακάλυψε λοίμωξη μέτρια έως υψηλή στη μήτρα . Πρότεινε εγχύσεις, αντιβίωση  και επανάληψη υστεροσκόπησης μετά από 2μήνες. 

Κανένας άλλος γιατρός δεν βρήκε κάτι τόσα χρόνια από αυτό το dvd; 

Ο σύζυγος έχει κατάτμηση dna και χαμηλό ph σπέρματος.

Ο νέος γιατρός θεωρεί ότι όλα αυτά σχετίζονται με τη λοίμωξη που υπάρχει και σε εμένα. 

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιο άλλο ζευγάρι; 

Έχει κάποια κοπέλα κάνει εγχύσεις στη μήτρα με παράλληλη χορήγηση αντιβιοτικών και αντιικων φαρμάκων;; Είναι επώδυνο; Είχε αποτέλεσμα; 

Καλησπέρα. Υπάρχει έντονη διχογνωμία γύρω απο την αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης της φλεγμονής κ νομίζω οτι ειναι κ προσωπικό θεμα της καθεμιάς το κατα πόσο θελει να δοκιμάζει κάτι που της προτεινεται-αν της εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρός κλπ. Εμενα δε σου κρύβω με κούρασαν οι πολλές εγχύσεις αλλά απο τοτε που έκανα τη θεραπεία άρχισα να βλεπω κ εμφυτεύσεις (με όχι καλή εξέλιξη όμως στην πορεία). Ο πόνος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός κ αν πονάς γενικά εύκολα. Αν θέλεις να συνεχίσεις ψάχνοντας άλλον παράγοντα ή αν θες να δοκιμάσεις τη θεραπεια της φλεγμονής ειναι προσωπική αποφαση...ό,τι θες στη διαθεσή σου να ρωτήσεις

πρίν από 56 λεπτά , happykar είπε:

Η εξέταση του Νικα έδειξε ήπια φλεγμονή. Δλδ ο, τι μπορεί να δει ένας γιατρος σε μια υστεροσκοπηση. Όποτε ποια η χρησιμότητα της; Αντίθετα η μοριακή ανάλυση του ενδομητρίου είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και δείχνει αν έχεις μικρόβια ή όχι. 

Σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες σου! 

Είναι πραγματικά χρήσιμες, δεν μπορώ να καταλάβω όμως αφού ξέρεις ότι έχεις μικρόβιο και με πλυσεις δεν έφυγε, ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σου; 

πρίν από 26 λεπτά , Καντι είπε:

Στο γενεσις φέτος ζητούσαν 20 ευρώ την έγχυση, παλιότερα έδινα 12 και στον αλλο γιατρο που ήμουν 35. Όχι μεεξωσωματικη το εκανα μετα απο πολλές προσπαθειες.

Καθόλου συμπτώματα ψάχτηκα μονη μου και εκανα την εξέταση του Νικα λόγω αποτυχημένων εξωσωματικών οταν ειδα χρόνια φλεγμονή και μου εξήγησε θυμήθηκα την βιοψία της υστεροσκοπησης που επισης έγραφε χρόνια φλεγμονή και κανεις δεν την αξιολόγησε.

Just now, Roda είπε:

Καλησπέρα. Υπάρχει έντονη διχογνωμία γύρω απο την αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης της φλεγμονής κ νομίζω οτι ειναι κ προσωπικό θεμα της καθεμιάς το κατα πόσο θελει να δοκιμάζει κάτι που της προτεινεται-αν της εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρός κλπ. Εμενα δε σου κρύβω με κούρασαν οι πολλές εγχύσεις αλλά απο τοτε που έκανα τη θεραπεία άρχισα να βλεπω κ εμφυτεύσεις (με όχι καλή εξέλιξη όμως στην πορεία). Ο πόνος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός κ αν πονάς γενικά εύκολα. Αν θέλεις να συνεχίσεις ψάχνοντας άλλον παράγοντα ή αν θες να δοκιμάσεις τη θεραπεια της φλεγμονής ειναι προσωπική αποφαση...ό,τι θες στη διαθεσή σου να ρωτήσεις

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι! 

Η δική σου φλεγμονή υποχώρησε; Σου εξήγησαν γιατί δεν προχωράει η κύηση; 

Σου εύχομαι σύντομα ένα μωράκι, μέσα από την καρδιά μου. 

πρίν από 29 λεπτά , Καντι είπε:

Καντι η δική σου φλεγμονή τελικά υποχώρησε; 

Και αν ναι, μετά από πόσες έγχυσεις; 

Διαφημίσεις

Just now, ElenaSyl είπε:

Είναι πραγματικά χρήσιμες, δεν μπορώ να καταλάβω όμως αφού ξέρεις ότι έχεις μικρόβιο και με πλυσεις δεν έφυγε, ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σου; 

Υποχώρησε αλλα δεν καθάρισε, μετα απο ενα χρόνο εγχυσεις δυο φορές την εβδομαδα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Υποχώρησε αλλα δεν καθάρισε, μετα απο ενα χρόνο εγχυσεις δυο φορές την εβδομαδα.

Αχ κορίτσι μου τι τραβάς και εσύ; Και τώρα; 

Τι άλλο πρέπει να κάνεις; πως κατάλαβες ότι υποχώρησε ; Αν επιτρέπεται ο γιατρός σου είναι ο Σφακ; 

Just now, ElenaSyl said:

Σ ευχαριστώ! Η φλεγμονή υποχώρησε αλλά ενδέχεται η ποιότητα των ωαρίων να μην ειναι καλή γι αυτο να μην πετυχαίνω .  Τώρα εχω σκεφτει τον προεμφυτευτικό αλλά πρεπει να βρω τη δυναμη να ξαναξεκινήσω....Γενικά σε αυτό το ταξίδι της εξωσωματικής αποκλείεις εναν εναν τους παράγοντες έχοντας εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Γι αυτο λεω οτι το σημαντικό ειναι να σου εμπνευει εμποστοσύνη γιατί  πολλά διαφορετικά θ ακούσεις κ ειναι δύσκολο να καταλήξουμε στο τι φταιει για την καθεμιά γιατι δεν ειμαστε όλες κ ίδιες περιπτώσεις. Νομίζω οτι σ αυτο εχει να κανει κ το γεγονός οτι δεν αποδεχόμαστε οτι ειναι κ θέμα τύχης. Τέλοσπαντων ας κανουμε εμείς οτι μπορούμε κ απο κει και πέρα ότι πει ο Θεός. Οι άλλοι γιατροί τι σου έχουν προτείνει; Να στνεχίζεις να δοκιμάζεις χωρίς να κανεις κατι άλλο;

• Μου αρέσει 2

Just now, ElenaSyl είπε:

Αχ κορίτσι μου τι τραβάς και εσύ; Και τώρα; 

Τι άλλο πρέπει να κάνεις; πως κατάλαβες ότι υποχώρησε ; Αν επιτρέπεται ο γιατρός σου είναι ο Σφακ; 

Τωρα ασχολουμαι με τον μπεμπη μου! Πέτυχα με την όγδοη εξωσωματική.

στην υστεροσκοπηση φάνηκε να εχει υποχωρήσει σοβαρά. Να σ αυτόν ειμαι.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Roda είπε:

Σ ευχαριστώ! Η φλεγμονή υποχώρησε αλλά ενδέχεται η ποιότητα των ωαρίων να μην ειναι καλή γι αυτο να μην πετυχαίνω .  Τώρα εχω σκεφτει τον προεμφυτευτικό αλλά πρεπει να βρω τη δυναμη να ξαναξεκινήσω....Γενικά σε αυτό το ταξίδι της εξωσωματικής αποκλείεις εναν εναν τους παράγοντες έχοντας εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Γι αυτο λεω οτι το σημαντικό ειναι να σου εμπνευει εμποστοσύνη γιατί  πολλά διαφορετικά θ ακούσεις κ ειναι δύσκολο να καταλήξουμε στο τι φταιει για την καθεμιά γιατι δεν ειμαστε όλες κ ίδιες περιπτώσεις. Νομίζω οτι σ αυτο εχει να κανει κ το γεγονός οτι δεν αποδεχόμαστε οτι ειναι κ θέμα τύχης. Τέλοσπαντων ας κανουμε εμείς οτι μπορούμε κ απο κει και πέρα ότι πει ο Θεός. Οι άλλοι γιατροί τι σου έχουν προτείνει; Να στνεχίζεις να δοκιμάζεις χωρίς να κανεις κατι άλλο;

Οι υπόλοιποι θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει φλεγμονή καν, και ότι είναι θέμα τύχης να πετύχουμε τις επόμενες φορές! 

Υπάρχει πρόβλημα με τον κατακερματισμο dna στο σύζυγο  και σε αυτό θεωρούν ότι οφείλετε και η βιοχημική κύηση. 

Τι να σου πω ; Είμαστε πολύ μπερδεμένοι.

Ο Σφακ μας είπε μόνο για φλεγμονή και έγχυσεις. Προσπαθούμε και εμείς να αποκλείουμε ένα ένα όλους τους παράγοντες. 

Προφανώς θα πάρουμε και άλλες απόψεις, και θα συμβουλεύουμε και λοιμωξιολογο πυελου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Εύχομαι τα καλύτερα 

Just now, Καντι είπε:

Τωρα ασχολουμαι με τον μπεμπη μου! Πέτυχα με την όγδοη εξωσωματική.

στην υστεροσκοπηση φάνηκε να εχει υποχωρήσει σοβαρά. Να σ αυτόν ειμαι.

Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! Παρά τα όσα πέρασες. Δεν δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα στο ph οι έγχυσεις τόσα χρόνια; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...