Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τέλεια πολύ χαίρομαι εγώ προχτές που έκανα πάντως κοιμήθηκα στο τέλος έλιωσα☺️

Και εγώ έτσι ήμουν και είμαι ο άντρας μου έχει ξεσκίσει να γελάει έχω τρελαθεί στο χαζομουρητο,εσένα σ βάζουν στο αυτί ? Αυτά δεν μου τ έβγαλε τ έχω ακόμα και θα τ έχω μέχρι το τέλος της θεραπείας 

Μανούλες Μαρτίου 2023!!!

Recommended Posts

On 30/10/2022 at 8:09 ΜΜ, Viv37 είπε:

Με εσωσες με το τζιντζερ και το λεμονι! Εχω τρομερες καουρες εδω και μια βδομαδα οτι και να φαω και για πολλες ωρες μετα. Αυτο με ανακουφιζει! 

Τσαι δυοσμο κανει να πινουμε; Ο εξωσωματικος μου μου ειχε πει μονκ βουνου. Τιποτα αλλο οποτε το εκοψα το τσαι δυοσμο

Είχα πολύ δύσκολη προηγούμενη εγκυμοσύνη με καούρες και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε μέχρι που με έκαιγε ο οισοφαγοσ και ήταν το μόνο που με ανακούφιζε πραγματικά και για αρκετή ώρα. Κατι άλλο που ίσως σε βοηθήσει είναι κατι παστίλιες φαρμακείου εντελώς ακίνδυνες που προτείνονται στην εγκυμοσύνη και λεγονται rennie ice. Κοιμόμουν με ένα πακέτο αγκαλιά. Για το τσάι δυόσμο δεν ξέρω να σου πω σίγουρα μήπως δεν κάνει λογω εξωσωματικής αλλά είναι ένα βότανο χωρίς καφεΐνη που μόνο ανακουφίζει.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 892
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, marylouu είπε:

Όχι δεν με χρεώνει ! 
το ζάχαρο μ και τις δυο φορές βγήκε απλά στο όριο ..δν έχω δλδ αλλά είναι στο όριο για να έχω ..

δν ξέρω δεν θα μου έλεγε ότι πχ βλέπω αυτό και γ αυτό θα κάνουμε κάθε βδομάδα ;

ουφ αγχωθηκα πολύ τώρα ..

μου έχουν πει βέβαια γ αυτή την γιατρό ότι είναι πολύ με τις εξετάσεις από νωρίς !

δλδ έχουμε κάνει μέχρι τώρα και μια κολπική για μύκητες κ αυτά αίματος τα πάντα και ζαχαρου ..

Πάντα μου λέει τα καλύτερα τι να πω :(

Όχι μην αγχώνεσαι! Σίγουρα αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα στο έλεγε για να προσέχεις..Αυτή θα είναι η τακτική της, είναι της πρόληψης! Αφού είναι όλα καλά έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο!

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, marylouu said:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω .. έχει μπει καμία σας καρδιοτοκογράφο;

εγω είμαι 18+4 και έχω μπει δυο φορές και προχθές μου είπε να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα να μπαίνω πλέον ..

Όλα πάντα είναι Καλα όποτε πάω πάντα μου λέει είσαι αστέρι και ότι όλα τέλεια αλλά με ανησύχησαν οι τριγύρω μου είπαν να την ρωτήσω γιατί να πηγαίνω κάθε εβδομάδα ..

φανταζομαι θα μου το έλεγε αν ήταν κάτι .

Γενικα αυτή η γιατρός σε βάζει να κανεις εξετάσεις και τα πάντα ξέρω ( εδώ έχω 2 καμπύλες ζαχαρου κ τώρα θα κάνω την Τρίτη ) 

αλλά ήθελα να δω εσείς αν έχετε μπει και τι σας λέει ο γιατρός σας .

ευχαριστω :)

Καλημέρα κορίτσι μου!Είμαι 20+5  δεν έχω μπει σε καρδιοτοκογράφο παρά μονο το σάββατο που μας πέρασε και ο λόγος γιατί ένιωσα αδιαθεσία από τους πολλούς εμετούς που είχα κάνει (πρώτη φορά μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη )και είχε πέσει αρκετά η πίεση μου και προληπτικά μπήκα μέσα  για να πάρω έναν όρο και για να ακουσουν το εμβρυακι. 
λόγω ιστορικού από κάποια βδομάδα και μετά θα πηγαίνω μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα για να μπαίνω στον καρδιοτοκογραφο. Όσο για την Καμπύλη νομίζω θα πάω στην 26η εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Το έχασες στη 17η εβδομάδα; Βρήκαν την αιτία; Λυπάμαι πολύ...

Καλημέρα! Έγινε στα καλά καθούμενα ενώ μια εβδομάδα πριν με ειχε δει η γιατρός και ηταν ολα καλά. Έγινε πολύ βίαια και από το πουθενά από από το απόγευμα πονουσα και νομίζαμε ότι είναι απλά πονακια που μεγαλώνει η μήτρα και εν τελει ήταν συσπασεις και βγήκε μέσα στο σπιτι ολόκληρος ο σάκος  Μου είπαν ότι έφταιγε ο τράχηλος που άνοιξε και πιθανότατα κάποια μόλυνση που δεν είχαμε κάνει ούτε καλλιέργεια κολπικού υγρού. 

• Λυπημένη/-ος 3

1 hour ago, Christina31 said:

Καλημέρα! Έγινε στα καλά καθούμενα ενώ μια εβδομάδα πριν με ειχε δει η γιατρός και ηταν ολα καλά. Έγινε πολύ βίαια και από το πουθενά από από το απόγευμα πονουσα και νομίζαμε ότι είναι απλά πονακια που μεγαλώνει η μήτρα και εν τελει ήταν συσπασεις και βγήκε μέσα στο σπιτι ολόκληρος ο σάκος  Μου είπαν ότι έφταιγε ο τράχηλος που άνοιξε και πιθανότατα κάποια μόλυνση που δεν είχαμε κάνει ούτε καλλιέργεια κολπικού υγρού. 

Χριστίνα ακούγεται πολύ οδυνηρό....αν υπήρχε μόλυνση δεν θα το έβλεπαν μετά; επίσης δεν θα είχες κάποιο σύμπτωμα; τώρα σου είπαν να κάνεις κάτι διαφορετικό;

Ήδη πέρασες την εβδομάδα αυτή και όλα θα πάνε καλά! Λυπάμαι πολύ για αυτό που έζησες..

Διαφημίσεις

On 31/10/2022 at 7:10 ΠΜ, Pozi είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ είμαι 20+4 και έχω βάλει 2,5 κιλά. Μια χαρά είναι τα κιλάκια σου μην σε ανησυχούν. 

Έχω το ραντεβού μου στις 10/11 αχ δεν περνάνε οι μέρες. 
Εγω κορίτσι είμαι αυτοτελώς εργαζόμενη και αποφάσισα να μην δουλεύω. 

Α εσυ είσαι τελεια! Μονο 2,5! Εγω αποφασισα να κοψω τα ψωμια και τα γλυκα μπας και σταματησω να βαζω πολλα!  Και για να κανω καλο ξεκινξμα εφαγα ψωμι με μερεντα για πρωινο.....χαχαχαχαχα! Αλλα οχι σοβαρα τωρα. Τελευταια μερα ηταν και τα κοβω. Ετσι αποφασισα. Τωρα ενα μελομακαρονο τα Χριστουγεννα. 

15 ώρες πρίν, marylouu είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω .. έχει μπει καμία σας καρδιοτοκογράφο;

εγω είμαι 18+4 και έχω μπει δυο φορές και προχθές μου είπε να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα να μπαίνω πλέον ..

Όλα πάντα είναι Καλα όποτε πάω πάντα μου λέει είσαι αστέρι και ότι όλα τέλεια αλλά με ανησύχησαν οι τριγύρω μου είπαν να την ρωτήσω γιατί να πηγαίνω κάθε εβδομάδα ..

φανταζομαι θα μου το έλεγε αν ήταν κάτι .

Γενικα αυτή η γιατρός σε βάζει να κανεις εξετάσεις και τα πάντα ξέρω ( εδώ έχω 2 καμπύλες ζαχαρου κ τώρα θα κάνω την Τρίτη ) 

αλλά ήθελα να δω εσείς αν έχετε μπει και τι σας λέει ο γιατρός σας .

ευχαριστω :)

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αλλα μαλλον η γιατρος το κανει προληπτικα. Μη σε ανησυχει. Αν ηταν κατι θα σου το ειχε πει σιγουρα!

14 ώρες πρίν, Maria X. είπε:

Γιατί μπαίνεις σε καρδιοτοκογράφο αν επιτρέπεται; Εγώ οχι ποτέ δεν έχω μπει .. Καμπύλη ζαχάρου επίσης δεν έχω κάνει , θα πάω σε ένα μήνα μου είπε περίπου , που θα είμαι 26-27 εβδομάδων. Από ψυχολογία πως είστε κορίτσια;; Εγώ σε γενικές γραμμές πολύ καλά, αλλά κάποιες φορές με πιάνουν κλάματα χωρίς λόγο και αιτία..είναι αστείο και ενοχλητικό ταυτόχρονα! 

Οι ορμονες μας χορευουν! Ειναι λογικο. Μην ανησυχεις. Κι εγω το παθαινω καμια φορα. Υπομονη κοριτσακι μου!

13 ώρες πρίν, Christina31 είπε:

Εντωμεταξύ σήμερα πήγα και εγω πρώτη ημέρα μετά την αναρρωτικη εκτός από την ταλαιπωρία 1,5 ώρα σχεδόν πήγαινε και αλλλη τόση επιστροφή, ζορίστηκα πολύ στην καρέκλα (υπάλληλος γραφείου και εγω) ένοιωθα ότι πιέζομαι και με έπιασαν πονοι μόλις επέστρεφα νομίζω επειδή καθόμουν σχεδόν 11 ώρες σε καρέκλα. Εσύ έχεις ενοχλήσεις οταν είσαι στη δουλειά; 

Πραγματικά από τις τελευταίες! Στην αυχενική γράφει 1/4 και βάσει ΤΕΡ 2/4. Εμένα είναι η 2η εγκυμοσύνη στην πρώτη πέρυσι το έχασα στη 17η εβδομάδα. Πιστευω και εγω τέλος Μαρτίου θα είμαι όπως μου είπε και ο γιατρός μου. Και εσύ σίγουρα Μάρτιο άλλωστε είναι ελάχιστες οι ημέρες οπότε μας βλέπω Μάρτιο! 

Τελεια! Νομίζω τελικά είναι καλύτερα σε άδεια όσο γίνεται με το μικρό ξεκουράζεσαι και δε εχεις και την ταλαιπωρία και τόσες ώρες να λείπεις από το σπίτι. Εγώ σήμερα επέστρεψα μετα απο 2 εβδομάδες αλλά ζορίστηκα πολύ. Σκέφτομαι να δω πως θα πάει και αν ζορίστω πολύ θα βγω σε άδεια. 

Χριστινακι μου ειδικα αν ειχες πονους δεν αξιΕι τον κοπο να ταλαιπωρεις το σωμα σου. Ζητα να σου γραψει ο γιατρος επαπειλουμενη. Εγω ως ελευθερος επαγγελματιας επελεξα να μη δουλεψω αυτο το διαστημα. Οκ οσως ζοριστουμε λιγακι οικονονικα αλλα το πιο σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρο και με εμας κουρασμενες αυτο ειναι δυσκολο. Υπαρχουν μερες που βαριεμαι οικτρα αλλα δεν το μετανιωνω στιγμη. 

11 ώρες πρίν, marylouu είπε:

Όχι δεν με χρεώνει ! 
το ζάχαρο μ και τις δυο φορές βγήκε απλά στο όριο ..δν έχω δλδ αλλά είναι στο όριο για να έχω ..

δν ξέρω δεν θα μου έλεγε ότι πχ βλέπω αυτό και γ αυτό θα κάνουμε κάθε βδομάδα ;

ουφ αγχωθηκα πολύ τώρα ..

μου έχουν πει βέβαια γ αυτή την γιατρό ότι είναι πολύ με τις εξετάσεις από νωρίς !

δλδ έχουμε κάνει μέχρι τώρα και μια κολπική για μύκητες κ αυτά αίματος τα πάντα και ζαχαρου ..

Πάντα μου λέει τα καλύτερα τι να πω :(

Αφου σε βαζει να κανεις και καμπυλη που σε ολες μας ειπαν αργοτερα αιγουρα το κανει προληπτικα! Μην αγχωνεσαι. Ετσι λειτουργει σαν γιατρος μαλλον! Κολπικη για μυκητες κι εμενα μου κανει και ειπε ετσι για να ειμαστε σιγουροι το κανω.

10 ώρες πρίν, marylouu είπε:

Είχα όμως τλκ μύκητες εντέλει ! Δν ήταν μόνο για μύκητες ήταν γενικά κόλπικος να δει και για άλλα ..νομίζω για αυτό που έχουν οι γάτες που κοιτάζουν και διαφορα αλλά δν τα ξέρω και Καλα..

μια συνάδελφος μου που την είχε και της τα ειχα πει μου λέει Αα ναι η γιατρός αυτή  πάντα με τις εξετάσεις της κλασικά από νωρίς ..θα την ρωτήσω πάντως ..

Το τοξοπλασμα που εχουν οι γατες ελεγχεται με εξετασεις αιματος οχι κολπικα. Εμενα πχ με βλεπει παμτα και κολπικα για να δει το μηκος του τραχηλου μου που ειναι κοντος και τη θεση του πλακουντα που ειναι χαμηλα. Αυτα με τον κολπικο φαινονται.

9 ώρες πρίν, Afrodite88 είπε:

Είχα πολύ δύσκολη προηγούμενη εγκυμοσύνη με καούρες και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε μέχρι που με έκαιγε ο οισοφαγοσ και ήταν το μόνο που με ανακούφιζε πραγματικά και για αρκετή ώρα. Κατι άλλο που ίσως σε βοηθήσει είναι κατι παστίλιες φαρμακείου εντελώς ακίνδυνες που προτείνονται στην εγκυμοσύνη και λεγονται rennie ice. Κοιμόμουν με ένα πακέτο αγκαλιά. Για το τσάι δυόσμο δεν ξέρω να σου πω σίγουρα μήπως δεν κάνει λογω εξωσωματικής αλλά είναι ένα βότανο χωρίς καφεΐνη που μόνο ανακουφίζει.  

Α τελεια. Θα τις δοκιμασω κ αυτες. Γενικς τα βοτανα δεν κανουν στην εγκυμοσυνη. Πχ το χαμομηλι προκαλει συσπασεις! Μου το ειπε και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Αλλιως κι εγω με δυοσμο το καταπολεμουσα προν την εγκυμοσυνη. Τι να πω. Περοεργα πραγματα!

Καλο μηνα κοριτσια μου! ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Christina31 είπε:

Τώρα ελέγχει ο γυναικολόγος τον τραχηλο σου; Είναι κοντός;

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Α εσυ είσαι τελεια! Μονο 2,5! Εγω αποφασισα να κοψω τα ψωμια και τα γλυκα μπας και σταματησω να βαζω πολλα!  Και για να κανω καλο ξεκινξμα εφαγα ψωμι με μερεντα για πρωινο.....χαχαχαχαχα! Αλλα οχι σοβαρα τωρα. Τελευταια μερα ηταν και τα κοβω. Ετσι αποφασισα. Τωρα ενα μελομακαρονο τα Χριστουγεννα. 

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αλλα μαλλον η γιατρος το κανει προληπτικα. Μη σε ανησυχει. Αν ηταν κατι θα σου το ειχε πει σιγουρα!

Οι ορμονες μας χορευουν! Ειναι λογικο. Μην ανησυχεις. Κι εγω το παθαινω καμια φορα. Υπομονη κοριτσακι μου!

Χριστινακι μου ειδικα αν ειχες πονους δεν αξιΕι τον κοπο να ταλαιπωρεις το σωμα σου. Ζητα να σου γραψει ο γιατρος επαπειλουμενη. Εγω ως ελευθερος επαγγελματιας επελεξα να μη δουλεψω αυτο το διαστημα. Οκ οσως ζοριστουμε λιγακι οικονονικα αλλα το πιο σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρο και με εμας κουρασμενες αυτο ειναι δυσκολο. Υπαρχουν μερες που βαριεμαι οικτρα αλλα δεν το μετανιωνω στιγμη. 

Αφου σε βαζει να κανεις και καμπυλη που σε ολες μας ειπαν αργοτερα αιγουρα το κανει προληπτικα! Μην αγχωνεσαι. Ετσι λειτουργει σαν γιατρος μαλλον! Κολπικη για μυκητες κι εμενα μου κανει και ειπε ετσι για να ειμαστε σιγουροι το κανω.

Το τοξοπλασμα που εχουν οι γατες ελεγχεται με εξετασεις αιματος οχι κολπικα. Εμενα πχ με βλεπει παμτα και κολπικα για να δει το μηκος του τραχηλου μου που ειναι κοντος και τη θεση του πλακουντα που ειναι χαμηλα. Αυτα με τον κολπικο φαινονται.

Α τελεια. Θα τις δοκιμασω κ αυτες. Γενικς τα βοτανα δεν κανουν στην εγκυμοσυνη. Πχ το χαμομηλι προκαλει συσπασεις! Μου το ειπε και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Αλλιως κι εγω με δυοσμο το καταπολεμουσα προν την εγκυμοσυνη. Τι να πω. Περοεργα πραγματα!

Καλο μηνα κοριτσια μου! ♥️♥️♥️

Κι εμένα είναι κοντός ο τράχηλος... βασικά στην αυχενική διαφάνεια ήταν καλός 37 χιλιοστά! Όσο βαραίνει όμως το έμβρυο, λογικά κονταινει...στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έβαλε πεσσο στην 28η εβδομάδα! Και την ημέρα που μου τον έβγαλε, γέννησα! Οπότε μάλλον ο πεσσος κρατούσε το μωράκι! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε ότι θα δούμε και τον τράχηλο κολπικά εννοείται! Εσένα τι μήκος έχει τώρα;

Καλησπέρα κορίτσια ! @Christina31 πραγματικά τι έζησες κι εσύ...πόσο επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά! Δεν εχω λόγια...Και μετα παραπονιομαστε εμείς για κάτι πονάκια και αναγουλες...το μόνο που μετραει είναι να πάνε ολα καλά σε όλες μας!! 

Κορίτσια εγώ είχα μήκος τραχήλου 37mm περίπου στη Β επιπέδου. Καλά είναι, γνωρίζετε; Δε μου ανέφερε κάτι ανησυχητικο ο γιατρός. Οι συσπάσεις πως είναι σε αισθηση; Το καταλαβαίνεις όταν συμβαινουν; το έχω απορία ..

Ούτε κολπική εξέταση για μύκητες έχω κάνει, πώς γίνεται αυτή; Μόνο τις καθιερωμένες αιματολογικές κι αυτές κάθε μήνα ή και δίμηνο. 

Άσχετο, έκανε καμία σας την προληπτική εξέταση nipt? Εγω την έκανα επειδή είχα οριακα υψηλή αυχενική διαφάνεια (2,7) και ο γιατρός ανησύχησε λίγο..ευτυχως τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά! 

Παράθεση

• Μου αρέσει 1

15 hours ago, marylouu said:

Είχα όμως τλκ μύκητες εντέλει ! Δν ήταν μόνο για μύκητες ήταν γενικά κόλπικος να δει και για άλλα ..νομίζω για αυτό που έχουν οι γάτες που κοιτάζουν και διαφορα αλλά δν τα ξέρω και Καλα..

μια συνάδελφος μου που την είχε και της τα ειχα πει μου λέει Αα ναι η γιατρός αυτή  πάντα με τις εξετάσεις της κλασικά από νωρίς ..θα την ρωτήσω πάντως ..

Σοβαρά ε; μύκητες χωρίς συμπτώματα; εντύπωση μου κάνει....

Εάν ήταν κάτι που την ανησυχούσε θα στο έλεγε γιατρός είναι...έχει υποχρέωση να στο πει...προφανώς αυτό είναι το σύστημά της. Απλά εάν το κάθε εβδομάδα σε στρεσάρει και δεν είναι αναγκαίο θα μπορούσατε να το συζητήσετε για την συχνότητα ίσως;

Όσον αφορά την καμπύλη είναι δύσκολη εξέταση και μπράβο σου που την έκανες ήδη δυο φορές! Είπα στην ενδοκρινολόγο μου ότι δυσκολεύομαι πολύ και δεν θέλω να την κάνω και μου ζήτησε να κάνω μία εναλλακτική και πολύ πιο εύκολη εξέταση.

19 minutes ago, Maria X. said:

Καλησπέρα κορίτσια ! @Christina31 πραγματικά τι έζησες κι εσύ...πόσο επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά! Δεν εχω λόγια...Και μετα παραπονιομαστε εμείς για κάτι πονάκια και αναγουλες...το μόνο που μετραει είναι να πάνε ολα καλά σε όλες μας!! 

Κορίτσια εγώ είχα μήκος τραχήλου 37mm περίπου στη Β επιπέδου. Καλά είναι, γνωρίζετε; Δε μου ανέφερε κάτι ανησυχητικο ο γιατρός. Οι συσπάσεις πως είναι σε αισθηση; Το καταλαβαίνεις όταν συμβαινουν; το έχω απορία ..

Ούτε κολπική εξέταση για μύκητες έχω κάνει, πώς γίνεται αυτή; Μόνο τις καθιερωμένες αιματολογικές κι αυτές κάθε μήνα ή και δίμηνο. 

Άσχετο, έκανε καμία σας την προληπτική εξέταση nipt? Εγω την έκανα επειδή είχα οριακα υψηλή αυχενική διαφάνεια (2,7) και ο γιατρός ανησύχησε λίγο..ευτυχως τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά! 

Μπράβο για το nipt! Χαίρομαι που όλα βγήκαν καλά και είσαι ήσυχη !

Κολπική λήψη γίνεται νομίζω με το εργαλείο αυτό που ανοίγει τον κόλπο για να μπορεί να πάρει δείγμα και από τον τράχηλο (κολποδιαστολέα). Πάντως ο γιατρός μου δεν θέλει για ασφάλεια  αυτού του είδους τις εξετάσεις να τις κάνω αλλού. Μου κάνει μόνο στο ιατρείο λήψη.

Ο τράχηλος σου είναι πολύ καλός! Εγώ αυτό το μήκος το είχα στην α επίπεδου κ μου είπε θα μικρύνει ως την β αλλά είναι τέλειο νούμερο.

πρίν από 27 λεπτά , Leica είπε:

Σοβαρά ε; μύκητες χωρίς συμπτώματα; εντύπωση μου κάνει....

Εάν ήταν κάτι που την ανησυχούσε θα στο έλεγε γιατρός είναι...έχει υποχρέωση να στο πει...προφανώς αυτό είναι το σύστημά της. Απλά εάν το κάθε εβδομάδα σε στρεσάρει και δεν είναι αναγκαίο θα μπορούσατε να το συζητήσετε για την συχνότητα ίσως;

Όσον αφορά την καμπύλη είναι δύσκολη εξέταση και μπράβο σου που την έκανες ήδη δυο φορές! Είπα στην ενδοκρινολόγο μου ότι δυσκολεύομαι πολύ και δεν θέλω να την κάνω και μου ζήτησε να κάνω μία εναλλακτική και πολύ πιο εύκολη εξέταση.

Μπράβο για το nipt! Χαίρομαι που όλα βγήκαν καλά και είσαι ήσυχη !

Κολπική λήψη γίνεται νομίζω με το εργαλείο αυτό που ανοίγει τον κόλπο για να μπορεί να πάρει δείγμα και από τον τράχηλο (κολποδιαστολέα). Πάντως ο γιατρός μου δεν θέλει για ασφάλεια  αυτού του είδους τις εξετάσεις να τις κάνω αλλού. Μου κάνει μόνο στο ιατρείο λήψη.

Ο τράχηλος σου είναι πολύ καλός! Εγώ αυτό το μήκος το είχα στην α επίπεδου κ μου είπε θα μικρύνει ως την β αλλά είναι τέλειο νούμερο.

Θενκς για τις πληροφορίες , Leica!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Leicia είχα κάποια υγρά αλλά επειδή έχουμε γενικά μερικά στην εγκυμοσύνη μπερδευόμουν ..

ναι σκέφτομαι να την ρωτήσω μήπως το κάνουμε ανά δυο εβδομάδες ναι ..

ειναι το σύστημα της απ ότι μου είπαν κ αλλες κοπέλες που την είχαν τλκ ..αλλά εγώ θα την ρωτήσω για σιγουριά μεθαυριο που θα πάω..

Σ ευχαριστώ πολύ .. ναι το πάλεψα τι να κάνω δν έχω κ επιλογή και τώρα την Παρασκευή θα κάνω και την τριτη :((( 

εκεινος ο κολπικος θυμαμαι ήταν όπως το τεστ παπ με την μπατονέτα και έβλεπε γενικά για μολύνσεις απ ότι κατάλαβα και για μύκητες..

σ ευχαριστώ κ πάλι πάντως για την απάντηση :)))

Καλημέρα σε όλες! Ξέχασα να πω κορίτσια ότι εγώ δεν εργάζομαι..είμαι από τις τυχερές στο δημόσιο που μπορώ να πάρω άδεια επαπειλούμενης κύησης..μόλις έκανα την αυχενική διαφάνεια βγήκα αμέσως σε άδεια, ήθελα να ξεκουραζομαι και να μην αγχώνομαι και τα σχετικά ξέρετε...προληπτικά δηλαδή. Κάποιες μέρες μπορεί να βαριέμαι λίγο, επίσης πιστεύω ότι πήρα αρκετά κιλά (+9) επειδή δε δουλεύω και άρα δεν είμαι όρθια και σε κίνηση πολλές ώρες την ημέρα, μόνο αν περπατήσω λίγο. Αλλά νομίζω πως αξίζει στη φάση που βρισκομαστε γιατί είναι απαιτητική η διαδικασία που συμβαίνει το σώμα μας και έχουμε ανάγκη την ξεκούραση και τη φροντίδα του εαυτού μας!! 

Από γυμναστικη κάνετε κάτι; Εγώ και από πριν δεν ήμουν της γυμναστικής όποτε ούτε τωρα κάνω, αν και αν είχε στην περιοχή μου γιόγκα ή πιλάτες για εγκύους θα το τολμούσα..online δε μου αρέσει νομίζω, θα ήθελα την κοντινη επαφή. Τώρα προσπαθώ να κάνω ένα καλό  πεπρατημα τη μέρα, μη φανταστειτε τίποτα τρελό, στο δικό μου Ρυθμό , απλά να κάνω πχ τις δουλειες στο κέντρο με τα πόδια ή να πηγαινω για καφέ χωρίς αυτοκίνητο. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Maria X. είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ξέχασα να πω κορίτσια ότι εγώ δεν εργάζομαι..είμαι από τις τυχερές στο δημόσιο που μπορώ να πάρω άδεια επαπειλούμενης κύησης..μόλις έκανα την αυχενική διαφάνεια βγήκα αμέσως σε άδεια, ήθελα να ξεκουραζομαι και να μην αγχώνομαι και τα σχετικά ξέρετε...προληπτικά δηλαδή. Κάποιες μέρες μπορεί να βαριέμαι λίγο, επίσης πιστεύω ότι πήρα αρκετά κιλά (+9) επειδή δε δουλεύω και άρα δεν είμαι όρθια και σε κίνηση πολλές ώρες την ημέρα, μόνο αν περπατήσω λίγο. Αλλά νομίζω πως αξίζει στη φάση που βρισκομαστε γιατί είναι απαιτητική η διαδικασία που συμβαίνει το σώμα μας και έχουμε ανάγκη την ξεκούραση και τη φροντίδα του εαυτού μας!! 

Από γυμναστικη κάνετε κάτι; Εγώ και από πριν δεν ήμουν της γυμναστικής όποτε ούτε τωρα κάνω, αν και αν είχε στην περιοχή μου γιόγκα ή πιλάτες για εγκύους θα το τολμούσα..online δε μου αρέσει νομίζω, θα ήθελα την κοντινη επαφή. Τώρα προσπαθώ να κάνω ένα καλό  πεπρατημα τη μέρα, μη φανταστειτε τίποτα τρελό, στο δικό μου Ρυθμό , απλά να κάνω πχ τις δουλειες στο κέντρο με τα πόδια ή να πηγαινω για καφέ χωρίς αυτοκίνητο. 

Καλησπέρα:)

εγω είμαι ιδιωτικό τομέα πραγματικά το πάλεψα έως τώρα 5ο μήνα με εμετούς και έχω κάτσει γτ βαριόμουν να κάθομαι ..

αλλα επειδή θα αρχίσουμε εορταστικό ωραριο τον Δεκέμβρη θα σταματήσω γιατί δν νομίζω να το αντέξω .

καλα έκανες :) αφού μπορείς !

γυμναστικη όχι τίποτα δν έχω και το κουράγιο όμως σκέφτομαι τώρα που θα σταματήσω να ρωτήσω για πιλάτες κατάλληλες για εγκυμοσύνη ή έστω να πηγαίνω μια ωριτσα τη μέρα βολτίτσα περπατώντας γιατί θα ξεφυγει το πράγμα πιστεύω :p 

αυτό ακριβώς που είπες και εσυ θα κάνω λογικά .. δλδ αν δω ότι είναι σε τπτ τρελές τιμές το πιλάτες . 
Καλη εγκυμοσύνη να έχεις :)

Κορίτσια καλησπέρα!! 
Έχει λίγες μέρες που έχω παλινδρόμηση δυσπεψία και τρώω με το ζόρι πραγματικά δεν υποφέρεται… να σας πω για παράδειγμα το βραδινό μου είναι η ώρα 19:00 και με το ζόρι τρώω ένα τοστ..  φοβάμαι πλέον να τρώω εχθές μέχρι τις 12 δεν μπορούσα να ξαπλώσω σχεδόν κοιμήθηκα καθιστή έχει καμία κάτι παρόμοιο ;; από βδομάδας που θα πάω στο γιατρό θα ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι να κάνω γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση ανησυχώ ότι δεν τρώω και καλά. 

• Λυπημένη/-ος 1

22 hours ago, marylouu said:

Leicia είχα κάποια υγρά αλλά επειδή έχουμε γενικά μερικά στην εγκυμοσύνη μπερδευόμουν ..

ναι σκέφτομαι να την ρωτήσω μήπως το κάνουμε ανά δυο εβδομάδες ναι ..

ειναι το σύστημα της απ ότι μου είπαν κ αλλες κοπέλες που την είχαν τλκ ..αλλά εγώ θα την ρωτήσω για σιγουριά μεθαυριο που θα πάω..

Σ ευχαριστώ πολύ .. ναι το πάλεψα τι να κάνω δν έχω κ επιλογή και τώρα την Παρασκευή θα κάνω και την τριτη :((( 

εκεινος ο κολπικος θυμαμαι ήταν όπως το τεστ παπ με την μπατονέτα και έβλεπε γενικά για μολύνσεις απ ότι κατάλαβα και για μύκητες..

σ ευχαριστώ κ πάλι πάντως για την απάντηση :)))

Κι εγώ έχω κατά καιρούς διάφορα υγρά κίτρινα κτλ...θα τον ρωτήσω πότε θα κάνουμε κι εμείς λήψη κολπικου υγρού για καλλιέργεια... τελευταία φορά μου ζήτησε να μου κάνει εσωτερικά υπέρηχο για να μετρήσει τράχηλο. Φαντάζομαι έτσι θα γίνεται τώρα δεν μου αρέσει αλλά τι να κάνουμε. 

Πάντως η δική σου πολύ προσεκτική! Θα πρέπει να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια κοντά της....

Καλά είσαι ήρωας....πολύ ζόρι η εξέταση. Καλά αποτέλεσματα την Παρασκευή! Εγώ μάλλον θα πάω Σάββατο. Μου είπε η ενδοκρινολόγος να κάνω ένα νηστείας και μία ώρα μετά αφού φάω ένα τοστ κι έναν χυμό πορτοκάλι να μου το πάρουν πάλι...για να δούμε!

:)))

4 hours ago, Pozi said:

Κορίτσια καλησπέρα!! 
Έχει λίγες μέρες που έχω παλινδρόμηση δυσπεψία και τρώω με το ζόρι πραγματικά δεν υποφέρεται… να σας πω για παράδειγμα το βραδινό μου είναι η ώρα 19:00 και με το ζόρι τρώω ένα τοστ..  φοβάμαι πλέον να τρώω εχθές μέχρι τις 12 δεν μπορούσα να ξαπλώσω σχεδόν κοιμήθηκα καθιστή έχει καμία κάτι παρόμοιο ;; από βδομάδας που θα πάω στο γιατρό θα ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι να κάνω γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση ανησυχώ ότι δεν τρώω και καλά. 

Ήθελα να σου γράψω ... στεναχωρήθηκα που πήγες για ορό....εγώ είμαι έτσι καλή μου. Έχω υποφέρει πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη. Τρεις φορές πήγα για ορό και από συμπτώματα ακόμα άλλο τίποτα. Κοιμάμαι σχεδόν καθιστή διαφορετικά όλα μου ανεβαίνουν.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έπαιρνα zantac. Πολύ με ανακούφιζαν... τώρα σχεδόν τίποτα δεν με βοηθάει. Δοκίμασα nexium και διάφορα άλλα φάρμακα αλλά τίποτα. Πιο πολύ με βοηθάνε οι τροφές. Σίγουρα το να μην ξαπλώνω γιατί το οξύ φθείρει τον οισοφάγο και επιδεινώνει με πρόβλημα. Δοκίμασε αμύγδαλα ωμά ή ξινό μήλο. Επίσης σουσάμι. Μία κουταλιά...

Εγώ να φανταστείς έχω και αφόρητη ναυτία αν δεν φάω κάθε δυο ώρες. Οπότε πολλές φορές τρωω και πιο μετά με αποτέλεσμά να μένω άγρυπνη μέχρι τις 2-3 και...

Υπομονή και κράτα ημερολόγιο να δεις ποιες τροφές σε πειράζουν και ποιες σε βοηθάνε. 

Μην ανησυχείς για το μωρό. Ακόμα και να μην τρως σωστά εκείνο παίρνει ότι χρειάζεται...να είσαι σίγουρη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...