Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Κάτσε βρε παιδί μου από ποτέ ήταν τα έμβρυα που είχες βάλει? Μήπως τότε δεν ήταν Κ πολύ οκ ? Νομίζω εσύ δεν έκανες διεργεση τώρα κοντά? Λάθος κάνω? Μήπως να δοκίμαζες κανένα φυσικό κύκλο τώρα που έχετε το καλό το σπέρμα μήπως μαζέψεις δύο τρία ακόμα? 

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

πρίν από 50 λεπτά , anemonii είπε:

Δεν ξέρω αν είναι άκυρο, αλλά εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να μη σκέφτεσαι ότι αν ήταν με άλλη γυναίκα θα είχε ήδη οικογένεια, γιατί δεν πιστεύω να θέλει να είναι με άλλη παρά μόνο μαζί σου. Και πιστεύω πως αν είναι να κάνει οικογένεια, μαζί σου θέλει να την κάνει. Και θα κάνετε την οικογένεια σας 🥰

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το καταλαβαινω εσεις εχετε περιθωρια να κρατησετε και 1-2 κιλακια ενω αλλες θα ηθελαν να χασουν τα κιλα της εγκυμοσυνης και αλλα ακομη...

Ακουστε σκηνικο χθες...Ειμαστε σε ενα φιλικο σπιτι σε κατι γενεθλια και η οικοδεσποινα ειναι 20 εβδομαδων εγκυος .Βεβαια η κοπελα ειχε απο παντα καποια παραπανισια κιλα (αρκετα θα ελεγα 20 σιγουρα )και δεν φαινεται οτι ειναι εγκυος...

Οσοι με εβλεπαν λοιπον με ρωτουσαν ποσο μηνων ημουν και κανενας δεν πιστευε οτι μπηκα στον 8ο...Και με ρωτανε ποσα κιλα εχεις παρει?Λεω εγω 6..Και λεει αυτη και εγω μονο 2 ...Τι να πεις ο καθενας με το σωματοτυπο του..αλλα οποιος καταλαβε... καταλαβε

μαλλον περισσοτερα θα εχει παρει ε;; ζηλεψε και απο σενα και ειπε 2 αντε τι να κανεις; ε σιγουρα ο καθενας με το σωματοτυπο του...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ειναι 32...Αλλα θα την εκανες και για 20 μην σου πω...

ναι σοβαρα δεν της φαινεται για τόσο.... μπραβο της.....

Σοφακι μου θα σε καληνυχτισω γιατι νυσταξα.... ονειρα γλυκα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μαλλον περισσοτερα θα εχει παρει ε;; ζηλεψε και απο σενα και ειπε 2 αντε τι να κανεις; ε σιγουρα ο καθενας με το σωματοτυπο του...

Μπορει να εχει παρει παραπανω αλλα το θεμα ειναι το εξης:Οταν εισαι υπερβαρος παιρνεις ελαχιστα κιλα εως καθολου γιατι εχεις χωρο παραπανισιο ...

Εχω συναντησει καποιες γνωστες που ηταν υπερβαρες και ειχαν φτασει στον 9ο και δεν καταλαβαινες οτι ειναι εγκυες...Απιστευτο μεν αλλα αληθινο..

Δεν λεω κατι κακο βεβαια για τις κοπελες αλλα ειναι διαφορετικη περιπτωση...

Και επουδενι δεν τις κατηγορω , ο καθενας με το σωμα του...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

ναι σοβαρα δεν της φαινεται για τόσο.... μπραβο της.....

Σοφακι μου θα σε καληνυχτισω γιατι νυσταξα.... ονειρα γλυκα....

Καληνυχτα Νικη μου!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!

HOME SWEET HOME :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Αντωνια, εισαι σπιτι σου σημερα εε??

Τι, ωραια!!

Εδω βρεχει απο τα ξημερωματα...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αντωνια, εισαι σπιτι σου σημερα εε??

Τι, ωραια!!

Εδω βρεχει απο τα ξημερωματα...

Ναι είμαι στο σπιτι!! τωρα ξυπνησαμε με τον μικρο!!

Τι ωραια βρεχει!!! εμας ειναι κρυαδα αλλα εχει ηλιο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Άννα και Αντωνία.

Άννα μου παραγγελείες δε θα πάρεις για καφέδες αφου άνοιξες πρώτη?ΧΑΧΑ

Αντωνία μου σπιτάκι σήμερα ε?Άντε να μας πεις εντυπώσεις εγω έχω μια εβδομάδα και μια μέρα ακόμα στη δουλειά 12/12 τελευταία μέρα.

Χθες όοοολη μέρα ο μικρός έτρεχε από δωμάτιο σε δωμάτιο και ότι χριστουγεννιάτικο έβλεπε φώναζε ΠΩΠΩΠΩ και χτύπαγε παλαμάκια!Μας λίγωσε ο γλυκός μου τόση χαρά από κάτι τόσο μικρό και του πήραν και ένα άγιο Βασίλη που του πατάς το χεράκι και τραγουδάει και αναβοσβήνουν τα μάγουλά του και τον φωνάζει όλη μέρα ΆΓΙΟ!!

Πόση ευτυχία σου φέρνουν τα παιδιά!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Το καταλαβαινω εσεις εχετε περιθωρια να κρατησετε και 1-2 κιλακια ενω αλλες θα ηθελαν να χασουν τα κιλα της εγκυμοσυνης και αλλα ακομη...

Ακουστε σκηνικο χθες...Ειμαστε σε ενα φιλικο σπιτι σε κατι γενεθλια και η οικοδεσποινα ειναι 20 εβδομαδων εγκυος .Βεβαια η κοπελα ειχε απο παντα καποια παραπανισια κιλα (αρκετα θα ελεγα 20 σιγουρα )και δεν φαινεται οτι ειναι εγκυος...

Οσοι με εβλεπαν λοιπον με ρωτουσαν ποσο μηνων ημουν και κανενας δεν πιστευε οτι μπηκα στον 8ο...Και με ρωτανε ποσα κιλα εχεις παρει?Λεω εγω 6..Και λεει αυτη και εγω μονο 2 ...Τι να πεις ο καθενας με το σωματοτυπο του..αλλα οποιος καταλαβε... καταλαβε

χαχαχχαχχαχχ με εκανες και γελασα πρωι πρωι βρε σοφακι!!!! 1546648hcqi7ouq3e.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Άννα και Αντωνία.

Άννα μου παραγγελείες δε θα πάρεις για καφέδες αφου άνοιξες πρώτη?ΧΑΧΑ

Αντωνία μου σπιτάκι σήμερα ε?Άντε να μας πεις εντυπώσεις εγω έχω μια εβδομάδα και μια μέρα ακόμα στη δουλειά 12/12 τελευταία μέρα.

Χθες όοοολη μέρα ο μικρός έτρεχε από δωμάτιο σε δωμάτιο και ότι χριστουγεννιάτικο έβλεπε φώναζε ΠΩΠΩΠΩ και χτύπαγε παλαμάκια!Μας λίγωσε ο γλυκός μου τόση χαρά από κάτι τόσο μικρό και του πήραν και ένα άγιο Βασίλη που του πατάς το χεράκι και τραγουδάει και αναβοσβήνουν τα μάγουλά του και τον φωνάζει όλη μέρα ΆΓΙΟ!!

Πόση ευτυχία σου φέρνουν τα παιδιά!!!

126154qejpp306yw.gif

Στις διαταγες σας!!!!

Τι καφεδακι θα θελατε κυρια μου??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κορίτσια τα κιλά θα τα χασουμε και μην αγχώνεστε καθόλου!!!!!!!!!!!!

γεωργια μου φανταζομαι χαρα ο μικρουλης ε??? οντως τα παιδακια ειναι η χαρα της ζωης, αλλα και τα χριστουγεννα ρε παιδι μου ξετρελενοντε ενα παραπανω!!!

ποπη μου δεν καταλαβα, το πρωι μετρας το βραδινο??:confused:

Αντωνια σπιτακι απο σημερα ε??? τι σου ειπαν που πηρες τηλ??

κοριτσια εγω παλι το βραδυ δεν μπορουσα να ξαπλωσω απο τις καουρες!!!!!!! μονο προχθες δεν ειχα και νομιζα οτι ειχαν φυγει!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!! και μετα που καταφερα καπως να ξαπλωσω οταν σηκωνομουν για τουαλετα η κοιλια πετρα!!! δεν μπορω να βολευτω και πιεζεται φενεται η κοιλια!!!

εσεις πως ξαπλωνεται (που ειμαστε πανω κατω στις ιδιες εβδομαδες???)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...