Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες IVF 2023

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ κορίτσι μου παράγγειλα πριν λίγες μέρες ρουχαλάκια απο το SHEIN. Έχει πολλά ωραία, βλέπεις και reviews φορεμένα σε άλλες κοπέλες και ειναι και πολύ οικονομικό. Σκέψου πήρα 4 φούστες, 1 μπλούζα, 2 σαλοπέτες και 1 φόρεμα με 65€. Θα μου έρθουν την επόμενη εβδομάδα και ανυπομονώ να ανοίξει ο καιρός να τα βάλω. Προς το παρόν φοράω μονο κολάν και φόρμα που μου κάνουν και αν θελω να ντυθώ λίγο καλύτερα βάζω κανα φόρεμα μακρυμάνικο που εχω ή τζινακι που το αφήνω ανοιχτό και βάζω λαστιχάκι στο κουμπί 😅

Μπράβο Χριστινάκι μου! Πολύ χαίρομαι για σένα και για το κοριτσάκι σου!!!

Ε σίγουρα θα έχει 3D. Αυτό έλειπε με τόσα λεφτά και να μας αφήσει με 2D 😝

Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω για το σουτιέν. Έχετε πάρει απο τώρα θηλασμού; Μια φίλη μου που ειναι έγκυος της είχε πει ο γιατρός της να παρει απο πολύ νωρίς και πήγα και γω σημερα να πάρω αλλά το στήθος μου έχει μεγαλώσει πες περίπου μισό νούμερο μονο, εγώ το πήρα μεγαλύτερο με το σκεπτικό οτι αφού ειναι θηλασμού να το φοράω αργότερα που θα μεγαλώσει αρκετά και τελικα δεν με βολεύει για τωρα. Νομίζω εκανα βλακεία. Μήπως επρεπε να παρω τωρα ενα σουτιέν απλό χωρίς μπανέλες σε νούμερο που μου ταιριάζει και αργότερα οταν ερθει η ώρα να παρω και θηλασμού;; Εσείς τι κάνατε;

Εγω πήρα απο σειν 5 μπουστακια θηλασμού μαλακα 20€ απο την αρχή μόνη αυτά φοράω που είναι μαλακα μια χαρα πάμε 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Xristina96 said:

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Εγώ αύριο θα πάω να πάρω σουτιέν θηλασμού. Υπάρχει περίπτωση το στήθος σου να μην μεγαλώσει άλλο μέχρι τον 8ο. Τώρα θα αρχίσει να βαραίνει. Το σουτιέν θηλασμού είναι ιδανικό για να στηρίζει το βάρος. Δηλαδή ένα μπουστακι δεν θα σου παρέχει την κατάλληλη στήριξη. Διάβασα ότι εάν φοράς το σωστό σουτιέν από νωρίς , έχεις λιγότερες πιθανότητες για ραγαδες στο στήθος. Να αλλάξετε και εσώρουχα κορίτσια. Πρέπει να είναι μεγαλύτερο νούμερο, να ανασαίνει κάτω γιατί με τον καιρό πρηζομαστε και γίνεται πιο ευαίσθητο. 

Επίσης, εμένα το στήθος μου έγινε διπλό σε μέγεθος την 8η εβδομάδα. Από τότε μόνο βαραίνει και αλλάζει χρώμα. 

Το οτι ειναι θηλασμού το συγκεκριμένο φαίνεται μονο στα κλιπ που εχει για να ανοίγει οταν θήλαζεις. Κατα τ αλλα δεν ξερω αν προσφέρει περισσότερη στήριξη απο ενα κανονικό. Ισως μονο επειδή εχει πιο χοντρές τιράντες; Δεν ξερω. Και δεν εχει μπανέλες εννοείται. Άρα να κρατήσω το μεγαλύτερο νούμερο ή να παρω αυτο που με βολεύει για τωρα; Εχω μπερδευτεί 🤪 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Το οτι ειναι θηλασμού το συγκεκριμένο φαίνεται μονο στα κλιπ που εχει για να ανοίγει οταν θήλαζεις. Κατα τ αλλα δεν ξερω αν προσφέρει περισσότερη στήριξη απο ενα κανονικό. Ισως μονο επειδή εχει πιο χοντρές τιράντες; Δεν ξερω. Και δεν εχει μπανέλες εννοείται. Άρα να κρατήσω το μεγαλύτερο νούμερο ή να παρω αυτο που με βολεύει για τωρα; Εχω μπερδευτεί 🤪 

Χμμμμ....είναι απόφαση δύσκολη εδώ που τα λέμε. Εγώ θα σου έλεγα πάρε αυτό που σε βολεύει τώρα γιατί μπορεί να σου μείνει το ίδιο μέγεθος για 3-4 μήνες. Σε λίγο πάω για ψώνια και θα σου πω. Ναι υποτίθεται ότι οι τιράντες και από κάτω που σε αγκαλιάζει έχει καλύτερη στήριξη.

7 hours ago, Xristina96 said:

Χμμμμ....είναι απόφαση δύσκολη εδώ που τα λέμε. Εγώ θα σου έλεγα πάρε αυτό που σε βολεύει τώρα γιατί μπορεί να σου μείνει το ίδιο μέγεθος για 3-4 μήνες. Σε λίγο πάω για ψώνια και θα σου πω. Ναι υποτίθεται ότι οι τιράντες και από κάτω που σε αγκαλιάζει έχει καλύτερη στήριξη.

Το άλλαξα τελικά και πήρα αυτό που με βολεύει για τωρα. Στην τελική αν χρειαστεί στην πορεία θα παρω 1-2 ακόμα. Πάντως ειναι πολύ βολικό. 

4 hours ago, Ria_ said:

Κορίτσια , έχω αγχωθει πάρα πολύ Δευτέρα έχω το πρώτο υπέρηχο . Είμαι 5+1 σήμερα θεωρητικά και πήγα τώρα τουαλέτα και είδα ροζ στο σκούπισμα... 🙁

Ελα κορίτσι μου μην αγχώνεσαι. 8 στις 10 εδώ μεσα έχουμε δει αίμα. Μεθαύριο εχεις και τον υπέρηχο οποτε θα δείτε αν υπάρχει κατι ανησυχητικό. Μεχρι τότε ηρεμία και ξεκούραση 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Το άλλαξα τελικά και πήρα αυτό που με βολεύει για τωρα. Στην τελική αν χρειαστεί στην πορεία θα παρω 1-2 ακόμα. Πάντως ειναι πολύ βολικό. 

Ελα κορίτσι μου μην αγχώνεσαι. 8 στις 10 εδώ μεσα έχουμε δει αίμα. Μεθαύριο εχεις και τον υπέρηχο οποτε θα δείτε αν υπάρχει κατι ανησυχητικό. Μεχρι τότε ηρεμία και ξεκούραση 

Σε ευχαριστώ πολύ ,πήρα και το γιατρό μου είπε να μην ανησυχώ και εκείνος μπορεί και να μην είναι τίποτα. Βέβαια μετά από το τηλεφώνημα είδα κόκκινο αίμα αλλά ευτυχώς λίγο σε ποσότητα αλλά τώρα που ξανά πήγα τουαλέτα ήταν πεντακάθαρο το χαρτί τίποτα ούτε ροζ ούτε τίποτα . Φοβάμαι πολύ λόγο της προηγούμενης φοράς αλλά μακάρι απλά να ήταν κάτι και να πέρασε . 

13 minutes ago, Ria_ said:

Σε ευχαριστώ πολύ ,πήρα και το γιατρό μου είπε να μην ανησυχώ και εκείνος μπορεί και να μην είναι τίποτα. Βέβαια μετά από το τηλεφώνημα είδα κόκκινο αίμα αλλά ευτυχώς λίγο σε ποσότητα αλλά τώρα που ξανά πήγα τουαλέτα ήταν πεντακάθαρο το χαρτί τίποτα ούτε ροζ ούτε τίποτα . Φοβάμαι πολύ λόγο της προηγούμενης φοράς αλλά μακάρι απλά να ήταν κάτι και να πέρασε . 

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά υπομονή. Ευχομαι να σου πάνε όλα καλά αυτή την φορά 🙏🏻

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 46 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ πήγα και πήρα κάτι σαν μπουστακια από int...simi και είναι φανταστικά. Σαν θηλασμού. Την ίδια στήριξη. 100% βαμβάκι. Ένιωθα απίστευτα. 21€ το ένα. Γίνεται ένα με το δέρμα. 3 νούμερα πάνω ειμαι και δεν το είχα καταλάβει. Άλλαξα και εσώρουχα. Από s πήγα large. Ο θεός βοηθός. Και αυτά εννοείται βαμβακερά.

πρίν από 28 λεπτά , Ria_ είπε:

Υπομονή, θετική σκέψη!!! Συνήθως το αίμα δεν σημαίνει τίποτα!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά υπομονή. Ευχομαι να σου πάνε όλα καλά αυτή την φορά 🙏🏻

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,αμήν 🙏

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ πήγα και πήρα κάτι σαν μπουστακια από int...simi και είναι φανταστικά. Σαν θηλασμού. Την ίδια στήριξη. 100% βαμβάκι. Ένιωθα απίστευτα. 21€ το ένα. Γίνεται ένα με το δέρμα. 3 νούμερα πάνω ειμαι και δεν το είχα καταλάβει. Άλλαξα και εσώρουχα. Από s πήγα large. Ο θεός βοηθός. Και αυτά εννοείται βαμβακερά.

Υπομονή, θετική σκέψη!!! Συνήθως το αίμα δεν σημαίνει τίποτα!! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου ,μακάρι να μην σημαίνει τίποτα 🙂 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,

Η γιατρός μου είπε να παίρνω μια ασπιρίνη των 150 mg κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ μέχρι να κλείσω τους 6 μήνες για να μην έχει το μωρό χαμηλό βάρος γέννησης αλλά και να αποφύγω την προεκλαμψία. Είχε κάποια από σας ανάλογη σύσταση από τον/ την γιατρό της? Ειμαι πολύ σκεπτική, δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ασπιρίνη η όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Stella0985 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Η γιατρός μου είπε να παίρνω μια ασπιρίνη των 150 mg κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ μέχρι να κλείσω τους 6 μήνες για να μην έχει το μωρό χαμηλό βάρος γέννησης αλλά και να αποφύγω την προεκλαμψία. Είχε κάποια από σας ανάλογη σύσταση από τον/ την γιατρό της? Ειμαι πολύ σκεπτική, δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ασπιρίνη η όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλημέρα εγώ παίρνω Σαλοσπίρ που είναι αντίστοιχο της ασπιρίνης, κάνω και αντιπηκτικές σας προληπτική αγωγή για την προεκλαμψία. Βγήκε υψηλό το ποσοστό στην αυχιενικη, σε ποια εβδομάδα είσαι ;

17 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια , έχω αγχωθει πάρα πολύ Δευτέρα έχω το πρώτο υπέρηχο . Είμαι 5+1 σήμερα θεωρητικά και πήγα τώρα τουαλέτα και είδα ροζ στο σκούπισμα... 🙁

Καλημέρα @Ria_ πως είσαι σήμερα; Άλλη μια μέρα έμεινε και θα πας για τον υπέρηχο :) Εύχομαι αν και νωρίς να μπορέσετε να δείτε ή/και να ακούσετε καρδούλα.

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Ωραία εσώρουχα εγκυμοσύνης έχει και το Oysho, βαμβακερά και με αρκετά καλή στήριξη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα @Ria_ πως είσαι σήμερα; Άλλη μια μέρα έμεινε και θα πας για τον υπέρηχο :) Εύχομαι αν και νωρίς να μπορέσετε να δείτε ή/και να ακούσετε καρδούλα.

Ωραία εσώρουχα εγκυμοσύνης έχει και το Oysho, βαμβακερά και με αρκετά καλή στήριξη.

Πήγα εχθές, πήρα μόνο τα κάτω. Έχει βρακάκια που αναπνέουν. Κάτι μαύρα με τρυπουλες. Και πήρα και βαμβακερά. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω γνώμη. Όσο ζεσταίνει ο καιρός, το πράγμα δυσκολεύει. Τι θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι;; 

Από σουτιέν πάντως τίποτα. Βέβαια πήγα στα mall δεν ξέρω εάν έχει μικρότερη γάμα.

Κορίτσια, εγώ κουράζομαι πολύ εύκολα. Πήγα για ψώνια 1.5 ώρα και μετά σε ένα μεγάλο κατάστημα για κάτι χαζοπραγματακια και τα έπαιξα. Ένιωσα τόσο κουρασμένη. Τώρα συνήλθα. Είχαν πρηστεί και τα πόδια μου. (Φοράω πολύ καλά αθλητικά). Εσείς πώς είστε όταν γυρνάτε από περπάτημα; 

1 hour ago, EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα ,καλά είμαι ευτυχώς από εχτές το βράδυ δεν έχω τίποτα καθαρό το χαρτί ,φόβο έχω μόνο μη ξανάδω νομίζω ότι έχω αυτή την αίσθηση συνέχεια ότι κάτι έχω . Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο !!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πήγα εχθές, πήρα μόνο τα κάτω. Έχει βρακάκια που αναπνέουν. Κάτι μαύρα με τρυπουλες. Και πήρα και βαμβακερά. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω γνώμη. Όσο ζεσταίνει ο καιρός, το πράγμα δυσκολεύει. Τι θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι;; 

Από σουτιέν πάντως τίποτα. Βέβαια πήγα στα mall δεν ξέρω εάν έχει μικρότερη γάμα.

Κορίτσια, εγώ κουράζομαι πολύ εύκολα. Πήγα για ψώνια 1.5 ώρα και μετά σε ένα μεγάλο κατάστημα για κάτι χαζοπραγματακια και τα έπαιξα. Ένιωσα τόσο κουρασμένη. Τώρα συνήλθα. Είχαν πρηστεί και τα πόδια μου. (Φοράω πολύ καλά αθλητικά). Εσείς πώς είστε όταν γυρνάτε από περπάτημα; 

Χμ, το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω μια φουσκωτή μικρή πισίνα στο μπαλκόνι και να το περάσω εκεί μέχρι να μπορέσουμε να φύγουμε διακοπές 😁🤿

Να σου πω την αλήθεια τα είδα στο ιντερνετ, από εβδομάδα έχω σκοπό να πάω στα μαγαζιά. Όταν ο δρόμος είναι ευθεία πάει καλά, αλλά όταν έχει ανηφόρα είναι πιο δύσκολα και πιάνομαι στα ισχία, πάλι καλά έχω μεγάλη μπάλα γυμναστικής και κάνω συχνά ασκήσεις και έτσι την παλεύω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...