Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιααα...!!!σημερα ειχα φοβερες αυπνιες..εχω ξυπνησει απτις 4.30 απτις κλωτσιες του μπεμπη κ δεν καταφερα να ξανακοιμηθω...σηκωθηκα στις 6 απτο κρεββατι κ μολις τελειωσα μια στοιβα με ασιδερωτα που ειχα..πρωτοφανες για μενα τετοια ωρα.. Μαρακι καλοριζικα κ με το καλο να τα χαρεις!!!οντως ειναι πολυ ωραια αυτα τα ψωνια...!!θελω να σας ρωτησω κατι η συνυφαδα μου μου ειπε για τα μωρουδιακα απορρυπαντικα οτι δεν κανουν ολα για βρεφακια μονο το προδερμ-το περσιλ-το πλανετ ειναι δερματολογικα ελεγμενο κ κανει απο 0+.εγω εχω αλλη απορια το ariel baby γραφει για βρεφη αλλα εκεινη μου λεει οτι δεν ειναι για 0+ επειδη δεν το γραφει.ουτε το προδερμ το γραφει ομως...δεν ξερω εχω μπερδευτει <3 :?:tongue:

Καλημέρα!

Εγώ εμπιστεύτηκα την αδερφή μου που τα έχει δοκιμάσει όλα αυτά τα απορρυπαντικά και μου είπε ότι το Persil Baby είναι το μοναδικό που δεν έκανε αλλεργία σε κανένα από τα τρία παιδιά της(από νεογέννητα εννοώ).

Από μαλακτικό πήρα το Αρκάδι Baby.

Ίδωμεν...

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!! Ωχ αυτό το είχα ξεχάσει.....

Εγώ του έπαιρνα το προδερμ και δεν του έιχε δημιουργήσει κατι. Παντως νομίζω ότι οι αλλεργίες είναι καθάρα θέμα παιδιού. Κατι το οποιο μπορεί να μην πειράξει το δικο σου και στο δικο μου να του κανει αλλεργία. Μονο με δοκιμή μπορείς να δεις ποιο θα σας ταιριαζει

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα ομορφουλες!!

Μαρακι μεγιααααα...Τι υπεροχα ειναι να ψωνιζεις τετοια πραγματακια...???Ειδικα τα φορμακια ειναι μια σταλιτσα...Κοριτσια και εμενα το προδερμ μου ειπαν οσες εχουν μωρακια...Θα παρω αυτο για αρχη και βλεπουμε...Εξαλλου μου ειπε ο γιατρος οτι ολα τα παιδια ειναι εντελως διαφορετικα..Οποτε βλεποντας και κανοντας που λεμε....

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα κοπέλες τί μου κάνετε?? Πώπώ για απορρυπαντικά ούτε που έχω ρωτήσει κορίτσια!! Αλλά νομίζω πώς παιζει ρόλο σημαντικό το κάθε μωρό όπως άλλωστε είπατε κιόλας! Αυτο που έχω ξεκινήσει πάντως εγώ είναι να κυνηγάω προσφορές σε πάνες παμπερς πάντως!!! Έχω ήδη αγοράσει κάποιες συσκευασίες!! Είναι ακριβές πώπωωωω!!! εκεί που ήθελα να καταλλήξω είναι ότι επίσης με τις πάνες το ίδιο ισχύει! Μου λένε φίλες μου οτί οι πάμπερς είναι οι καλύτερες που δεν κάνουν αλλεργίες αλλά και οι πιο ακριβές!!! Αλλά μου λέγανε να δοκιμάσω και τις άλλες γιατί είναι ανάλογα το μωρό! ¨οσο αφορά τώρα απορρυπαντικά εγώ θα τα δοκιμάσω όλα για αρχή αλλά μάλλον θα ξεκινήσω με τα προδέρμ! Ακούγεται οτί ειναι καλά! θα δούμε!

Σήμερα πήρα άδεια από την δουλειά για να πάρω το πολυπόθητο χαρτί άδειας τοκετού! Αλλά δεν μου έχει γράψει ημερομηνία που θα πρέπει να σταματήσω! μόνο την ΠΗΤ. Μάλλον δεν χρειάζεται ε? αφήστε που με εκνεύρισε ο τύπος του ΙΚΑ! ο γιατρός μου μου γράφει ΠΗΤ 20 Ιουλίου ο βλάκας αυτός 21!! Μα τί άνθρωποι είναι αυτοί ρε γαμώτο! Όχι οτί τρέχει η μία μέρα παραπάνω δουλειά! Αλλά ήμαρτον! Περιμένω πώς και πώς!!! Μία έρα παραπάνω θα μου είναι μία αιωνιότητα!!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Τι καινούριο τικεράκι είναι αυτό, καλέ; Ξεκίνησες δίαιτα;

Axxxx! Μαράκι μου ναι! Πρήζονται πολύ τα πόδια μου και το έλεγα στον γιατρό μου και μου έδωσε ,μία δίαιτα να αρχίσω. Διατροφή βασικά! Οπότε σκέφτηκα να το συνδιάσω με αυτά που θα θέλω να χάσω μετά την εγκυμοσύνη σιγά σιγά και τα έχωσα όλα μέσα η πορωμένη! χεχε!! Εκτός αυτού επειδή ξέρω οτί είμαι επιρρεπής με το φαγητό και θέλω να ακολουθώ καλή διατροφή και μετά στο θήλασμα για αυτό ξεκίνησα τώρα κορίτσια!!!! Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει γραμμάριο!!!:shock::shock: Κατα τα άλλα πεινάωωωωω!!!! αλλά όταν το βλέπω οτί υποφέρω τρώω κάτι παραπάνω για να ηρεμήσω! Προσπαθώ να μην αγχωθώ κιόλας και απλά να μην παρω άλλα κιλά αλλά ο γιατρος μου είπε να χάσω κιόλας!!!! Ήμαρτον? Η αλήθεια είναι όμως οτί εγώ έχω πάρει βρε Μαράκι! Δεν το έσωσα από την αρχή!!! τα 20 κιλάκια τα έπιασα!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

ορίστε το διόρθωσα κιόλας!! έλεγε ένα κιλό οτί έχασα? χαζομάρες! προχθές έδειξε 600 γραμμάρια κάτω, αλλά σήμερα πισω στα προηγούμενα κιλά!!! Αντί να φάω το βράδυ γιαούρτι μόνο, το έφαγα με μέλι!! χεχεχε! Μα τί ατασθαλία δεν το πιστευώ!!:rolleyes::rolleyes:

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Axxxx! Μαράκι μου ναι! Πρήζονται πολύ τα πόδια μου και το έλεγα στον γιατρό μου και μου έδωσε ,μία δίαιτα να αρχίσω. Διατροφή βασικά! Οπότε σκέφτηκα να το συνδιάσω με αυτά που θα θέλω να χάσω μετά την εγκυμοσύνη σιγά σιγά και τα έχωσα όλα μέσα η πορωμένη! χεχε!! Εκτός αυτού επειδή ξέρω οτί είμαι επιρρεπής με το φαγητό και θέλω να ακολουθώ καλή διατροφή και μετά στο θήλασμα για αυτό ξεκίνησα τώρα κορίτσια!!!! Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει γραμμάριο!!!:shock::shock: Κατα τα άλλα πεινάωωωωω!!!! αλλά όταν το βλέπω οτί υποφέρω τρώω κάτι παραπάνω για να ηρεμήσω! Προσπαθώ να μην αγχωθώ κιόλας και απλά να μην παρω άλλα κιλά αλλά ο γιατρος μου είπε να χάσω κιόλας!!!! Ήμαρτον? Η αλήθεια είναι όμως οτί εγώ έχω πάρει βρε Μαράκι! Δεν το έσωσα από την αρχή!!! τα 20 κιλάκια τα έπιασα!!!

Πωπω, τώρα του ήρθε κι αυτουνού να σε βάλει να χάσεις; Όντως μαρτυρικό (και μόνο στη σκέψη).

Σκέψου μόνο ότι σε ένα δίμηνο το πολύ θα γεννήσουμε με το καλό και θα μπούμε εντατικά σε πρόγραμμα όσες χρειάζεται να υποφέρουμε παρέα!:D

Κι εγώ καταλαβαίνω τον εαυτό μου ότι πλέον και τα μπουτάκια στρογγύλεψαν λίγο και ο πωπός φούσκωσε κάπως (μεγάλη χαρά ο σύζυγος!:tongue:) και στο πρόσωπο πλέον το βλέπω ότι έχω στρογγυλέψει αλλά τουλάχιστον ο γιατρός με ζυγίζει με το μάτι μόνο και δεν έχει πει κάτι. Αλλά νομίζω πως μετά τη γέννα τα παντελόνια μου δε θα μου ανεβαίνουν ούτε στα μπούτια για αρκετό καιρό!!!:|

Όπως είπα και στην fermi την άλλη φορά...ότι έγινε, έγινε με τα κιλά και απλά προσπάθησε(κι εσύ κι εγώ και όλες δηλαδή) να το ελέγξεις όσο μπορείς για να μην πάρεις πολλά ακόμα. Από το να σου χαλάσει αυτό την ψυχολογία να πάνε να γαμ... και τα κιλά!(με το μπαρδόν κιόλας!)

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

συμφωνω κοριτσια..κ εμενα ο γιατρος μου φωναζει για τα κιλα αλλα δε θα πεθανω κολας απτην ασιτια..τι να κανουμε εχω την ταση δεν περιμενα να ειμαι κοκκαλιαρα κ να εχω μονο κοιλιτσα..οπως μου λεει κ μια φιλη μου "εχεις βαλει κιλα κ χωρις να υπαρχει λογος..."..μετα ξερω τι θα κανω...ας βγαλουμε τα νινακια μας με το καλο γερα...ααντε τα πηρα τωραω :)

fly185ns___.png

Εγώ είμαι πλεον +11 αλλά ένα γευμα μου απο τα δύο είναι σαλατα. Οχι γιατί προσεχω αλλά γιατί το ένα μου βρωμαει και το αλλο μου ξινιζει. Με τις σαλατες τη βρισκω!!Το κακο είναι ότι όλοι μου λενε πως δεν έχω παρει κιλά μονο κοιλιά εχω και ξεσαλώνω μετά!! Κοριτσια σήμερα ειδα καρπούζακι.Ξερω είναι νωρίς ακομα κατα πασα πιθανοτητα αγγουράκι θα ναι αλλά θέλωωωωωωω.

Παω να παρω τηλ τον άντρα μου να μου φερει χιχιχιχιχ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες!αχ κοριτσια μου αφου ειστε μια χαρα να μην μασατε για τα κιλακια!τουλαχιστον το χετε ευχαριστθει!εγω ειμαι ακομα στα +3 ισως κ κατι παραπανω αλλα υποφερω απο τις στερηση..εννοειται πως συνεχεια πειναω,κ σκεφτομαι γλυκα κτλ αλλα τι να κανω ο στρουμφουλης μου να ναι καλα κ θα το αντεξω κ αυτο!πντως με βλεπω οταν γεννησω να βαζω οσα δεν εβαλα στην εγκυμοσυνη χιχιχιχι!!!!!!

για τα απορρυπαντικα που λεγατε κ εγω δεν ξερω τι να παρω,οι περισσοτερες μου ειπαν για το αρκαδι(αν το λεω σωστα) κ ειδικα στην αρχη να μην βαζω μαλακτικο!αληθεια καμμια δευτερομανουλα τι γνωμη εχει για το μαλακτικο,οντως δεν κανει?

φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα σας!

Κορίτσια μουουουουουουουου...εμφανίστηκε η πρώτη ραγάδα στη κοιλιά μου!:| Να πω την αλήθεια απορούσα πώς τη γλίτωσα μέχρι εδώ (σχεδόν τέλη έβδομου) και τελικά χτες το βράδυ εκεί που πασαλειβόμουν με την ειδική κρέμα (οποία ειρωνεία :evil:) να'τη η ρημαδιασμένη!!!Κατακόκκινη και τρομερή στη μέση περίπου της κοιλιάς μου από την αριστερή μεριά. Στην αρχή μου φάνηκε ότι δεν είδα καλά γιατί ήταν το στήθος μου μπροστά αλλά με τον μεγεθυντικό διαπίστωσα ότι η περίοδος χάριτος μας τελείωσε!

Πρέπει πάλι να πάω για ψώνια. Οι συνηθισμένες μου μπλούζες κοντεύουν να χαλάσουν και στο τέλος δε θα έχω ρούχα για μετά τη γέννα. Θα πάρω κάνα δυό, τρία φουστανάκια αυτή τη φορά κι ένα σόρτς άμα βρω (βρήκα στο mothercare ένα ωραίο αλλά είναι λίγο ακριβό).

dev201pfs__.png

μαρακι μη στεναχωριεσαι βρε για τη ραγαδα..δεν πειραζει ολοκληρο παιδι θα βγει τι να κανουμε τυχαινει...εγω βαζω αμυγδαλελαιο στην κοιλιτσα μου γτ μου ειχε πει ο γιατρος οτι κρεμα κ να βαλεις αν ειναι στο δερμα σου να κανεις θα κανεις..κ βολευτηκα με αυτο κ φτηνο...1.80 εχει μονο!!!!μεχρι στιγμης δεν εχει εμφανιστει καμμια αλλα κ να βγει...βγηκε!!

fly185ns___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...