Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ψυχικη κουραση


uberta

Recommended Posts

γεια σας!ειμαι η uberta και ζω αθηνα.εχω 2 παιδια.εχω ενα γιο 8 ετων και κορη 1 ετους.αγαπω την οικογενεια και τα παιδια μου ........αλλα νοιωθω μεγαλη κουραση,εξαντληση.εχω την αναγκη να βγω εξω χωρις παιδια εστω 1 φορα την εβδομαδα.η μητερα μου υστερα απο πιεση κραταει την κορη τα σαββατοκυριακα.καθημερινες ουτε παταει σπιτι μου,ολα μονη μου.νοιωθω μεγαλη κουραση σε σημειο που εχω σκεφτει να φυγω απο το σπιτι.ο αντρας μου δεν με καταλαβαινει το ποσο πιεση νοιωθω κλεισμενη μεσα στο σπιτι και του λεω οτι χρειαζομαι κατανοηση και στηριξη και επισης να παρει πρωτοβουλια και να μιλησει στην μανα μου.να με στηριξει.γονεις αδιαφοροι,συζηγος που δεν καταλαβαινει!!!επισης με παραμελει πολυ.δεν ασχολειτε πολυ μαζι μου και τον ενδιαφερουνε μονο τα παιδια.εχω απελπιστει και θελω να φυγω μια και καλη και για παντα και αν το κανω αυτο δεν θα χω γυρισμο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πίεση νιώθουμε όλες μας κατά καιρούς... ειδικά όταν νιώθουμε να χάνουμε τους εαυτούς μας μέσα στα πρέπει, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα (των άλλων πάντα)... Μην σε παίρνει από κάτω, ψάξε να βρεις τον εαυτό σου. Κάπου ανάμεσα σε όλες τις δουλειές βρίσκεται κι αυτός, ανακάλυψέ τον! α, και μην περιμένεις βοήθεια από πουθενά, εσύ πρέπει να κάνεις την αρχή ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...