Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί,  παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! Μετά τις εργασίες αύριο 26/10/2026 ενδεχομένως να μην μπορείτε να συνδεθείτε!
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 21 ώρες πρίν, Maria Tskr είπε:

      Γεια σας κορίτσια μου είμαι νέα στο φόρουμ και δεν ξέρω να το χειρίζομαι ακόμα ελπίζω λοιπόν να γράφω σωστά εδώ. Εγώ έχω κανει ως τώρα από τον Σεπτέμβριο του 25 που ξεκίνησα δύο διεγέρσεις όπου στη  πρώτη πήραμε 8 βλαστοκύστες απ' τα 16 γονιμοποιημένα και στην δεύτερη από τα 8 γονιμοποιημένα 6 βλαστοκύστες. Έχω κάνει έως τώρα 6 εμβρυομεταφορες απ' τις οποίες τις 4 έμεινα έγκυος και τις 4 απεβαλα 2 βιοχημικές στην αρχή και 2 μέχρι σάκο έπειτα.. αλλάζω λοιπόν κέντρο και γιατρό και πηγαίνω με τον Γ. Παρτσινεβελο στο Ιασω και θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες μαζι του ένας εχετε🙏🏼❤️

      Στειλτε μου προσωπικο μηνυμα να σας πω για τον γιατρο.

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


CoffeeFilter

Recommended Posts

μια ερωτηση σε ποιο φωτογραφο θα πατε για την βαφτιση????

εγω σκεφτομαι τον Πανταζη που ειχα στον γαμο αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι λιγο ακριβος.... εμεινα ομως πολυ ευχαριστημενη μου ειχε κανει καλη δουλεια!!!

θελω να κανω ψηφιακο αλμπουμ οπωςς και στον γαμο...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ειρήνη εγκυούλα? Μπράβο κορίτσι μου πολύ όμορφα νέα. Να έχεις μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και φυσικά μια ακόμα πιο εύκολη γέννα.

Ιωάννα μπράβο κλείσατε βάπτιση. Πολύ ωραία. Εμείς ακόμα το σκεφτόμαστε και το πρόβλημα είναι ότι τελικά δεν θα βρούμε ημερομηνία γιατί τέλη Απρίλη με αρχές Μάιου ήδη μάθαμε για πολλούς γάμους και βαπτίσεις. Και είναι όλοι δικοί μας άνθρωποι. Ελπίζω να μείνει και καμία μέρα ελεύθερη και για εμάς. Θα δούμε. Τι κάνει η μικρή σου? Εμείς τρελενώμαστε με το ρυζάλευρο το απόγευμα αλλά τα φρούτα το πρωί δεν τα θέλουμε καθόλου. Μόνο πέντε-έξι κουταλιές τρώει. Τέσπα θα το πάρω απόφαση ότι δεν θα είναι φρουτάς.

Σοφί που χάθηκες? Τί κάνει ο μικρός σου? Ελπίζω να είναι καλύτερα. Ο δικός μου παρόλο που δεν τον έβγαλα έξω η μύτη του πάει λίγο σνιφ-σνιφ.

Βλέπω τόσο όμορφα πράγματα για προσκλητήρια και μπομπονιέρες που δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Ιωάννα εμείς φωτό στον γάμο βγάλαμε σε έναν γνωστό μας που συνεργάζετε με το Galerie. Για εκεί σκέφτομαι πάλι.


bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Link to comment
Share on other sites

Ειρηνη ευχομαι ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη σου κ αν χρειαστεις τιποτα μη διστασεις να ρωτησεις.

Εγω κοριτσια φωτογραφο εχω κλεισει την Βεργα,την ειχα κ στο γαμο κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη,απο τιμες δεν ξερω για τους αλλους γιατι δεν πηγα να κοιταξω,αλλα επειδη ξερω τη δουλεια της οσα κ να μου ζητουσε παλι εκι θα πηγαινα.


qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Link to comment
Share on other sites

Σονια για μπομπονιερες κ τετοια εχει κ απεναντι απο το μαγαζι του αντρα σου,μια ματια που ειχα ριξει ειχε σχετικα καλες τιμες κ σημερα εμαθα κ για ενα μαγαζι στη Δορυλαιου αλλα ακομη δεν εχω παει να δω τι παιζει.


qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι μου κάνετε? Καλά να περάσετε σήμερα Τσικνοπέμπτη. Που θα το τσικνίσετε? Εμείς στο σπίτι μας θα ψήσουμε. Ήδη ο άντρας μου έξω ψήνει και μετά θα έρθει και η κουμπάρα μας και τα πεθερικά μου και η μαμά μου. Απλά πραγματάκια λίγο κρεατάκι και λίγο ρετσινούλα. Έτσι για το έθιμο. Έφη έμαθα ότι σήμερα πέρασες από το μαγαζί. Εγώ πήγα από εκεί γύρω στις 12. Κρίμα που δεν σε πρόλαβα. Είχες και τα μωρά μαζί? Πρέπει να βρεθούμε να γνωριστούμε. Ιωάννα πως πάνε οι ετοιμασίες για την βάπτιση? Εμείς ακόμα να κλείσουμε ημερομηνία. Άντε να δούμε πότε θα το κάνουμε τελικά. Σας είπα ότι βγάλαμε και τρίτο δοντάκι. Τον επάνω τον κυνόδοντα. Άνοιξε το ούλο του αλλά ακόμα δεν τσιμπάει το δοντάκι του. Σας είπα ότι στις 17 αρχίζω δουλειά. Σνίφ πολύ το σκέφτομαι. Σαν βουνό μου φαίνεται. Η πρώτη εβδομάδα πιστεύω θα είναι πολύ πίκρα. Ελπίζω μετά να μπώ γρήγορα στο ρυθμό. Τι να πώ. Θα δείξει. Τέσπα.

Άντε κορίτσια καλά να περάσετε σήμερα. Και καλές μάσες επίσης. Φιλιά. ;) ;) ;)


bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια.... Σοφι εγινα αγροτισα και εγω χαχαχα

Καλα πανε οι ετοιμασιες εχω κλεισει την εκκλησια,αισθητικο,κομμωτρια και φωτογραφο..τελος Φεβρουαριου θα ερθουμε Κατερινη για τις μπομπονιερες και τα γλυκα μετα το μονο που μενει ειναι να παρω κανενα ρουχαλακι αλλα λιγο αργοτερα να βγει και η νεα κολεξιον....

που ειναι η Δορυλαιου???

Link to comment
Share on other sites

Ελα ντε κ εγω εψαξα χθες να τη βρω αλλα δεν τα καταφερα.

Σονια μου Σοφη με λενε οχι Εφη.Ωραια πραγματα ειδα παλι κ δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω.

Εγω ρουχα απο τωρα θα παω να παρω για να μου βγουν κ πιο φθηνα,παντως μια ματια που εριξα οι τιμες ειναι καλες κ τα φορεματα τα πιο πολλα φοριουνται κ την ανοιξη.


qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Link to comment
Share on other sites

Το ότι το μυαλό μου έχει γίνει σάλτσα σας το είπα? Το ότι σε λένε Σόφι το ξέρω αλλά εκείνη την ώρα που έγραφα ήταν εδώ η νύφη μου που την λένε Έφη. Επειδή μιλούσα μαζί της έγραψα Έφη. Σάλτσα σας λέω το μυαλό μου, σάλτσα. Στην Δορυλαίου που έχει τέτοιο μαγαζί? Η Δορυλαίου από όσο ξέρω είναι η συνέχεια της Σαρανταπόρου από το φαρμακείο του Μπεκτά και μετά λέγετε Δορυλαίου. Αλλά τέτοιο μαγαζί δεν ξέρω εκεί. Αν το βρείς Σόφι (είδες το έγραψα σωστά! Χεχε) πες μας. Σήμερα έχω πάλι επισκέψεις για το μωρό. Άντε να δούμε μέχρι πότε θα έρχονται. Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια. Καλά να περάσετε!!!


bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!!! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να είσται καλά.... Σαν να χαθήκαμε λίγο.... Μάλλον όλες τρέχουμε έτσι? Ιωάννα που χάθηκες? Έχεις μέρες να

εμφανιστείς.....Τι κάνει η μικρή? Σόφι είναι κάλα τώρα ο μικρός? Θυμάμε ότι ήταν άρρωστος...... Εγώ αυτή την εβδομάδα θα δοκίμαζω να αφήνω τον μικρό κάθε πρωί με την μαμά μου. Σήμερα τα πήγε πολύ καλά για πρώτη μέρα. Δεν έκλαψε καθόλου, έφαγε και όλο το φρούτο του και όταν γύρισα το μεσημέρι είχε κάτι κέφια.....όλο χαμόγελα και κόλπα ήταν. Αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε μια χαρά.....Καλό βράδυ και να περνάτε καλά !!!


bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


γεια σας κοριτσια κ απο εμενα αλλα αυτη τη φορα απο την Κοζανη ηρθαμε για τις αποκριες μιας κ στην Κατερινη δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο.Τα μικρα μου ευτυχως ειναι κ τα δυο καλα.

Θα καθησουμε ως την Καθαρα Δευτυερα κ μετα επιστροφη χωρις ομως την μικρη η οποια θα μεινει με τη γιαγια της γιατι πρεπει οπωσ κ δηποτε να τελειωσω κατι δουλειες με το σπιτι κ με τη μικρη να ξυπναει στις 11.00 ειναι λιγο δυσκολο,ευτυχως δεν εχει προβλημα η μαμα μου.

Η πεθερα μου εκει που ελεγε θα σταματησει τη δουλεια μετα τις εκπτωσεις ,τωρα το αλλξε κ λεει μετα το Πασχα,προς το παρον παντως νομιζω πως δε θα σταματησει,ομως θα δειξει.

Για τη βαφτιση ομως εναι πολυ αρνητικη,ισως να το βλεπω κ εγω ετσι,αλλα απο τοτε που εμαθε πως δεν θα τη βγαλουμε το δικο της ονομα ουτε καν αναφερεται,της ειπα να βγαλει ποιους θα καλεσει κ εκανε την αδιαφορη.

Η νονα μας που πηγαμε χθες μου προτεινε να τα βγαλω κ τα δυο δηλ. Κατερινα-Αθηνα αλλα δεν θελω με τιποτα γιατι ως τωρα δεν με εχει βοηθησει πουθενα,ερχεται σπιτι κ το μονο που κανει ειναι να καθεται στον καναπε.Τι σας γραφω τωρα θα πειτε αλλα ρε κοριτσια αδικο εχω,πως εχεις απαιτηση να ακουσεις το ονομα σου αφου ηδη εχει ακουστει ενα ονομα απο τη δικη σας τη μερια,δεν τα καταλαβαινω αυτα,η δε μανα μου λεει βγαλτο Κατερινα κ τι εγινε;Τρελαινομαι μεχρς στιγμης αυτη με βοηθαει κ ας ειναι μακρια κ το ονομα της δεν απαιτει να το ακουσει,αντιθετα λεει οτι αποφασισει το ζευγαρι κ ασχετο ονομα να βγαλετε δικο σας ειναι εμεις θα σας πουμε τι να κανετε;Κ ετσι πιστευω ειναι,βεβαια προς το παρον δεν ξερει πως θα την πουμε Αθηνα αλλιως θα φωναζε,δεν θελει με τιποτα να ερθω σε ρηξη με την πεθερα μου,μιας κ αυτη ειναι κοντα αν χρειαστεις κατι αυτη θα ερθει,ονομα σε το ετσι για να ευχαριστηθει κ εκεινη.Ακου να δεις πως σκεφτεται ,η πεθερα μου ομως ζει σε αλλο κοσμο,εμενα βεβαια δεν μου εχει αναφερε ποτε τιποτα αλλα μου ειπε ο αντρας μου κ η συνυφαδα μου πως το αναφερουν συχνα κ μαλιστα οταν εμαθε για το Αθηνα στεναχωρηθηκε παρα πολυ,αντι να λεει καλα να ειναι το μωρο κ οπως θελεουν ας το βγαλουν ,αυτη στεναχωρηθηκε.


qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλημερα ΠΗΤΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟς ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑKIA ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑΜΕΝΟ Κ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΩ ΕΩς ΕΔΩ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ(THN ΠΟΛΗΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!! ΣΙΓΑ) Κ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕς ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΡΑΦΑΗΛΙ-ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΡΑΦΑΙΛΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΑΧΟς ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΤΟ ΞΕΡΕΙ Κ Η ΝΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ .Κ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΚΑΨΟΥ ΤΟ .ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΗΡΑς ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΛΥΣΟΥΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ .ΦΙΛΑΚΑ eirinieliza .

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κοριτσια...καλη η ιδεα της Ειρηνης πες το εταξα το παιδι...αμαν πια με αυτα τα ονοματα δηλ.οπως και να τοβγαλουμε το ιδιο δεν θα το αγαπανε?τι κολλημα ειναι αυτο...

Σοφι αν το πρωτο το ειπες στους γονεις του αντρα σου το δευτερο επιβαλετε να το πεις στην μαμα σου...ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε εμεις τα κουβαλαμε 9 μηνες στην κοιλια τι στο καλο δεν μπορουμε να το πουμε στους γονεις μας??? ΕΛεος!!!Το ονομα ειναι θεμα των γονιων ...

Εγω εκανα ξεκαθαριση ενα και ενα θα παει...μακαρι να ερθει και το δευτερο.....

Ειρηνη αγορακι δεν ειχες πει οτι εχεις? Θεσσαλονικη θα γεννησεις??

Link to comment
Share on other sites

Σονια το μωρακι σου καθετε με την μαμα σου;πως σου φενετε που γυρισες στην δουλεια;

Σοφι πως τα περνας στην πατριδα σου; Εχει κρυο...

Βαφτιση κοριτσια κλεισατε ημερομηνια;

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα ioannakip εχθες βραδυ πηγαμε στον γιατρουλι ξαναειδαμε τα νινακια μας αλλα απο οτι φαινεται το ενα μας την εφερε τελικα ειναι κοριτσακι κ απο οτι μας ειπε ο γιατρος αυτην η μπουμπου ενδεχεται να ειναι κ η πιο μεγαλη σε θεμα κιλων ,στην αρχη ο μπαμπας μας ο αντρουλης μου ο γιοι μου τα καμαρια μου κ δεν συμαζαβοταν λογω που η ανδρες ξερεις παντα αν οχι ολλοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο θα ελεγα θελουν αγορι ,τωρα ο καλος θεουλης μας χαρισε κ μια μπουμπουκα .κ για το κοριτσακι ειχαμε ενα θεμετακι με το ονομα αντι να πουνε να βγουνε γερα τι ναπω ευτηχως με τον μικρουλι θα παρει το ονομα του μπαμπακα μου αντρεας .τα λεμε....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...