Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 6 ώρες πρίν, deppy14 είπε:

      Γειά σας κορίτσια!! Εύχομαι να τα καταφέρετε και να γεμίσουν οι αγκαλιές σας με μωράκια!!!Για αρχή να πω ότι έχω πωα,το ξέρω από το 21. Έχω κάνει 2 αποτυχημένες έμβρυο μεταφορές αρνητικές.Προσφατα έκανα εξετάσεις στον ενδοκρινολόγο κ μέσα σε αυτές ορμονικές,η fsh 43 κ η οιστραδιόλη 11.. Από πέρσι τον Ιούνιο έχουν ξεκινήσει κ οι καθυστερήσεις στην περίοδο.πιστεύετε είναι καλύτερα να πάω με δότρια;με τον εξωσωματική δεν έχω μιλήσει ακόμα.

      Καλησπέρα! Σου εύχομαι καταρχήν καλή επιτυχία, με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις να συνεχίσεις.. με τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι εύκολο να σου πει κάποιος γνώμη, γιατί παίζει ρόλο και η ηλικία σου, πως ανταποκρίθηκε ο οργανισμός σου στη διέγερση, για ποιο λόγο σου είπε ο γιατρός ότι μπορεί α απέτυχαν οι ετ σου.. και σίγουρα παίζει και ρόλο πόσο κουράγιο, ψυχικά και οικονομικά έχεις , ώστε να κάνεις και άλλη προσπάθεια με δικά σου.. η αλήθεια είναι ότι η fsh σε αυτή την τιμή δεν είναι και πολύ καλός δείκτης, αλλά οι ορμονολογικες δείχνουν πως πήγε ο κύκλος εκείνο το μήνα. Μπορεί δλδ να έχεις και καλύτερους κύκλους..

      Η δωρεά απ' την άλλη είναι μια μέθοδος που σου δίνει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Σίγουρα πολύ υψηλότερα απ' ο,τι έχει μια γυναίκα με ΠΩΑ με δικά της ωάρια. Είμαι ομοιοπαθης, δεν έφτασα ποτέ σε ετ με δικά μου, έκανα και ελάχιστες προσπάθειες έτσι κι αλλιώς. Αυτή τη στιγμή έχω δίδυμα,με την πρώτη προσπάθεια με δανεικά και δεν τα αλλάζω με τίποτα... Μίλα με τον εξωσωματικό σου να δεις τι σου προτείνει και εδώ είμαστε αν χρειαστείς πληροφορίες!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Γεια σας κοπελάρες!!

Δεν σας προλαβαίνω,αλλά σας διαβάζω...

Αννια σε κόβω για γιο....Αλλά κυρίως εύχομαι να κάνεις ένα γερό παιδάκαι...Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα για το φύλο...

Κάγκλυ εύχομαι να περάσεις σούπερ!

Συμπεθερα η συνατγή για το κέικ απθηκεύτηκε!Οβερ!

Αννα μου υπέροχα νέα!!

Δεν θυμ'αμαι τίποτε άλλο...

Α!Αγγελική ευτυχώς που ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία...και δεν θα γίνεις παγωτό...

Φούμπι τα μήλα διατηρούνται για αρκετό διάστημα.Οπότε κάποια τα βάζεις στη φρουτιέρα!!Κάνε και καμιά μηλόπιτα!Αμα πας σε κανένα φιλικό σπίτι για καφέ είναι ωραίο κέρασμα

Εγω Αννια λεω οτι θα κανεις κοριτσακι..;)

Αν και φετος γεμισαμε αγορακια!!!Αντε επιτελους λιγη τεστοστερονη στη χωρα!!:-P


Eleni

bd5c7983f7.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Τελικά κορίτσια άκυρη η ταβέρνα γιατί η μικρή μου έκανε πυρετό και πονάει λίγο ο λαιμός της.

Καλα να περασετε Εviri μου,

Σ' ευχαριστώ Σμαρτάκι για την ευχή έτσι κι αλλιώς.

θυμαμαι πριν χρονια που ειχα ανεβει Γερμανια θελαμε να φαμε σε Ελληνικη ταβερνα γιατι δεν μας αρεσε η ντοπια κουζινα και μας χρεωσαν μια μεριδα φετα 2.000 δρχ ηταν τοτε σε μαρκα ουτε που θυμαμαι τωρα φανταζομαι ειναι πιο προσιτες οι τιμες εκει απο οτι εδω?

Πωπω φωτιά οι τιμές. Κοίτα εμείς που είχαμε πάρει φέτα την προηγούμενη φορά δεν είδαμε πόσο είχε και στο λογαριασμό τα έβαλε όλα σε μία τιμή η οποία ήταν 32 ευρώ και περιελάμβανε 2 μερίδες γύρο με κρεμμύδι, κομμένο λάχανο, τζατζίκι και πατάτες, μία φέτα, μία πίτα με πατάτες και σος χωρίς κρέας για τη μικρή, μία σπράιτ και 1/2κ. κρασί. Εμένα μου φάνηκαν πολύ ακριβά, αλλά επειδή έχουμε ξαναφάει ακριβά και μάλιστα μόνο γλυκό και καφέ, προτιμήσαμε να τα δώσουμε σε Έλληνες.

Έβιρι κι εγώ όντας αριστερόχειρη δεν κατόρθωσα να μάθω ούτε να κεντάω ούτε να πλέκω! Μάταια πολεμούσε η μαμά μου να μου δείξει, στο τέλος την μπέρδευα κι αυτήν!!!

Και όπως είπες μια χαρά πλεκτά και κεντητά υπάρχουν στα μαγαζιά, αυτοί κλέφτες θα γίνουν!!!! (κατά την προσφιλή μου ατάκα όπως θα παρατηρήσει η Μεταξία!):tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλέ αμ' τι; Εξάλλου δεν είναι και πρωταρχική ανάγκη να μάθεις κέντημα και πλέξιμο.

Πολλές φορές σκέφτομαι πως αν είχα ένα παιδάκι θα ήταν διαφορετικά. Θα το έβγαζα βολτες, θα το πήγαινα στην παιδική χαρά ( αχ! τι ωραία θα ήταν!). Σας διαβάζω να λέτε για τα παιδάκια σας και σας ζηλεύω ακόμη κι όταν λέτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας! Θέλω κι εγώ να μείνω ξάγρυπνη, να κουραστώ, να μην μπορώ να κουνηθώ από την κούραση, αλλά να έχω ένα παιδάκι! Κορίτσια μου, μην σας ρίξω. Είσαστε τόσο τυχερές που έχετε παιδάκια!!! Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω και με έπιασε μια μικρή κατάθλιψη, αφού μετά την περίοδο αρχίζω αγώνα δρόμου για εξωσωματική ( επιτροπές, άδειες, γκρίνια από διευθύντρια, επισκέψεις σε γιατρό........). Πώς θα ήθελα να υπήρχε ένα σποράκι μέσα μου και να μην αδιαθετούσα ποτε!

Δεν έχεις παρά να το πιστέψεις και τότε όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει για να γίνει πραγματικότητα.;)Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματά σου μας συγκίνησαν. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι και θα το έκανα. Το μόνο που μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα σε σένα και στη Χρυσοβαλάντω είναι να τάξετε κάτι στον αγαπημένο σας άγιο -α. Ίσως έτσι βοηθηθείτε πιο γρήγορα. Να κάνω και μια μεγάλη ευχή να αποκτήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται μωράκια και να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Πείτε ιδέες για πρόχειρα φαγητά;Εγώ όταν δεν έχω τι να φτιάξω, όλο πατάτες κάνω. Πατατιάσαμε!

Καταρχήν, τα κορίτσια πρότειναν ωραίες ιδέες.

Εγώ έχω να σου προτείνω την κατάψυξη, η οποία θα σε σώσει πολλές φορές τις ώρες που θα θες κάτι γρήγορο. Αν κάτσεις ένα Σαββατοκύριακο ή κάποιο απόγευμα που θα έχεις ελεύθερο χρόνο, φτιάξε κάποια πράγματα και βάλτα στην κατάψυξη. Έτσι θα σωθείς.

Συγκεκριμένα, φτιάξε μια μέρα κρέπες αρκετές, θα τις αποθηκεύσεις σε μεμβράνες- ένα κομμάτι ανάμεσα σε κάθε κρέπα -και μέσα σε ένα πλαστικό στην κατάψυξη. Θα κατεβάσεις όσες θες εσύ κάθε φορά και θα τις γεμίζεις με κάτι διαφορετικό. Δηλαδή, κιμά για να κάνεις κανελόνια, κοτόπουλο βρασμένο με μπεσαμέλ, με τυριά και ζαμπόν, με σπανάκι και κρέμα γάλακτος κλπ.

Άλλο που μπορείς να φτιάξεις είναι πουρές, ακόμη και σκέτος με ένα αυγό τηγανητό και σαλάτα. Οι πατάτες στη δυνατή φωτιά, αν τις κόψεις σε πολύ μικρά κομματάκια, βράζουν γρήγορα ακόμη και 20' -30'. Έτσι έχεις γρήγορο φαγητό που δεν είναι πάντα ίδιο.

Αν δεν έχεις πίεση χρόνου, τις πατάτες αντί για τηγανητές και πρόχειρες μπορείς να τις κάνεις στο φούρνο ροδέλες με ροδέλες καρότου, μανιταριών, κρεμμυδιού, αν θες και κάποιου αλλαντικού ή σκέτες με κανένα από τα παραπάνω υλικά.

Μια στραπατσάδα με ντομάτα και αυγά στο τηγάνι. Τηγανίζεις και ένα κολοκυθάκι ή μια μελιτζάνα και είστε πλήρεις. Φώναξε κι εμένα να βουτάω το ψωμάκι.

Εσύ που δεν έχεις πολύ χρόνο για το σπίτι, να παραγγείλεις μια μέρα στο φούρνο της γειτονιάς σου ζυμάρι 1κ. και να το βάλεις στο ψυγείο. Έτσι θα έχεις αρκετό για πολλές χρήσεις. Ρώτα πόσες μέρες διατηρείται για να ξέρεις πότε θα το χρησιμοποιήσεις. Τη μέρα που θα το χρειαστείς άπλωσέ το (όχι όλο) στο λαδωμένο ταψί, ανακάτεψε σε ένα μπολάκι λίγο πουμαρό ή πελτέ με λίγη ζάχαρη, ελάχιστο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγες τηγανητές πατάτες σε ροδέλες και αν το ψυγείο έχει και κάτι ακόμη όπως τυριά και αλλαντικά βάλε. Αν τυχαίνει να μην έχεις, εγώ έτσι σκέτη την έχω φτιάξει και μας έχει αρέσει και μάλιστα την έκανα ως νηστίσιμη.

Άλλη φορά με το ζυμάρι θα κάνεις λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια (αλλά αυτά απαιτούν χρόνο για το πλάσιμο και το τηγάνισμα). Φυσικά, ό,τι άλλο έρθει στη φαντασία σου.

Μια πολυσαλάτα γίνεται και τέλειο γεύμα. Σε κατσαρόλα θα βράσεις μια χούφτα αρακά, μια πατάτα, ένα καρότο, (και τα δύο αρκετά ψιλοκομμένα) προς το τέλος θα ρίξεις χωρίς να τα βγάλεις μια χούφτα μακαρόνια μικρού μεγέθους. Βράσε χωριστά και 1 αυγό. Σε σαλατιέρα θα ρίξεις σουρωμένα τα βρασμένα υλκά, θα προσθέσεις ψιλοκομμένα κομματάκια κίτρινου τυριού της αρεσκείας σου, κρεμμύδι ξερό όσο θες, μαϊντανό ψιλοκομμένο, και μία μεγάλη κονσέρβα τόνο. Ανακατεύεις, προσθέτεις λάδι, αλάτι, πιπέρι, ξίδι ή λεμόνι και αν θες μαγιονέζα ανακατεμένη με λίγη μουστάρδα και κέτσαπ ή μόνο το ένα από τα δύο τελευταία. Σαλάτα τέλειο γεύμα. Σ' αυτή κάνεις δεκάδες παραλλαγές προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά άλλα υλικά.

Εγώ για τη μικρή μου κάνω αρκετά συχνά ρύζι βρασμένο σε γάλα. Δηλαδή, βάζω κανονικά ρύζι γλασέ να βράσει με νερό και όταν κοντεύει να γίνει και το νερό κοντεύει να το πιει, τότε ρίχνω γάλα με το μάτι (τόσο όσο να σκεπαστεί το ρύζι και μέχρι να το ξαναπιεί) και ένα κύβο κότας μέσα. Κάποτε έριχνα και ζωικό βούτυρο και κάναμε δέκα στόματα όταν το τρώγαμε, αλλά επειδή παρουσίασε χοληστερίνη το κόψαμε και τώρα δε βάζω τίποτα άλλο μέσα. Εσύ μπορείς να βάλεις ή λίγο βούτυρο ή τίποτα. Το έχω δοκιμάσει με ελαιόλαδο αλλά δεν είναι ωραίο.

Επίσης όταν έχεις στην κατάψυξη στήθος κοτόπουλου, ή φιλέτα ψαριού τα κάνεις τηγανητά πανέ, μόλις ξεπαγώσουν κι έχεις μαζί με σαλάτα ή πουρέ, ή ρύζι, ή πατάτες ένα γρήγορο και πλήρες φαγητό.

Όταν θα φτιάξεις ξανά μπιφτέκια κάνε τις διπλάσιες μερίδες βάλε το περίσσιο στην κατάψυξη και θα έχεις μια ξεκούραστη μέρα όταν τα χρειαστείς. Το ίδιο και με άλλα φαγητά. Ειδικά αν συνδυάσεις τα μπιφτεκάκια τη δεύτερη φορά με πίτα για σουβλάκι, φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού και τζατζίκι θα φάτε καλάαααααααα.

Εγώ τρελαίνομαι για το κέντημα, αλλά δεν το ξεκινάω γιατί μιλάμε.....δεν ξεκολλάω. Τ'όσο πόρωση....Παλιά είχα φτιάξει έναν υπέροχο πίνακα για τον τοιχο μέσα σε λίγες μέρες!

Πωπω που άλλες κάνουν μήνες να τελειώσουν κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο που κέντησα ήταν μια Παναγίτσα πριν πολλά χρόνια ( αρραβωνιασμένη ήμουν). Ελεγα θα την κάνω καδρο για να την κ΄ρεμάσω πάνω από την κούνια του μωρού. Ακόμη ακαδράριστη είναι η κάημένη η Παναγίτσα και περιμένει υπομονετικά μέσα στην ντουλάπα.....

Βγάλ' τη και κρέμασέ τη, ξεκίνα από 'κει.

μακαρόνια! ρυζότο!

λουκάνικα, πίτες με έτοιμο φύλλο, τηγανιά, σνίτσελ,πλιγούρι με ντομάτα!

αβγοφέτες-πείνασα λέμε!

Συμφωνώ με τη Φέφη να τα φτιάξεις κάποιες μέρες αυτά.

"Φτάνεις ???? " :confused::confused::tongue::tongue::tongue: και γέλαγε !!!! Ψόφησα κι εγώ στα γέλια μαζί του... :lol:

χαχαχαχαχαχαχα

2)Το βράδυ πάλι λίγο πριν κοιμηθεί γύρισε και μου είπε το εξής εκπληκτικό (και ΚΟΥΛΟ)

"Μαμά ξέρεις ότι τα φίβια φοβούνται την φωτιά ???"

χαχαχαχαχαχαχα πολύ καλός ο μικρός. Νομίζω ότι άδικα φοβόσουν σχετικά με την ομιλία του παιδιού. Εγώ μια χαρά το βλέπω.

Κορίτσια, άσχετο... Είμαι η μόνη εδώ μέσα που δεν έχω φατσοβιβλίο...?

Όχι, ούτε κι εγώ έχω.

και ξεχασα να πω στην εβιρι μας....

καλα να περασετε κοριτσακι μας.

Σ' ευχαριστώ Δωράκι μου κι ας μην πήγα.

:P:p:p

Ερώτηση κρίσεως:μου έφερε η μαμά μου μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσάντα με μήλα.Τι στο καλό να τα κάνω?

Μαρμελάδα για να καταναλώσεις πολλά.

Στειλτα απο δω!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Μπορεις να κανεις μαρμελαδα-ψητα στο φουρνο-μηλοπιτα...

Όλες οι ιδέες πολύ καλές.

Θέλω να συνεισφέρω στο μενού.

Για γλυκό, σκέφτηκα να φτιάξω σάμαλι - πως σας φαίνεται?:confused:

Για αλμυρό? Πείτε βρε κορίτσια, κάτι πρωτότυπο! Μόνο να μην είναι πολύ δύσκολο!!:rolleyes::cool: Κατά προτίμηση νηστήσιμο...:-P

Ρεβυθοσαλάτα που μ' αρέσει πολύ. Βράζεις τα ρεβύθια (καλύτερα να είναι αποφλοιωμένα που γίνονται πιο γρήγορα και είναι πιο νόστιμα) με αλάτι και νερό να μαλακώσουν καλά. Σε σαλατιέρα ρίχνεις, λάδι, λεμόνι, κρεμμύδι σε μισές ροδέλες, ντομάτα σε κυβάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο κι αν θες και αγγούρι σε κυβάκια. Και με καλείς να σε βοηθήσω να το φάμε.

Φάβα με κάπαρη και κρεμμύδι ωμό,

Γίγαντες με σπανάκι,

Μαυρομάτικα με χόρτα,

Σουπιές με σπανάκι,

Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι,

Χταποδάκι ξιδάτο,

Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι στο φούρνο,

Μυδοπίλαφο,

Αστακομακαρονάδα (μην κοιτάς τη λέξη αστακό- μπορείς να βάλεις μέσα και πιο απλά θαλασσινά)

Φασολάδα (μην την υποτιμάμαι καθόλου)

Τηγανητά ή ψητά πλευρώτους,

Φρέσκα κουκιά (μόνο τον καρπό) αλευρωμένα τηγανητά.

Κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι της κατσαρόλας που γίνονται και γρήγορα, αντί για αυγολέμονο, με αλευρολέμονο.

Σπανακόπιτα,

Παντζάρια και σκορδαλιά,

Κολοκυθοκεφτέδες,

Ντοματοκεφτέδες,

Πατατοσαλάτα με: πατάτες σε κύβους, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι ροδέλες, ελιές, λάδι, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, ξίδι.

Τις προτάσεις τις έγραψα σύμφωνα με τη σειρά που μου έρχονταν στο μυαλό. Δεν πρότεινα πολλά θαλασσινά και ταραμάδες γιατί σίγουρα θα φτιάξουν και αυτοί στους οποίους θα πας. Επίσης, τα φαγητά που πρότεινα περιέχουν λάδι, το οποίο αν θες το παραλείπεις.

για αλμυρο μπορεις να κανεις καμια μανιταροπιτα, καμια σαλατα ζυμαρικων με λαχανικα, χουμους, ταμπουλε, τοματοκεφτεδες, μελιτζανοσαλατα, αυτα μοθυ ηρθαν τωρα..

Πολύ ωραίες ιδέες όλες.

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα μ'άρεσουν τα στοιχηματα σας,εγω πιστευω κοριτσι θα ειναι γιατι εχω παρομοια εγκυμοσυνη με της κορης μου...εβιρι περαστικα στην κορουλα σου


:-D

Link to comment
Share on other sites

εβίρι έπαθα πλάκα!πως τις καταβάζεις καλέ όλες αυτές τις ιδέες?φτου φτου!

περαστικά στο παιδί!

μαρμελάδα θέλει κι ο άντρας μου αλλά είναι ωραία?

άννια εγώ είχα δυο τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες κι όμως έχω δυο αγοράκια!


Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα φάγαμε φακές (μιαμ μιαμ το αγαπημένο μου όσπριο).

Πωπω φωτιά οι τιμές. Κοίτα εμείς που είχαμε πάρει φέτα την προηγούμενη φορά δεν είδαμε πόσο είχε και στο λογαριασμό τα έβαλε όλα σε μία τιμή η οποία ήταν 32 ευρώ και περιελάμβανε 2 μερίδες γύρο με κρεμμύδι, κομμένο λάχανο, τζατζίκι και πατάτες, μία φέτα, μία πίτα με πατάτες και σος χωρίς κρέας για τη μικρή, μία σπράιτ και 1/2κ. κρασί. Εμένα μου φάνηκαν πολύ ακριβά, αλλά επειδή έχουμε ξαναφάει ακριβά και μάλιστα μόνο γλυκό και καφέ, προτιμήσαμε να τα δώσουμε σε Έλληνες.

Καλέ τζάμπα πράγμα, ούτε να το συζητάς! Εμείς ευτυχώς εδώ δεν έχουμε γυράδικα, οπότε δεν μπαίνουμε καν στον πειρασμό :-P

Πάω να δω τι άλλο έχετε γράψει...........


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

χαχαχα μ'άρεσουν τα στοιχηματα σας,εγω πιστευω κοριτσι θα ειναι γιατι εχω παρομοια εγκυμοσυνη με της κορης μου...εβιρι περαστικα στην κορουλα σου

Ευχαριστώ Άννια μου. Εγώ δεν έχω έμπνευση για το μωράκι σου γι' αυτό δεν έχω πει τίποτα.

εβίρι έπαθα πλάκα!πως τις καταβάζεις καλέ όλες αυτές τις ιδέες?φτου φτου!

Βασίζομαι σε αυτά που κατά καιρούς έχω φτιάξει και προσπαθώ να θυμηθώ χρόνο με το χρόνο τι τρώγαμε.

περαστικά στο παιδί!

Αχ, σ' ευχαριστώ Φούμπη μου.

μαρμελάδα θέλει κι ο άντρας μου αλλά είναι ωραία?

Ναι αμέ, θα γίνει πολύ ωραία. Μπορείς αργότερα να τη χρησιμοποιήσεις και σε γλυκά και κρέπες.

Καλέ τζάμπα πράγμα, ούτε να το συζητάς! Εμείς ευτυχώς εδώ δεν έχουμε γυράδικα, οπότε δεν μπαίνουμε καν στον πειρασμό :-P

Αχ μην τα συζητάς Μπίγκι, φαντάσου να παραγγέλναμε κι άλλα πράγματα. Ούτε αστακό να τρώγαμε!!!

Οντως βρε Εβιρι μου...32 ευρω για 3 σουβλακια και κρασι? Φαρμακειο!

Φαντασου ποσα θα ναι η ταβερνα...

Δε λες τίποτα. Τι στο καλό, φίρμα Λαλαούνης ήταν, ή Βιλδιρίδης; Άλλη φορά θα παραγγείλω γύρο και θα τον κάνω κολιέ, καλύτερα να το φοράω παρά να το τρώω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μεταξία, ξέχασα να σου απαντήσω ότι ναι και οι τρεις θα έρθουμε για Πάσχα.

Από τωρα στο λέω...Αν ροβολήσεις κατα δώθε,υπάρχει ανοικτη πρόσκληση!!!Για σενα κι όλη την οικογένεια

Link to comment
Share on other sites

Εβιρι είσαι καταπληκτική!Πάντα με τελειες ιδεες...

Περαστικά στην κόρη σου

αρρωστησε το εβιροκοριτσο??? περαστικα μωρε..

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ και τις δύο για τις ευχές και για τα καλά λόγια.

Μόλις έκανα έντιτ στο μήνυμα με τις ιδέες για σαρακοστιανά γιατί δεν είχα βάλει το μαϊντανό στη ρεβυθοσαλάτα και ότι είναι καλύτερα να είναι αποφλοιωμένα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...