Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι λέω να κολυμπήσω σε μια απέραντη θάλασσα από μερέντα που θα επιπλέουν ζεστοί, αφράτοι, στρογγυλοί λουκουμάδες.........

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ JAS!!!!! Ασε που αργεί και η πίτσα μου!!!!!!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ μαζί σου twins να παραβγούμε!!! Είδα και συνταγή για μερέντα αλλά λόγω θηλασμού κρατιέμαι και δεν τη φτιάχνω γιατί θα τη τσακίσω μόνη μου!!αχ βαχ!!!μερέντα!!!

Και με αυτό το όνειρο πάω να κοιμηθώ με τα ζουζουνάκια μου που μόλις τα πήρε ο ύπνος!! Σήμερα κιόλας θα είναι το πρώτο μας βράδυ μόνοι, λείπει ο σύζυξ για δουλειά.

Σας φιλώ, καληνύχτα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας!

αντε jas σε περιμενουμε!ποσα κιλα ειναι οι αντρες σου τωρα?και τι υψος?

στους αγιους αναργυρους το baby swimming κοστιζει 20 ευρω η εγγραφη και 40 ευρω τον μηνα.για δυο παιδια 75.λειτουργει 11-1 και ειναι μια φορα την εβδομαδα.επισης μου ειπαν οτι αν δεν εχω δευτερο συνοδο μπορει το ενα παιδι να το εχει ο εκπαιδευτης.χρειαζεται για εμας χαρτι απο γυναικολογο-δερματολογο-παθολογο και για το παιδι παιδιατρο (αυτα τα χαρτια δεν τα δινει το ικα).επισης χρειαζονται 3 φωτογραφιες για καθε παιδι(και απο υπολογιστη τους κανουν).τα τμηματα ειναι επταμελη και διαρκει η κολυμβηση μιση ωρα.στους αγιους τα παιρνουν απο πεντεμιση μηνων.

τα ιδια ισχυουν για οακα μονο που εκει τα τμηματα ειναι πενταμελη και οι ωρες λειτουργιας ειναι 9-9!

εχω κι αλλα να πω αλλα νυσταξα!φιλια και αν προλαβω θα τα πουμε αυριο.

melenia κρατα γερα εχουμε κι αλλα να σου πουμε!

age.png

Λοιπόν witchaki, ο ένας είναι 7 κιλά τώρα και ύψος είχε στις 6 Νοέμβρη 66εκ. (μόνο βάρος μπορώ να μέτρηση). Ο άλλος αντίστοιχα 6 κιλά και 63εκ.

Τα μικρά επιτέλους κοιμηθηκαν. Αργησανε σήμερα! Σας καληνυχτιζω κι εγω!!! Φιλιά

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Πέρασαμε ένα περίεργο βράδυ. Ξύπναγα συνέχεια, όχι βέβαια λόγω τουινσακίων, αλλά λόγω πίτσας. Τέτοια ξυπνήματα από τον Ιούλιο έχω να τα ζήσω! Δεν υπάρχει πλέον η λίμνη Μαραθώνα, την ήπια όλη εγώ!!!!!

Και τώρα στα φοβερά σημερινά μας νέα. Ο σκουξ μας, ο οποίος σημειωτέον εδώ και 2 μέρες κάνει δίαιτα στις 06:50 ώρα Ελλάδος είπε ΜΑΜΑ! Και όχι στο κλάμα, αλλά σε ήρεμη κατάσταση!

Ο μπαμπας φυσικά δεν το παραδέχεται και λέει ότι το παιδί είπε ΝΑΝΑ.... ναι καλα.... το πήρε πολύ βαρέως που ο γιός του δεν είπε μπαμπα....:P:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς δεν κοιμηθήκαμε αρκετά το βράδυ (μόνο 2 ώρες) και κοιμηθήκαμε το πρωί.

Twins, αλήθεια? Μπράβο στο αγοράκι σου! Μα φυσικά και θα που "μαμά" πρώτα, ειδικά τα αγοράκια!! :tongue:

Διάβασα ότι τα παιδάκια μας σε αυτή την ηλικία, λένε μαμά και μπαμπά τελείως ασυναίσθητα, χωρίς να κατανοούν την έννοια της λέξης. Απλά την λένε. Δεν πειράζει όμως κι αυτό μας αρκεί!!! Και ο δικός μου λέει "μαμά", "μάμα" (στα ιταλικά :) ), "μα". Ειδικά όταν θέλει κάτι και κλαίει :) :) Μ' αρέσει όταν το κάνει και ας μην το καταλαβαίνει ακόμα!!

Twins, αυτό το κακό έχει η πίτσα. Κι εγώ αμα φάω κατεβάζω τον βόσπορο!!

RKdwp3.png

kαλησπερα

μαμα??

twins κ jas λενε απο τωρα τα παιδακια σας τη μαγικη λεξη?????

δηλαδη να ελπιζω οτι μπορει να την ακουσω τα χριστουγεννα??

ω, τι υπεροχο δωρο θα ταν αυτο,κλαψ κλαψ

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, καλησπέρα!

Επέζησα (νομίζω) :)

Πώς τα πάτε σήμερα; Πώς είναι τα μπεμπίνια σας;

Εμείς, δόξα Τω Θεώ, καλά. Ε, πότε πότε γκρινιάζουμε, αλλά είναι κι αυτό στο πρόγραμμα :)

(είμαι τέλεια μάνα, τελικά... με κατανόηση, χαμόγελο, γλυκύτητα... δεν έχω λόγια !!!!!!)

rPPrp3.png

Καλημέρα. Πέρασαμε ένα περίεργο βράδυ. Ξύπναγα συνέχεια, όχι βέβαια λόγω τουινσακίων, αλλά λόγω πίτσας. Τέτοια ξυπνήματα από τον Ιούλιο έχω να τα ζήσω! Δεν υπάρχει πλέον η λίμνη Μαραθώνα, την ήπια όλη εγώ!!!!!

Και τώρα στα φοβερά σημερινά μας νέα. Ο σκουξ μας, ο οποίος σημειωτέον εδώ και 2 μέρες κάνει δίαιτα στις 06:50 ώρα Ελλάδος είπε ΜΑΜΑ! Και όχι στο κλάμα, αλλά σε ήρεμη κατάσταση!

Ο μπαμπας φυσικά δεν το παραδέχεται και λέει ότι το παιδί είπε ΝΑΝΑ.... ναι καλα.... το πήρε πολύ βαρέως που ο γιός του δεν είπε μπαμπα....:P:p:p:p:p:p

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Και στα δικά μας, κορίτσια! :):):):)

Τι υπέροχη στιγμή, ε;

rPPrp3.png

Καλησπέρα και από τη nunukofamily!!!!

Agorakia καλά είσαι σήμερα? δεν έχεις τίποτα? περίεργο!!:cool::cool:

Πωπω όταν ακούσω από τα στοματάκια τους συλλαβούλα νομίζω θα με ακούσετε και εσείς, όπου και να μένετε!!!

Τη Λιονταράκι έχουμε ψιλοχάσει, που σαι καλέ????

Και για εμάς υπάρχει ελπίδα πιστεύω!!! Χτες για κανένα μισάωρο τα μωράκια μου ήταν ξύπνια χωρίς να κλαίνε, χωρις να τα κουνάω/ τραγουδάω/ χορεύω!!!! Αφού απόρησα μην πάθαν τίποτα!!:D:D

witch ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εσύ για που λες να τα πάς? Αγ. Ανάργυροι κοντά μας ωραία, αλλά όταν ξεκινήσω δουλειά το πρωϊνό δε θα βολεύει και μόνο μια φορά την εβδομάδα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΑΑΑΑΑ σήμερα κλείνουμα δυο μήνες!!!! Τρομερό???χεχε

και χρόνια πολλά σε Κατερινιώ αν έχουμε!!!

Εμένα γιορτάζει η πεθερά μου και της έκανα πλάκα το πρωϊ!! Της είπα να έρθει να φυλάξει τα μωρά να πάω για μια δουλειά και τους έγραψα στις πάνες Χρόνια πολλά Γιαγιά!!!! Λιώμα την έκανα η ρουφιάνα!! της πήρα και δωράκι φυσικά μη με περάσετε για τζαμπατζού!!!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και από τη nunukofamily!!!!

Agorakia καλά είσαι σήμερα? δεν έχεις τίποτα? περίεργο!!:cool::cool:

Πωπω όταν ακούσω από τα στοματάκια τους συλλαβούλα νομίζω θα με ακούσετε και εσείς, όπου και να μένετε!!!

Τη Λιονταράκι έχουμε ψιλοχάσει, που σαι καλέ????

Και για εμάς υπάρχει ελπίδα πιστεύω!!! Χτες για κανένα μισάωρο τα μωράκια μου ήταν ξύπνια χωρίς να κλαίνε, χωρις να τα κουνάω/ τραγουδάω/ χορεύω!!!! Αφού απόρησα μην πάθαν τίποτα!!:D:D

witch ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εσύ για που λες να τα πάς? Αγ. Ανάργυροι κοντά μας ωραία, αλλά όταν ξεκινήσω δουλειά το πρωϊνό δε θα βολεύει και μόνο μια φορά την εβδομάδα?

Συλλαβούλες αρχίζουμε κι εμείς σιγά σιγά να κάνουμε... :)

Πού θα μας πάει, δεν θα κάνουμε και λέξη;;;;;;

Nunuka, σήμερα είμαι καλύτερα, αλλά όχι και εντελώς καλά! Όμως, το ρονάλ έκανε το θαύμα του. Η μύτη μου δεν τρέχει πια και το μπούκωμα δεν είναι τόσο φρικτό, όσο χθες! Το συστήνω παντού ανεπιφύλακτα! Επίσης, και το έλαιο ευκάλυπτου, διότι το καίω σχεδόν σερί από χθες και μας άνοιξε το μέσα μας (βοήθησε και τα μωρά μου!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...