Σχέσεις & Πεθερικά
Προβληματισμοί, σεξουαλική ζωή ζευγαριού, πως επηρεάζουν οι οικογενειακές σχέσεις το ζευγάρι κ.α.
216 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Διάρκεια
από markoulious- 0 απαντήσεις
- 788 εμφανίσεις
Οι δύο όψεις.... 1) Μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας χωρίς σεξ και... 2) Μεγαλύτερης διάρκειας σεξ (αυτό μάλλον κατά προσέγγιση)
Last reply by markoulious, -
Διαφημίσεις
-
Γεια σας. Φίλοι και φίλες μου. Μέσα σε μια σχέση και ιδιαίτερα μέσα στην μακροχρόνια σχέση του γάμου, "τα νερά" ταράζονται πολλές φορές και σηκώνονται άλλοτε μικρά και άλλοτε τεράστια κύματα. Πόσοι και πόσες από εμάς δεν έχουμε σκεφτεί μετά από έναν καυγά ότι ...... αυτό είναι το τέλος της σχέσης μας!!!! Κι όμως!!! Μένουμε στο γάμο, μένουμε στη σχέση ξεπερνώντας τις αιτίες που μας έφτασαν στο ζενίθ. Και αλίμονο αν δε γινόταν αυτό. Δε θα υπήρχε ζευγάρι σε γάμο. Θα σας μιλήσω τώρα για τη δική μου περίπτωση και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Παντρευτήκαμε από έρωτα. Κάναμε παιδιά επειδή θέλαμε και είμαστε μαζί ακόμη γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί. Αλλά....... (…
Last reply by asteraki*, -
- 3 απαντήσεις
- 623 εμφανίσεις
Μια νέα επιστημονική μελέτη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τις προτιμήσεις των δύο φύλων. Φιλιά, αγκαλιές, αναμμένα κεριά και ρομαντική ατμόσφαιρα... Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι εν λόγω κινήσεις προσέγγισης έχουν απήχηση κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είναι εκ φύσεως αρκετά συναισθηματικές. Και όμως, σύμφωνα με τα πορίσματα νέας έρευνας που πραγματοποίησαν Αμερικανοί επιστήμονες από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ στην Ιντιάνα, οι άντρες είναι τελικά αυτοί που ενδιαφέρονται πιο πολύ για όλα τα παραπάνω, σε αντίθεση με τις συντρόφους τους, που εστιάζουν κατά κύριο λόγο στο σεξ. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί έκαναν ερωτήσεις σε 1.000 και πλέον ζευγάρια από 5 διαφορετ…
Last reply by Ifather, -
- 22 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Περνάω δύσκολες ώρες - αύριο πάω στον δικηγόρο για να καταθέσω αίτηση διαζυγίου και αν χρειαστεί και ασφαλιστικά μέτρα για την μετοίκηση τη δική μου και της 6χρονης κόρης μου από το σπίτι του άνδρα μου. 6 χρόνια πήγαν όλα στον βρόντο. Δυστυχώς! Αλλά δεν πήγαινε άλλο - υπέμεινα πάρα πολλά , πολλούς εξευτελισμούς, ενδο-οικογενειακή βία( ψυχολογική, λεκτική και σωματική) και τώρα τελευταία, λόγω οικονομικής κρίσης, χειροτέρεψαν τα πράγματα. Βλέπετε μόνο εγώ δουλεύω - εκείνος είναι άνεργος, με πολλά χρέη και απόλυτα εξαρτώμενος από μένα. Και αυτό, δεν το "ανεχόταν ο ανδρισμός του". άρχισε να με ελέγχει όσον αφορά στην δουλεία ( που πάω, τι κάνω, με πο…
Last reply by gatos, -
- 28 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
γεια σας ειμααι κσινουργια εδω και θα θελα να μοιραστω κι εγο ενα δικο μου προβλημα.ειμαι εγκυος στον μηνα μου πλεον και το πρωτο παιδακι.ο αντρας μου ενω στην αρχη εδειχνε ενθουσιασμενος με το θεμα της εγκυμοσυνης και τον ερχομο του αγοριου μας εδω και ενα μηνα δειχνει μεγαλη αδιαφορια προς εμενα θελει συνεχεια να βγαινει μονος του εξω και να το ξενυχταει γιατι και καλα λεει οτι οταν γεννηθει το μωρο δεν θα μπορει να βγαινει χαζομαρες φυσικα.ξενυχταει καθε βραδυ,οποτε θυμαται μου μιλαει ομορφα,τις περισσοτερες γορες χαλια μου μιλαει.οταν με βλεπει να κλαιω νευριαζει αντι να με παρηγορησει κι εγω αισθανομαι τοσο χαλια και τοσο μονη.σκεφτομαι πως οταν γεννησω τι θα γινει α…
Last reply by gatos, -
- 15 απαντήσεις
- 3,6k εμφανίσεις
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ...ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ?ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ?... ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ Μ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...ΔΗΛ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 1,5 ΜΗΝΩΝ ,ΜΕΝς ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΣ 40 ΕΓΩ 27...ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ...ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ...ΑΛΛΑΑΑΑ....ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...Η ΧΑΡΑ Μ…
Last reply by Grace1980, -
- 0 απαντήσεις
- 662 εμφανίσεις
Ποιο ειναι το ποιο περίεργο μέρος που έχετε κάνει έρωτα? Εγώ σε σινεμά απογευματάκι νωρίς, χωρίς κόσμο....
- 2 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Ειμαι τοσο μα τοσο απογοητευμενη απο ολη μου τη ζωη που δεν ξερω πραγματικα το λογο υπαρξης μου.Ολα ξεκινησαν απο την παιδικη μου ηλικια που την κατεστρεψε η "μητερα" με το να πιασει γκομενο και οχι μονο να τον πιασει αλλα να μας τον γνωρισει κιολας και να συμπεριφερεται σαν κατι απολυτα φυσιολογικο.Δεν το δεχτηκα ποτε παρολο που ημουν παρα πολυ μικρη.Το εβλεπα και το βλεπω λαθος.Αργησα πολυ να καταλαβω πως το μονο που την ενοιαζε ηταν να βγαινει μαζι του καθε μερα 9 ωρες οσες δουλευε ο πατερας μου ο οποιος την βαραγε απο τοτε που την παντρευτηκε και ηταν ο λογος που εκανε εξωσυζυγικη σχεση.Καθε μερα γυρναγα απο το δημοτικο εβαζα να φαω και καθαριζαμε το σπιτι με την αδερ…
Last reply by cristy27, -
- 0 απαντήσεις
- 676 εμφανίσεις
Πόσο συχνή είναι η ερωτική επαφή που έχετε? 1. Καθημερινή 2. 2-3 φορές την εβδομάδα 3. 1 φορά τον μήνα 4. 1 φορά το 3μηνο 5. 1 φορά τον χρόνο
- 28 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες. Γράφω τον προβληματισμό μου σε εσάς όχι μόνο γιατί θέλω κάπου να τα πω αλλά γιατί συνήθως οι τρίτοι είναι πιο αντικειμενικοί κριτές. Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες από το σχολείο.Σε κάποια φάση μετά το Λύκειο κόψαμε επαφές με δική της πρωτοβουλία επειδή δεν άρεσα στον τότε φίλο της.Ποτέ δεν το παραδέχτηκε αλλά μια σειρά γεγονότων δείχνουν αυτό ακριβώς.5 χρόνια μετά το κόψιμο των επαφών επέστρεψε στη ζωή μου ζητώντας συγγνώμη και διεκδικώντας την φιλία μου.Την αγαπούσα και προσπάθησα να τα ξαναβρούμε.Και όχι μόνο αυτό αλλά μερικά χρόνια μετά την πάντρεψα.Το άσχημο είναι ότι ο γάμος εκείνος στάθηκε αφορμή να δω μια πλευρά της φιλίας της που δε…
Last reply by beba09, -
Κλείνει σπίτια το net; 1 2 3
από roary- 43 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Έχω ξαναγράψει για τη σχέση μου με τον σύζυγο.. Για την ιστορία είναι εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106432. Ακόμα το παλεύουμε με κάποιες μέρες ηρεμίας και μετά ξανά η φουρτούνα. Παρόλα αυτά όμως είμαστε ακόμα μαζί. Το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί κι άλλο ένα πρόβλημα.. σαν να μην έφταναν όλα τ' άλλα.. Πριν κάποιους μήνες βάλαμε internet στο σπίτι. Εγώ "σερφάρω" από 18 χρονών στο γραφείο (όσο με παίρνει εννοείτε) ενώ ο σύζυγος γνώρισε τον μαγικό αυτόν κόσμο για πρώτη φορά τώρα. Μην σκαμπάζοντας από υπολογιστές του έδειξα 5 πράγματα και του έφτιαξα email και facebook που είχε απωθημένο! Φυσικά τους κωδικούς τους έβαλα εγώ όμως δεν έμπαινα. Μην τα …
Last reply by beba09, -
- 18 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Θα σας αναφέρω ένα γεγονός και θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας ! Έχει γίνει πρίν απο 3 χρόνια...δεν αλλάζει κάτι τώρα αλλά θέλω να δω τι θα απαντήσει η πλειοψηφία! Ας πούμε ότι βαφτίζεται το παιδί σας π.χ. 10-Σεπτεμβρίου και το ανακοινώνεται στις κολλητές σας απο τον Ιούνιο για να ξέρουν να μην κανονίσουν την ίδια ημερομηνία κανένα άλλο μυστήριο. Η βάφτιση είναι Αθήνα. Η μια κολλητή σας απο τον Ιούνιο σας έχει ανακοινώσει ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν είναι σίγουρη αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και το σκέφτεται και αν τελικά αποφασίσει να παντρευτεί θα το κάνει τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβριο. Εσείς την έχετε ήδη ενημερώσει ότι 10 Σεπτεμβρίου βαφτίζεται το…
Last reply by Βαλεντινακι, -
καλησπερα σε ολους και ολες... Σημερα εφτιαξα λογαριασμο σε αυτο το φορουμ.. γιατι διαβασα συζητησεις αναμεσα σε συζυγους και γενικα οικογενειες ναυτικων..και θελησα να συμμετασχω και εγω..γιατι κανενας δικος μου ανθρωπος δεν μπορει να καταλαβει πως αισθανομαι...ειναι αυτο που λεμε πως εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε! ααχχχ σοφος ο λαος...
Last reply by alikatsi, -
- 18 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ?????
Last reply by madipemi, -
- 1 απάντηση
- 1,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας αφού πιστεύω ότι αυτά που περνάω είναι πιθανό να τα έχουν περάσει κι άλλοι, αλλά είμαι μπλοκαρισμένη. Πριν από ένα περίπου χρόνο (και κάτι παραπάνω) χώρισα με τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε εφτά χρόνια μαζί εκ των οποίων τα τέσσερα παντρεμένοι. Είχαμε σοβαρά προβλήματα τα τελευταία 2ι/2 χρόνια πριν το χωρισμό, αλλά έλεγα ότι θα το παλέψουμε και ειδικά όταν περάσαμε πολλές (πραγματικά πολλές) φουρτούνες όλο το διάστημα που ήμασταν μαζί. Μάλιστα προσπαθούσαμε ένα χρόνο για παιδί πριν μείνω τελικά έγκυος. Για να μην πολυλογώ, τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν από την εγκυμοσύνη, όπου άρχισε να αδιαφορεί πλήρως για το σπίτι κι εμένα, δεν δ…
Last reply by alexia32, -
- 23 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Είπα να σας γραψω τι μου συμβαίνει για να μου πειτε μια αντικειμενικη αποψη. . . προτου τρελλαθω! Εχω μία κορουλα 3 μηνων!Όσο ήμουν εγκυος δεν ήθελα να ονοματίσουμε το μωρο έως ότου γεννηθει και είναι γερο! Τα πεθερικα μου την ημέρα που γεννησα ήρθαν στο μαιευτηριο και ευχηθηκαν στον αντρα μου να μας ζησει η Κατερινουλα(το ονομα της πεθερας μου) και αυτος τους ειπε οτι δεν αποφασισαμε πως θα το βαφτισουμε και οτι το φωναζουμε μπεμπουλα! Ολα καλα! Γυριζω σπιτι απο το μαιευτηριο και η πεθερα μου αφαντη!(μενουμε στην ιδια περιοχη!). της τηλεφωνει ο αντρας μου και βαζει τα κλαματα, με κατηγορει για διαφορα πραγματα και κλαψουριζει οτι δεν την αγαπαμε και δεν τ…
Last reply by Icarus, -
- 13 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Εχω ένα μεγάλο θέμα (ναι πάλι σεντόνι θα γράψω ) έχω μεγάλο θέμα με την αδερφή μου και την κουνιάδα μου που έχουν γίνει κώλος και βρακί και μας χτυπούν ανελέητα. Πάντα είχα πρόβλημα με την αδερφή μου διότι πάντα με ζήλευε .. πάντα έβαζε λόγια ... ιδίως απο την μέρα που παντρεύτηκα τον άντρα μου τον οποίο άντρα μου εκείνη μου τον γνώρισε έχει σκάσει... λόγια λόγια λόγια παντού.. η δε κουνιάδα μου δεν ήθελε τον αδερφό της για τα κληρονομικά . τα ήθελε όλα για αυτή και η αδερφή μου το ίδιο. γυρνάνε και λένε στον κόσμο ότι δεν τις θέλουμε κάτι που δεν ισχύει μιας και πάντα τους καλώ στο σπίτι μου λένε λόγια στους γονείς μου για μας και σπέρνουν διχόνια και αυτοί αντί να …
Last reply by believe76, -
- 58 απαντήσεις
- 28,9k εμφανίσεις
Καταρχήν για να μην παρεξηγηθουν τα παρακατω. Ειμαι παλιο μελος του παρεντς που για ευνοητους λογους (επειδή δεν θελω να φωτογραφηθω καθως εχω ενα σωρο δημοσιευσεις και ειναι περιεργα τα πραγματα) εφτιαξα ενα νεο κωδικο, με αλλο ονομα κλπ. Παντως αυτα που θα πω ειναι περα ως περα αληθινα. Ειμαι παντρεμενη μετα απο μια πολυχρονη σχεση με εναν ανθρωπο που με αγαπαει και τον αγαπαω, εχουμε 2 παιδακια και μεχρι εκει ολα καλα. Με την πεθερα μου (οπως τοσες νυφες και πεθερες) δεν εχουμε καλη σχεση χωρίς ομως να εχουμε βριστει ή οτιδηποτε τετοιο απλα δε συμπαθιομαστε. Πριν 11/2 χρονο μου εκμυστηρευτηκε η μαμα μου (ατομο ιδιαιτερα θρησκευομενο) οτι εχει πεσει στην αντιληψη της ο…
Last reply by maela, -
- 18 απαντήσεις
- 4,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες!! Όταν πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου οτι θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω αποφασίσαμε απο κοινού να μας παντρέψει φιλικό του ζευγάρι,που κάνουμε καλή παρέα...μια φίλη μου το πρότεινε κι εκείνη και της είπα έχουμε κουμπάρους,σ'ευχαριστώ και μου είπε να σας βαφτίσω το παιδί... Όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη της το είπα και χάρηκε και όλα καλά αλλά δε τη βλέπω πολύ ζεστή...ετοιμάζετε για γάμο τώρα και τον άντρα της δεν τον καλοξέρω και είχα σκεφτεί να της πω οτι αν θέλει το παιδί να το λαδώσει μόνη της κι όχι κι οι δυο μαζί να κόψω αντίδραση αλλά τώρα το σκέφτομαι γενικώς..Υπ'οψιν στην 6η εβδ. πέθανε ο πατέρας μου και την είχα ειδο…
Last reply by riniw, -
- 15 απαντήσεις
- 4,5k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια! θα ηθελα την γνωμη σας κ την συμπαρασταση σας. Ακουστε τι ζω οχι τραγικο αλλα αδικο. Ειμαι νυφη σε αλλη πολη κ τα πεθερικα μου ειναι απο χωριο. Εγω εζησα κ μεγαλωσα Αθηνα. Παντρευτηκα στο χωριο τους κ εκει κανουν τους γαμους στην πλατεια βοηθαει ολο το χωριο να μαγειρεψουν κ να φτιαξουν τα παντα για ολο τον κοσμο που θα ερθει! Οι δικοι μου δεν ξερουν τι ακριβως να κανουν κ ετσι δεν συμμετεχουν ενεργα. Ο πατερας μου πηγε να βοηθησει στο μαζεμα τραπεζιων κ επειδη δεν ηξερε οτι τα ξεχωριζουν (φαει για ζωντανα-αποφαγια σκουπιδια) τον προσβαλλανε! Διωχνωντας τον με φωνες. Κ τωρα εκανα την βαπτιση του γιου μου παλι στο χωριο τους κ κουραστικαν πολυ τα πεθερικ…
Last reply by cristy27, -
- 22 απαντήσεις
- 5,9k εμφανίσεις
Γεια σας, έχω μια απορία που θα θελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι με τον άντρα μου 2 χρόνια και η σχέση μας μέχρι τώρα φαινόταν πολύ καλή. Αυτό τον καιρό συζητάμε και για παιδάκι. Η σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή. Χτες όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι τον πέτυχε σε ένα site γνωριμιών, το edit admin .gr. Είναι μια σελίδα γνωριμιών με κύριο θέμα το σεξ. Από περιέργεια μπήκα και εγώ για να δω το προφίλ του και δυστυχώς είναι αυτός, έχει ανεβάσει και δυο φωτογραφίες. Αναφέρει βέβαια ότι είναι παντρεμένος αλλά λέει ότι η σεξουαλική του ζωή είναι πολύ βαρετή και γιαυτό ψάχνει λίγη «περιπέτεια». Απότι καταλαβαίνω θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη…
Last reply by RENAH, -
- 7 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Σας έχει τύχει να γνωρίσετε άτομα που όταν τους κάνουν δώρα, κοιτάνε να δουν από που και πόσο έχει αγοραστεί;;; γιατί το κάνουν αυτό;;; υπάρχει κάποιος λόγος. Τι ακριβώς ψάχνουν. είναι αυτό λογικό σε μια φιλική σχέση!!!
Last reply by riniw, -
εχω πελαγωσει
από ροδι- 6 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
θελω να παραθεσω κι εγω το προβλημα μου γιατι δεν αντεχω αλλο νιωθω ετοιμη να εκραγω, και επειδη ντρεπομαι για αυτα που μου συμβαινουν μπηκα με καινουριο λογαριασμο, δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω τον δικο μου. πως να ξεκινησω τωρα; θα το παρω απο την αρχη. με τον αντρα μου γνωριστηκαμε περισυ τα χριστουγεννα και γιναμε αχωριστοι, ταιριαζουμε πολυ μετα απο 5 μηνες εμεινα εγκυος ολα μια χαρα μεταξυ μας. τον νοεμβριο παντρευτηκαμε και απο τοτε αρχισαν ολα. ο αντρας μου ηταν τοξικομανης (οπως κι εγω) πριν γνωριστουμε και ηταν off περιπου 3 χρονια ως την γνωριμια μας. καπου τον δεκεμβρη αρχισε παλι την χρηση με την προφαση οτι του ηρθαν ολα βουνο! τα καταφεραμε κουτσα στραβ…
Last reply by sapienza, -
- 4 απαντήσεις
- 798 εμφανίσεις
εχω ενα αγορακι 6,5 χρονων και γεννησα ακομα ενα αγορακι προσφατα που ειναι 6 μηνων το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ο μεγαλος μου ζηλεψε πολυ με αποτελεσμα να μην πολυ μιλα για τον αδερφο του και να μην θελει να ερχονται να βλεπουν το μωρο νοιωθει οτι ολοι οι ξενοι σπιτι μας ερχονται για το μωρο και οχι γαι τον ιδιο και ακομα πως η ζωη του εχει αλλαξει προς το χειροτερο εγω προσπαθω παρα πολυ να μην εχει αλλαγες αλλα οτι και να κανω επειρεαζετε ακομα οταν προσπαθησω να του μιλησω κλαιει ,κανει πως καταλαμωβαινει και την αλλη μερα παλι τα ιδια!! δεν ξερω πλεον πως να τον αντιμετωπισω
Last reply by sapienza, -
Ξύπνησα με την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον. Αλλά τι να κάνω που είμαι κλειστός άνθρωπος και τα δικά μου δεν τα λέω ποτέ. Σκέφτηκα τότε το φόρουμ, τι πιο κατάλληλο, απρόσωπο και προσωπικό ταυτόχρονα… Και ας μην διαβάσει κανείς το μήνυμα, τουλάχιστον έχει βγει από εμένα. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, δεν ξέρω πια πώς να χειριστώ την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχιζε να λέει ότι έχε κατάθλιψη. Μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του, για το πώς νιώθει, για το πώς δεν νιώθει, για το τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Δουλεύω μέσα στο σπίτι, με το μωρό αγκαλιά, είναι και δύσκολο μωράκι και αντιδραστικό το δικό μας, χωρίς βοήθεια από κανέναν, ένα μισάωρο είχα το βραδάκι να ηρεμήσω να κάν…
Last reply by margi, -
- 18 απαντήσεις
- 5k εμφανίσεις
κορίτσια καλημερα. θα θελα να μου πειτε τι θα κάνατε αν εσεις μένατε στον 1ο όροφο με 1μωρό και 1 παιδί 4 χρονών και οι κατόικοι της πολυκατοκιίας στον 3ο όροφο- οι οποιοι έχουν τοιχοκολήσει και το φεκ με τις ωρες κοινής ησυχίας- σας ειχαν πατησει το κουδούνι 3 φορές: α) μια στις 3 το μεσημέρι για να σας πουν οτι ακουν συρσιματα και οτι μάλλον προερχεται από εσας β) και μια στις 3,30 το μεσημέρι για να σας πουν οτι ναι όντως προέρχεται από εσας το συρσιμο. Και πραγματι συμφωνησαμε και εμείς σε αυτό καθώς ο ενός χρόνων γιος μου έσερνε μια καρεκλα στην προσπαθεια του να περπατησει, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι αυτό ακουγεται στον 3ο και οτι θα τους ενοχλήσει γ) και μια …
Last reply by xrysa1982, -
ΓΙΑΤΙ??
από mpempis2011- 7 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
γεια σας κοριτσια..θελω να σας ανοιξω τη ψυχη μου..να τα βγαλω απο μεσα μου..εστω κ εδω.ειμαι 28χρ με 2 παιδακια το τελευταιο 5 μηνων το αλλο κοντα 3.χωρισα προσφατα γιατι ο αντρας μου ειχε σχεση με μια αλλη γυναικα αλλοδαπη απο οταν ημουν εγκυος,ακομα μαζι ειναι κ τους βλεπω κιολας ζουν μαζι τωρα εγω εφυγα απο το σπιτι μετα απο τη ψυχολογικη κακοποιηση που υπεστη τοσους μηνες,απειλες,βρισιες, βρηκα τη δυναμη κ κατεθεσα αιτηση διαζυγιου.τωρα γυρισα στο πατρικο μου με 2 παιδια μονη χωρις δουλεια τιποτα στο κενο..εχω τοσο βαρυ φορτιο στη πλατη μου που καμια φορα δεν το αντεχω.:cry:μακαρι ο Θεος να με βοηθησει να μου φερει λιγο χαρα στη ζωη μου.ευχαριστω που με ακουσατε..
Last reply by xrysa1982, -
- 11 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
καλησπερα! εχουμε ενα μωρο 9μηνων..το χειμωνα με το κρυο και τισ ιωσεισ ειχαμε κλειστη λιγο στο σπιτι..τωρα με την αφορητη ζεστη παλι τα ιδια.. αντρασ μου δουλευει ολη μερα κ βγαινουμε μονο απογευματα που δροσιζει οταν δεν ειναι κουρασμενοσ! το προβλημα μας ειναι αλλο ομως..ο αντρας μου ειναι 30.εχει 7ανυπαντρουσ φιλουσ..οι 2τουσ μονο εχουν σχεση..ενω ξερουν οτι εχουμε μωρο μασ παιρνουν μεσημεριατικα για καφε ενω ξερουν οτι δεν μπορουμε να ακολουθησουμε..καπνιζουν κι ολοι οποτε δεν πανε σε μη καπνιζοντες..ο αντρασ μου του κακοφαινεται που δεν μπορουμε να ακολουθησουμε..ουτε στισ παραλιεσ μεσ στο μεσημερι δηλαδη στα μπιτσ μπαρ με τη δυνατη μουσικη το χαμο..ουτε…
Last reply by katerina.S, -
Καλημερα.πηρα το θαρρος να γραψω γιατι εχω αναγκη καπου να τα πω.αυτη τη στιγμη νιωθω κενη.δεν το αντεχω.ξερω πολλες θα με κατηγορισετε.ειχα λοιπον μια σχεση με καποιον παντρεμενο.παντρεμενο που βρισκεται σεδιασταση εδω και ενα μιση χρονο.απλα δεν του εδινε το διαζυγιο παιδια δεν υπηρχαν.ημασταν καλα πολυ ευτυχισμενη μου ελεγε πως μ αγαπα πως ημουν οτι καλυτερο του συνεβει και τωρα τι?δεν καταλαβαινω γιατι εγκαταλειπει.χωρισαμε χθες και με κραταγε αγκαλια με φιλουσε μου ελεγες πως μ αγαπαει εκλεγε αλλα μου ελεγε πως πρεπει να γινει ετσι.το σαββατο πηγε και τον βρηκε η ενδιασταση συζυγος του και τπυ ειπε πως δεν θελει να του το δωσει πως θελει να κανουν μια ακομα προσπαθ…
Last reply by maela, -
- 12 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
κορίτσια καλησπέρα.Εμαθα μόλις σήμερα πως ο νονός και κουμπάρος μου μπηκε φυλακή για απάτη.Διαχειριζόταν χρήματα κάποιον,μαζί και τα δικά μας και τα έχασε ολα....Προσπαθώ να βρω την κουμπάρα μου αλλα εχει εξαφανιστεί.Εχουμε τρελλαθεί,μας έφαγε πολλά λεφτά .Δεν έχουμε πει ακόμη τίποτα στους δικούς μας γιατί φοβόμαστε την αντίδρασή τους.Θέλουμε να τον δούμε,για να δούμε τί θα μας πει αλλα τον εχουν ακόμη στα κρατητήρια και επιτρέπεται η επίσκεψη μόνο σε συγγενείς πρώτου βαθμού.Δεν ξέρω πως να το χειριστώ.Στο ονομά του δεν έχει τίποτα παρα μόνο ένα σπίτι το οποίο αρνούμαστε να το διεκδικήσουμε λόγω των παιδιών του,αυτα δεν φταίνε σε τίποτα.Αν και πολύ φοβάμαι πως θα του το π…
Last reply by χριστινάκι π.,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 13.208 απαντήσεις
- 1.340.106 εμφανίσεις
-
- 139 απαντήσεις
- 159.148 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.294.056 εμφανίσεις