Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

οικογενεια...δυσκολο πραγμα!


balshine

Recommended Posts

καλησπερα!

εχουμε ενα μωρο 9μηνων..το χειμωνα με το κρυο και τισ ιωσεισ ειχαμε κλειστη λιγο στο σπιτι..τωρα με την αφορητη ζεστη παλι τα ιδια.. αντρασ μου δουλευει ολη μερα κ βγαινουμε μονο απογευματα που δροσιζει οταν δεν ειναι κουρασμενοσ!

το προβλημα μας ειναι αλλο ομως..ο αντρας μου ειναι 30.εχει 7ανυπαντρουσ φιλουσ..οι 2τουσ μονο εχουν σχεση..ενω ξερουν οτι εχουμε μωρο μασ παιρνουν μεσημεριατικα για καφε ενω ξερουν οτι δεν μπορουμε να ακολουθησουμε..καπνιζουν κι ολοι οποτε δεν πανε σε μη καπνιζοντες..ο αντρασ μου του κακοφαινεται που δεν μπορουμε να ακολουθησουμε..ουτε στισ παραλιεσ μεσ στο μεσημερι δηλαδη στα μπιτσ μπαρ με τη δυνατη μουσικη το χαμο..ουτε τα βραδια στα κλαμπ (σπανια αλλα τωρα θα ξεκινησουν κ αυτα)..εγω παλι δεν αντεχω τα ξενυχτια ο μικροσ ολη μερα με εξουθενωνει..τα σαββατα μασ το κραταει η γιαγια κ παμε μαζι τουσ μεσημεριατικα για καφε κ μετα φαγητο..κ δεν εχω προβλημα..φιλοι του ειναι!τωρα ομως που καλοκαιριασε ολο μαλωνουμε..προχτεσ με ρωτησε στισ 2 τα ξημερωματα να ανεβουν οι 2φιλοι του..το μωρο κοιμαται ακριβωσ στο παραθυρο.μου λεει θα κανουμε ησυχια...πραγμα αδιανοητο ποτε δεν κανουν ησυχια...οταν βγαινουμε ολο κοιτα αυτο το τουμπανο κοιτα αυτην πωπωπω...ναι ελευθεροι ειναι αλλα ειμαστε αλλεσ 3κοπελεσ κ ελεοσ..λενε ολο τα ιδια κ γενικα ο αντρασ μου ενω ειναι ολη μερα μαζι ακομα κ στο μαγαζι του πανε κ καθονται μιλανε 10φορεσ τη μερα στο τηλ ακομα κ στισ 12 το βραδυ να φανταστειτε..εχω πιεστει πολυ!ναι του εχω μιλησει ηρεμα εχουμε βγει κ με ζευγαρια κ με εγκυεσ η κ με μωρα..αλλα παντα προτιμαει τη παρεα του (ενταξει ξερω λογικο) αλλα βαρεθηκα να τουσ ακουω τοσα χρονια να λενε τα ιδια...βγαινω μια στισ τοσεσ κ προτιμω τα ζευγαρια να χω κατι κοινο..ο αντρασ μου ειναι καθετοσ..κανει σαν μικρο παιδι που αν βγουν κ δεν μπορουμε να παμε κατεβαζει μουτρα αναστεναζει ολα του φταινε..δεν ξερω πια τι να κανω!!με λεει θειτσα που προτιμω πλεον τισ ηρεμεσ παραλιεσ με το μωρο η το βραδακι φαγητο στη παραλια ...τοσα χρονια ολο στη βαβουρα ημασταν καθε μερα εξω καφεδεσ ποτα ξενυχτια!τωρα ομωσ θελω οικογενεια!!ξερω ειναι 30 αλλα δεν αποφασισα να την κανω μονη μου!!κ δεν την φανταστηκα ετσι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα, πως και δε βγαίνει εκείνος με τη παρέα του κι εσύ με τη δική σου? Κι αν έχετε όρεξη και χρόνο μετά βγαίνετε και ζευγάρια, αν αλληλοσυμπαθείστε τα μέλη των ζευγαριών.

Εντάξει δεν λέω να πάει στα μπαρ και να ξενυχτά κτλ. Προφανώς μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έτσι? Ναι βγαίνουμε όπως πρίν, αλλά έχουμε κι ένα παιδί, μια γυναίκα κι ένα σπίτι να γυρίσουμε.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα,

δεν είναι παράλογο που προτιμάει τους φίλους του απο τις νέες παρέες, σίγουρα όταν κάνεις οικογένεια αλλάζει η ζωή σου και προσαρμόζεσαι σε τελείως διαφορετικά δεδομένα, αλλά όμως (προσωπική μου άποψη) αυτό δεν σημαίνει πως απο την στιγμή που έκανες παιδί και έπειτα ξεχνάς τα πάντα.... σίγουρα είστε πρώτα γονείς και μετά όλα τα άλλα, αλλά δεν είστε μόνο γονείς.

Δεν φταίει η παρέα του που πηγαίνουν σε μέρη που καπνίζουν, που βγαίνουν μεσημέρι, που μπορούν να ξενυχτίσουν, γιατί η δική τους ζωή έτσι είναι, ένας άνθρωπος που δεν έχει παιδί δεν θα σκεφτεί πως είναι μεσημέρι και εσύ δεν μπορείς να βγεις, απλά δεν παιδί και δεν ξέρει. Όσο και αν γκομενίζουν οι φίλοι του όταν βγαίνουν, μπορεί ο άντρας σου αν θέλει να τους το κόψει. Καταλαβαίνω πως εσένα ίσως να μην σου αρέσουν οι φίλοι του όμως είναι οι δικοί του φίλοι, και συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά δεν μπορείς να του επιβάλλεις να μην κάνει παρέα μαζί τους επειδή δεν σου αρέσουν. Τις φορές που θέλει να βγει μαζί τους βγες εσύ με δικές σου φίλες.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

βγαινουνε μερα παρα μερα για καφε ολοι τουσ τα μεσημερια σε ενα στεκι που χουν...ποτε δεν εχω πει να μην παει..να ξεσκασει να μιλησουνε...εγω εχω μαγειρεματα καθαρισμα...και καμια βοηθεια..τα πρωινα οι 2 συνηθωσ πανε στο μαγαζι του αντρα μου κ καθονται...κ την υπολοιποι μερα μιλανε στα τηλ...

εγω εχω 2φιλεσ (πλεον) που ρχονται 2-3 φορεσ τη βδομαδα στο σπιτι το μεσημερι να με δουνε μου κρατανε κ λιγο το μωρο κανω κ καμια δουλεια στα πεταχτα..οι υπολοιπες δεν τησ κατηγορω εχουν ερθει στους 9μηνεσ 2-3φορεσ..οσο να ναι δεν ειμαστε οπωσ παλια να μπορουμε να πινουμε καφε με τισ ωρεσ..οποτε μιλαμε μονο στο τηλ που κ που..

το οτι δεν μπορουμε πια να ακολουθουμε σε ολα το χουμε πει επανειλημμενα γτι αυτο ελεγα κ εγω στην αρχη..που να ξερουν...ουτε εγω ηξερα..αλλα δεν το σεβονται κ αντιθετωσ βλεπω ιδιαιτερα απο τον εναν τησ παρεασ να τον τσιγκλαει...εμεισ περναμε τελεια..εσεισ?σπιτι εε?κτλ...τεσπα..

Link to comment
Share on other sites

του τα έχεις πει όλα αυτά του άντρα σου?

το έχετε συζητήσει??

εφόσον πρόκειται για κάτι που σε ενοχλεί πες του το, γιατί όσο δεν μιλάς και δεν το λες δεν θα αλλάζει κάτι, εσύ όμως θα πνίγεσαι απο όλα αυτα.

κατά την γνώμη μου δεν κάνει κάτι παράλογο ο άντρας σου αλλά όμως αφού εσένα σε ενοχλεί πες του το.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

τα εχουμε χιλιοσυζητησει!!και εχει συμφωνησει μαζι μου !!

εγω δεν εχω βοηθεια απο κανεναν..μονο 2φιλεσ μου που ρχονται 2-3φορεσ την εβδομαδα για καμια ωρα να με δουν κ να παιξουν με το μωρο!!οι αλλεσ χαθηκαν..κανα τηλ που κ που..το μωρο ειναι σε φαση που προσπαθει να περπατησει κι ολη μερα με εξουθενωνει..κ μενα ο καφεσ λογικο μου φαινοταν να ξεσκασει σαν ανθρωποσ..να τα πουνε με τη παρεα κ ασ ειναι μερα παρα μερα...κι ασ γινομαι κομματια εγω..ολα τα αλλα μου φαινονται παραλογα απ τη στιγμη που καναμε οικογενεια κ τα τραβαω ολα μονη μου..

βασικα μου δινει δικιο αλλα μολισ τηλεφωνησουν να πανε καπου τα ξεχναει ολα και θολωνει..και μετα μουτρα που δεν μπορουμε να παμε...γτι δεν τον βλεπω ολη την βδομαδα που δουλευει που παει για καφε κτλ ερχεται αργα το απογευμα 6...7...8...τωρα αν ειναι να του πω πηγαινε κ τα σαβκυριακα μαζι τουσ (που τα σαββατα ουτωσ η αλλωσ παμε μαζι οταν το κραταει η γιαγια για λιγεσ ωρεσ) εμμμ τι να πω καναμε οικογενεια για να μαι ολο μονη?????

Link to comment
Share on other sites

Oπότε αν κατάλαβα καλά αυτό που σε ενοχλεί δεν είναι ότι είναι με τους φίλους του έτσι όπως είναι αλλά ότι ουσιαστικά σε έχει αφήσει τελείως μόνη σου ...(αρχικά είχα καταλάβει πως είχες πρόλβημα με τις παρέες του).

Να το συζητάς μέχρι να το καταλάβει, γιατί και εσύ αλλά και το μωρό σας τον χρειάζεστε. άφησε του μια φορά και το μωρό για 2 ώρες και πήγαινε εσύ βόλτα για να πάρει ένα δείγμα του πως περνάς τηνμέρα σου και εσύ.

ήταν έτσι και πριν παντρευτείτε??

πιο κατω λες πως είναι 30 ο άντρας σου...και απο ότι κατάλαβα το λες απο την έννοια ότι είναι μικρός και ακόμα θέλει να κάνει πράγματα...30 δεν είναι καθόλου μα καθόλου μικρός για να κάνει οικογένεια.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

ναιιι εντελει εχεισ δικιο...μειναμε μονοι με το μωρο...κ μαλλον τα εριχνα οτι φταινε οι φιλοι...που τον τραβανε...γτι οταν λειπουν διακοπεσ ειμαστε μια χαρα ηρεμοι κ ωραιοι..

του το αφηνα παλια κ πηγαινα γυμναστηριο (οποτε ξερει τι τραβαω) αλλα πλεον βλεπω οτι δεν μπορει να τον κρατησει...κλαιει ο μικροσ..τον αφηνει να βλεπει κ τηλ...μιλαει κ στα τηλ καθε τρεισ κ λιγο...ενω ο μικροσ δε θελει πια μονο αγκαλιες αλλα περπατημα και παιχνιδια...οποτε προτιμω να τον παιρνω μαζι μου..

εδω τον κραταει μιση ωρα να κανω κανα μπανιο να πλυνω κανα πιατο κ αγανακτει..ειναι κ ψηλοσ κ τον πιανει η μεση του..μετα γιατι τον εμαθα ετσι...κ δεν καθεται να παιξει μονοσ στο παρκο κτλ..οποτε δεν μου παει η καρδια..γτι ταλαιπωρουνται και οι δυο..ναι με τον αγαπαει πολυ αλλα ολη μερα στουσ δρομουσ μετα δεν εχει την υπομονη που χω εγω...

Link to comment
Share on other sites

κ μαλλον τα εριχνα οτι φταινε οι φιλοι...που τον τραβανε...γτι οταν λειπουν διακοπεσ ειμαστε μια χαρα ηρεμοι κ ωραιοι..

.

πιστεύω πως σημασία δεν έχει ποιος φταίει, άσε που αν το σκεφτείς όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.. σημασία έχει να βρείτε μια λύση, να κάνεις και εσύ την ζωή σου καλύτερη και πιο άνετη.

Να μην νιώθεις όπως είπες, πως μην νιώθεις και εσύ μόνη συνεχώς.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

κ μαλλον τα εριχνα οτι φταινε οι φιλοι...που τον τραβανε...γτι οταν λειπουν διακοπεσ ειμαστε μια χαρα ηρεμοι κ ωραιοι..

.

πιστεύω πως σημασία δεν έχει ποιος φταίει, άσε που αν το σκεφτείς όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.. σημασία έχει να βρείτε μια λύση, να κάνεις και εσύ την ζωή σου καλύτερη και πιο άνετη.

Να μην νιώθεις όπως είπες και εσύ μόνη συνεχώς.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγω ισα ισα την αναζηταω αυτη την λυση για να ανακουφιστω επιτελους..εχω δοκιμασει τα παντα..πλεον δεν εχω αλλη επιλογη και θα υπομενω απλα..ισως αλλαξει κατι ισωσ και οχι..και θα δουμε εντελει την καταληξη..

Link to comment
Share on other sites

το να υπομείνεις την κατάσταση δεν είναι επιλογή. Και να την υπομείνεις πόσο θα αντέξεις??1-2-3-5-10 χρόνια??μετά θα κάνεις το μπαμ...και τότε θα είναι κρίμα γιατί θα είναι αργά να αλλάξει το οτιδήποτε.

τώρα τουλάχιστον είναι νωρίς και έχεις την ευκαιρία σου... δεν θα αλλάξει κάτι αν εσύ δεν το κυνηγίσεις.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...