Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κ σε εσένα εύχομαι στην επόμενη να βγουν θετικά τα αποτελέσματα κ εγώ πιστεύω στην επόμενη περίοδο θα σου πάει θα κάνεις κ εξετάσεις αίματος κ θα δεις πως είναι οι ορμονολογικές .

Θα δούμε λίγο που μίλησα Μ άλλες κοπέλες μου είπαν ότι αυτές προχώρησαν σε ετ αν και είχαν κύστη ,που θα πάει θα με καλέσουν μέχρι τ απόγευμα και θα σας ενημερώσω 

Κορίτσια μόλις με κάλεσαν ,αύριο πάω για prp ενδομητρίου ,τον εξωσωματιστη δεν τον απασχολεί καθόλου η κύστη αν και Μ είπε ότι θα την δει και αυτός αύριο αλλά φαίνεται από τις εξετάσεις ότι δεν είναι κακια κύστη (τα λέω λαϊκά και όχι όπως μου τ είπε αυτός με ορολογίες )τι να πω ,η αλήθεια είναι ότι τον έχω εμπιστοσύνη .θα δούμε κάτι θα ξέρει 

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,εμεις ειμαστε καλα,σημερα βγαίνουμε.Τον μικρό τον ειχα απο την δεύτερη μερα συνεχεια μαζι μου και τον θυλαζω.Η καισαρικη ακομη πιο καλα απο τις άλλες και σηκώθηκα και πιο γρήγορα.Περιμενω πως και πως να γυρίσω σπιτι να δούνε τα παιδια το ζουζουνακι.Σας εύχομαι ολα να πανε καλα,καλη λευτερια,σας περιμένουν μεγάλες χαρές.Εχω βαρεθεί να κάθομαι εδω,πολυ ξεκούραση,το μωρο τρώει και κοιμάται 3 ώρες.Μακαρι να ειναι και στο σπιτι έτσι.

Βάσω μας με υγεία και να χαίρεστε το μπουμπούκι σας και όλη την οικογένεια! Γρήγορη ανάρρωση θα έχεις μανούλα! Μια χαρά μου ακούγονται όλα! Σηκώθηκες κι όλας! Μπράβο! Έκανες ολική νάρκωση ή επισκληρίδιο;

Με το καλό να σμίξετε όλοι σπιτάκι σας! Θα τρελαθούν τα υπόλοιπα!!!

Καλό θηλασμό!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμάς!!! Τι κάνετε; Στην αναμονή ε; Υπομονή! Εμείς είμαστε καλά, προχτες ήρθε ο γιατρός να μας δει τι κάνουμε από βαρός κλπ... Η μπουμπούκα η θρεφταρίτσα πήρε 400+ γραμμαρια μέσα σε 10 μέρες μόνο με το γαλατάκι της μαμάς (proud mummy :cool:)! Κατά τα άλλα όλα καλά με το νινάκι, τρώει και κοιμάται (ακόμα), δεν ενοχλεί καθόλου, ακόμα και το βράδυ πολύ νορμάλ τα ξυπνήματά της (2-3 φορές)!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρα ντοριτακι! !!μια χαρά η μπουμπουκα σούπερ σας ακούω! !!!Εσύ πως εισαι από αναρωση; ;;ο μικρός πως τα πάει καλύτερα ;

Εμένα έχει ξυπνήσει απο τις 6 το πρωί λαι μου έχει βγάλει το λάδι....τωρα τελευταία όλο φωνάζω δεν έχω καθόλου υπομονή όλο χαζομάρες κάνει έχει λαλισει και αυτός κλεισμένος...όποτε καταλαβαίνεις. ..έίμαι με πονοκέφαλο τώρα! !!!ππφφφφ

0QA6p3.png

0RBop3.png

Από ανάρρωση κάθε μέρα και καλύτερα είμαι! Σχεδόν τελείως καλά από πόνους... Ο μικρός κάνει φιλότιμες προσπάθειες, πιστεύω σιγά σιγά προσαρμόζεται, αλλά θέλει δουλειά ακόμα...

Λογικό μωρέ να έχει λαλίσει ο μικρός σου... εδώ εγώ κλεισμένη 10 μέρες και έχω λαλίσει, περιμένω πως και πως να φτιάξει λίγο ο καιρός να βγω, πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγούμε με την μπουμπούκα καμιά σύντομη βολτίτσα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια μου, γύρισα κι εγώ από τον τελευταίο μου υπέρηχο!!

Λοιπόν ο μικρός παρόλο την γήρανση του πλακούντα είναι 3112γρ. Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα ότι θα είχε φτάσει τα 3 κιλά!! Δυστυχώς ο πλακούντας είναι χαμηλά αριστερά σε δύσκολη θέση χωρίς όμως να κλείνει τον τράχηλο! Αποφασίσαμε με τον γιατρό ότι θα αφήσουμε μια βδομάδα & την επόμενη Πέμπτη βράδυ τα μεσάνυχτα θα βάλω ένα χαπάκι κολπικά για να βοηθήσει τον τράχηλο & Παρασκευή 22/04 το πρωί 6:30 θα είμαι στο Μητέρα για πρόκληση..αν δεν γεννήσω φυσιολογικά μέχρι το μεσημέρι, επειδή μπορεί να πιεστεί ο πλακούντας & να στρεσαριστεί, χάσει παλμούς ο μπέμπης θα προχωρήσουμε σε καισαρική! Δεν θα το ριψοκινδυνέψουμε!! Οπότε έτσι θα είμαι και πιο ήρεμη να τακτοποιήσω, προετοιμάσω και την μικρή μου!!

l1ITp3.png

HDApp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ο μικρός παρόλο την γήρανση του πλακούντα είναι 3112γρ. Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα ότι θα είχε φτάσει τα 3 κιλά!! Δυστυχώς ο πλακούντας είναι χαμηλά αριστερά σε δύσκολη θέση χωρίς όμως να κλείνει τον τράχηλο! Αποφασίσαμε με τον γιατρό ότι θα αφήσουμε μια βδομάδα & την επόμενη Πέμπτη βράδυ τα μεσάνυχτα θα βάλω ένα χαπάκι κολπικά για να βοηθήσει τον τράχηλο & Παρασκευή 22/04 το πρωί 6:30 θα είμαι στο Μητέρα για πρόκληση..αν δεν γεννήσω φυσιολογικά μέχρι το μεσημέρι, επειδή μπορεί να πιεστεί ο πλακούντας & να στρεσαριστεί, χάσει παλμούς ο μπέμπης θα προχωρήσουμε σε καισαρική! Δεν θα το ριψοκινδυνέψουμε!! Οπότε έτσι θα είμαι και πιο ήρεμη να τακτοποιήσω, προετοιμάσω και την μικρή μου!!

αντε βρε αναστασια μου ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι για τιποτα....και εγω οπως εχω πει προτημω την προκληση να μπω να εχω προετοιμασει και τον μικρο μου γιατι πολυ αγχος το εχω!!!!!και μετα βλεπουμε πως θα εξεληχθει ο τοκετος...δεν με νοιαζει αρκει να ειμαι καλα και εγω και η μικρουλα μου και να την παρω υγιει στην αγκαλια μου επιτελους!!!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

καλα εγω τι τραβηξα κοριτσια....απο το πρωι που με ειχε πιασει ο πονοκεφαλος δεν μπορουσε να με αφησει με τιποτα νομιζα θα σπασει το κεφαλι μου...και οτι δεν θα μου περνουσε ποτε...τελικα στις 9 το βραδυ αρχισε να μου περναει αλλα ακομα και τωρα εχω ενοχληση απο τις τοσες ωρες που με πονουσε...απιστευτη ταλαιπωρια....εκανα και 3 φορες εμετο απο τον πονο και το στομαχι μου ειναι καπως τωρα!!!!η μικρη βεβαια ακαθεχτει του δινει και καταλαβαινει στην κοιλια μου!!!!ησυχια δεν εχει!!!!!!!!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Καλημέρα! Περαστικά Χριστινακι, έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ με τις ιώσεις κ όπως φαίνεται ακόμα δεν τελείωσαν...Αναστασία μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου, φυσιολογικά -καισαρική μη σκας! Κ εγώ που γέννησα φυσιολογικά έχω πόσα ράμματα από κάτω, πλενομαι 15 φορές τη μέρα κ ακόμα πονάω. Ίσως με καισαρική να είχα ήδη αναρρώσει, ποιος ξέρει..

Όσον αφορά τη μικρή, προχτές της έπεσε ο λωρος, φοβήθηκα ότι είναι νωρίς αλλά με καθησυχασε η παιδίατρος, είπε σε άλλα φεύγει κ στο μαιευτήριο. Από κει κ πέρα τα ίδια, αποκλειστικος θηλασμός, κ ευτυχώς τα βράδια κοιμάμαι δεν έχω παράπονο. Μια βολτίτσα μου έχει λείψει να βγω αλλά κάνω λίγη υπομονή ακόμα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα! Περαστικά Χριστινακι, έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ με τις ιώσεις κ όπως φαίνεται ακόμα δεν τελείωσαν...Αναστασία μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου, φυσιολογικά -καισαρική μη σκας! Κ εγώ που γέννησα φυσιολογικά έχω πόσα ράμματα από κάτω, πλενομαι 15 φορές τη μέρα κ ακόμα πονάω. Ίσως με καισαρική να είχα ήδη αναρρώσει, ποιος ξέρει..

Όσον αφορά τη μικρή, προχτές της έπεσε ο λωρος, φοβήθηκα ότι είναι νωρίς αλλά με καθησυχασε η παιδίατρος, είπε σε άλλα φεύγει κ στο μαιευτήριο. Από κει κ πέρα τα ίδια, αποκλειστικος θηλασμός, κ ευτυχώς τα βράδια κοιμάμαι δεν έχω παράπονο. Μια βολτίτσα μου έχει λείψει να βγω αλλά κάνω λίγη υπομονή ακόμα!

Καλημέρα Ιωάννα μου!!!!

Μια χαρά που κοιμάσαι το βράδυ καλό αυτό!

Ο λορος νσι σε κάποια πέφτει στο μαιευτιριο σε άλλα σπίτι δεν είναι σίγουρο. ..καλύτερα που έφυγε νωρίς να μην έχες και το φόβο και να τγνωρίσουν πλένεις πιο εύκολα !

Τώρα για καισαρική και φυσιολογικό είναι πάλι σχετικό διαφορετική ανάρρωση έχει η κάθε μία γυναίκα...εσένα σε παιδεψε και πολύ από ότι είπες να βγει οπότε γιαυτό είσαι ακόμα κάπως. ..σε λίγες μέρες θα εισαι πολύ καλύτερα! !!τώρα όσο για βόλτα να κάνεις λίγο υπομονή να περάσουν λίγο οι μέρες και να φτιάξει και ο καιρός λίγο ακόμα και μια χαρά μετά !!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Είδες μια χαρά τα έφτασε! Τώρα υπομονή Αναστασάκι και θα περάσει η εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε και να είσαι ήρεμη. Θα γίνει το καλύτερο δυνατό για το μωράκι σας και για εσένα.

καλα εγω τι τραβηξα κοριτσια....απο το πρωι που με ειχε πιασει ο πονοκεφαλος δεν μπορουσε να με αφησει με τιποτα νομιζα θα σπασει το κεφαλι μου...και οτι δεν θα μου περνουσε ποτε...τελικα στις 9 το βραδυ αρχισε να μου περναει αλλα ακομα και τωρα εχω ενοχληση απο τις τοσες ωρες που με πονουσε...απιστευτη ταλαιπωρια....εκανα και 3 φορες εμετο απο τον πονο και το στομαχι μου ειναι καπως τωρα!!!!η μικρη βεβαια ακαθεχτει του δινει και καταλαβαινει στην κοιλια μου!!!!ησυχια δεν εχει!!!!!!!!!!

Περαστικά βρε κοριτσάκι! Πως είσαι σήμερα;

Ιωάννα μου και εσύ και η Ντορίτα αλλά και όλες μας βασικά έχουμε να ευχαριστηθούμε λιακάδες με τα μωρά μας! ουυυυ! Λίγο υπομονή ακόμα! ;)

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

BunnyBabyDaffodil.gif

maria18 - ΠΗΤ 10/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.500gr ΙΑΣΩ

Mommy17 - ΠΗΤ 10/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 730gr ΜΗΤΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

favol - ΠΗΤ 19/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.650gr ΡΕΑ

ioannaki30 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.900gr ΙΑΣΩ

mamamia21 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.470gr ΙΑΣΩ

titina21 - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.700gr ΡΕΑ

ntfamily - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.000gr ΜΗΤΕΡΑ

Maira5 - ΠΗΤ 24/4 ΑΓΟΡΑΚΙ gr ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Μέλι - ΠΗΤ 25/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.475gr ΕΛΕΝΑ

anastasia2012 - ΠΗΤ 27/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.112gr ΜΗΤΕΡΑ

athanasia789 - ΠΗΤ 28/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.750gr ?

Touli6 - ΠΗΤ 30/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.000gr ?

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!

skountoufla - 27/3 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 2.000gr – 2.100 gr K.Τ.(?)

kanti - 29/3 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.150gr Φ.Τ.

Dorita_87 - 01/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.120gr EUROMEDICA K.Τ.

IoannaMas - 05/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.230gr ATTIKO Φ.Τ.

Vasso40 - 10/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.030gr ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ K.Τ.

spasiou - 11/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ?gr ΕΛΕΝΑ K.Τ.

gHTSp2.png

Είδες μια χαρά τα έφτασε! Τώρα υπομονή Αναστασάκι και θα περάσει η εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε και να είσαι ήρεμη. Θα γίνει το καλύτερο δυνατό για το μωράκι σας και για εσένα.

Περαστικά βρε κοριτσάκι! Πως είσαι σήμερα;

Ιωάννα μου και εσύ και η Ντορίτα αλλά και όλες μας βασικά έχουμε να ευχαριστηθούμε λιακάδες με τα μωρά μας! ουυυυ! Λίγο υπομονή ακόμα! ;)

Σήμερα είμαι καλά δόξα τον θεό!!!!τι πράγμα ήταν αυτό που πέρασα παναγία μου ....ότι χειρότερο για μένα ο πονοκέφαλος....άμα με πιάσει με πιάνει πολύ άσχημα...!!!

Ναι έχουμε να ευχαριστηθουμε πολλές πολλές λιακάδες...γεννάμε σε πολύ όμορφη περίοδο!!!!!

Εσύ πως εισαι μελάκι με το χέρι σου ;;;;

0QA6p3.png

0RBop3.png

Εμείς γυρίσαμε και δεν γεννήσαμε. Μεγαλώνει και ομορφαίνει!:tongue:

3.475 η μικρή και όλα καλά. Αμνιακό, παλμοί, διαστάσεις κλπ κλπ...

Το κεφαλάκι κοιτούσε μπροστά αλλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης το γύρισε πίσω οπότε οκ...

Μου έκανε και κολπική εξέταση τραχήλου. Μαλακός και με υγρά, έπιασε κεφαλάκι, αλλά καθόλου διαστολή και πίσω ο τράχηλος οπότε θα το πάρουμε το δεκαήμερο από ότι φαίνεται μας είπε. Περπάτημα και ''γυμναστική'' με τον σύζυγο αλλιώς... παίζει να την φάω την πρόκληση και δεν θέλω καθόλου! Βασικά θύμωσα λίγο :| που μου το είπε και μυρίζομαι ότι δεν θέλει να φτάσουμε Ανάσταση και να του γεννήσω μέσα στις αργίες...:? Δεν ξέρω... Θα τον τεστάρω και θα καταλάβω τις πραγματικές προθέσεις του... :roll:

Επόμενο ραντεβού Μ. Δευτέρα εκτός απροόπτου. Μου είπε ότι είναι καλό σημάδι το ότι κινείτε τόσο και να τον ειδοποιήσω σε περίπτωση που μειωθεί αυτή η κινητικότητα...

Αυτά...!

gHTSp2.png

Εμείς γυρίσαμε και δεν γεννήσαμε. Μεγαλώνει και ομορφαίνει!:tongue:

3.475 η μικρή και όλα καλά. Αμνιακό, παλμοί, διαστάσεις κλπ κλπ...

Το κεφαλάκι κοιτούσε μπροστά αλλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης το γύρισε πίσω οπότε οκ...

Μου έκανε και κολπική εξέταση τραχήλου. Μαλακός και με υγρά, έπιασε κεφαλάκι, αλλά καθόλου διαστολή και πίσω ο τράχηλος οπότε θα το πάρουμε το δεκαήμερο από ότι φαίνεται μας είπε. Περπάτημα και ''γυμναστική'' με τον σύζυγο αλλιώς... παίζει να την φάω την πρόκληση και δεν θέλω καθόλου! Βασικά θύμωσα λίγο :| που μου το είπε και μυρίζομαι ότι δεν θέλει να φτάσουμε Ανάσταση και να του γεννήσω μέσα στις αργίες...:? Δεν ξέρω... Θα τον τεστάρω και θα καταλάβω τις πραγματικές προθέσεις του... :roll:

Επόμενο ραντεβού Μ. Δευτέρα εκτός απροόπτου. Μου είπε ότι είναι καλό σημάδι το ότι κινείτε τόσο και να τον ειδοποιήσω σε περίπτωση που μειωθεί αυτή η κινητικότητα...

Αυτά...!

Σούπερ τα κιλακια σας μελακι μου!

Εμένα ο άγγελος όταν είχα πάει να γεννήσω κατέβαινε έτσι με το κεφάλι κάτω αλλά κοιταζε μπροστά και δεν έλεγε να αλλάξει θέση....

Αντε να δούμε αυτή η μικρούλα πότε θα βγει...

Γιατί σου είπε είναι καλό που κινητέ τόσο πολύ ;,,για κια εμένα κουνιέται παρσ πολύ αλλά δεν έχουμε αναφερθεί κατ σε αυτό...

Τώρα όσο για την πρόκληση τι να πω...τι έχει στο μυαλό του ο κάθε γιατρός κάνεις δεν το ξέρει! !!Πάντως μέχρι στιγμή δεν νομίζω να σου έχει δείξει κάτι τέτοιο έτσι δνε είναι ;

0QA6p3.png

0RBop3.png

Εμένα τώρα τον υπέρηχο μου τον έκανε ένας άλλο που έχε στο ιατρείο ο οποίος σου λέει τσ πάντα αναλυτικοτατα....είδε Αμνιακό και είναι φυσιολογικό για την εβδομάδα που είμαι και μέχρι μας έδειξε μέσα στον σάκο στα νερά το σμηγμα που αποβάλει το μωρό και είπε πως είναι καλό αυτό. ...είδαμε και πλακούντα και ντοπλέρ έκανε στον ομφάλιο και είπε ότι τρέφεται σωστά!μόνο τα κιλά δεν μπορούσε να πιάσει σωστά δνε ξέρω γιατί...Ίσως επειδή ήταν το πιο παλιό μηχάνημα και μήπως έχει διαφορά από υο καινούργιο..ο γιατρός μου του είπε άστο μην το κοιτάς από εκεί δεν έχει νόημα!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...