Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, dinaki23 είπε:

Κοριτσια καλημερα!!.σας εχει ερθει περιοδος;;;εγω την Τεταρτη σαραντιζω κ σημερα εχω αιμα,ενω δεν ειχα τοσες μερες...μονο κατι βλεννες αραια κ που...ειναι λογικο;;θηλαχω κιολας ..

Εγώ ακόμα τίποτα...Δεν μου ήρθε. Γέννησα 24 Μαρτίου. 

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 6/3/2020 at 12:33 PM, Athina3 said:

Καλημέρα σας!! Πήγα κ του έκανα υπέρηχο ισχύων κ μου παν το αριστερό ισχιο είναι ελαφρώς ανώριμο κ να του φοράω διπλή πανα μέχρι δύο μηνών κ μετά να πάω να ξανά κάνω υπέρηχο να το δούμε... Εσένα τι οδηγίες σου χουν δώσει μήπως μας βοηθήσουν κ μας? Σε ευχαριστώ πολυ

Αθηνά μου συγγνώμη για την καθυστέρηση. Ειλικρινά δεν προλαβαίνω και πολλά και με τους 2 ;)

Κι εγώ διπλή πάνα του φοράω. Στι; 18/6 έχω επαναληπτικό υπέρηχο. Θα σουστείλω να σου πω τί θα μου πει τότε. Προς το παρόν η μόνη οδηγία είναι η διπλή πάνα. Θα σου στείλω ξανά την Πέμοτη να σου πω πώς πήγε. Αλλιώς όλα καλά με τους 2 μπόμπιρες στο σπίτι; :) 

• Ευχαριστώ 1

cYJKp1.png5yDop1.png

2 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Όσες δίνετε ξένο πιο γάλα δίνετε;

Εγώ δίνω το Hipp, το επέλεξα γιατί είναι οργανικό και βιολογικό. Δεν είναι βέβαια για αναγωγες 

Εγώ δεν μπόρεσα να το δώσω το λιωμένο χάπι κορίτσια.. Κόντεψε να μου πνίγει και θα έκανε εμετό. Δευτέρα θα της πω της γιατρού ότι αυτό δεν είναι νορμάλ σε νεογεννητο. Αφήστε που είναι καλύτερα το μωρό.. Προσπαθώ να τον κρατάω τόσο μπορώ όρθιο αλλά δεν κάθεται και πολλές φορές. Έχει μάθει να ξαπλώνει και ούτε στο μάρσιπο δεν θέλει εκτός κ αν οδυρεται. 

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

4 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Και εγώ αυτό δίνω μια εβδομάδα τώρα.. έχω δει διαφορά απο το προηγούμενο που έδινα.. αλλα μου έχει μειώσει την ώρα φαγητού και σκέφτομαι να πω στην παιδίατρο ν πάμε στο novalac 1. Εσένα πόσο τρώει και ανα πόση ώρα;

Τι εννοείς σου έχει μειώσει την ώρα φαγητού; επειδή δίνω και δικό μου δεν είναι στάνταρ κάθε φορά τι θα πιει.... πάντως σε γενικές γραμμές περίπου 120ml πίνει. Το πρωί που είναι πεινασμένος μπορεί να πιει 150. Δεν ρευεται εύκολα με αυτό Το γάλα αλλά κάνει κάθε μέρα κακα πια. Δυστυχώς έχουμε ακόμα κολικους

ghbcp2.png

8 hours ago, dinaki23 said:

Κοριτσια καλημερα!!.σας εχει ερθει περιοδος;;;εγω την Τεταρτη σαραντιζω κ σημερα εχω αιμα,ενω δεν ειχα τοσες μερες...μονο κατι βλεννες αραια κ που...ειναι λογικο;;θηλαχω κιολας ..

Αυτό ακριβώς έχω και εγώ βέβαια.. έναν μήνα μετά την γέννα νόμιζα πως μου ήρθε η περίοδος αλλά συνεχίζω και έχω ακόμα αίμα όχι τρέλα πράγματα αλλά έχω κόκκινο καθαρό αίμα... Και θηλάζω κ γω ... Μύριζε περιόδου και όχι λοχεια... Δτην Δευτέρα θα πάω στον γιατρό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Μαρία_Λ είπε:

Αθηνά μου συγγνώμη για την καθυστέρηση. Ειλικρινά δεν προλαβαίνω και πολλά και με τους 2 ;)

Κι εγώ διπλή πάνα του φοράω. Στι; 18/6 έχω επαναληπτικό υπέρηχο. Θα σουστείλω να σου πω τί θα μου πει τότε. Προς το παρόν η μόνη οδηγία είναι η διπλή πάνα. Θα σου στείλω ξανά την Πέμοτη να σου πω πώς πήγε. Αλλιώς όλα καλά με τους 2 μπόμπιρες στο σπίτι; :) 

Ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά έχω άγχος! Τρέξιμο φουλ άστα η θηλάζω ή τρέχω με τον μεγάλο!!

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

11 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Τι εννοείς σου έχει μειώσει την ώρα φαγητού; επειδή δίνω και δικό μου δεν είναι στάνταρ κάθε φορά τι θα πιει.... πάντως σε γενικές γραμμές περίπου 120ml πίνει. Το πρωί που είναι πεινασμένος μπορεί να πιει 150. Δεν ρευεται εύκολα με αυτό Το γάλα αλλά κάνει κάθε μέρα κακα πια. Δυστυχώς έχουμε ακόμα κολικους

Εκεί που είχαμε φτάσεις στις 3 με3 μιδη ωρες τωρα ειμαστε στις 2.5 όχι πάντα κυρίως πρωινές ώρες, το βράδυ είναι κ 3.

11 ώρες πρίν, Athina3 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά έχω άγχος! Τρέξιμο φουλ άστα η θηλάζω ή τρέχω με τον μεγάλο!!

Ασε τα ιδια κι εγω,θιλασμος και τεξιμο με τον μεγαλο...Τωρα με κολικος θελει και πιο πολι αγκαλια.

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

19 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Εκεί που είχαμε φτάσεις στις 3 με3 μιδη ωρες τωρα ειμαστε στις 2.5 όχι πάντα κυρίως πρωινές ώρες, το βράδυ είναι κ 3.

Μίλησα με τον παιδίατρο πριν λίγο γιατί ήθελα να του πω ότι το παιδι δεν το ρευεται το γαλα και μου είπε είναι πιο εύπεπτο, πιο αδύναμο από τα άλλα και για αυτό δεν ρευεται. Φανταζομαι λοιπόν ότι το δικο σου το χωνεύει πιο εύκολα και πεινάει πιο γρήγορα...Κι εμένα αρκετές φορες τρώει στις 2 ώρες . 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Athina3 said:

Κοριτσιααααααα μανουλες γλυκές τι κάνετε?? Εμαε είναι λίγο γκρίνιας θέλει αγκαλίτσες συνέχεια κ το βράδυ να κοιμάται δίπλα μου ή πάνω μου κ μαμ κάθε μία ωρα!! 

Ακριβώς τι ίδιο κ εμείς γράφω με το ένα χέρι τώρα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Εμεις τελικά δεν έχουμε κολικούς τρώνε 140 ανά 2 μισή ςρεσ την ημέρα και 4 την νύχτα κοιματε και έτσι δεν τον ξυπναω

On 8/6/2020 at 9:52 ΠΜ, ZOIRITA20813 είπε:

Κανείς τπτ για αυτο;

καλημερα!!εμεις σαραντιζουμε σημερα!!!!

οι κολικοι περνανε...εγω ειδα βελτιωση με τις σταγονες παντως!!κατα τ αλλα κ εγω σκουλαρηκι πανω μου τον εχω καθε μια ωρα αυτες τις μερες!!

• Μου αρέσει 1

mmy0p2.png

4 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Περνάνε οι κολικοί;;;;; Την Πέμπτη 40ρίζουμε!!!! Είμαι τόσο εξαντλημένη :cry:

Εμείς 46 ημερών και ακόμα παλεύουμε. Είμαστε καλύτερα Ναι, αλλά έχει και κάτι ξεσπασματα απίστευτου πόνου. Εμας μας βοηθάει που τον χορεύουμε και όταν τον έχω αγκαλιά με την κοιλιά του να πιέζει τον στήθος μου, του τραγουδάω νανουρίσματα ήρεμα. Βέβαια επειδή έχει εξαντληθεί το ρεπερτόριο, έχω φτάσει να πω και μέχρι τα κάλαντα σε νανούρισμα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...