Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kastel είπε:

Τι ωραία να έχεις την οικογένεια δίπλα και να σου δίνει ότι μπορεί! Κ εμένα η νύφη μου θα στείλει κάποια πράγματα με την μάνα μου που θα έρθει τον άλλο μήνα ευτυχώς. Έχεις δίκιο, τα δικά μας πρέπει να είναι έτοιμα γιατί δεν ξέρεις καμία φορά. 

Ότι δίνει ο καθένας καλοδεχούμενο είναι γιατί πολλά τα έξοδα!!!μωρέ ας μπούμε στο μήνα μας και ας έρθει όποτε θέλει...

• Μου αρέσει 2

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 5/3/2020 at 5:10 ΜΜ, BabyGirl_A είπε:

Αθήνα μου μόνο τσέκαρε αν χρειαστεί τελικά να τις χρησιμοποιήσεις την ημερομηνία λήξης τους γιατί δεν κρατάνε για πάντα.. :) με ττο καλοοο

Α ευχαριστω δε το ξερά!! 

Κορίτσια μου δεν έχω κάνει τίποτα στην κυριολεξία!! Μετά το ντοπλερ θα συγκεντρωθω κ θα αρχισω.. Στο μαιευτήριο τι θα φορέσετε? Καλοκαίρινα η χειμωνιάτικα?

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

Just now, Athina3 είπε:

Α ευχαριστω δε το ξερά!! 

Κορίτσια μου δεν έχω κάνει τίποτα στην κυριολεξία!! Μετά το ντοπλερ θα συγκεντρωθω κ θα αρχισω.. Στο μαιευτήριο τι θα φορέσετε? Καλοκαίρινα η χειμωνιάτικα?

Σιγουρα καλοκαιρινα.Το μικρο τον γεννησα τελη Φλεβαρη και φορουσα κοντομανικα,εχει ζεστη εκει.Ειχα μια ρομπα μαζι αλλα δεν τη χρειαστηκα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς έχουμε τελειώσει σχεδόν με τις αγορες, αλλα ακόμα δεν εχω πλύνει τίποτα. Σε λίγο καιρό που θα κανω Γενική, θα καθαρίσω ντουλαπες κ θα τα πλύνω τότε..  

Ολα τα αγορασαμε μόνοι μας, δεν μας έδωσαν τίποτα Αλλά δεν θελαμε κιόλας..  καλυτερα δικά μας.

Για το μαιευτήριο εγώ πήρα ένα σετ σατεν νυχτικια ρομπα καλοκαιρινό και θα παρω ακομα ένα μήπως λερωθω.. βεβαια θα έχω και μια ζακέτα μαζί γτ ποτέ δεν ξερεις..

Σερβιετες, επιθεματα κλπ πρέπει να έχουμε μαζι μας η θα μας δώσουν στην κλινική?!

miENp2.png dmzcp2.png5NUQp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, _prasinomata_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς έχουμε τελειώσει σχεδόν με τις αγορες, αλλα ακόμα δεν εχω πλύνει τίποτα. Σε λίγο καιρό που θα κανω Γενική, θα καθαρίσω ντουλαπες κ θα τα πλύνω τότε..  

Ολα τα αγορασαμε μόνοι μας, δεν μας έδωσαν τίποτα Αλλά δεν θελαμε κιόλας..  καλυτερα δικά μας.

Για το μαιευτήριο εγώ πήρα ένα σετ σατεν νυχτικια ρομπα καλοκαιρινό και θα παρω ακομα ένα μήπως λερωθω.. βεβαια θα έχω και μια ζακέτα μαζί γτ ποτέ δεν ξερεις..

Σερβιετες, επιθεματα κλπ πρέπει να έχουμε μαζι μας η θα μας δώσουν στην κλινική?!

Καλημέρα....σερβιέτες δίνουν στο νοσοκομείο,  επιθέματα δεν ξέρω...Για ιδιωτικό μιλάω τωρα, στο δημόσιο δεν νομίζω να δίνουν κάτι...εμένα μου είχαν δώσει ένα πακέτο τις μεγάλες σερβιέτες, ένα πακερο με μικρές και ένα αφρόλουτρο...Τις μεγάλες δεν τις χρησιμοποίησα,  δλδ και με αυτές του εμπορίου μια χαρά θα είσαι από την δεύτερη μέρα...που λένε ότι έχεις πολλά λοχεια κτλ...Εγώ είχα από την δεύτερη μέρα ελάχιστα,  μόνο την πρώτη μέρα  είχα αρκετά και μου είχαν βάλει τις μεγάλες σερβιέτες...

Τώρα όσο για τις πιτζάμες αν σε βολεύουν οι σατέν να πάρεις να έχεις τρία ζευγάρια σίγουρα,  ένα την κάθε μέρα...Εγώ πήρα πιτζάμες βαμβακερες παντελόνι με μπλουζάκι κοντομανικο, 3 ζευγάρια και ενα νυχτικο γιατί στην καισαρική είναι 4 οι μέρες και γενικά με την ζέστη που έχει στα νοσοκομεία πιστεύω θα αλλάζω συνέχεια,  είτε λόγω ιδρώτα είτε αν έχω λερωθει από λοχεια η από γάλα....

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Καλημέρα....σερβιέτες δίνουν στο νοσοκομείο,  επιθέματα δεν ξέρω...Για ιδιωτικό μιλάω τωρα, στο δημόσιο δεν νομίζω να δίνουν κάτι...εμένα μου είχαν δώσει ένα πακέτο τις μεγάλες σερβιέτες, ένα πακερο με μικρές και ένα αφρόλουτρο...Τις μεγάλες δεν τις χρησιμοποίησα,  δλδ και με αυτές του εμπορίου μια χαρά θα είσαι από την δεύτερη μέρα...που λένε ότι έχεις πολλά λοχεια κτλ...Εγώ είχα από την δεύτερη μέρα ελάχιστα,  μόνο την πρώτη μέρα  είχα αρκετά και μου είχαν βάλει τις μεγάλες σερβιέτες...

Τώρα όσο για τις πιτζάμες αν σε βολεύουν οι σατέν να πάρεις να έχεις τρία ζευγάρια σίγουρα,  ένα την κάθε μέρα...Εγώ πήρα πιτζάμες βαμβακερες παντελόνι με μπλουζάκι κοντομανικο, 3 ζευγάρια και ενα νυχτικο γιατί στην καισαρική είναι 4 οι μέρες και γενικά με την ζέστη που έχει στα νοσοκομεία πιστεύω θα αλλάζω συνέχεια,  είτε λόγω ιδρώτα είτε αν έχω λερωθει από λοχεια η από γάλα....

Καλημέρα ξένη μ....πως είσαι??? το κοριτσάκι μας??? να ρωτήσω 4 μερες σ πε ο γιατρός σ θα κάτσεις για την καισαρική??? γιατί εμένα μ πε θα μπεις το ίδιο πρωί που θ στην κάνουμε....θα κοιμηθείς το βράδυ εκείνο άλλο ένα μ λέει κ μετά σπίτι σ....( παίζει ρόλο λες που ξέρει τον οργανισμό μ κ επίσης επειδή έχω κάνει άλλη μια καισαρική κ στο δημόσιο βγήκα πάλι 2 μερα...) καλά εκεί υπέγραψα κ βγήκα αλλιως θα κάθομουν  άλλη μια μερα

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα ξένη μ....πως είσαι??? το κοριτσάκι μας??? να ρωτήσω 4 μερες σ πε ο γιατρός σ θα κάτσεις για την καισαρική??? γιατί εμένα μ πε θα μπεις το ίδιο πρωί που θ στην κάνουμε....θα κοιμηθείς το βράδυ εκείνο άλλο ένα μ λέει κ μετά σπίτι σ....( παίζει ρόλο λες που ξέρει τον οργανισμό μ κ επίσης επειδή έχω κάνει άλλη μια καισαρική κ στο δημόσιο βγήκα πάλι 2 μερα...) καλά εκεί υπέγραψα κ βγήκα αλλιως θα κάθομουν  άλλη μια μερα

Ραφαελακι, πρωτη φορα το ακουω σε κτ να σε αφηνουν να φυγεις νωριτερα. Εισαι σιγουρη οτι καταλαβες σωστα; Νομιζω μενεις υποχρεωτικα 4 βραδια. Εκτος αν ο γιατρος σου το παρει πανω του...;;; δεν ξερω..

Just now, Pagotoula είπε:

Ραφαελακι, πρωτη φορα το ακουω σε κτ να σε αφηνουν να φυγεις νωριτερα. Εισαι σιγουρη οτι καταλαβες σωστα; Νομιζω μενεις υποχρεωτικα 4 βραδια. Εκτος αν ο γιατρος σου το παρει πανω του...;;; δεν ξερω..

Όχι καλέ Είμαι σίγουρη 2 βράδια έκατσα στο δημόσιο αλλα μεγάλη ιστορία πως έφυγα....χαμος.....

Στο ιδιωτικό που είμαι τώρα τόσο μ πε ο ντοκ μ....κ η νύφη μ επίσης 2 βράδια έκατσε που γέννησε εκεί κ μια αδερφή μια φίλης μ επίσης....ολες με καισαρική...βέβαια είχαμε τον ίδιο γιατρό ολες

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Όχι καλέ Είμαι σίγουρη 2 βράδια έκατσα στο δημόσιο αλλα μεγάλη ιστορία πως έφυγα....χαμος.....

Στο ιδιωτικό που είμαι τώρα τόσο μ πε ο ντοκ μ....κ η νύφη μ επίσης 2 βράδια έκατσε που γέννησε εκεί κ μια αδερφή μια φίλης μ επίσης....ολες με καισαρική...βέβαια είχαμε τον ίδιο γιατρό ολες

Ραφαελα μου κι εγω πρωτη φορα το ακουω 2 βραδια σε ΚΤ. 

Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε 3 μερες σε ΦΤ και 4 σε ΚΤ. Ασε που και τα μαιευτηρια στα πακετα τους χρεωνουν 3και4 μερες αντιστοιχα!!

Οπως και να χει με το καλο και με εναν πονο!!!!!! Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, tzoukos είπε:

Ραφαελα μου κι εγω πρωτη φορα το ακουω 2 βραδια σε ΚΤ. 

Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε 3 μερες σε ΦΤ και 4 σε ΚΤ. Ασε που και τα μαιευτηρια στα πακετα τους χρεωνουν 3και4 μερες αντιστοιχα!!

Οπως και να χει με το καλο και με εναν πονο!!!!!! Χαχαχαχαχα

τι να σας πω ρε κορίτσια...τόσο μ είπε κ το είδα κιολας.....ειδικά από την νύφη μ....προχτές γέννησε η κοπέλα κ πήγα κ ήρθε σπίτι....κ ηταμ μια χαρά.ευχαριστω ...ανταποδίδω τις ευχες

Κορίτσια κ εγώ το έχω ακούσει και σε Ελλάδα και έξω. Εμένα η γιατρός μου ξέροντας ότι δεν τα πολυπαω τα νοσοκομεία, μου είπε ότι αν είσαι καλά και θες, (σε φτ) μπορείς να φύγεις κ την ίδια μέρα!!! Χεχε! Αλλά μου λέει, μείνε και ένα βράδυ δεν θα σε φάνε! :P

UuEIp2.png

8 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Καλησπέρα Ραφαέλα μου....Καλά είμαστε,  σήμερα είχαμε πάει στο γιατρό για εξετάσεις, κάναμε και nst και κάτι σαν ντοπλερ, όλα καλά ήταν και τα κιλά της ήταν μια χαρά που το είχα ένα άγχος,  μόνο που η περιτυληξη μας κυνηγάει και έχει στο λαιμό, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, θα μας το πάρει και νωρίτερα,  σήμερα έκανα και τις ενέσεις και πιστεύουμε όλα καλά.....

Εγώ πέρυσι είχα κάνει καισαρική Δευτέρα βράδυ και βγήκα Πέμπτη πρωί, τρία βράδια δλδ, νομίζω τρεις μέρες σίγουρα θα μας κρατήσουν γιατί θέλουν να δουν και το μωρό αν κάνει ικτερο και το βλέπουν στις πρώτες τρεις μέρες αν δεν κάνω λάθος,  τετραήμερο θα είναι σίγουρο....γιατι απ ότι είδα και στο πακέτο με την τιμή στην καισαρική λέει 4 μέρες ενώ στον φυσιολογικό λέει τρεις μέρες...

Εγώ και να θέλει να με διώξει τέσσερις μέρες θα κάτσω σίγουρα....να σιγουρευτώ ότι με το μωρό είναι όλα καλά....ααα αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι στις τρεις μέρες του κάνουν Και κάποιες εξετάσεις για ένα ένζυμο,  που του παίρνουν αίμα από το πατουσακι....

Κορίτσια πάντως στο Ιασώ σήμερα γινόταν χαμός,  μας είπαν ότι έχουν απαγορεύσει τις επισκέψεις,  μόνο ένα άτομο από τον κάθε ασθενή και άλλο ένα δηλωμένο ως δεύτερο...ακούγαμε και από το μικρόφωνο συνέχεια ανακοινώσεις...Καλύτερα να σας πω, εγώ δεν θέλω να έρθει κάνεις,  μόνο οι γονείς μου και τα πεθερικά μου....κανένας άλλος...Και θα έχω και μάσκες να τους δίνω...

Είμαι υπερβολική αλλά δεν με νοιάζει...

• Μου αρέσει 2

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Καλησπέρα Ραφαέλα μου....Καλά είμαστε,  σήμερα είχαμε πάει στο γιατρό για εξετάσεις, κάναμε και nst και κάτι σαν ντοπλερ, όλα καλά ήταν και τα κιλά της ήταν μια χαρά που το είχα ένα άγχος,  μόνο που η περιτυληξη μας κυνηγάει και έχει στο λαιμό, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, θα μας το πάρει και νωρίτερα,  σήμερα έκανα και τις ενέσεις και πιστεύουμε όλα καλά.....

Εγώ πέρυσι είχα κάνει καισαρική Δευτέρα βράδυ και βγήκα Πέμπτη πρωί, τρία βράδια δλδ, νομίζω τρεις μέρες σίγουρα θα μας κρατήσουν γιατί θέλουν να δουν και το μωρό αν κάνει ικτερο και το βλέπουν στις πρώτες τρεις μέρες αν δεν κάνω λάθος,  τετραήμερο θα είναι σίγουρο....γιατι απ ότι είδα και στο πακέτο με την τιμή στην καισαρική λέει 4 μέρες ενώ στον φυσιολογικό λέει τρεις μέρες...

Εγώ και να θέλει να με διώξει τέσσερις μέρες θα κάτσω σίγουρα....να σιγουρευτώ ότι με το μωρό είναι όλα καλά....ααα αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι στις τρεις μέρες του κάνουν Και κάποιες εξετάσεις για ένα ένζυμο,  που του παίρνουν αίμα από το πατουσακι....

Κορίτσια πάντως στο Ιασώ σήμερα γινόταν χαμός,  μας είπαν ότι έχουν απαγορεύσει τις επισκέψεις,  μόνο ένα άτομο από τον κάθε ασθενή και άλλο ένα δηλωμένο ως δεύτερο...ακούγαμε και από το μικρόφωνο συνέχεια ανακοινώσεις...Καλύτερα να σας πω, εγώ δεν θέλω να έρθει κάνεις,  μόνο οι γονείς μου και τα πεθερικά μου....κανένας άλλος...Και θα έχω και μάσκες να τους δίνω...

Νομίζω ότι έχεις δίκιο με τις επισκέψεις. Σε πολλά νοσοκομεία έχουν εφαρμόσει αυτή την τακτική και κάπου υπάρχει μια λογική παρόλο που δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται τόσο. Στα νοσοκομεία όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα, μεγάλοι σε ηλικία πολλοί από αυτούς και φυσικά μωρά που πρέπει να προσέχουν πολύ. Τι εννοείς με την περιτυλιξη;; ήταν σε θέση να το δει ο γιατρός με κάποιο τρόπο; 

UuEIp2.png

Just now, Ξένη είπε:

το θεμα ειναι, ειδες να εφαρμοζεται οντως; ή μονο στις ανακοινωσεις μενουν..και στους οροφους και στα δωματια ειναι μπατε σκυλοι αλεστε;;; εγω αυτο φοβαμαι...χιλιες φορες παντως να ισχυει, να δηλωσω μονο τον αντρα και την μανα μου...να μην ερθει κανεις αλλος. οποτε κι εσυ μην ετοιμαζεσαι για πεθερικα...χαχαχαχ 2 ειπαμε!

Ααα κι οσο για τις περιτυλιξεις, να μην αγχωνεσαι...το μωρο δεν αναπνεει απο το στομα για να το επηρεασει η περιτυλιξη στο λαιμο.τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειπε ο εμβρυογεννετιστης..κι οτι πλεον δεν δινουν καμια σημασια στις περιτυλιξεις, αυτο συνεβαινε παλιοτερα που δεν μπορουσαν να αιτιολογησουν οταν κατι πηγαινε στραβα και τα εριχναν ολα στον ομφαλιο λωρο..επι λεξη ετσι μου ειπε.πλεον παιζουν ρολο μονο στον φτ κι εκει καλειται ο μαιευτηρας να αναλαβει το ρολο του κι αν κρινει οτι υπαρχει θεμα, να το γυρισει σε κτ...τωρα τι να σου πω..ρωτα εννοειται και τον δικο σου τι αποψη εχει, για να σου βγει απο το μυαλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...