Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, dinaki23 είπε:

στην μεσαια...

Αν ήταν στη μεσαία και παραμένει εκεί όπως ο δικός μου τότε ακολουθεί την καμπύλη του .Μεταξύ μας κι εμένα τα 200 θα μου φαίνονταν λίγο αλλά μπορεί τον άλλο μήνα να πάρει περισσότερο.Δες πως θα πάει.Μπορει να είναι λιγοφαγο παιδάκι.Παντως το βάρος του συνολικά είναι καλο

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !! Τι κάνετε? Πως είστε? Μετα από καιρό τώρα κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας! Όλη μέρα τρεξιμο μια ο μικρός κ μια μεγαλος.. χαμός!!

Τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ εμένα μου μπήκαν κανονικά πρώτη του μηνα.

Όσες βαφτίσατε τα κουτσουνακια σας Να σας ζησουν!! Πως την κανατε την βάφτιση ήταν λιγα άτομα? Εμείς θα τον  βαφτίσουμε τον Δεκέμβριο αλλά τώρα είναι όριο 20 ατομα κ δε ξέρω  θα γίνει..

Κ εμένα 4.5 μηνών ήταν 63 πόντους  κ 5900 ακολουθεί την τελευταία με την προτελευταία καμπύλη ελπίζω τώρα που μπαίνουν οι τροφές να τα πάμε καλύτερα.. Σήμερα ξεκιναμε το ρυζαλευρο κ σε λίγο τα φρουτα

Κι εμένα έπεσε χθες από το κρεβάτι τρόμαξαμε πολύ αλλά ευτυχώς όλα καλά!!Κουράγιο κ υπομονή 

Τι ευχαριστα νέα που έχουμε κ εγκυουλες!! Σας εύχομαι τα καλύτερα!!

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

Just now, Athina3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου !! Τι κάνετε? Πως είστε? Μετα από καιρό τώρα κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας! Όλη μέρα τρεξιμο μια ο μικρός κ μια μεγαλος.. χαμός!!

Όσες βαφτίσατε τα κουτσουνακια σας Να σας ζησουν!! Πως την κανατε την βάφτιση ήταν λιγα άτομα? Εμείς θα τον  βαφτίσουμε τον Δεκέμβριο αλλά τώρα είναι όριο 20 ατομα κ δε ξέρω  θα γίνει..

Κ εμένα 4.5 μηνών ήταν 63 πόντους  κ 5900 ακολουθεί την τελευταία με την προτελευταία καμπύλη ελπίζω τώρα που μπαίνουν οι τροφές να τα πάμε καλύτερα.. Σήμερα ξεκιναμε το ρυζαλευρο κ σε λίγο τα φρουτα

Κι εμένα έπεσε χθες από το κρεβάτι τρόμαξαμε πολύ αλλά ευτυχώς όλα καλά!!Κουράγιο κ υπομονή 

Καλημέρα.Ετσι ήταν ο πρώτος μου.4 μηνών 5.400 και 61,5.Στην τελευταία καμπυλη από την αρχή με θηλασμό.Εκεινο το μήνα ξεκίνησα μεικτή διατροφή.(δεν το σύστησε η παιδίατρος) απλά εγώ ήθελα να δώσω λίγο ξένο(2γευματα τη μέρα).

Πάντως όταν ξεκίνησε στερεές του άρεσε τόσο το κουτάλι που πήρε στον 7ο 1.300 γρμ.σχεδον:shock:και ανέβηκε καμπύλη.Απο κει και πέρα είναι στη μεσαία.

Εμείς κάναμε βάπτιση Θεσσαλονίκη με 28 άτομα.Ολοι φορούσαν μάσκα και με αποστάσεις εκτός από τον πάπα ,τους γονείς και τη νονά.Μεχρι 50 άτομα αφήνουν εδώ.Μια χαρά ηταν

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

5 ώρες πρίν, Athina3 είπε:

Εγω που ειμαι Μεσολογγι ισχυει το γενικο οριο των 100 ατομων...τοσα ειχαμε...!

• Μου αρέσει 1

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Athina3 said:

Κορίτσια ξεκίνησατε τροφές? Αν ναι πως το πάτε? Κ τι ώραριο βάλατε? Έχω μπερδευτεί πολύ γιατί έχω κ τον μεγάλο με τις δραστηριότητες κ δε μου βγαίνουν οι ώρες!!

Καλημέρα κορίτσι..  εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα.. φρούτο κρέμα και χορτοσουπα... Το πρωί μου ξυπνάει για γάλα κατά τις 6 , πίνει γαλατάκι και κοιμάται μέχρι τις 8μιση με 9 οποίου ξυπνάει και νυστάζει πάλι μετά από μια ώρα με δυο..  κατά τις δέκα τις δίνω φρούτο κρέμα αν νυστάζει πολύ της την δίνω έντεκα...αφού ξυπνήσει... Μετά κάθεται ξύπνια , παίζει σε μια γωνία που της έχουμε φτιάξει με κουβερτα κάτω στο σαλόνι...κάνω κ γω καμία δουλίτσα..  παράλληλα την απασχολω... Νυστάζει κατά τις 1 οπότε την κοιμιζω .. 2 η ώρα τρώει για μεσημέρι χορτουσουπιτσα... Αυτό είναι το πρόγραμμα μας , θηλάζουμε κιόλας ... Ανάλογα από το πόσο θα φάει τις προσέφερω κ στήθος όταν είναι Χορτάτη δεν Μ τρώει... Πίνει νεράκι .  Συνήθως μου τρώει δύο μισή ώρες με τρεις μετά το φαγητό γάλα... Αυτά από εμένα!!

On 10/8/2020 at 10:36 PM, dinaki23 said:

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισα απο παιδιατρο κ ειμαι πολυ στεναχωρημενη!!Ο μικρος πηρε μονο 200 γρ ,χθες εκλεισε τους 5 μηνες κ ειναι 6.800 κ 63 ποντους...εσας;;;;;

Πινει 120ml λιγο απ οτι μου ειπε η γιατρος ...τρωει ρυζαλευρο κ απο χθες κ φρουτα...

Βεβαια μου ειπε οτι ειναι κ πανεξυπνος κ καπως παρηγορηθηκα γιστι αλλιως πικρα ..

Καλημερα. Μην στεναχωριεσαι και ο δικος μου στην προηγουμενη μας μετρηση πηρε μονο 200γρ και 2 ποντους. Φοβηθηκα κ στεναχωρηθηκα πολυ αλλα ο παιδιατρος μας μ ειπε οτι αφου η καμπυλη μας ειναι καλη να μην αγχωνομαι. 

Χθες που πηγαμε πηραμε 700γρ και 4 ποντους! Γιναμε 7700 και 68εκ κ ειμαστε 5 μηνων. 

Για αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι την επομενη φορα θα δεις οτι θα ειναι διαφορετικα. Αρχισαμε κ εμεις ρυζαλευρο νομιζω του αρεσε!!!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Kiki81 είπε:

Καλημερα. Μην στεναχωριεσαι και ο δικος μου στην προηγουμενη μας μετρηση πηρε μονο 200γρ και 2 ποντους. Φοβηθηκα κ στεναχωρηθηκα πολυ αλλα ο παιδιατρος μας μ ειπε οτι αφου η καμπυλη μας ειναι καλη να μην αγχωνομαι. 

Χθες που πηγαμε πηραμε 700γρ και 4 ποντους! Γιναμε 7700 και 68εκ κ ειμαστε 5 μηνων. 

Για αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι την επομενη φορα θα δεις οτι θα ειναι διαφορετικα. Αρχισαμε κ εμεις ρυζαλευρο νομιζω του αρεσε!!!!

Καλημερα!!Σ ευχαριστω ...

κ εμενα το ρυζαλευρο το τρωει πιο ευκολα απ τα φρουτα!!!Σημερα ξεκιναμε λαχανικα!!

• Μου αρέσει 1

mmy0p2.png

Γειά σας κ από εμένα... Πήγαμε παιδιάτρο σήμερα 71 πόντους κ 7 κιλά το κοριτσάκι μας... Τρώμε κανονικά... Σε καμία βδομάδα ξεκινάμε κ κοτόπουλο λόγω αλλεργιας... Κ έξι μισή μηνών θα εισάγουμε μοσχαράκι... Εύχομαι τα μωράκια σας να ναι γερά κ τυχερά!! Κάναμε κ εμβολιακι... Το δεύτερο του πνευμονιόκοκκου... Άλλο ένα κ μετά το έτος ξανά!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα,τι κάνετε;Τα μωράκια;Ο δικός μου έχει αρκετή γκρίνια από χτες.Ολα τα βάζει στο στόμα,πιάνει και το δαχτυλο μου και το δαγκώνει με μανία και κλαίει.Επισης θηλάζει πολύ συχνά πάλι.Σκεφτομαι για δοντακια,τα 2 κάτω έχουν φουσκώσει .Θα δούμε.Ευτυχως το βράδυ κοιμάται κατά τις 10 και ξυπνάει στο 2ωρο για φαι και ξανακοιμαται ως τις 7-8 περίπου.

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

4 hours ago, Comet said:

Καλημέρα,τι κάνετε;Τα μωράκια;Ο δικός μου έχει αρκετή γκρίνια από χτες.Ολα τα βάζει στο στόμα,πιάνει και το δαχτυλο μου και το δαγκώνει με μανία και κλαίει.Επισης θηλάζει πολύ συχνά πάλι.Σκεφτομαι για δοντακια,τα 2 κάτω έχουν φουσκώσει .Θα δούμε.Ευτυχως το βράδυ κοιμάται κατά τις 10 και ξυπνάει στο 2ωρο για φαι και ξανακοιμαται ως τις 7-8 περίπου.

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ μανούλα Μαΐου 2020, έχω μια μπεμπούλα που γεννήθηκε με καισαρική στις 13/5 μόλις 2 κιλά. Πήγαν βέβαια όλα καλά και δεν χρειάστηκε καμία απολύτως υποστήριξη. Πλέον, με αποκλειστικό θηλασμό εφτασε στα 6.100 όταν έκλεισε τον 5ο και μια εβδομάδα πριν κλείσουμε τον 6ο θα αρχίσουμε τις στέρεες. 

Επειδη έχω διαβάσει τα ποστ σου, ήθελα να σου πω ότι οι θηλασμού τη νύχτα είναι πολύ σημαντικοί για την παραγωγή, γι αυτό ειναι νωρίς ακόμα να αφήνεις τόσες πολλές ώρες να περνάνε. Αν ο μπέμπης δεν θέλει να ξυπνήσει για να φάει, ίσως πρέπει εσυ να ξυπνάς και να αντλείς. Έτσι θα έχεις αυξημένη παραγωγή τη μέρα και θα συντηρήσεις την παραγωγή για όσο καιρό θέλετε. Μπορείς ασφαλώς να το συζητήσεις και με σύμβουλο θηλασμού.

Καλη δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, GeoKK said:

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ μανούλα Μαΐου 2020, έχω μια μπεμπούλα που γεννήθηκε με καισαρική στις 13/5 μόλις 2 κιλά. Πήγαν βέβαια όλα καλά και δεν χρειάστηκε καμία απολύτως υποστήριξη. Πλέον, με αποκλειστικό θηλασμό εφτασε στα 6.100 όταν έκλεισε τον 5ο και μια εβδομάδα πριν κλείσουμε τον 6ο θα αρχίσουμε τις στέρεες. 

Επειδη έχω διαβάσει τα ποστ σου, ήθελα να σου πω ότι οι θηλασμού τη νύχτα είναι πολύ σημαντικοί για την παραγωγή, γι αυτό ειναι νωρίς ακόμα να αφήνεις τόσες πολλές ώρες να περνάνε. Αν ο μπέμπης δεν θέλει να ξυπνήσει για να φάει, ίσως πρέπει εσυ να ξυπνάς και να αντλείς. Έτσι θα έχεις αυξημένη παραγωγή τη μέρα και θα συντηρήσεις την παραγωγή για όσο καιρό θέλετε. Μπορείς ασφαλώς να το συζητήσεις και με σύμβουλο θηλασμού.

Καλη δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες μας!

Μα ξυπνάει αν δύο ώρες... Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό για τον θηλασμό... Η παραγωγή ρυθμίζεται από το μωρό , δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ξυπνήσεις αφού κοιμάται για να φάει... Μόνο αν είναι πρόωρο... Στην αρχή...  Είναι στο μωρό, εμένα τρώει αβερτα κ την ημέρα κ κάποιες φορές δύο τρεις μέσα στην νύχτα..  υπάρχουν νύχτες που κοιμάται σερί..  ο ύπνος είναι ξεχωριστό κομμάτι από το φαγητό... Για μένα το σημαντικότερο είναι η ρουτίνα ύπνου , να καταλαβαίνουν τα μωρά διάφορα μεταξύ μέρας κ νύχτας ούτως ώστε να κοιμούνται καλύτερα ο όχι να τρώνε καλύτερα...

• Μου αρέσει 1

29 minutes ago, Ntepaki22 said:

Μα ξυπνάει αν δύο ώρες... Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό για τον θηλασμό... Η παραγωγή ρυθμίζεται από το μωρό , δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ξυπνήσεις αφού κοιμάται για να φάει... Μόνο αν είναι πρόωρο... Στην αρχή...  Είναι στο μωρό, εμένα τρώει αβερτα κ την ημέρα κ κάποιες φορές δύο τρεις μέσα στην νύχτα..  υπάρχουν νύχτες που κοιμάται σερί..  ο ύπνος είναι ξεχωριστό κομμάτι από το φαγητό... Για μένα το σημαντικότερο είναι η ρουτίνα ύπνου , να καταλαβαίνουν τα μωρά διάφορα μεταξύ μέρας κ νύχτας ούτως ώστε να κοιμούνται καλύτερα ο όχι να τρώνε καλύτερα...

Δεν πρότεινα στην @Comet να ξυπνάει το μωρό της τη νύχτα για να θηλάσει. Δεν το κάνω ούτε και εγώ, ούτε το συστήνει κανένας γιατρός. Επειδή όμως από τα ποσταρίσματα της καταλαβα ότι θέλει να κάνει τράπεζα, της πρότεινα τη νυχτερινή αντληση. 

Εχε πάντως υπόψη σου ότι δεν έχουν όλες οι θηλάζουσες την ίδια γαλακτοπαραγωγή. Αν ήταν έτσι, δεν θα ψάχναμε για γαλακταγωγές τροφές/συμπληρώματα ούτε θα μιλούσαμε για περιπτώσεις υπερπαραγωγής. Επίσης, όλα τα μωρά θα έπαιρναν την κατάλληλη ποσότητα γάλακτος και το κατάλληλο βάρος, κάτι που δεν ισχύει.

• Μου αρέσει 1

Just now, GeoKK είπε:

Δεν πρότεινα στην @Comet να ξυπνάει το μωρό της τη νύχτα για να θηλάσει. Δεν το κάνω ούτε και εγώ, ούτε το συστήνει κανένας γιατρός. Επειδή όμως από τα ποσταρίσματα της καταλαβα ότι θέλει να κάνει τράπεζα, της πρότεινα τη νυχτερινή αντληση. 

Εχε πάντως υπόψη σου ότι δεν έχουν όλες οι θηλάζουσες την ίδια γαλακτοπαραγωγή. Αν ήταν έτσι, δεν θα ψάχναμε για γαλακταγωγές τροφές/συμπληρώματα ούτε θα μιλούσαμε για περιπτώσεις υπερπαραγωγής. Επίσης, όλα τα μωρά θα έπαιρναν την κατάλληλη ποσότητα γάλακτος και το κατάλληλο βάρος, κάτι που δεν ισχύει.

Κατάλαβα τι εννοείς.Εγω δεν το έγραψα σωστά.Το μωρό κοιμάται κατά τις 10 και ξυπνάει μόνος του κάθε 2 ώρες για να φάει έως τις 7-8 που ξυπνάει και δεν ξανακοιμαται.Δηλ. το βράδυ τρώει σίγουρα 4 φορές μπορεί και 5 απλά ξανακοιμαται αμέσως.Επισης τους δύο τελευταίους θηλασμους τα ξημερώματα τους κάνω ξαπλωτη γιατί είμαι κομμάτια.Οντως ήθελα πολύ να κάνω τράπεζα αλλά δεν τα κατάφερα.Δεν ξανανοικιασα την αντλία γιατι τσάμπα την κρατούσα.Απλα αν χρειαστεί να λειψω πρέπει να αντλήσω λίγες ώρες πριν για να αφήσω και αγχώνομαι αν θα βγάλω αρκετό.(έχω ένα mini elektric  από την κουνιάδα μου).Πάντως σήμερα θηλάζει ανά 1 ώρα,έχω υπερπαραγωγή,το γάλα πετάγεται και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάτι γίνεται με τα δοντακια του,δαγκώνει με μανία  ότι βρει..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet said:

Κατάλαβα τι εννοείς.Εγω δεν το έγραψα σωστά.Το μωρό κοιμάται κατά τις 10 και ξυπνάει μόνος του κάθε 2 ώρες για να φάει έως τις 7-8 που ξυπνάει και δεν ξανακοιμαται.Δηλ. το βράδυ τρώει σίγουρα 4 φορές μπορεί και 5 απλά ξανακοιμαται αμέσως.Επισης τους δύο τελευταίους θηλασμους τα ξημερώματα τους κάνω ξαπλωτη γιατί είμαι κομμάτια.Οντως ήθελα πολύ να κάνω τράπεζα αλλά δεν τα κατάφερα.Δεν ξανανοικιασα την αντλία γιατι τσάμπα την κρατούσα.Απλα αν χρειαστεί να λειψω πρέπει να αντλήσω λίγες ώρες πριν για να αφήσω και αγχώνομαι αν θα βγάλω αρκετό.(έχω ένα mini elektric  από την κουνιάδα μου).Πάντως σήμερα θηλάζει ανά 1 ώρα,έχω υπερπαραγωγή,το γάλα πετάγεται και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάτι γίνεται με τα δοντακια του,δαγκώνει με μανία  ότι βρει..

Ναι, εγώ κατάλαβα ότι κοιμάται όλη τη νύχτα, γι αυτό το έγραψα. Μια χαρά λοιπόν! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...