Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Έλα ντε βρε @Emma9 μου.. το προσωπικό τους όλο κάνει τεστ συνεχώς? Αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου.. βρήκαν ένα τρόπο ακόμα για έξτρα χρήματα.. εγώ αυτό καταλαβαίνω. Επίσης σε δημοσίευση στο φβ σήμερα σε γνωστή ομάδα διάβαζα πως η κάθε κλινική και το κάθε νοσοκομείο έχει άλλη τακτική.. αυτό σημαίνει πως όλα αυτά δεν είναι κάτι που έχει επιβάλει το υπουργείο υγείας πχ..

Κι εμένα με είχε αλλάξει ο γιατρός σε 29/6 Πητ στην β επιπέδου αλλά κράτησα το 1/7 έτσι για να είμαι και επισήμως στις μανούλες Ιουλίου :P αν θέλεις όμως στο αλλάζω :D

• Μου αρέσει 4

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vila είπε:

Έλα ντε βρε @Emma9 μου.. το προσωπικό τους όλο κάνει τεστ συνεχώς? Αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου.. βρήκαν ένα τρόπο ακόμα για έξτρα χρήματα.. εγώ αυτό καταλαβαίνω. Επίσης σε δημοσίευση στο φβ σήμερα σε γνωστή ομάδα διάβαζα πως η κάθε κλινική και το κάθε νοσοκομείο έχει άλλη τακτική.. αυτό σημαίνει πως όλα αυτά δεν είναι κάτι που έχει επιβάλει το υπουργείο υγείας πχ..

Κι εμένα με είχε αλλάξει ο γιατρός σε 29/6 Πητ στην β επιπέδου αλλά κράτησα το 1/7 έτσι για να είμαι και επισήμως στις μανούλες Ιουλίου :P αν θέλεις όμως στο αλλάζω :D

Οχι μωρε σιγα..αστο ετσι!!

Αχχ αυτη η χωρα μας αχ!!!

sw2jp2.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!! Καλά μη σας λέω κάθε μέρα τα ίδια.. Χθες είχα σε επιφυλακή τον άντρα μου..νομιζα πάλι γενναω :grin:Σκοτώθηκα στις δουλειές μόλις έφυγε με τα μικρά βόλτα κ μάλλον κουράστηκα πολύ. Σταμάτησα όταν άρχισε να σκληραίνει η κοιλιά. πριν βραδιάσει να πονάει η μέση μου, η κοιλιά, η λεκάνη, τα ισχια, συσπασεις..τα πάντα όλα! Σε κάποια φάση η κοιλιά πέτρα κ να μη μπορώ να σηκωθώ καν από τη θέση μου. Τλκ ξάπλωσα στο πλάι κ βολευτηκα κ δεν ξανακουνηθηκα μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Μιλάμε τον έχω τρελλανει. Εντωμεταξυ όταν μου συμβαίνει του το παίζω κ χαλαρή.. Του λέω Ε καλά πώς κάνεις έτσι συσπασουλα είναι θα περασει κ από μέσα μου μου χει πάει ναα!!! χαχα 

@Vila μου στο γενεσις όντως βγαίνουν σε 6-8ωρες τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου μου είπε ότι αν υπάρξει επείγουσα καισαρικη η οξυς τοκετός, γενναμε κανονικά φυσικά κ αν βγει τλκ θετικό το τεστ όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας μπαίνουν σε καραντίνα.

• Μου αρέσει 3

b3Egp2.png

Καλημέρα!!!

Αυτά έχω και εγώ  @"Gigi" όταν κουράζομαι ή είμαι πολλές ώρες έξω.. τι έμεινε πια;; Μερικές μερούλες!!

Εμένα άρχισαν να με τρώνε και τα κουνούπια, δε μου έφτανε η ζέστη ^_^ χαχαχα

Κατά τα άλλα ησυχία,  περιμένω να περάσει το σ/κ να πάμε στο γιατρό τη Δευτέρα!! 

Πάω να μαγειρέψω όσο είναι νωρίς ;-)

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, "Gigi" είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!! Καλά μη σας λέω κάθε μέρα τα ίδια.. Χθες είχα σε επιφυλακή τον άντρα μου..νομιζα πάλι γενναω :grin:Σκοτώθηκα στις δουλειές μόλις έφυγε με τα μικρά βόλτα κ μάλλον κουράστηκα πολύ. Σταμάτησα όταν άρχισε να σκληραίνει η κοιλιά. πριν βραδιάσει να πονάει η μέση μου, η κοιλιά, η λεκάνη, τα ισχια, συσπασεις..τα πάντα όλα! Σε κάποια φάση η κοιλιά πέτρα κ να μη μπορώ να σηκωθώ καν από τη θέση μου. Τλκ ξάπλωσα στο πλάι κ βολευτηκα κ δεν ξανακουνηθηκα μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Μιλάμε τον έχω τρελλανει. Εντωμεταξυ όταν μου συμβαίνει του το παίζω κ χαλαρή.. Του λέω Ε καλά πώς κάνεις έτσι συσπασουλα είναι θα περασει κ από μέσα μου μου χει πάει ναα!!! χαχα 

@Vila μου στο γενεσις όντως βγαίνουν σε 6-8ωρες τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου μου είπε ότι αν υπάρξει επείγουσα καισαρικη η οξυς τοκετός, γενναμε κανονικά φυσικά κ αν βγει τλκ θετικό το τεστ όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας μπαίνουν σε καραντίνα.

Πωπω βρε κοριτσι μου τι αγχος περνας εκεινη την ωρα κ εσυ..αχ αυτα τα ζουζουνια εκει μεσα ήδημας τρελαινουν!!!

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

@"Gigi" μου άντε φτάνει με τις δουλειές.. θα μου πεις τελειώνουν ποτέ οι δουλειές? Δεν τελειώνουν αλλά προσπάθησε να είσαι ξεκούραστη! Πολύ αγχωτικό αυτό να λες γεννάω δε γεννάω!! Καλά που έχεις και εμπειρία από άλλες δύο γέννες και είσαι λίγο πιο προετοιμασμένη! Άντε άσε τις δουλειές να πάμε παρέα για γέννα! Φαντάζεσαι να τυχουμε μαζί???:D

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Κορίτσια το πρόβλημα μου είναι ότι γέννησα πολύ γρήγορα κ τις δύο φορές κ δεν πονεσα ποτέ.απλα είχα συσπασεις που δε με πονουσαν, αλλά ανά συγκεκριμένο χρόνο κ μεχρι να πάω κλινική κοντευα κ να γεννήσω! Ούτε νερά έσπασαν ούτε τπτ. Οπότε τώρα με αυτά τα πονακια αναρωτιέμαι συνέχεια μπας κ είναι πονακια γέννας??δεν είχα ποτέ τέτοια συμπτώματα.vila μου μακάρι θα είμαστε πολύ τυχερες!!!!!!!ποτε δε ξέρεις!!!!! Λίγο να κρατηθώ εγώ κ λίγο πιο νωρίς εσύ.. Κάπου μπορεί να συναντηθούμε χάχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

b3Egp2.png

Καλέ ιδανική γέννα μου ακούγεται εμένα αυτή!! :D γρήγορη και χωρίς πόνο θα έλεγα μακάρι να είναι έτσι και η δική μου αλλά δε θα το πώ γιατί δε θα προλάβω να φτάσω Θεσσαλονίκη χαχαχα

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Τερματοφύλακας δλδ ο γιατρός!!! Κορίτσια μου μακάρι να είναι σε όλες οι γέννες μας σαν της @"Gigi" !!!! Χαχαχαχα... Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα!!! Έχεις μπει στο μήνα σου και ο,τι και να γίνει είσαι έτοιμη με δύο γέννες ακόμα στο ενεργητικό σου!!! Βεβαια κάθε γέννα είναι διαφορετική!!! Αλλά ο,τι και να γίνει και αν δεις κάτι να φύγεις για μαιευτήριο!!! Πότε έχεις ξανά γιατρό;;;

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (I2vc)

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γειά σας!Πως μου είστε; Τα μπεμπάκια;

Διαβάζω για δουλειές και κόπωση και κάνω ακριβώς τα ίδια αλλά συσπάσεις δεν έχω.Κάθε βράδυ όταν σηκώνομαι για τουαλέτα πιάνω την μέση σαν καμιά σακάτισα γιαγιάκα και τσουκου τσουκου πηγαίνω.

Σήμερα είχα γιατρό!Η μικρή είναι 2670 γρ. , έβαλε 810γρ. σε 3 εβδομάδες!!!Ο γιος μου γεννήθηκε μικρούλης 3150γρ. αλλά τώρα βλέπω να πιάνουμε τα 3500+...Ο γιατρός μου είπε οτι τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερα.Έκανα και καρδιοτογράφημα, όλα καλά...ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.Σε 2.5 εβδομάδες έχω πάλι ραντεβού!

• Μου αρέσει 5

BeKsp1.png smQAp1.png 

Δε το έχω ξανακούσει @Arabella ότι τα δεύτερα είναι πιο μπαμπατσικα.. αλλα σε εμένα όντως ισχύει! 3150 η πρώτη και 3580 ο δεύτερος, να δούμε και το 3ο!! Είμαι περίεργη πόσο θα τον υπολογίσει τώρα στον υπέρηχο..  εντωμεταξύ ακούω υπέρηχο και με πιάνει πανικός, να δω πως θα ολοκληρώσουμε πάλι..με βλέπω όρθια αυτή τη φορά χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, _marjio είπε:

Δε το έχω ξανακούσει @Arabella ότι τα δεύτερα είναι πιο μπαμπατσικα.. αλλα σε εμένα όντως ισχύει! 3150 η πρώτη και 3580 ο δεύτερος, να δούμε και το 3ο!! Είμαι περίεργη πόσο θα τον υπολογίσει τώρα στον υπέρηχο..  εντωμεταξύ ακούω υπέρηχο και με πιάνει πανικός, να δω πως θα ολοκληρώσουμε πάλι..με βλέπω όρθια αυτή τη φορά χαχαχα

@_marjio κι εγώ δεν το είχα ξανακούσει αλλά είναι πιθανό να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις.Μήπως να του πεις να βάλετε κανένα μαξιλαράκι να είσαι σε ημικαθιστή θέση; Εγώ κάπως έτσι κάθισα σήμερα και στον υπέρηχο και στο καρδιοτογράφημα.Μαξιλάρια μου έβαλαν παντού για να βολευτώ!

• Μου αρέσει 1

BeKsp1.png smQAp1.png 

Την προηγούμενη φορά βάλαμε τη πλάτη του κρεβατιου πιο ψηλά και ήμουν σχεδόν καθιστή, αλλά στην αρχή έπρεπε να ξαπλώσω σχεδόν ανάσκελα για να δει το κεφάλι που ήταν αρκετά χαμηλά..  γι αυτό λέω όρθια χαχαχα 

• Χαχα 1

Αχ το εύχομαι κορίτσια να είναι για όλες μας τόσο ευκολη η γέννα σαν τις προηγούμενες μου!! Πάντως πονακια ξεπονακια αύριο θα την βγω την βολτούλα μου με κοριτσοπαρεα κ ανυπομονώ! 

@_marjio εννοείς για το ότι θα είσαι ξαπλωμένη ε? Εγώ δεν το έχω αυτό. Βολεύομαι μια χαρά ανάσκελα οπότε δε ξέρω τι να σου πω.ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα αντέξεις χωρίς να ζοριστείς! 

@V_baby

Just now, V_baby είπε:

Τερματοφύλακας δλδ ο γιατρός!!! Κορίτσια μου μακάρι να είναι σε όλες οι γέννες μας σαν της @"Gigi" !!!! Χαχαχαχα... Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα!!! Έχεις μπει στο μήνα σου και ο,τι και να γίνει είσαι έτοιμη με δύο γέννες ακόμα στο ενεργητικό σου!!! Βεβαια κάθε γέννα είναι διαφορετική!!! Αλλά ο,τι και να γίνει και αν δεις κάτι να φύγεις για μαιευτήριο!!! Πότε έχεις ξανά γιατρό;;;

Ναι παιδί μου άσε με εμενα να λέω.. Μη μ ακούτε :DΈτοιμη πανέτοιμη  ειμαι!!! Χάχαχα!!!! Μόνο την επισκληριδιο να προλάβω κ κιχ δε θα βγάλω!!! Έχω ραντεβού την Τρίτη πάλι. 

Just now, Arabella είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!Πως μου είστε; Τα μπεμπάκια;

Διαβάζω για δουλειές και κόπωση και κάνω ακριβώς τα ίδια αλλά συσπάσεις δεν έχω.Κάθε βράδυ όταν σηκώνομαι για τουαλέτα πιάνω την μέση σαν καμιά σακάτισα γιαγιάκα και τσουκου τσουκου πηγαίνω.

Σήμερα είχα γιατρό!Η μικρή είναι 2670 γρ. , έβαλε 810γρ. σε 3 εβδομάδες!!!Ο γιος μου γεννήθηκε μικρούλης 3150γρ. αλλά τώρα βλέπω να πιάνουμε τα 3500+...Ο γιατρός μου είπε οτι τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερα.Έκανα και καρδιοτογράφημα, όλα καλά...ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.Σε 2.5 εβδομάδες έχω πάλι ραντεβού!

Μπράβο η μπουμπούκα!! Μια χαρά το βάρος της!θα πιάνεις μπουτακια μου φαίνεται! Εμένα ο μικρός γεννήθηκε λίγο μεγαλύτερος είναι η αλήθεια αλλά γεννήθηκε κ σε μεγαλύτερη εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 2

b3Egp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...