Recommended Posts

Just now, Ασία είπε:

Θύμησε μου λίγο,η θερμοκρασία ανεβαίνει τη μέρα της ωορρηξίας κ μένει ανεβασμένη μέχρι να έρθει περίοδος αν έρθει;; Δηλαδή εσύ ποτε υποθέτεις ότι έγινε η ωορρηξία με αυτά τα δεδομενα; Ρωτάω γιατί αυτό το μήνα βλέπω 2 μέρες θετικό τεστ ωορρηξίας κ ενδιάμεσα είχε πέσει η ορμόνη.αρα μήπως κάτι τέτοιο δείχνει 2η ωορρηξία; Εσένα οι 2 υποτιθέμενες ωορρηξίες πόσες μέρες απέχουν για να καταλαβω

Ααα καταλαβα νομιζω.18η και 22η ήταν θετικά τα τεστ κ υποθέτεις ωορρηξίες την 19η και την 23η-24η.ειχες επαφες κ στα 2 γόνιμα παράθυρα;

ναι μάλλον αυτό υποθέτω κ ναι ειχα και στα 2 γόνιμα παράθυρα. η ωορρηξια γινεται πριν ανεβει η θερμοκρασία δλδ 1 με 2 μερες πριν δεις την αύξηση της.εγω συνηθως κανω στο 36,2 με 36,3 για την ακρίβεια πεφτει κατά 0,1 πριν την ωορηξια μένει εκεί για 2 μερες κ μετα αρχιζει η άνοδος.την 2η φορα δεν ειμαι 100% σιγουρη γιατι δεν προλαβα να δω 2η φορα θετικο τεστ απλα υπόθεση απο συμπτώματα κ απο την θερμοκρασία 

18 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Εγώ καλύτερα σήμερα από χθες.γενικα έχω μια ανησυχία ακούω κ ότι ο θυρεοειδής πρπεει να ναι μέχρι 2,5 το πολύ κ μένα βγηκε 3 ενώ πέρσυ ήταν 1,6.δεν ξέρω αν ευθύνονταν κ κτ αντισηληπτικα π επερνα.βεβαοα ο γιατρός δεν είπε κάτι εκτός αν επειδή έκανα και ft4 ,anti tro ,anti tg και ήταν πολύ καλές αυτές συνδιαστκκα δεν τον παρεξενεψε.θ τον ρωτήσω καλού κακού όταν πάω.αφηστσ που φοβάμαι μην έχω κ κάνα τοξόπλασμα γιατί πριν μαθω για την εγκυμοσύνη ετρωγα μισοψημενα κρέατα. Ξέρω πως ίσως είμαι λίγο υπερβολική κ περνάν όλο κακά από το μυαλό μου.ισως επηρεάζομαι από τις διάφορες εμπειρίες που διαβάζω κ δυστυχώς αυτές που μου μένουν δεν είναι οι καλές.με το καλό σε όλες ο επόμενος υπέρηχος.

Γενικά λόγω καραντίνας έχω μπουχτισει μέσα στο σπίτι κ περνάω πιο πολύ χρόνο στο να ψαχουλευω στο κινητό θελωντας κ μη.κ διαβάζω διαφορα.πραγμα που πιστεύω ότι αυτό δεν μου κάνει καλό γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ ότι δεν πρπεει να παιρνω σαν κανόνα ότι διαβάζω.αλλα να εμπιστευομαι το γιατρό κ να χω κ λίγη πίστη.φανταζομαι ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία που βρίσκεται σε εγκυμοσύνη χωρίς να ναι όλα απόλυτα ιδανικά.πιο πολύ τα λέω για να τα ακούω εγώ μη μου δίνετε σημασια:lol:

τις εξετασεις για αντισώματα γιατι τις έκανες? αν εχεις χασιμοτο ή κάποιο αυτοανοσο πρεπει να ειναι σιγουρα κατω απο 2 η τιμη του θυροειδη, ιδανικα στο 1 ..αλλα γενικα κ να μην έχεις κατω απο 2 την θέλουμε.σε αυτο πιο ειδικός ειναι ο ενδοκρινολογος ομως.

  • Μου αρέσει 1

url%20url%5Dκαι ο 2ος...3,5 χρονών 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ναι μάλλον αυτό υποθέτω κ ναι ειχα και στα 2 γόνιμα παράθυρα. η ωορρηξια γινεται πριν ανεβει η θερμοκρασία δλδ 1 με 2 μερες πριν δεις την αύξηση της.εγω συνηθως κανω στο 36,2 με 36,3 για την ακρίβεια πεφτει κατά 0,1 πριν την ωορηξια μένει εκεί για 2 μερες κ μετα αρχιζει η άνοδος.την 2η φορα δεν ειμαι 100% σιγουρη γιατι δεν προλαβα να δω 2η φορα θετικο τεστ απλα υπόθεση απο συμπτώματα κ απο την θερμοκρασία 

τις εξετασεις για αντισώματα γιατι τις έκανες? αν εχεις χασιμοτο ή κάποιο αυτοανοσο πρεπει να ειναι σιγουρα κατω απο 2 η τιμη του θυροειδη, ιδανικα στο 1 ..αλλα γενικα κ να μην έχεις κατω απο 2 την θέλουμε.σε αυτο πιο ειδικός ειναι ο ενδοκρινολογος ομως.

Έχω πει την ιστορία μου ότι δεν ένιωθα καλά μετά τις επαφές κ από νωρίς είχα ασχημα σύμπτωματα στο σωμα μου που δε ξερω κατά πόσο έπειτα μπορεί κάποια να συνδέονταν με την εγκυμοσύνη π προέκυψε.κ οι γιατροί η ανασολογος κ παθολόγος μου γράψανε ένα σωρό εξετάσεις.κανεις δε μου πε κτ κακο κ για το θυροειδή ούτε ο γυναικολόγος ανέφερε κάτι αν δε το διάβαζα σε σας αυτό με τα όρια δε θα ΧΑ ιδέα.παντα ο θυρεοειδής μου ήταν στο 1,6 φέτος βγήκε 3. ίσως επηρέασε η λήψη οχτώ μηνών αντισληπτικων που επερνα ιγστι διάβαζα ότι μεταβάλουν τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Δε ξέρω με έκανες να ανησυχήσω πάλι.θα ρωτησω το γιατρό αλλά αν το θεωρούσε άξιο σημασίας κτ θ μου λέγε γιατί είναι ψείρας είναι κ ογκολόγος κ επειδή γενικά τόν εχω χρόνια κ σε άλλα θέματα μου τον εμπιστεύευομαι πολύ.οτι τον προβληματίσει θα το πει δηλαδή. Όπως κ να χει θα του κάνω κουβέντα.

Just now, Feniamam είπε:

Έχω πει την ιστορία μου ότι δεν ένιωθα καλά μετά τις επαφές κ από νωρίς είχα ασχημα σύμπτωματα στο σωμα μου που δε ξερω κατά πόσο έπειτα μπορεί κάποια να συνδέονταν με την εγκυμοσύνη π προέκυψε.κ οι γιατροί η ανασολογος κ παθολόγος μου γράψανε ένα σωρό εξετάσεις.κανεις δε μου πε κτ κακο κ για το θυροειδή ούτε ο γυναικολόγος ανέφερε κάτι αν δε το διάβαζα σε σας αυτό με τα όρια δε θα ΧΑ ιδέα.παντα ο θυρεοειδής μου ήταν στο 1,6 φέτος βγήκε 3. ίσως επηρέασε η λήψη οχτώ μηνών αντισληπτικων που επερνα ιγστι διάβαζα ότι μεταβάλουν τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Δε ξέρω με έκανες να ανησυχήσω πάλι.θα ρωτησω το γιατρό αλλά αν το θεωρούσε άξιο σημασίας κτ θ μου λέγε γιατί είναι ψείρας είναι κ ογκολόγος κ επειδή γενικά τόν εχω χρόνια κ σε άλλα θέματα μου τον εμπιστεύευομαι πολύ.οτι τον προβληματίσει θα το πει δηλαδή. Όπως κ να χει θα του κάνω κουβέντα.

Μπήκα κ διάβασα ότι αν υπάρχει μια ελαφρά αύξηση θυροειδή πάνω από 2,5 αλλά κάτω από 4 ότι πρπεει να γίνουν εξετάσεις για αυτοαντισώματα θυρεοειδούς για να δουν αν είναι τυχαίο η αν υποβόσκει κάποια έναρξη προβλήματος θυρεοιδη για να χορηγηθεί αγωγη.εγω αυτά τα αυτοαντισώματα βλέπω ότι μου τα χουν ήδη βάλει κάτω από την tsh και είναι σε πολύ καλά επιπεδα.ισως γι'αυτό ο γιατρός δεν θέλησε να αξιολογήσει περαιτερω το θεμα. Θα τον ρωτήσω πάντως γιατί αρχίζω κ ανησυχώ έχω που έχω τα άλλα άγχη δε θέλω να φανταστώ ότι θ χάσω το μικρό από αμέλεια θυροειδή.:sad:

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Just now, Feniamam είπε:

Έχω πει την ιστορία μου ότι δεν ένιωθα καλά μετά τις επαφές κ από νωρίς είχα ασχημα σύμπτωματα στο σωμα μου που δε ξερω κατά πόσο έπειτα μπορεί κάποια να συνδέονταν με την εγκυμοσύνη π προέκυψε.κ οι γιατροί η ανασολογος κ παθολόγος μου γράψανε ένα σωρό εξετάσεις.κανεις δε μου πε κτ κακο κ για το θυροειδή ούτε ο γυναικολόγος ανέφερε κάτι αν δε το διάβαζα σε σας αυτό με τα όρια δε θα ΧΑ ιδέα.παντα ο θυρεοειδής μου ήταν στο 1,6 φέτος βγήκε 3. ίσως επηρέασε η λήψη οχτώ μηνών αντισληπτικων που επερνα ιγστι διάβαζα ότι μεταβάλουν τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Δε ξέρω με έκανες να ανησυχήσω πάλι.θα ρωτησω το γιατρό αλλά αν το θεωρούσε άξιο σημασίας κτ θ μου λέγε γιατί είναι ψείρας είναι κ ογκολόγος κ επειδή γενικά τόν εχω χρόνια κ σε άλλα θέματα μου τον εμπιστεύευομαι πολύ.οτι τον προβληματίσει θα το πει δηλαδή. Όπως κ να χει θα του κάνω κουβέντα.

Μπήκα κ διάβασα ότι αν υπάρχει μια ελαφρά αύξηση θυροειδή πάνω από 2,5 αλλά κάτω από 4 ότι πρπεει να γίνουν εξετάσεις για αυτοαντισώματα θυρεοειδούς για να δουν αν είναι τυχαίο η αν υποβόσκει κάποια έναρξη προβλήματος θυρεοιδη για να χορηγηθεί αγωγη.εγω αυτά τα αυτοαντισώματα βλέπω ότι μου τα χουν ήδη βάλει κάτω από την tsh και είναι σε πολύ καλά επιπεδα.ισως γι'αυτό ο γιατρός δεν θέλησε να αξιολογήσει περαιτερω το θεμα. Θα τον ρωτήσω πάντως γιατί αρχίζω κ ανησυχώ έχω που έχω τα άλλα άγχη δε θέλω να φανταστώ ότι θ χάσω το μικρό από αμέλεια θυροειδή.:sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Feniamam είπε:

Έχω πει την ιστορία μου ότι δεν ένιωθα καλά μετά τις επαφές κ από νωρίς είχα ασχημα σύμπτωματα στο σωμα μου που δε ξερω κατά πόσο έπειτα μπορεί κάποια να συνδέονταν με την εγκυμοσύνη π προέκυψε.κ οι γιατροί η ανασολογος κ παθολόγος μου γράψανε ένα σωρό εξετάσεις.κανεις δε μου πε κτ κακο κ για το θυροειδή ούτε ο γυναικολόγος ανέφερε κάτι αν δε το διάβαζα σε σας αυτό με τα όρια δε θα ΧΑ ιδέα.παντα ο θυρεοειδής μου ήταν στο 1,6 φέτος βγήκε 3. ίσως επηρέασε η λήψη οχτώ μηνών αντισληπτικων που επερνα ιγστι διάβαζα ότι μεταβάλουν τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Δε ξέρω με έκανες να ανησυχήσω πάλι.θα ρωτησω το γιατρό αλλά αν το θεωρούσε άξιο σημασίας κτ θ μου λέγε γιατί είναι ψείρας είναι κ ογκολόγος κ επειδή γενικά τόν εχω χρόνια κ σε άλλα θέματα μου τον εμπιστεύευομαι πολύ.οτι τον προβληματίσει θα το πει δηλαδή. Όπως κ να χει θα του κάνω κουβέντα.

Μπήκα κ διάβασα ότι αν υπάρχει μια ελαφρά αύξηση θυροειδή πάνω από 2,5 αλλά κάτω από 4 ότι πρπεει να γίνουν εξετάσεις για αυτοαντισώματα θυρεοειδούς για να δουν αν είναι τυχαίο η αν υποβόσκει κάποια έναρξη προβλήματος θυρεοιδη για να χορηγηθεί αγωγη.εγω αυτά τα αυτοαντισώματα βλέπω ότι μου τα χουν ήδη βάλει κάτω από την tsh και είναι σε πολύ καλά επιπεδα.ισως γι'αυτό ο γιατρός δεν θέλησε να αξιολογήσει περαιτερω το θεμα. Θα τον ρωτήσω πάντως γιατί αρχίζω κ ανησυχώ έχω που έχω τα άλλα άγχη δε θέλω να φανταστώ ότι θ χάσω το μικρό από αμέλεια θυροειδή.:sad:

Εγωηα σου προτεινα για λιγο καιρο να ακους καθαρα και μονο το  γιατρο ..ειναι ο ειδικός και ξερει το ιστορικο σου !

Δεν θα αμελουσε ο γιατρος την τιμη 

Παντως η κολλητη μου που γεννησε ενα υγιεστατο αγορακι έλεγχε τακτικα τον θυροειδη της πάντα με παρότρυνση του γιατρου για να δει τα επιπεδα ..οσο ηταν στο 3.5 δεν της ειχε δωσει τιποτα μετα ανεβηκε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ..δεν υπήρξε κανενα προβλημα διοτι οπως ειπα το ελεγχε και της χορηγησε κατευθειαν τ4

Μην αγχωνεσαι αληθεια θα πανε ολα καλα 

Το άγχος δεν βοηθαει καθόλου 

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Έχω πει την ιστορία μου ότι δεν ένιωθα καλά μετά τις επαφές κ από νωρίς είχα ασχημα σύμπτωματα στο σωμα μου που δε ξερω κατά πόσο έπειτα μπορεί κάποια να συνδέονταν με την εγκυμοσύνη π προέκυψε.κ οι γιατροί η ανασολογος κ παθολόγος μου γράψανε ένα σωρό εξετάσεις.κανεις δε μου πε κτ κακο κ για το θυροειδή ούτε ο γυναικολόγος ανέφερε κάτι αν δε το διάβαζα σε σας αυτό με τα όρια δε θα ΧΑ ιδέα.παντα ο θυρεοειδής μου ήταν στο 1,6 φέτος βγήκε 3. ίσως επηρέασε η λήψη οχτώ μηνών αντισληπτικων που επερνα ιγστι διάβαζα ότι μεταβάλουν τις ορμόνες του θυρεοειδούς. Δε ξέρω με έκανες να ανησυχήσω πάλι.θα ρωτησω το γιατρό αλλά αν το θεωρούσε άξιο σημασίας κτ θ μου λέγε γιατί είναι ψείρας είναι κ ογκολόγος κ επειδή γενικά τόν εχω χρόνια κ σε άλλα θέματα μου τον εμπιστεύευομαι πολύ.οτι τον προβληματίσει θα το πει δηλαδή. Όπως κ να χει θα του κάνω κουβέντα.

Μπήκα κ διάβασα ότι αν υπάρχει μια ελαφρά αύξηση θυροειδή πάνω από 2,5 αλλά κάτω από 4 ότι πρπεει να γίνουν εξετάσεις για αυτοαντισώματα θυρεοειδούς για να δουν αν είναι τυχαίο η αν υποβόσκει κάποια έναρξη προβλήματος θυρεοιδη για να χορηγηθεί αγωγη.εγω αυτά τα αυτοαντισώματα βλέπω ότι μου τα χουν ήδη βάλει κάτω από την tsh και είναι σε πολύ καλά επιπεδα.ισως γι'αυτό ο γιατρός δεν θέλησε να αξιολογήσει περαιτερω το θεμα. Θα τον ρωτήσω πάντως γιατί αρχίζω κ ανησυχώ έχω που έχω τα άλλα άγχη δε θέλω να φανταστώ ότι θ χάσω το μικρό από αμέλεια θυροειδή.:sad:

οχι κοριτσακι μου κ να το χάσεις εγω απλα σου είπα ότι γνωρίζω από εμπειρία εδω κ 10 χρονων που εχω θυροειδιτιδα χασιμοτο με υποθυροειδισμο. εγω απλα θα ρωτούσα έναν ενδοκρινολογο ,κάποιος από την οικογενεια σου μπορει να έχει θέμα γενικα να ξερεις αυτα ειναι κληρονομικα κ θα του εκανα την ερωτηση πιο πολυ για να ημουν 100% σιγουρη.απλα ξερω οτι θέλουμε να ειναι κατω απο 2 ,αντε ισως εσυ αν δεν εχει πρόβλημα κάτω από 2,5.τα αντισώματα ποσο ειναι? σύμφωνα με τα όρια?


url%20url%5Dκαι ο 2ος...3,5 χρονών 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

οχι κοριτσακι μου κ να το χάσεις εγω απλα σου είπα ότι γνωρίζω από εμπειρία εδω κ 10 χρονων που εχω θυροειδιτιδα χασιμοτο με υποθυροειδισμο. εγω απλα θα ρωτούσα έναν ενδοκρινολογο ,κάποιος από την οικογενεια σου μπορει να έχει θέμα γενικα να ξερεις αυτα ειναι κληρονομικα κ θα του εκανα την ερωτηση πιο πολυ για να ημουν 100% σιγουρη.απλα ξερω οτι θέλουμε να ειναι κατω απο 2 ,αντε ισως εσυ αν δεν εχει πρόβλημα κάτω από 2,5.τα αντισώματα ποσο ειναι? σύμφωνα με τα όρια?

Θυροειδοτροπος tsh :3 με οριο 0,3-4,9

Θυροξίνη ft4: 0.90 με όριο 0.70-1.48

Anti TPO :0,30 με όριο <5,61

Anti tg:1,71 με όριο <4,11

PTH παραθορμονη: 39 με οριο 15 -80 

Και έκανε κ πολλές πολλές αλλες

 

Όταν ένιωθα αυτό το κάψιμο κ τους πονους κ έλεγα πως νιώθω χωρίς να ξέρω πως είχα ήδη πιάσει μικρό πήγαινα σε γιατρους να κάνω εξετάσεις να δω αν υποβόσκει κάτι στο σώμα μου γιατί δεν ένιωθα καθόλου καλά Μου πρότειναν να πάω σε ανασολογο γιατί είναι ακόμα πιο ειδικός από ενδοκρινολόγο σε αυτοάνοσα κ τις έκανα αυτές κ άλλες τοσες. Όσον αφορά τον ενδοκρινολογο παλια είχα πάει σε τέτοιον κ ήταν ελαφρά πιο υψηλή η dheas μου από τα όρια κ με είχε τρομοκρατήσει ότι θ επηρεάσει τη γονιμότητα μου κ μπορεί να χω θέμα επινεφριδίων.πηγαινιντας σε δύο γυναικολογους κ στον δικό μου τους ρωτησα κ μου παν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση κ ότι οι ενδοκρινολόγοι είναι υπερβολικοι.οι τιμές αυτές δεν θ μου αφήσουν τέτοιο στίγμα μετά πέσαν βέβαια οι τιμες.εκανα κ για επινιφριδια καλού κακού κ ήταν μια χαρά.με θυρεοειδή έχει θέμα μόνο η μεγάλη αδερφή της μαμάς μου αν κ το απέκτησε σε μεγάλη ηλικία μετά τα 60 δε ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο. Δε θέλω να το ψυρισω άλλο με τις τιμές θα ρωτήσω το γιατρό κ ότι κρίνει αυτός.γιατι ίσως γενικά κάποιες τιμές να μας υποψιαζουν ακόμα κ μέσα στα όρια αν είναι αλλα ισως παίζει ρόλο γενικά κ οι υπόλοιπες συνδιαστικα εξετάσεις που ίσως θα έβγαζαν πορισμα αν ήταν αρχή κάποιας πάθησης. Κ ισως πει ότι απλά θέλει παρακολούθηση.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Feniamam είπε:

Θυροειδοτροπος tsh :3 με οριο 0,3-4,9

Θυροξίνη ft4: 0.90 με όριο 0.70-1.48

Anti TPO :0,30 με όριο <5,61

Anti tg:1,71 με όριο <4,11

PTH παραθορμονη: 39 με οριο 15 -80 

Και έκανε κ πολλές πολλές αλλες

 

Όταν ένιωθα αυτό το κάψιμο κ τους πονους κ έλεγα πως νιώθω χωρίς να ξέρω πως είχα ήδη πιάσει μικρό πήγαινα σε γιατρους να κάνω εξετάσεις να δω αν υποβόσκει κάτι στο σώμα μου γιατί δεν ένιωθα καθόλου καλά Μου πρότειναν να πάω σε ανασολογο γιατί είναι ακόμα πιο ειδικός από ενδοκρινολόγο σε αυτοάνοσα κ τις έκανα αυτές κ άλλες τοσες. Όσον αφορά τον ενδοκρινολογο παλια είχα πάει σε τέτοιον κ ήταν ελαφρά πιο υψηλή η dheas μου από τα όρια κ με είχε τρομοκρατήσει ότι θ επηρεάσει τη γονιμότητα μου κ μπορεί να χω θέμα επινεφριδίων.πηγαινιντας σε δύο γυναικολογους κ στον δικό μου τους ρωτησα κ μου παν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση κ ότι οι ενδοκρινολόγοι είναι υπερβολικοι.οι τιμές αυτές δεν θ μου αφήσουν τέτοιο στίγμα μετά πέσαν βέβαια οι τιμες.εκανα κ για επινιφριδια καλού κακού κ ήταν μια χαρά.με θυρεοειδή έχει θέμα μόνο η μεγάλη αδερφή της μαμάς μου αν κ το απέκτησε σε μεγάλη ηλικία μετά τα 60 δε ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο. Δε θέλω να το ψυρισω άλλο με τις τιμές θα ρωτήσω το γιατρό κ ότι κρίνει αυτός.γιατι ίσως γενικά κάποιες τιμές να μας υποψιαζουν ακόμα κ μέσα στα όρια αν είναι αλλα ισως παίζει ρόλο γενικά κ οι υπόλοιπες συνδιαστικα εξετάσεις που ίσως θα έβγαζαν πορισμα αν ήταν αρχή κάποιας πάθησης. Κ ισως πει ότι απλά θέλει παρακολούθηση.

μια χαρα εισαι παντως κατι για αυτοανοσο δεν εχεις σιγουρα.του θυροειδη ενταξει ειναι απλα την θέλουμε λιγο πιο κάτω,ισως αργότερα αν σ ανεβει κι αλλο τοτε σ δωσει χαπι.

  • Μου αρέσει 1

url%20url%5Dκαι ο 2ος...3,5 χρονών 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς έχετε πονακια? Εγώ έχω από το πρωί που ξύπνησα ηπιους πόνους περιόδου και ανησυχώ.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Bbboob είπε:

Κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς έχετε πονακια? Εγώ έχω από το πρωί που ξύπνησα ηπιους πόνους περιόδου και ανησυχώ.. 

Εγώ πάντως έχω σχεδόν καθημερινά ήπιους πόνους περιόδου μέσα στη μέρα λες κ θα μου ρθει  άλλωτε παθαίνω κ έντονες κράμπες κ νιώθω ότι είναι το έντερο που πιέζει γιατί νιώθω σαν έχουν εγκλωβιστεί κ αέρια.

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Bbboob είπε:

Κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς έχετε πονακια? Εγώ έχω από το πρωί που ξύπνησα ηπιους πόνους περιόδου και ανησυχώ.. 

Κ εγώ έχω πόνους γενικά.κυριως στην μέση όπως όταν περιμένω περίοδο.στα πλευρά.και στην κοιλιά δεξιά και αριστερά στις ωοθήκες, στην λεκάνη εκεί.μια μέρα ήταν και αρκετά έντονοι.κ εγώ αγχώνομαι λίγο με αυτά.αλλα από ότι βλέπω οι περισσότεροι έχουν.

εσειςέχετε δέκατα?

  • Ευχαριστώ 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Just now, Bbboob said:

Κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς έχετε πονακια? Εγώ έχω από το πρωί που ξύπνησα ηπιους πόνους περιόδου και ανησυχώ.. 

Για εμένα πλέον τα πονακια χαμηλά στην κοιλιά, ο πόνος του στήθους και η μόνιμη ελαφριά κούραση είναι τα μόνα συμπτώματα που έχω στάνταρ. 

Αφού καμμιά φορά ανησυχώ και μετά σκέφτομαι όσο υπάρχουν και αυτά λογικά είμαι έγκυος.

  • Ευχαριστώ 1

aynVp2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 ώρες πρίν, Bbboob είπε:

Κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς έχετε πονακια? Εγώ έχω από το πρωί που ξύπνησα ηπιους πόνους περιόδου και ανησυχώ.. 

εγω αμα κουράζομαι μπορει να νιώσω αλλα γενικά επειδη ειναι 4η εγκυμοσύνη δεν κανω τπτ μεχρι να παω για υπέρηχο την Πέμπτη.που κ που ομως μπορει να εχω τσιμπηματα ή πονοι περιοδου πολυ ήπιοι ομως.


url%20url%5Dκαι ο 2ος...3,5 χρονών 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Εγώ πάντως έχω σχεδόν καθημερινά ήπιους πόνους περιόδου μέσα στη μέρα λες κ θα μου ρθει  άλλωτε παθαίνω κ έντονες κράμπες κ νιώθω ότι είναι το έντερο που πιέζει γιατί νιώθω σαν έχουν εγκλωβιστεί κ αέρια.

Ακριβώς τα ίδια έχω κ εγώ συν το στήθος... Πόνος και κάψιμο λες κ παίρνεις ένα αναπτήρα κ με καις.. ώρες ώρες βέβαια!!!


Wa5Kp2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το πρωί που σας έστειλα και μετά δεν έχω καμία ενόχληση.. Δεν ξέρω, ίσως να ανχωνομαι και εγώ πάρα πάνω λόγω των αποβολων που είχα.. Υπομονή θέλει και κάποιες φορές δεν έχω καθόλου.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Bbboob said:

Από το πρωί που σας έστειλα και μετά δεν έχω καμία ενόχληση.. Δεν ξέρω, ίσως να ανχωνομαι και εγώ πάρα πάνω λόγω των αποβολων που είχα.. Υπομονή θέλει και κάποιες φορές δεν έχω καθόλου.. 

Αν θέλετε τσεκαρετε στο google το miscarriage odds reassurer. Προφανώς δεν θα το ξέρει κάποια σε περίπτωση παλίνδρομης κύησης που δεν υπάρχουν συμπτώματα αλλά και πάλι λιιίγο με καθησυχάζει. 

Για παράδειγμα, για εμένα στις 5εβδ κ 3ημ, η πιθανότητα αποβολής έχει πέσει λίγο κάτω από το μισό της αρχικής.


aynVp2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα