Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2021

Maria92

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Δεν το ήξερα αλλά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Είναι τυχαίο να μην ανταποκρίνεται η προγεστερονη σε μια εγκυμοσύνη;; 

οπως ειπε η γιατρος της αν οντως ειναι τοσο χαμηλη κατι δεν παει καλα. αν δεν ειναι λαθος του μικροβιολογικου. 

κ επειδη ακομα δεν ξερει κ αν ειναι κ ενδομητριο καλητερα να μην παρει τιποτα απλα να ξεκουραστει αυτες τις μερες κ να επαναλαβει την δευτερα

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, linaa είπε:

οπως ειπε η γιατρος της αν οντως ειναι τοσο χαμηλη κατι δεν παει καλα. αν δεν ειναι λαθος του μικροβιολογικου. 

Μακάρι να είναι λάθος αλλά οι ροζ σταγόνες εξηγούνται από χαμηλή προγεστερονη.. Παράλληλα όμως έχω ακούσει πολλές φορές ροζ σταγόνες, καφέ αίμα κλπ στην αρχή της εγκυμοσύνης και μετά να πηγαίνουν όλα καλά.. 

• Μου αρέσει 1

Μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη; Μου κάνει εντύπωση που σου είπε να μην το παλέψεις καν! 

Κ εμένα αυτό Μ εκανε εντύπωση....

Just now, linaa είπε:

κ επειδη ακομα δεν ξερει κ αν ειναι κ ενδομητριο καλητερα να μην παρει τιποτα απλα να ξεκουραστει αυτες τις μερες κ να επαναλαβει την δευτερα

Έβαλα ένα ουτρο όμως... πειράζει λέτε?γτ στ τηλ η γυναικολόγος.μ είπε να τα ξεκινήσω.κ ν κάνω κ προγεστερόνη....μόλις βγήκε η προγεστερόνη κ την πήρα τηλ Μ είπε να Μν βάλω

Just now, kons27 είπε:

ξεκουρασου μην κανεις τιποτα αυτες τις μερες κ κανε υπομονη μεχρι την δευτερα να επαναλαβεις. ποσες μερες εχεις καθηστερηση. 

???

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Έβαλα ένα ουτρο όμως... πειράζει λέτε?γτ στ τηλ η γυναικολόγος.μ είπε να τα ξεκινήσω.κ ν κάνω κ προγεστερόνη....μόλις βγήκε η προγεστερόνη κ την πήρα τηλ Μ είπε να Μν βάλω

Όχι δεν πειράζει.. Από ότι καταλαβαίνω σου είπε να μην βάλεις γιατί δεν έχει νόημα όχι επειδή θα πείραζε! Υπομονή κορίτσι μου να δεις πως θα πάνε τα πράγματα, εύχομαι να πάνε όλα καλά στο τέλος!!

Just now, kons27 είπε:

Επίσης γιατί να επαναλάβεις χοριακη τη Δευτέρα και όχι το Σάββατο;;; Ανοιχτά είναι τα εργαστήρια! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

ποσες μερες εχεις καθηστερηση? 

Όχι δεν πειράζει.. Από ότι καταλαβαίνω σου είπε να μην βάλεις γιατί δεν έχει νόημα όχι επειδή θα πείραζε! Υπομονή κορίτσι μου να δεις πως θα πάνε τα πράγματα, εύχομαι να πάνε όλα καλά στο τέλος!!

Επίσης γιατί να επαναλάβεις χοριακη τη Δευτέρα και όχι το Σάββατο;;; Ανοιχτά είναι τα εργαστήρια! 

καλε 26 ειναι αργια μετα τα χριστουγεννα ουτε σουπερ μαρκετ δεν θα ειναι ανοιχτα για κανονισε να εισαι ετοιμη. 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Λοιπόν...είχα περίοδο 16/11 ... 14/12 ηρθε πάλι Αλλα με λιγότερη ροή...τελείωσε αυτό τ αίμα και την 8η μέρα ξεκίνησα τέστ ωορρηξίας κ βγαίναν Θετικά κ είχα κ λίγο καφέ στο σκούπισμα...

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Λοιπόν...είχα περίοδο 16/11 ... 14/12 ηρθε πάλι Αλλα με λιγότερη ροή...τελείωσε αυτό τ αίμα και την 8η μέρα ξεκίνησα τέστ ωορρηξίας κ βγαίναν Θετικά κ είχα κ λίγο καφέ στο σκούπισμα...

κατσε βρε κοριτσι μου λες τωρα οτι εισαι 10 μερα του κυκλου κ πριν δυο.μερες εκανες τεστ ωορηξιας? μηπως ησουν εγκυος απτον προηγουμενο κυκλο κ δεν το καταλαβες ? 

αν εχεις γραψει σωστα τις ημερομηνιες τοτε εισαι εγκυος απο πριν κ η χοριακη σου δειχνει αποβολη που δεν εχεις ακομα καθαρισει...

14/12 δεν ηταν περιοδος ηταν αποβολη μαλλον 

αν ειναι ετσι μην ξαναπαρεις ουτρο κακο κανεις 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

κατσε βρε κοριτσι μου λες τωρα οτι εισαι 10 μερα του κυκλου κ πριν δυο.μερες εκανες τεστ ωορηξιας? μηπως ησουν εγκυος απτον προηγουμενο κυκλο κ δεν το καταλαβες ? 

αν εχεις γραψει σωστα τις ημερομηνιες τοτε εισαι εγκυος απο πριν κ η χοριακη σου δειχνει αποβολη που δεν εχεις ακομα καθαρισει...

14/12 δεν ηταν περιοδος ηταν αποβολη μαλλον 

αν ειναι ετσι μην ξαναπαρεις ουτρο κακο κανεις 

Μπορεί...τι να πω δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...14/12 όμως που Μ ήρθε έκανα τεστ κ ήταν αρνητικό....

Just now, kons27 είπε:

Μπορεί...τι να πω δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...14/12 όμως που Μ ήρθε έκανα τεστ κ ήταν αρνητικό....

Δεν έχει να κάνει μικρούλα μου..μπορεί να ήταν αρνητικό αλλά να είχε αρχίσει η εγκυμοσύνη κ να μην έδειξε τότε το τεστ...ακου τον γιατρό σου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

καλε 26 ειναι αργια μετα τα χριστουγεννα ουτε σουπερ μαρκετ δεν θα ειναι ανοιχτα για κανονισε να εισαι ετοιμη. 

Το ξέρω αλλά φανταζόμουν ότι ως γιατροί και αυτοί όλο και κάποιοι θα είναι ανοιχτοί, αλλά ίσως και όχι :oops:

Just now, kons27 είπε:

Δεν πήγα από κοντά από το τηλ τα είπαμε..Μ είπε να δούμε πως θα πάει να ξανά κάνω χοριακη

Και μένα πολύ μπερδεμενα μου ακούγονται :sad: Τώρα έχεις την αγωνία σου κορίτσι μου αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από υπομονή μέχρι τη Δευτέρα.. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη δεύτερη χοριακη.. 

@kons27 δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα τωρα. Το να κρατηθει μια εγκυμοσυνη που ξεκιναει ετσι δεν ειναι απαραιτητα καλο. Οπως λεει και η @linaa μαλλον το αιμα που ειχες ηταν βιοχημικη. Κανε υπομονη κι αν ειναι θα προχωρησει.

Βγηκε κι η δικη μου χοριακη 512. Στις 4+1, πρακτικα την πρωτη μερα καθυστερησης. Καλη ειναι νομιζω, δεν κανω αλλη.

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CMES είπε:

@kons27 δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα τωρα. Το να κρατηθει μια εγκυμοσυνη που ξεκιναει ετσι δεν ειναι απαραιτητα καλο. Οπως λεει και η @linaa μαλλον το αιμα που ειχες ηταν βιοχημικη. Κανε υπομονη κι αν ειναι θα προχωρησει.

Βγηκε κι η δικη μου χοριακη 512. Στις 4+1, πρακτικα την πρωτη μερα καθυστερησης. Καλη ειναι νομιζω, δεν κανω αλλη.

Πολύ καλή είναι..αντε με το καλό.περιπου ίδια είχα κ εγώ αυτή την μέρα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...