Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

μανιτσα μου τι τρελαινεσαι ετσι μονη σου; κ εσυ αν ησουν με αλλον αντρα μπορει να ειχες παιδι τωρα. ποτε δεν ξερεις... it takes two to tango! μια διεγερση εχεις κανει κι αυτη δεν εδωσε κ τις αριστες βλαστοκυστες. ισως κ λιγο αναμενωμενο να μην εχεις επιτυχια. εγω στη θεση σου θα χαιρομουνα με το σπερμα και που ολα οσα εχω ελεγξει ειναι κομπλε κ απλα θα προχωρουσα βουρ σε διεγερση. τι καθεσαι τωρα κ προβληματιζεσαι ; επειδη ο χρονος μετραει αντιστροφα για εμας καλως η κακως, πηγαινε εκει να μαζεψεις ωαριακια κ μην σκοτιζεσαι πλεον με αλλα. ολα under control τα εχεις κ ειναι σουπερ κ το σπερμα. δηλαδη πραγματικα νιωσε αισιοδοξη κ απλα προχωρα. 

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

καλωσηρθες Σουρη… και εσυ επισης γιατι τρελαινεσαι ετσι μανα μου με την πρωτη αποτυχια; εισαι 43 και προφανως και ολα τα ωαρια δεν θα ειναι τοπ ποιοτικα, αλλα εφοσον εχεις και φτανουν κ βλαστοκυστες, εχεις παντα πιθανοτητες να βρεις το ενα το καλο που λεμε. στην ηλικια σου θεωρω πρεπει να μεταφερεις δυο. αααν σταθεις τοσο τυχερη κ πιασουν κ τα δυο κ αααν τοσο πολυ υπαρξει μετεπειτα κατι που να αγχωνει εσενα η τους γιατρους, μπορει να γινει μειωση. εχω φιλη που εκανε μειωση στα 47 απο επιλογη γιατι κ εκεινη ειχε δυο παιδια ηδη κ γιατι φοβοταν κ η ιδια τους κινδυνους πολυδυμης κυησως λογω ηλικιας κ φιλη που εκανε αναγκαστικα γιατι το ενα εκ των δυο ειχε χρωμοσωμιακη (δυστυχως μετα τα 40 αυξανονται οι πιθανοτητες). αλλα με εμβρυομεταφορα ενος παιζεις με πολυ χαμηλα στατιστικα, κ επειδη οπως λες τα λεφτα δεν κρεμονται απο δεντρα, δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις. οσα εχεις ελεγξει ειναι αψογα, εχεις ηδη μια τελειομηνη εγκυμοσυνη (ηταν φυσιολογικη συλληψη;) οποτε αυτο ειναι μεγαλο ατου κ εννοειται θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις γιατι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο αν τα αλλα δεν πετυχαν. οι ποσοτητες που γραφεις σε προγεστερονη κ οιστρογονα ειναι καραbasic και μην σε αγχωνει. κ εμενα στις εξωσωματικες απο τοση μου δινανε εως τη μιση σχεδον (δηλαδη μια ενεσιμη, 3 ουτρο, μια βασκλορ), ηλικια απο 28 μεχρι 36 χρονων κ προγεστερονη κανεις ποτε δεν ελεγξε αιματολογικα. μου λεγανε παιρνεις καλη δοση εξωγενως, δεν παιζει ρολο τι θα δουμε στο αιμα. εχω πετυχει 4 εμφυτευσεις. λογω ηλικιας λογικο να σου δωσουν τη μεγιστη δοση. απο κει κι επειτα ααααααν δεν πετυχει η ετ σου (που το απευχομαι εννοειται) εκει θα το δεις εσυ κ ο αντρας σου ποσο αντεχετε ψυχολογικα κ οικονομικα κ αναλογως η που θα ξαναπροσπαθησεις με δικα σου η που θα πας με δανεικα. αλλα μην προτρεχεις απο τωρα. εχεις αλλα που προεχουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2021

Maria92

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, CMES είπε:

@xenia^^ εγω δεν εκανα κλυσμα σε καμια απο τις γεννες και η μια ηταν προγραμματισμενη. Ζητησα να μη μου κανουν και μου ειπαν κανενα προβλημα. Τωρα στο τελευταιο με επιασε ενα αγχος γιατι δεν με ειχε πιασει η επισκληριδιος και την ωρα των εξωθησεων αισθανομουν οτι ηθελα τουαλετα! (Μαζι με ολα τα αλλα φυσικα). Μου ειπαν ομως πως ετσι αισθανεσαι οταν βγαινει το μωρο και δεν θες οντως τουαλετα! Αν θες να κανεις το κλυσμα για να αισθανεσαι ασφαλης ειναι οκ, αν παλι δεν θες δεν υπαρχει προβλημα!

@Stalicha εμενα παλι στο 1ο παιδι συνεχισε να χανει και οταν γυρισα σπιτι. Εδωσα τελικα συμπληρωμα την 9η ημερα, αφου δεν ειχε παρει πισω ουτε γραμμαριο! Τωρα αγχωνομαι γιατι δεν εχω το κουραγιο ουτε τη δυνατοτητα για μαραθωνιους θηλασμους με αλλα 2 παιδια στο σπιτι. Μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε αν μπορεις να εχεις το μωρο στο στηθος νυχθημερον μη δωσεις συμπληρωμα. Ομως απο το Σαββατο το πρωι (δηλαδη τις τελευταιες 86 ωρες) εχω κλεισει συνολο 6 ωρες υπνου σπαστα και ηδη δεν αντεχω. Αυριο γυριζω σπιτι και φοβαμαι τι με περιμενει εκει!!

Εμενα μετα την πρωτη εβδομαδα (το πρωτο μωρο )αρχισε να χανει βαρος.την πρωτη πηγαιναμε πολυ καλα αλλα δεν ειχα ζυγο να το ζυγιζω κ να ξερω που βρισκομαι.το πηραμε ομως χαμπαρι αργα πως μετα την πρωτη εβδομαδα εχανε.βλεπεις ο παιδιατρος που ειχα δεν σκαμπαζε απο θηλασμο.ειχα πολυ γαλα αλλα η μικρη κοιμοταν στο στηθος.οποτε μονοδρομος το ξενο μιας κ ο α παιδιατρος ειχε καταληξει πως δεν εχω γαλα κ εμενα μου επεφταν τα γαλατα σε ολο το σπιτι.μολις καταλαβα οτι χανω το παιχνιδι,βρηκα νεα παιδιατρο που ειναι κ συμβουλος θηλασμου και τελικα κοψαμε το συμπληρωμα κ θηλασα αποκλειστικα(μονο για 1 μηνα εδωσα σκονη μεχρι 250μλ τη μερα).ειναι γεγονος πως οι πρωτες μερες ειναι για γερα νευρα.δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω.επαθα κ εγω παρακρουση την πρωτη μερα που τον πηρα σπιτι τον κυριο κ ας ηταν το β παιδι που θα θηλαζα.κ οπως λες κ με ενα παιδι ακομα κοντεψα να τρελαθω στη σκεψη του τι θα περνουσα.ποσο μαλλον αν ειχα 2 σαν κ εσενα.εχεις εμεπειρια περισσοτερη απο μενα με αλλα 2 παιδια,ομως θα ξαναπω οτι οι πρωτες 2,3 μερες στο μαιευτηριο δεν ειναι ενδεικτικες.σε 20 μερες θα δεις διαφορα κ μετα σε ενα μηνα κ ποσο μαλλον σε 2.ομως επειδη σε καταλαβαινω οσο δεν παει,πραξε αυτο που θα σε κανει να νιωσεις καλα,οχι μονο ψυχικα,αλλα κ σωματικα.γτ η σωματικη κουραση ειναι κ αυτη τεραστια για εμας το πρωτο διαστημα.

Ευχομαι τα πραγματα να βελτιωθουν για σας.κ αν εχεις λιγη βοηθεια απο γονεις ή πεθερικα ζητα τους.για 20 μερες μπορει να ειναι σωτηρια!!!!Και παλι στελνω πολλη δυναμη!!!να μην απογοητευεσαι και να κοιτας το ζουζουνι σου κ να χαμογελας!

Υ.γ.αν νιωθεις πως εχεις τα κουραγια,νοικιασε νοσοκομειακο θηλαστρο.εγω αναγκαστηκα να νοικιασω για να μην χασω τη γαλουχια επειδη ηταν προωρος κ μια χαρα μου κατεβηκε το γαλα.τις 2 πρωτες μερες τπτ,παρ ολα αυτα κρατουσα πρωτοκολλο αντλησεων καθε 3 ωρες για 15 λεπτα.στο τελος της β μερας κατεβηκε κ την 3η μερα αρχιζα να βγαζω 10-15-20μλ απο καθε στηθος.ε,απο 4η μερα δεν ξανασχοληθηκα ποσο βγαζω κ εαν βγαζω.απλα δεν εχανα αντληση.υπαρχει κναυτη η μεθοδος αν το αντεχεις.δλδ να θηλαζεις κ αν βλεπεις πως δεν σε εχει ικανοποιησει ο θηλασμος σε καποιο γευμα,να βγαζεις με το θηλαστρο ωστε να διατηρεις τη γαλουχια σου κ να του το δινεις εστω κ με μπιμπερο(ακομα κ αν υπαρχει φοβος συγχυσης θηλων).βεβαια θεωρω πως ειναι πολυ ψυχοφθορο.εσυ ομως θα κρινεις αν το αντεχεις για κανα μηνα.μπορει σε 20 μερες να παρει μπρος κ το.μωρο.ενδεικτικα να σου πω πως οι τιμες ενοικιασης νοσοκομειακου ειναι γυρω στα 60-65 ευρω για μονης αντλησης κ γυρω στα 80-85 για διπλης(εννοειται διπλης να νοικιασεις αν το αποφασισεις) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Anneliz είπε:

Ναι έχω διαβάσει ότι είναι σύμπτωμα και αυτό.. Λες να κοντεύει η ώρα;;; νιώθεις κατι αλλο; καλά θα σου πει και ο γιατρός. Τι ωραία!!! Με το καλοο!!! 

Ίσως έχω πιο πολλά πετρώματα.. οι κινήσεις της μπέμπας είναι ακόμα πιο αισθητές χαμηλά.. και έχω και πιο εμφανή ενόχληση στη μέση.. αλλά όλα αυτά μπορεί να είναι προμηνύματα μπορεί να είναι και false alarm.. ποιος ξέρει……. Για να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός…. Γενικά έχω τα συμπτώματα που περιγράφεις και εσυ.. Αχχ αυτό το βάρος.. ειδικά το βράδυ.. βέβαια σήμερα με τόση τουαλέτα νιώθω πιο ανάλαφρη από πριν μείνω έγκυος :D

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό.. κιλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε γιατί δεν έγινε καλή μέτρηση στην κοιλιά είχε κάτσει περίεργα και δεν μπορούσε να την μετρήσει.. έβαλε χέρι μέσα ο γιατρός έχει εμπεδωθεί η μπεμπουλα μου, ο τράχηλος ακόμα 2,3 αλλά μου είπε αφού εμπεδώθηκε θα αρχίσει να μαλακώνει τώρα από τη πίεση.. μου είπε ότι την άλλη βδομάδα γεννάω.. για να δούμε… όλα τα συμπτώματα και διάρροια και πιο συχνά πετρώματα είναι καλό που τα έχω προμηνύουν τον τοκετό… αχ για να δούμε ποτε θα μας κάνει την τιμή.. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 35 λεπτά , xenia^^ είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό.. κιλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε γιατί δεν έγινε καλή μέτρηση στην κοιλιά είχε κάτσει περίεργα και δεν μπορούσε να την μετρήσει.. έβαλε χέρι μέσα ο γιατρός έχει εμπεδωθεί η μπεμπουλα μου, ο τράχηλος ακόμα 2,3 αλλά μου είπε αφού εμπεδώθηκε θα αρχίσει να μαλακώνει τώρα από τη πίεση.. μου είπε ότι την άλλη βδομάδα γεννάω.. για να δούμε… όλα τα συμπτώματα και διάρροια και πιο συχνά πετρώματα είναι καλό που τα έχω προμηνύουν τον τοκετό… αχ για να δούμε ποτε θα μας κάνει την τιμή.. 

Αχχχ τέλεια Ξένια μου!!!! Χαλάρωσε τώρα και περίμενε να έρθει η μπεμπούλα!! Με το καλό εύχομαι!! 

• Μου αρέσει 1

aQhvp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Anneliz είπε:

Αχχχ τέλεια Ξένια μου!!!! Χαλάρωσε τώρα και περίμενε να έρθει η μπεμπούλα!! Με το καλό εύχομαι!! 

Αχ σαν ψέμα !!! Και σε σένα με το καλό εύχομαι να πάρουν όλα σειρά !! Άντε να έρθουν τα μωράκια μας !! Κοντεύουμε !! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, xenia^^ είπε:

Παντως αμα ερθει τωρα γλυτωνεις και το κλυσμα!!:D

• Χαχα 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κοριτσια μου.. Διάβασα λίγο μια γρήγορη τα μηνύματα σας και διάβασα για το κλύσμα.. Εμενα μου έκαναν πρωί πρωί και δνε με άφησαν να φαω τίποτα.. Βέβαια τους ειπα οτι είχα ήδη ενεργηθει και ότι δνε ειναι θέμα αλλά μου είπαν ότι βοηθάει στο να κατεβει πιο γρήγορα το μωρο.. Οποτε μου το έκαναν.. Δεν ειναι τιποτα.. Ουτε πόνεσε ούτε τίποτα.. Πηγα κατευθείαν τουαλετα και ξεκινήσαμε μετά την διαδικασία με τους τεχνητούς πονους... Μην το φοβάστε.. 

• Μου αρέσει 1

On 16/8/2021 at 9:11 ΠΜ, CMES είπε:

Φοβαμαι πως το γαλα δεν θα κατεβει ποτε, οπως εγινε και στο 1ο παιδι. Ετσι ακριβως εκανε και αυτο συνεχιστηκε και στο σπιτι. Ωσπου αρχισε να χανει πολυ βαρος και ξεκινησε το συμπληρωμα. Ασε, γολγοθας που δεν θελω να θυμαμαι και ουτε να ξαναπερασω!

Κορίτσι μου υπομονή και αν δεν κατέβει δεν πειράζει, και η κούραση και το άγχος δεν βοηθάνε να λειτουργήσει το σώμα μας όπως πρέπει. 

Εμένα η μικρή ανέβασε λίγο ίκτερο την τρίτη μέρα και αρχίσαμε να δίνουμε και συμπληρωμα.. Σε κάθε γεύμα θήλαζα πρώτα 10 λεπτά στο κάθε στήθος και μετά συμπλήρωμα όσο ήθελε! Ο ίκτερος έπεσε, η μικρή είναι πάντα χορτατη και κοιμάται καλά και εμένα το γάλα όλο και αυξάνεται γιατί αντλώ με νοσοκομειακο θήλαστρο αλλά 10 λεπτά το κάθε στήθος μετά το θηλασμό.. Αποφάσισα να μην πιεστω, πάνω από όλα να τρώει καλά η μπεμπα και ότι γίνει με το γάλα μου και τελικά όλα πάνε καλά και με τη γαλουχία και με την ξεκούραση μας το βράδυ αφού κοιμάται 3 4 ώρες συνεχόμενα. Δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνω είναι το σωστό απλά το λέω σαν εναλλακτική γιατί εμάς μας βοήθησε πολύ! 

On 16/8/2021 at 8:16 ΜΜ, xenia^^ είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ακόμα ερωτησούλα…… κλισμα σας έκαναν ;; Τι διαδικασία είναι αυτή ;;; Να σας πω την μαύρη αλήθεια είναι κάτι που σκέφτομαι αν συμβεί την ώρα της γεννας και ντρέπομαι πολύ !!!!!!!!!!! :tongue::oops::rolleyes:

Ξένια μου ναι μου έκαναν κλύσμα το πρωί πριν μπω στους τεχνητούς πόνους.. Το ήθελα να σου πω την αλήθεια για να μην έχω άγχος στις εξωθησεις για τυχόν ατυχήματα.. Επίσης ένιωσα 2 κιλά ελαφρύτερη χάχαχα! Δεν πονάει, ένα μπουκαλάκι είναι με ένα μαλακό έμβολο μικρό που μπαίνει ίσα ίσα στον πωπο και πετάει νεράκι.. Εμένα μου το έκαναν 7 το πρωί γέννησα 10 παρα το βράδυ και δεν είχα κανένα ατύχημα! Αν κάποια δεν θέλει βέβαια δεν της το κάνουν με το ζόρι αλίμονο.. 

On 16/8/2021 at 9:29 ΜΜ, Emilly800 είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου..γερό κ τυχερό να είναι.να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.δενβτο συζητώ άθλος έτσι;;;;έχω ένα δέκα χρόνων κ ένα ζουζουνι κ το μεσημέρι αποκοιμήθηκαν κ παραμιλουσα  στον καναπέ...έλεγα στον μεγάλο μην αφήσεις να μου πέσει το μωρό ...επειδή προχθές θήλαζα κ έκλειναν τα μάτια μου...κ ξυπνάω κ τον βλέπω να με κοιτάει με φόβο..δεν κρατούσα καν το μωρό ήταν δίπλα στο ριλαξ..κ μετά του εξήγησα ότι οι γυναίκες που γεννάνε είναι πολύ κουρασμένες...το παιδί φοβήθηκε ότι τρελάθηκε η μάνα του.

Ευχαριστώ φραουλίνο μου που για μια μέρα διάφορα θα είχαν μαζί γεννεθλια τα ζουζούνια μας..να τα χαιρόμαστε 

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό όντως λυτρώθηκα νιώθω από αυτήν την τριετή προσπάθεια περιπέτεια ταλαιπωρία πως αλλιώς να το περιγράψω Παναγία μου...περιμένω να γεννήσεις όλες να λέμε για τα μωρουλια μετά.

Ναιιι μια μέρα διαφορά τα γλυκούλια!! Να μας ζήσουν κορίτσι μου, δεν περιγράφονται τα συναισθήματα πραγματικά.. ❤️

On 18/8/2021 at 9:45 ΠΜ, Mariak21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Μπορεί να μην έγραφα αλλά σας παρακολουθούσα συνέχεια!! Ότι καλύτερο εύχομαι για τα αγγελούδια μας και με  το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!!! Γέννησα και εγώ στις 6/8 τον μπέμπη μου 3570 και 55 εκατοστά!!! Παλεύω και εγώ με τον θηλασμό, έδωσα συμπλήρωμα στο νοσοκομείο γιατί ανέβαζε ίκτερο και ήθελε περισσότερα υγρά!! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μείνει παραπάνω ούτε τον έβαλαν στη λάμπα!! Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής 3 24ωρα χωρίς ξένο γάλα. Κορίτσια μου θέλει υπομονή.... πολύ υπομονή!!! Στην μεγάλη μου που είχα πολύ άγχος για πολλούς λόγους δεν τα κατάφερα και σταμάτησε μόνο του το γάλα. 

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!! Έτσι και εμας η μικρή έκανε λίγο ίκτερο αλλά με συμπλήρωμα αποφύγαμε τη λάμπα και όλα καλά τώρα.. Βέβαια το συμπλήρωμα εμεις το συνεχίζουμε, λέμε σιγά σιγά τώρα να αρχίσουμε να το μειώνουμε γιατί απαιτεί πολύ χρόνο η μεικτή διατροφή.

Εγώ θηλάζω, ο άντρας μου παράλληλα ζεσταίνει το γάλα και γενικά όλο αυτό μας παίρνει μια με μιάμιση ώρα μαζί με άλλαγμα το οποίο γίνεται 2 φορές μέσα στη νύχτα! Εσυ το έκοψες μαχαίρι το συμπλήρωμα η μειωνες σιγά σιγά ενώ αυξανες το στήθος; 

On 18/8/2021 at 1:19 ΜΜ, xenia^^ είπε:

@Mariak21 να σου ζήσει !!!! Όλα τα καλα εύχομαι !!!! ❤️

κοριτσια μου συμβαίνει το εξής.. μάλλον εμπνεύστηκα με την συζήτηση του κλύσματος.. χθες το πρωί πήγα 3 φορές τουαλέτα σαν διάρροια  (καταλαβαίνετε…) σκέφτηκα φταίνε τα όσπρια που έφαγα προχθές.. μετά ηρέμησε η κοιλιά.. σήμερα από το πρωί πάω συνέχεια (ήδη 5-6 φορές).. και έχω διαβάσει ότι μπορεί να είναι σύμπτωμα για κοντινό τοκετό.. ή μήπως είναι κάνα κρύωμα από κλιματισμό κλπ… Πφφ.. το απόγευμα έχω ευτυχώς τον γιατρό.. αλλα έλεγα μήπως έχει κάποια καμία ιδέα επι του θέματος…… 

Ααααα έρχεται η μπεμπα!!! Είναι σύμπτωμα κορίτσι μου ναι.. Με το καλο!! :wub:

16 ώρες πρίν, xenia^^ είπε:

@xenia^^ στην κορη μου εκανα κλυσμα.δεν ποναει κ πας τουαλετα κ αδειαζεις τα παντα ολα :D.βεβαια απο την πολλη ταλαιπωρια,καποια στιγμη στις εξωθησεις μου εφυγαν λιγα υγρα(σορρυ κιολας)αλλα οχι κατι σημαντικο!

Τωρα στον μικρο δεν προλαβα να κανω κ ειχα φαει 2 κομματια κρεας σκεψου 3 ωρες πριν σπασουν τα νερα!εννοειται ενεργηθηκα κανονικα κατα τη διαρκεια του τοκετου.εκεινη την ωρα ενιωσα καπως ασχημα αλλα πονουσα τοσο που το ξεχασα σε δευτερολεπτα.επισης εχω την πιο καλη μαια του κοσμου κ μου ελεγε η γλυκουλα"ειναι συνηθες.δεν εγινε τπτ.μην αγχωνεσαι για τετοια" και με σκουπιζε.Ξερω πως δεν θες να σου συμβει αλλα αν συμβει να ξερεις οτι συμβαινει στην πλειονοτητα.πολλες κοπελες μαλιστα μπορει να μην το καταλαβουν καν αν λερωθουν ελαχιστα.

• Μου αρέσει 1

Φαντάζομαι άμα δε πας με ραντεβού δεν τα πολύ προλαβαίνουν αυτά.. Αχχ ποσο ντρέπομαι !!!! Τυχερές όσες δεν είχατε τέτοια επεισόδια… αλλά όπως λες @Stalicha η ντροπή είναι της στιγμής μετά όλα αυτά ξεχνιούνται.. πωπω πως «ξεγυμνωνόμαστε» μπροστά στη δουλειά της φύσης !!!!!!! 

εγω κορίτσια μου αναμένω την μπεμπα!! Να σας πω την αλήθεια ναι μεν μου είπε ο γιατρός την άλλη βδομάδα γεννάμε όπως τα βλέπει.. αλλά αποτι διαβάζω δεν αρκεί να εμπεδωθεί το μωράκι.. πρέπει να μαλακώσει και άλλο ο τράχηλος, να γίνονται συσπάσεις και να ξεκινήσει και η διαστολή τραχήλου.. οπότε όλα σχετικά είναι.. διαβάζω και ότι μπορεί αυτό όλο να κρατήσει και 2-3 βδομαδες από την στιγμή της εμπέδωσης.. παναγιααααα μουυυυυυ !!!!! Μακάρι όντως να γεννήσω την άλλη βδομάδα !!! Αύριο μπαίνω στην 40στη !!! 

Διαβαζω και την ταλαιπωρία σας με τον θηλασμό και τις εμπειριες σας και λέω Παναγία μου ποσο άσχετη είμαι !!! Να ρωτήσω εσείς νοικιάσατε ζυγαριά για το σπιτι ;;; Η παιδίατρος μου είπε ότι πρέπει να την ζυγίζω στο σπιτι.. πρέπει να αγοράσω ζυγαριά ;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , xenia^^ είπε:

Φαντάζομαι άμα δε πας με ραντεβού δεν τα πολύ προλαβαίνουν αυτά.. Αχχ ποσο ντρέπομαι !!!! Τυχερές όσες δεν είχατε τέτοια επεισόδια… αλλά όπως λες @Stalicha η ντροπή είναι της στιγμής μετά όλα αυτά ξεχνιούνται.. πωπω πως «ξεγυμνωνόμαστε» μπροστά στη δουλειά της φύσης !!!!!!! 

εγω κορίτσια μου αναμένω την μπεμπα!! Να σας πω την αλήθεια ναι μεν μου είπε ο γιατρός την άλλη βδομάδα γεννάμε όπως τα βλέπει.. αλλά αποτι διαβάζω δεν αρκεί να εμπεδωθεί το μωράκι.. πρέπει να μαλακώσει και άλλο ο τράχηλος, να γίνονται συσπάσεις και να ξεκινήσει και η διαστολή τραχήλου.. οπότε όλα σχετικά είναι.. διαβάζω και ότι μπορεί αυτό όλο να κρατήσει και 2-3 βδομαδες από την στιγμή της εμπέδωσης.. παναγιααααα μουυυυυυ !!!!! Μακάρι όντως να γεννήσω την άλλη βδομάδα !!! Αύριο μπαίνω στην 40στη !!! 

Διαβαζω και την ταλαιπωρία σας με τον θηλασμό και τις εμπειριες σας και λέω Παναγία μου ποσο άσχετη είμαι !!! Να ρωτήσω εσείς νοικιάσατε ζυγαριά για το σπιτι ;;; Η παιδίατρος μου είπε ότι πρέπει να την ζυγίζω στο σπιτι.. πρέπει να αγοράσω ζυγαριά ;;; 

Εμ με το θηλασμο αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.θεωρω αδιανοητο να πετυχει ονθηλασμος ετσι ευκολα οπως νομιζα στην αρχη.ελεγα ειναι στη φυση μας.ε τον θεωρω τελικα το λιγοτερο κουραστικο,ψυχοφθορο και δεν συμμαζευεται.ομως μετα το πρωτο 2μηνο γινεται ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.εχεις το μωρο πανω σου κ πας οπου θες με το μωρο.ουτε αποστειωσεις,ουτε θερμος ουτε μπιμπερο.

Τωρα για τη ζυγαρια θα σου πω.αρχικα στο πρωτο παιδι δεν ειχα παρει γτ το θεωρουσα υπερβολη.μου ειχαν πει αν θηλασω,το μονο που χρειαζεται ειναι να βρεχει κ να λερωνει πανες.κ μια χαρα λερωνε κ εβρεχε η κορη μου αλλα το βαρος της ηταν σχετικα μικρο τον πρωτο μηνα.οποτε αναγκαστηκα κ πηρα ζυγο για να την ελεγχω.πλεον τον θεωρω απαραιτητο αν θηλαζεις.για μπιμπερο ισως δεν ειναι τοσο απαραιτητος γτ ξερεις πανω κατω ποσο τρωει.

πρίν από 57 λεπτά , xenia^^ είπε:

Θα είσαι δηλαδή αυριο 39 εβδομάδων; γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Εγω πχ είμαι 39 και 2 σήμερα. 

Εγώ Είχα ενοικιάσει θυμάμαι για 4 ή 6 μήνες. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν σκεφτόμουν καν να αγοράσω να σου πω την αλήθεια, ούτε μου είχε πει κάτι ο παιδίατρος. Έχω ακούσει ότι κάποιοι παιδίατροι μάλιστα δεν το συνιστούν για να μην αγχωνομαστε και το ζυγίζουμε καθε ημερα το παιδί. 

aQhvp2.png

2 ώρες πρίν, Stalicha είπε:

Εμ με το θηλασμο αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.θεωρω αδιανοητο να πετυχει ονθηλασμος ετσι ευκολα οπως νομιζα στην αρχη.ελεγα ειναι στη φυση μας.ε τον θεωρω τελικα το λιγοτερο κουραστικο,ψυχοφθορο και δεν συμμαζευεται.ομως μετα το πρωτο 2μηνο γινεται ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.εχεις το μωρο πανω σου κ πας οπου θες με το μωρο.ουτε αποστειωσεις,ουτε θερμος ουτε μπιμπερο.

Τωρα για τη ζυγαρια θα σου πω.αρχικα στο πρωτο παιδι δεν ειχα παρει γτ το θεωρουσα υπερβολη.μου ειχαν πει αν θηλασω,το μονο που χρειαζεται ειναι να βρεχει κ να λερωνει πανες.κ μια χαρα λερωνε κ εβρεχε η κορη μου αλλα το βαρος της ηταν σχετικα μικρο τον πρωτο μηνα.οποτε αναγκαστηκα κ πηρα ζυγο για να την ελεγχω.πλεον τον θεωρω απαραιτητο αν θηλαζεις.για μπιμπερο ισως δεν ειναι τοσο απαραιτητος γτ ξερεις πανω κατω ποσο τρωει.

Γενικά από όλες φίλες και γνωστές για τον θηλασμό τα ίδια ακούω.. στην αρχή πολύ δύσκολα.. και οι περισσότερες θα μάθουν και μαστίτιδα πυρετό και τέτοια.. αλλά μετά είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει.. μακάρι να τα καταφέρω και εγώ.. αλλ παντα είμαι προετοιμασμένη για όλα ώστε να μπορέσω να διαχειριστώ και ψυχολογικά οποιοδήποτε περίπτωση.. ότι είναι καλό για τα μωράκια μας και την ψυχολογία μας !!!!! Άρα γενικά βλέποντας και κάνοντας και με την ζυγαριά… 

1 ώρα πρίν, Anneliz είπε:

Θα είσαι δηλαδή αυριο 39 εβδομάδων; γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Εγω πχ είμαι 39 και 2 σήμερα. 

Εγώ Είχα ενοικιάσει θυμάμαι για 4 ή 6 μήνες. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν σκεφτόμουν καν να αγοράσω να σου πω την αλήθεια, ούτε μου είχε πει κάτι ο παιδίατρος. Έχω ακούσει ότι κάποιοι παιδίατροι μάλιστα δεν το συνιστούν για να μην αγχωνομαστε και το ζυγίζουμε καθε ημερα το παιδί. 

Ναι ναι ακριβώς κλείνω τις 39 εβδομάδες αύριο.. 38+7 θα είμαι αύριο πιο συγκεκριμένα…  πητ έχω 27/8..

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Φραουλίνο said:

Κορίτσι μου υπομονή και αν δεν κατέβει δεν πειράζει, και η κούραση και το άγχος δεν βοηθάνε να λειτουργήσει το σώμα μας όπως πρέπει. 

Εμένα η μικρή ανέβασε λίγο ίκτερο την τρίτη μέρα και αρχίσαμε να δίνουμε και συμπληρωμα.. Σε κάθε γεύμα θήλαζα πρώτα 10 λεπτά στο κάθε στήθος και μετά συμπλήρωμα όσο ήθελε! Ο ίκτερος έπεσε, η μικρή είναι πάντα χορτατη και κοιμάται καλά και εμένα το γάλα όλο και αυξάνεται γιατί αντλώ με νοσοκομειακο θήλαστρο αλλά 10 λεπτά το κάθε στήθος μετά το θηλασμό.. Αποφάσισα να μην πιεστω, πάνω από όλα να τρώει καλά η μπεμπα και ότι γίνει με το γάλα μου και τελικά όλα πάνε καλά και με τη γαλουχία και με την ξεκούραση μας το βράδυ αφού κοιμάται 3 4 ώρες συνεχόμενα. Δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνω είναι το σωστό απλά το λέω σαν εναλλακτική γιατί εμάς μας βοήθησε πολύ! 

Ξένια μου ναι μου έκαναν κλύσμα το πρωί πριν μπω στους τεχνητούς πόνους.. Το ήθελα να σου πω την αλήθεια για να μην έχω άγχος στις εξωθησεις για τυχόν ατυχήματα.. Επίσης ένιωσα 2 κιλά ελαφρύτερη χάχαχα! Δεν πονάει, ένα μπουκαλάκι είναι με ένα μαλακό έμβολο μικρό που μπαίνει ίσα ίσα στον πωπο και πετάει νεράκι.. Εμένα μου το έκαναν 7 το πρωί γέννησα 10 παρα το βράδυ και δεν είχα κανένα ατύχημα! Αν κάποια δεν θέλει βέβαια δεν της το κάνουν με το ζόρι αλίμονο.. 

Ναιιι μια μέρα διαφορά τα γλυκούλια!! Να μας ζήσουν κορίτσι μου, δεν περιγράφονται τα συναισθήματα πραγματικά.. ❤️

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!! Έτσι και εμας η μικρή έκανε λίγο ίκτερο αλλά με συμπλήρωμα αποφύγαμε τη λάμπα και όλα καλά τώρα.. Βέβαια το συμπλήρωμα εμεις το συνεχίζουμε, λέμε σιγά σιγά τώρα να αρχίσουμε να το μειώνουμε γιατί απαιτεί πολύ χρόνο η μεικτή διατροφή.

Εγώ θηλάζω, ο άντρας μου παράλληλα ζεσταίνει το γάλα και γενικά όλο αυτό μας παίρνει μια με μιάμιση ώρα μαζί με άλλαγμα το οποίο γίνεται 2 φορές μέσα στη νύχτα! Εσυ το έκοψες μαχαίρι το συμπλήρωμα η μειωνες σιγά σιγά ενώ αυξανες το στήθος; 

Ααααα έρχεται η μπεμπα!!! Είναι σύμπτωμα κορίτσι μου ναι.. Με το καλο!! :wub:

Σιγά σιγά το μείωσα το ξένο. Έδινα το βράδυ για να χορτάσει και τον έβαζα συνέχεια στο στήθος. Προσπάθησα να είμαι ήρεμη και χαλαρή και ήρθε πολύ φυσικά...!!!!

• Μου αρέσει 3

Λοιπον γυρισαμε σπιτι χθες. Τα πραγματα λιγο καλυτερα. Προχθες το βραδυ στο νοσοκομειο ξεκινησεχενας μαραθωνιος θηλασμος στις 8 τι βραδυ. Κατα τις 2 που δεν αντεχα ειπα να δωσω λιγο συμπληρωμα οποτε εδωσα 20ml με συριγγουλα. Ουτε αυτα του εφτασαν τελικα και συνεχισε να θηλαζει συνεχομενα μεχρι τις 6 το πρωι που τον πηρε επιτελους ο υπνος πανω μου. Οταν το μεσημερι γυρισαμε σπιτι τον πηρε ο υπνος στο αυτοκινητο και γενικα ηταν ξερος μεχρι το απογευμα. Απο τις 8 ξεκινησε εκ νεου το σερι. Στις 12 του εδωσα αλλα 20ml ξενο με συριγγα, θηλασε καμια ωρα ακομα και μετα ξεραθηκε. Τον ξυπνησα στις 3 τη νυχτα και με πηγε σερι μεχρι τις 2 το μεσημερι! Γενικα τις τελευταιες 5 ημερες ειμαι με 2 ωρες υπνο καθε βραδυ. 

Το καλο ειναι οτι αρχισε να παιρνει βαρος και ικτερο δεν εκανε. Τον ειδε και η παιδιατρος μας σημερα και τον βρηκε μια χαρα.

Εγω εχω ηλεκτρικο θηλαστρο και τον εξοπλισμο του νοσοκομειακου που ειχα νοικιασει στην προηγουμενη γεννα. Επειδη με το νοσοκομειακο δεν εβγαζα ποτε ποσοτητα, αποφασισα οτι δεν αξιζει τον κοπο. Εβαλα σημερα το ηλεκτρικο, 15 λεπτα απο καθε στηθος, συνολο 8ml! Τεραστια επιτυχια!!

Ζυγαρια νοικιασα 30 ευρω για 4 μηνες. Ειχε και με 20 ευρω λιγοτερο καλη. Οχι ζυγισμα καθε μερα ομως. Τον ζυγισα σημερα και η παιδιατρος ειπε την Κυριακη παλι.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...