Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Μανούλες Αυγούστου 2021

Maria92

Recommended Posts

Κορίτσια μου πως πάνε τα συμπτώματα σας ;;; Εγώ για την ώρα έχω πόνο στην κοιλιά σαν περιόδου.. το στήθος μου οι θηλές μου πιο σκούρες.. γενικά δεν μπορώ να φάω πολύ μου κόβεται η όρεξη εύκολα.. α και η μέση μου κάπως πονάει.. σήμερα έκανα και καθαριότητα στο σπιτι και με έπιασε η κοιλιτσα.. Πφφ θέλει πολύ προσοχή !!! Αυτό με τις δουλειές του σπιτιού είναι θέμα.... 

κοριτσια με τα άχνα θετικά τεστ μην φοβάστε τίποτα !!!! Ο γιατρός μου μου είπε όταν του είπα να κάνω χοριακη ότι κανονικά δεν χρειάζεται ένα τεστ θετικό είναι θετικό.. Τις χοριακες τις κάνω λόγω της βιοχημικής που είχα.. και σε μένα αν δείτε στη φωτό είναι εντελώς αχνό.. το έκανα βέβαια πριν μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση όμως εντόπισε ορμόνη κι εμφανίστηκε η γραμμούλα..να σκέφτεστε θετικά και όμορφα !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, xenia^^ είπε:

Κορίτσια μου πως πάνε τα συμπτώματα σας ;;; Εγώ για την ώρα έχω πόνο στην κοιλιά σαν περιόδου.. το στήθος μου οι θηλές μου πιο σκούρες.. γενικά δεν μπορώ να φάω πολύ μου κόβεται η όρεξη εύκολα.. α και η μέση μου κάπως πονάει.. σήμερα έκανα και καθαριότητα στο σπιτι και με έπιασε η κοιλιτσα.. Πφφ θέλει πολύ προσοχή !!! Αυτό με τις δουλειές του σπιτιού είναι θέμα.... 

κοριτσια με τα άχνα θετικά τεστ μην φοβάστε τίποτα !!!! Ο γιατρός μου μου είπε όταν του είπα να κάνω χοριακη ότι κανονικά δεν χρειάζεται ένα τεστ θετικό είναι θετικό.. Τις χοριακες τις κάνω λόγω της βιοχημικής που είχα.. και σε μένα αν δείτε στη φωτό είναι εντελώς αχνό.. το έκανα βέβαια πριν μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση όμως εντόπισε ορμόνη κι εμφανίστηκε η γραμμούλα..να σκέφτεστε θετικά και όμορφα !!!! 

Ξενια μου εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου..και εγω εχω αραια που και που πονο στην κοιλια αλλα το στομαχι μου ειναι χαλια επισης δεν τρωω δεν εχω καθολου ορεξη..χθες απο τ απογευμα δεν ειχα φαει τιποτα μετα το βραδυ μου καρφοθηκε για μερεντα και το πηρα ετσι οπως ηταν και το ετρωγα με το κουταλι που εγω κανονικα δεν το τρωω..και σημερα το πρωι αυτο εφαγα..μετα ενιωσα αναγουλα αλλα δεν εκανα εμετο..και το στηθος μου ποναει η θηλη και στις ακρες ειναι πετρα

• Μου αρέσει 1

Just now, elena93 είπε:

Ξενια μου εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου..και εγω εχω αραια που και που πονο στην κοιλια αλλα το στομαχι μου ειναι χαλια επισης δεν τρωω δεν εχω καθολου ορεξη..χθες απο τ απογευμα δεν ειχα φαει τιποτα μετα το βραδυ μου καρφοθηκε για μερεντα και το πηρα ετσι οπως ηταν και το ετρωγα με το κουταλι που εγω κανονικα δεν το τρωω..και σημερα το πρωι αυτο εφαγα..μετα ενιωσα αναγουλα αλλα δεν εκανα εμετο..και το στηθος μου ποναει η θηλη και στις ακρες ειναι πετρα

Εσυ ελενακι καταρχάς έχεις πολύ άγχος και μπορεί όλα αυτά με το στομάχι να είναι και από αυτό.. φυσικά και εγώ έχω το άγχος μου αλλά αλήθεια σκέφτομαι θετικά και με βοηθάει πολύ.. είμαι ήρεμη.. 

πανω κάτω τα ίδια συμπτώματα έχουμε.. και εγώ με υπολογίζω στη 2ρη μέρα καθυστέρησης.. λιγούρες ακόμα περίεργες δεν έχω.. ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα.. το πρωί καμία φορά ξυπνάω κι δεν έχω όρεξη να φάω αμέσως και τρώω λίγο ενώ πάντα έτρωγα καλό πρωινό !!! 

Just now, xenia^^ είπε:

Εσυ ελενακι καταρχάς έχεις πολύ άγχος και μπορεί όλα αυτά με το στομάχι να είναι και από αυτό.. φυσικά και εγώ έχω το άγχος μου αλλά αλήθεια σκέφτομαι θετικά και με βοηθάει πολύ.. είμαι ήρεμη.. 

πανω κάτω τα ίδια συμπτώματα έχουμε.. και εγώ με υπολογίζω στη 2ρη μέρα καθυστέρησης.. λιγούρες ακόμα περίεργες δεν έχω.. ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα.. το πρωί καμία φορά ξυπνάω κι δεν έχω όρεξη να φάω αμέσως και τρώω λίγο ενώ πάντα έτρωγα καλό πρωινό !!! 

Ναι ειναι αληθεια οτι εχω αγχος..αλλα απο σημερα θα ησυχασω και οτι γινει γινει..γιατι και με το αγχος δεν πας πουθενα..ευτυχως ειναι και αυτη η σελιδα εχω και εσας και δινουμε θαρρος η μια στην αλλη

Just now, xenia^^ είπε:

Ξενια μουυ... Και εγω μια απο τα ιδια.. Εχθες εκανα καθαριοτητα τα παντα ολα στο σπιτι και οταν κουραοζμουν πονουσα στην μητρα.. Σαν κραμπουλες δυνατες και καθομουν ξαπλωνα στον καναπε και μολις ενιωθα καλα συνεχιζα.. Ηταν αδυνατον να τα κανω ολα μονομιας οπως παλια... Και σημερα εχω ενοχληση αρκετη.. Καποιες μέρες ειμαι σουπερ κάποιες παλι οχι.. 

Ελενα μου.. Ειναι απο το αγχος σου.. Και εγω μεχρι να βγει η δευτερη χοριακη δνε ετρωγα τιποτα ανακατευομουν απο το αγχος ηταν.. Το ενιωθα γιατι εμενα σφίγγει το στομαχι μου οταν ειμαι αγχωμενη.. Μολις ηρεμησα που ειδα την χοριακη μου περασαν ολα.. Το μονο που σημερα ειχα ηταν οτι αν δεν ετρωγα κατι μικρο ανα συχνα τακτα διαστηματα ζαλιζομουν.. Κατι που δεν το ειχα πριν.. Αα και το στηθος.. Ποναει υπερβολικά... 

Διαφημίσεις

1 hour ago, xenia^^ είπε:

Αχχχ ξενιαααα μου κ εγώ αρκετό πόνο στην κοιλιά και χθες που έκανα λίγες δουλίτσες μετά με έπιασε κατευθείαν! Προσπαθώ να μην σηκώνω την μικρή μου γιατί παρατηρώ άμα ζοριστώ πονάει η κοιλιά αλλά δεν γίνεται καλώς η κακώς.. πέρα από αυτό τα πρωινα κ εγώ δεν έχω όρεξη για τπτ κ κάποιες μέρες ανακατεύομαι κιόλας.. κ τρώω από το μεσημέρι κ μετά!! Ότι χειρότερο δλδ!

αχχχχ μακάρι μακάρι αύριο έχω χοριακη κορίτσια μέχρι το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα στείλτε μου θετική ενέργεια!!

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Αχχχ ξενιαααα μου κ εγώ αρκετό πόνο στην κοιλιά και χθες που έκανα λίγες δουλίτσες μετά με έπιασε κατευθείαν! Προσπαθώ να μην σηκώνω την μικρή μου γιατί παρατηρώ άμα ζοριστώ πονάει η κοιλιά αλλά δεν γίνεται καλώς η κακώς.. πέρα από αυτό τα πρωινα κ εγώ δεν έχω όρεξη για τπτ κ κάποιες μέρες ανακατεύομαι κιόλας.. κ τρώω από το μεσημέρι κ μετά!! Ότι χειρότερο δλδ!

αχχχχ μακάρι μακάρι αύριο έχω χοριακη κορίτσια μέχρι το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα στείλτε μου θετική ενέργεια!!

Εννοείται μόνο θετική ενέργεια σου στέλνουμε !!!!! Όλα θα πάνε καλα !!!! Προσευχή για όλες !!!!! ❤️ 

Εγώ θα πάω την Τετάρτη για χοριακή !!! Και μετά με το καλό στις 28/12 έχουμε το πρώτο μας ραντεβού με τον γιατρό !!!! Κάθε βράδυ προσεύχομαι να πάνε όλα καλα !!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, xenia^^ είπε:

Εννοείται μόνο θετική ενέργεια σου στέλνουμε !!!!! Όλα θα πάνε καλα !!!! Προσευχή για όλες !!!!! ❤️ 

Εγώ θα πάω την Τετάρτη για χοριακή !!! Και μετά με το καλό στις 28/12 έχουμε το πρώτο μας ραντεβού με τον γιατρό !!!! Κάθε βράδυ προσεύχομαι να πάνε όλα καλα !!!

Κ εγώ ακριβώς το ίδιο! Η Παναγία δεν αφήνει κανέναν.. μόνο θετικές σκέψεις και θα λέμε εδώ τα ευχάριστα νέα μας!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Καλημέρα κορίτσια από εμένα! Μόλις έκανα την χοριακη! Το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα! 
Όμως τα νέα μου δεν είναι καλά.. από χθες το βράδυ βλέπω στο σερβιετακι καφέ υγρά.. κ έχω πόνους στην κοιλιά.. είχα δει και στην πρώτη εγκυμοσύνη  μια φορά όμως μόνο και ξεκίνησα utrogestan.. περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακης ώστε να μιλήσω με τον γιατρό μου.. ίσως να μην είναι και τίποτα , ίσως να είναι κ πολλά.. θα φανεί ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ!

• Λυπημένη/-ος 2

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii said:

Καλημέρα κορίτσια από εμένα! Μόλις έκανα την χοριακη! Το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα! 
Όμως τα νέα μου δεν είναι καλά.. από χθες το βράδυ βλέπω στο σερβιετακι καφέ υγρά.. κ έχω πόνους στην κοιλιά.. είχα δει και στην πρώτη εγκυμοσύνη  μια φορά όμως μόνο και ξεκίνησα utrogestan.. περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακης ώστε να μιλήσω με τον γιατρό μου.. ίσως να μην είναι και τίποτα , ίσως να είναι κ πολλά.. θα φανεί ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ!

Πάρε ένα utrogestan εάν έχεις....βοηθάνε σε τέτοιες περιπτώσεις....μην το σκέφτεσαι 

Εγώ έχω προγεστερόνη 120 και ο γιατρός μου έχει δώσει να πάρω 2 την ημέρα 

Διαφημίσεις

Just now, Agapakiii είπε:

Καλημέρα αγαπακι !!!!! Μήπως πρέπει να μιλήσεις από τώρα με τον γιατρό εφόσον έχεις θετικό τεστ ;;; Για να σου πει τι πρέπει να κάνεις !!!

Καλημέρα εγκυουλες μου τι κάνετε?

Εγώ έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου σήμερα είμαι ακριβώς 6 εβδομάδες.:wub:

Από συμπτώματα έχω από χθες έντονη ναυτία (τις άλλες μέρες ήταν πολύ πιο ήπιες) οπότε και η όρεξη μου έχει μειωθεί.

Είχα αρχίσει και έκανα κάτι λιγούρες αλλά κόπηκαν δεν θέλω τίποτα. Και οι ζαλάδες μόνο σε απότομες κινήσεις. Το στήθος πρησμένο και πονάει οκ αλλά το αφήνω στην ησυχία του.

• Μου αρέσει 1

Just now, Valeria7 είπε:

Εγώ έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου σήμερα είμαι ακριβώς 6 εβδομάδες.:wub:

Από συμπτώματα έχω από χθες έντονη ναυτία (τις άλλες μέρες ήταν πολύ πιο ήπιες) οπότε και η όρεξη μου έχει μειωθεί.

Είχα αρχίσει και έκανα κάτι λιγούρες αλλά κόπηκαν δεν θέλω τίποτα. Και οι ζαλάδες μόνο σε απότομες κινήσεις. Το στήθος πρησμένο και πονάει οκ αλλά το αφήνω στην ησυχία του.

Κοριτσια οταν λετε 6 εβδομαδων μετρατε απο την περίοδο? Η απο την ημερα σύλληψης? 

Just now, Valeria7 είπε:

Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Και εγω εχω την τεταρτη ραντεβου

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσια οταν λετε 6 εβδομαδων μετρατε απο την περίοδο? Η απο την ημερα σύλληψης? 

Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Και εγω εχω την τεταρτη ραντεβου

Χαχαχαχ και εγώ την ίδια απορία έχω !!! Αλλά για την ώρα επειδή δεν έχω ιδέα πότε ακριβώς έγινε η σύλληψη μετράω από τελευταία μέρα περιόδου 20/11 !!! Οπότε βάσει αυτού έχω μπει στην 5η και από σύλληψη λογικά μπαίνω στην 3η !!! 

Just now, Valeria7 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου !!! Περιμένουμε τα νέα σου !!! Εγώ πρώτο ραντεβού 28/12 !!! Ανυπομονώ !!!!

• Μου αρέσει 1

@Emilly @Sofiamar93 μόλις είδα τα υπέροχα νέα σας και έχω τρελαθείιίιιιιιι! Συγχαρητήρια κοριτσάκια μουυυυυυυ! Εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη και χαρούμενη εγκυμοσύνη! Τώρα αρχίζουν τα καλά!!! 

Εμιλλυ  μην σκέφτεσαι την τιμη της Χοριακής καθόλου, απ την στιγμή που ήταν και πριν την καθυστέρηση είναι παρα πολύ καλή η τιμή !! Με το καλό να κάνετε και υπέρηχο να ηρεμήσετε!! 

Σας στέλνω οοοολη μου την θετική ενερθεια και 2 τεράστιες αγκαλιές!! ❤❤❤❤❤❤❤❤ μου φτιάξατε τη μέρα να ξέρετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...