Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλακια Αντωνια!

κοριτσαρες κ εγω την κανω να φαω και να κανω νανι να αναπληρωσω τον υπνο που εχασα απο το κλωτσιδι!φιλακια σε ολες!

φιλια και σε σενα Λιτσακη καλη ξεκουραση!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

με το καλο κοριτσακια να τα παρετε !!!εγω δλδ που ειμαι ημιαπασχοληση και φαινεται να παιρνω καθαρα 400 ε θα παρω κανα 500Ε?? ε μια χαρα ειναι και αυτα..απο το τπτ!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι παιρνουμε καλο ειναι!!!!;););) εφαγες εσυ κοπελα μου? εγω αφαγα αλα δεν το ευχαριστηθηκα....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου Ανθη!μια χαρα ο αιματοκριτης σου!οσο για τα λευκα,εμενα ειναι στα φυσιολογικα.με τον αιματοκριτη εχω θεμα..ο γιατρος τι σου λεει για τα λευκα που ειναι ανεβασμενα;σε τι επηρεαζει;ειμαι κ ασχετη οπως καταλαβαινεις!:)
καλημερα Ανθη!!! τι τελεια αποτελεσματα σιδηρου ειναι αυτα?? καλα ο οργανισμος σου αποδειχθεικε ατσαλινος!!!:tongue::tongue:εγω εχω 28 σιδηρο και παιρνω 3 χαπια την ημερα...και τα λευκα μου μια φορα ηταν ανεβσαμενα στο 11 αλλα την τελευταια φορα επεσαν στο φυσιολγικο 9κομμα κατι δεν θυμαμαι...

Στην αρχή έπεφτε και μένα και η γιατρός σε κάποια φάση μου είπε να παίρνω 2, αλλά δεν μπορούσα γιατί με αναγούλιαζε. Τώρα όταν το παίρνω φροντίζω να είναι άδειο το στομάχι και να πίνω και χυμό που έχει βιταμίνη c και βοηθάει στην απορρόφηση. Μετά περιμένω καμιά ώρα μέχρι να φάω για να απορροφηθεί. Με το ασβέστιο έχω θέμα. Δε θέλω καθόλου να το παίρνω.:-( Είναι φαύλος κύκλος λίγο ο σίδηρος νομίζω. Αν είναι χαμηλός δεν είναι εύκολο να ανέβει. Είναι και στον οργανισμό και να σου πετύχει το χάπι. Μια φίλη μου είχε αλλάξει πόσα χάπια για να βρει πιο ταιριάζει στον οργανισμό της.

Για τα λευκά μου είχε πει η γιατρός ότι ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη. Δεν της είπα ακόμη τα αποτελέσματα. Απλά η κοπέλα στο μικροβιολογικό με ρώτησε μήπως κρυολόγησα και ανέβηκαν, και με ανησύχησε λίγο. Εντάξει όμως δεν ανέβηκε και πολύ..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

οτι παιρνουμε καλο ειναι!!!!;););) εφαγες εσυ κοπελα μου? εγω αφαγα αλα δεν το ευχαριστηθηκα....:rolleyes::rolleyes:

οχι στις 3 θα φαω την κρεατοσουπα...και εχω ορεξη για ταβερνα και κοψιδια...εμ πως να το ευχαριστηθεις με τον τραχανα??οταν θα κανεις μετρηση πες να δουμε σου ανεβασε το ζαχαρο?η δεν θα κανεις σημερα?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

οχι στις 3 θα φαω την κρεατοσουπα...και εχω ορεξη για ταβερνα και κοψιδια...εμ πως να το ευχαριστηθεις με τον τραχανα??οταν θα κανεις μετρηση πες να δουμε σου ανεβασε το ζαχαρο?η δεν θα κανεις σημερα?

θα κανω αλλα εκανα και παρανομια ειπαμε... με τα πακοτινια!!:lol::lol::lol:

ασε και εγω ονειρευομαι διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!! καθε μερα το γλυκο σκευτομαι! το πιστευεις????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Στην αρχή έπεφτε και μένα και η γιατρός σε κάποια φάση μου είπε να παίρνω 2, αλλά δεν μπορούσα γιατί με αναγούλιαζε. Τώρα όταν το παίρνω φροντίζω να είναι άδειο το στομάχι και να πίνω και χυμό που έχει βιταμίνη c και βοηθάει στην απορρόφηση. Μετά περιμένω καμιά ώρα μέχρι να φάω για να απορροφηθεί. Με το ασβέστιο έχω θέμα. Δε θέλω καθόλου να το παίρνω.:-( Είναι φαύλος κύκλος λίγο ο σίδηρος νομίζω. Αν είναι χαμηλός δεν είναι εύκολο να ανέβει. Είναι και στον οργανισμό και να σου πετύχει το χάπι. Μια φίλη μου είχε αλλάξει πόσα χάπια για να βρει πιο ταιριάζει στον οργανισμό της.

Για τα λευκά μου είχε πει η γιατρός ότι ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη. Δεν της είπα ακόμη τα αποτελέσματα. Απλά η κοπέλα στο μικροβιολογικό με ρώτησε μήπως κρυολόγησα και ανέβηκαν, και με ανησύχησε λίγο. Εντάξει όμως δεν ανέβηκε και πολύ..

και εμας μας αλλαξε μαρκα σιδηρου και μου τα αυξησε ...εγω παιρνω 3 χαπια τα οποια 1 ωρα πριν και 1 ωρα μετα πρεπει να ειμαι νηστικια...χυμο πορτοκαλι δεν μπορω να πινω λογω ζαχαρου.

για τα λευκα μην ανησυχεις στην επομενη εξεταση θα ειναι στα φυσιολογικα θα δεις..και μενα ετσι ειχε γινει δεν ειναι κ τοσο σοβαρο...;);)

B4Itp2.png

και εμας μας αλλαξε μαρκα σιδηρου και μου τα αυξησε ...εγω παιρνω 3 χαπια τα οποια 1 ωρα πριν και 1 ωρα μετα πρεπει να ειμαι νηστικια...χυμο πορτοκαλι δεν μπορω να πινω λογω ζαχαρου.

για τα λευκα μην ανησυχεις στην επομενη εξεταση θα ειναι στα φυσιολογικα θα δεις..και μενα ετσι ειχε γινει δεν ειναι κ τοσο σοβαρο...;);)

χυμο πορτοκαλι λογω καουρας εγω δεν πινω! αλλιως τον χτυπουσα εναν!!!

τα λευκα εμενα ηταν ανεβασμενα την προτελευταια φορα που εκανα και μετα ανεβηκαν και αλλο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

θα κανω αλλα εκανα και παρανομια ειπαμε... με τα πακοτινια!!:lol::lol::lol:

ασε και εγω ονειρευομαι διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!! καθε μερα το γλυκο σκευτομαι! το πιστευεις????????

ουπς τα ξεχασα τα πακοτινια...εμα τα λιβανουσες τοσο καιρο στο σπιτι τα πακοτινια...καλα εκανες!!!

αχ Αναστασια μου και εγω τα γλυκα σκεφτομαι αρχιζω να πιστευω οτι στο τελος θα γινω βουλιμικη...δεν μπορω αλλο...και πως μου την δινει που στεγνωνει συνεχεια το στομα μου (λογω ζαχαρου) και πινω νεραααααα ολοκληρα....

λοιπον να του πεις του αντρουλι σου να παει να την φτιαξεις να φας ...να με κερασεις και μενα ενα κομματι...:tongue::tongue::tongue: και μετα να κανεις μετρηση και να με πεις...:-D:grin::-D

ο διαβητολογος παντως της γεωργιας της τα απαγορευσε τα sweet balance....

αχ δεν ξερω ο καθενας οτι θελει λεει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ουπς τα ξεχασα τα πακοτινια...εμα τα λιβανουσες τοσο καιρο στο σπιτι τα πακοτινια...καλα εκανες!!!

αχ Αναστασια μου και εγω τα γλυκα σκεφτομαι αρχιζω να πιστευω οτι στο τελος θα γινω βουλιμικη...δεν μπορω αλλο...και πως μου την δινει που στεγνωνει συνεχεια το στομα μου (λογω ζαχαρου) και πινω νεραααααα ολοκληρα....

λοιπον να του πεις του αντρουλι σου να παει να την φτιαξεις να φας ...να με κερασεις και μενα ενα κομματι...:tongue::tongue::tongue: και μετα να κανεις μετρηση και να με πεις...:-D:grin::-D

ενταξει και εμενα δεν μου ειπε απεριοριστα!!

απλα απαγορευεται η ζαχαρη και η σορβιτολη αυτα εχουν σουκραλόζη, εχει και γλυκαντικες υλες ομως οντως.. τεσπα! ετσι μου ειπε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοίτα από το να φάτε ένα κανονικό γλυκό, δεν πιστεύω να πειράζει να φάτε λίγο απο το sweet and balance! Παν μέτρον άριστον! Εσείς δε χρειάζεται πάντως να νηστέψετε. Η έννοια της νηστείας είναι αυτό που κάνετε!

Είναι πολύ καλό που πίνεις νερό Πόπη μου να ξέρεις! Όσο για το χυμό και μένα μου έφερνε ξινίλες και καούρα πολλές φορές παλιά. Αλλά τώρα πολύ το ευχαριστιέμαι! Μόνο το πρωί γιατί το βράδυ δεν είναι καλό για το στομάχι και τα οξέα του. Ίσως να ψάξεις κάτι που έχει βιταμίνη c και να το παίρνεις μαζί με το σίδηρο.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

πω πω σοφακι μου !!! οπως ειπες γλυκια μου τελος καλο ολα καλα!!! ξεκουραση λοιπον!!!! καη μην τυχον και σηκωθεις!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...