Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

α δεν ηρθε σιτημα Λίτσα μου....

εγω περιμενω να φαω μακαρονια του φουρνου....

μιαμ μιαμ στειλε και απο εδω στην ξεληγωμενη....:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εσυ δεν πας πισω!! οντως χωρις πλακα ολες κλουκλες ειστε!!!

αντωνια μου πολυ ευχαριστα τα νεα!!!:D:D:D

ειμαστε το groop των μοντελων!!!ολες κουκλες ειστε!!!

B4Itp2.png

αχ ακομα γελαω....ασε την βαλιτσα τι ηταν και εκεινο μου το θυμησες και καθομαι και γελαω μονη μου!!:lol::lol::lol::lol:

τουρτες ονειρευεσαι εεεε???θα φας το απογευμα κανα κουλουρακι αν βρεις!!!υπομονη κουκλα μου!!!και εμενα σημερα με ψηνει ο δικος μου να παραγγειλουμε σαντουιτς αλλα δεν τον αφηνω..

μου αρεσει ετσι πως το θετεις...γλυκααααααααααααααα οχι γλυκο...

ω ρε τι εχει να γινει στο μαιευτηριο!!!:lol::lol::lol:

ουφφφφφ δεν αντεχω αλλο!!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω πιστευω πως ειναι και η αισθηση που εχουμε του απαγορευμενου τελειως!!!

αναστασακι μου δεν σε εεχω στο φεις εγω....

βρες με απο τα αλλα κοριτσια μπορεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μπραβο καλε!!!πωπω τι καλυτερο!!!! οποτε τωρα χαλαρωνεις για τοσους μηνες!!! :D:D:D

ναι ναι! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!

αχ αυτο πως μου ξεφυγε;;;κ εγω θελω ρε γμτ,αλλα δεν ειναι κριμα μετα απο τοσο καιρο;;ουφ..θυμωνω πολυ μ'εμενα αλλα αληθεια το θελω πολυ!!

Αντωνια μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!τελεια!χαλαρωσε,πιες τα καφεδακια σου,ετοιμασε τα πραγματακια του μικρου με την ησυχια σου κ απολαυσε τα 2 σου αντρακια μεχρι να ερθει κ το 3ο!!τι καλα!

Τσιγαρο κοριτσια θελω και εγω.. και δεν θυμωνω καθολου με τον εαυτο μου. θα θυμωνα αν καπνιζα στην εγκυμοσυνη αλλα αφού θυσιαστηκα για το μωρακι μου νιωθω πολυ καλα!! μετα απο τοσα ομως σκαμπανεβασματα των ορμονων το εχω πεθυμησει πολυ το τσιγαρο!!! παντως του αντρα μου του ειπα οτι μολις ερθω σπιτι θελω να μου εχει το πακετο μου ετοιμο!!

ακριβως λιτσα μου!! αυτο σκεφτομουν. να ετοιμαστω με την ησυχια μου χωρις πιεσεις κτλ!!

Θελω και εγω αιτημα στο φεις.. για στειλτε πμ!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

α ρε γμτ δεν εχω facebook εγω

κανε ενα μονο για μας!κλειδωσε το να μη σε βρισκουν κ ολα καλα!σαν τον κουμπαρο μας που ηταν κατα και τωρα που εκανε,μας λεει ''εχω κανει τοσα κλειδωματα στις ρυθμισεις που ουτε εγω δε θα με βρισκω σε λιγο!''χαχαχα

καλε Νικη,μοντελακι κ εσυ!!φτου φτου κοριτσαρα μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

κανε ενα μονο για μας!κλειδωσε το να μη σε βρισκουν κ ολα καλα!σαν τον κουμπαρο μας που ηταν κατα και τωρα που εκανε,μας λεει ''εχω κανει τοσα κλειδωματα στις ρυθμισεις που ουτε εγω δε θα με βρισκω σε λιγο!''χαχαχα

λες? μπορει να κανω το μεσημερι! τωρα παω να ζεστανω τη σουπιτσα απο χθες για να φαμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!

Τσιγαρο κοριτσια θελω και εγω.. και δεν θυμωνω καθολου με τον εαυτο μου. θα θυμωνα αν καπνιζα στην εγκυμοσυνη αλλα αφού θυσιαστηκα για το μωρακι μου νιωθω πολυ καλα!! μετα απο τοσα ομως σκαμπανεβασματα των ορμονων το εχω πεθυμησει πολυ το τσιγαρο!!! παντως του αντρα μου του ειπα οτι μολις ερθω σπιτι θελω να μου εχει το πακετο μου ετοιμο!!

Θελω και εγω αιτημα στο φεις.. για στειλτε πμ!

μωρε εγω θυμωνω γιατι δε βρισκω το λογο να ξαναπεσω σ'αυτο το διαολο αν κ το θελω πολυ..ακομη εξαρτημενη ειμαι;θεωρω χαζομαρα να δινω λεφτα για να καταστρεφω την υγεια μου,να βρωμοκοπαω στο μωρο,και να κοβω χρονια απο τη ζωη μου..χωρια το κακο παραδειγμα στο παιδι.παρολα αυτα το θελω σαν τρελη!!ελπιζω να καταφερω να το περιορισω..αλλωστε με το παιδι,φανταζομαι θα ειναι λιγες οι ευκαιριες μου για τσιγαρο!αντε να δουμε...

GjJbp3.png7IWup3.png

χεχεχε καλε ουτε εσυ δεν πας πίσω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

και απο εδω!!!!!!! ασχετο!! ρυζογαλο χωρις ζαχαρη εχετε φαει?? πως να ειναι αραγε???

δεν εχω φαει αλλα λογικα δεν θα εχει γευση...εκτος και αν μπει λιγη φρουκτοζη...

ουφφφφφ δεν αντεχω αλλο!!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω πιστευω πως ειναι και η αισθηση που εχουμε του απαγορευμενου τελειως!!!

συμφωνω απολυτως το απαγορευμενο ειναι που μας κανει να θελουμε πιο πολυ...πιο πριν την καμπυλη δεν ετρωγα καθε μερα γλυκα...ενω τωρα θελω καθε μερα επειδη δεν μπορω να τα εχω...

βρες με απο τα αλλα κοριτσια μπορεις?

κατσε να ερθουνε εδω και σου στελω και εσενα.. περιμενω να μου φερουνε απο τη πεθερα και πιναω πολύ γμτ...

περιμενω εεεεε μην μας ξεχασεις!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

βρε κοριτσια ειλικρινα προσπαθήστε να κόψετε το τσιγαρο η τουλάχιστο περιοριστε το... εγω πάντως δεν θέλω κανενας να καπνίζει εκει που θα ειναι το μωρό μου.... ουτε καν μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και αν το μωρο δεν ειναι μεσα εκίνη τι στιγμη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μωρε εγω θυμωνω γιατι δε βρισκω το λογο να ξαναπεσω σ'αυτο το διαολο αν κ το θελω πολυ..ακομη εξαρτημενη ειμαι;θεωρω χαζομαρα να δινω λεφτα για να καταστρεφω την υγεια μου,να βρωμοκοπαω στο μωρο,και να κοβω χρονια απο τη ζωη μου..χωρια το κακο παραδειγμα στο παιδι.παρολα αυτα το θελω σαν τρελη!!ελπιζω να καταφερω να το περιορισω..αλλωστε με το παιδι,φανταζομαι θα ειναι λιγες οι ευκαιριες μου για τσιγαρο!αντε να δουμε...

κοιτα την πρωτη φορα ήμουν καπως προετοιμασμενη οτι θα το εκοβα... μετα ομως το προβλημα με την παρολιγο καταθληψη δεν αντεξα και το ξαναρχισα... τωρα..... δεν ημουν καθολου ετοιμη για να το σταματησω και δεν ηθελα κιολας να το σταματησω... και μου είναι πολυ πολυ πιο δυσκολο.... το θελω πολύ!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...