Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται όλη η οικογένεια!

Αναστασία και συ να χαίρεσαι τη μαμά και την ανηψιά! Θα σου στείλω πμ να περιμένεις!

Πόπη και συ να χαίρεσαι τη μανούλα!

Αννίτα χρόνια πολλά και σε σένα! Μας κρατάς σε αγωνία ε? Αναρωτιώμαστε όλοι αν γέννησες! Με το καλό λοιπόν!

Ακόμα διαβάζω τα πρωινά νεά σας.. Θα τα καταφέρω άραγε?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Oχι δεν κουραστηκα με τα επιπλακια ...Σηκωθηκα ,τους ανοιξα και εκατσα στον καναπε μεσα στο παιδικο.ειχα φωναξει κ την ξαδελφη μου για να δει μηπως υπαρχουν ατελειες αλλα τελικα ειδα στο κεφαλαρι τις γρατζουνιες εγκαιρως , ευτυχως κ δεν την εστησαν την κουνια...Ενταξει το περιμενα οτι ολα δεν θα ηταν στην εντελεια και γι'αυτο δεν στεναχωριεμαι...

Αντωνια τελεια τα νεα με την δουλεια σου..Ειδες τι ωραια τακτοποιηθηκαν ολα?Κατσε με τον μικρο και προετοιμασου για το μωρακι σας...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αναστασία και συ να χαίρεσαι τη μαμά και την ανηψιά! Θα σου στείλω πμ να περιμένεις!

Αννίτα χρόνια πολλά και σε σένα! Μας κρατάς σε αγωνία ε? Αναρωτιώμαστε όλοι αν γέννησες! Με το καλό λοιπόν!

καλως το κοριτσι μας!!!σε ευχαριστω κουκλα μου!!την χαιρομαι οταν ειναι εδω και μου κανει δουλειες να δεις πως χαιρομαι!!χε χε χε χε

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σου Ανθή!!!!!

Μόνο εσυ εμεινες χωρις φες!!!!!!

Τι λεει θα σε πείσουμε να κανεις????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Oχι δεν κουραστηκα με τα επιπλακια ...Σηκωθηκα ,τους ανοιξα και εκατσα στον καναπε μεσα στο παιδικο.ειχα φωναξει κ την ξαδελφη μου για να δει μηπως υπαρχουν ατελειες αλλα τελικα ειδα στο κεφαλαρι τις γρατζουνιες εγκαιρως , ευτυχως κ δεν την εστησαν την κουνια...Ενταξει το περιμενα οτι ολα δεν θα ηταν στην εντελεια και γι'αυτο δεν στεναχωριεμαι...

Αντωνια τελεια τα νεα με την δουλεια σου..Ειδες τι ωραια τακτοποιηθηκαν ολα?Κατσε με τον μικρο και προετοιμασου για το μωρακι σας...

ολα θα γινουν Σοφακη !!λεπτομερειες ειναι αυτα...απολαυσε την ξαπλα σου εσυ!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ανθή!!!!!

Μόνο εσυ εμεινες χωρις φες!!!!!!

Τι λεει θα σε πείσουμε να κανεις????

Μπαααα... Δε με πείθετε! Χρόνια τώρα μέσα στην τεχνολογία, το έχω σκεφτεί από τη μια, το χω σκεφτεί και από την άλλη και κατέληξα ότι δεν θα βγάλω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια!:wink:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

τι εγινε με την αντωνια και την δουλεια???εχασα επεισοδια?/

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Της ειπαν οτι βρηκαν αντικαταστατρια και ετσι δεν χρειαζεται να γυρισει στη δουλεια μεχρι να γεννησει...Μαλλον λεει δεν κινδυνευει επειτα η θεση της αρα ειναι ολα οκ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

πηραν αντικαταστατρια και της ειπαν να ξεκουραστει και να ξαναπαει απο Ιουνιο για δουλεια!οποτε η αδεια της θα ειναι διαρκειας!!:P

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...