Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημερα! εμενα ο γιατρος μου ειχε πει απο τον επομενο κυκλο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ουφ, πάλι έμεινα σελίδες πίσω. Μην με παρεξηγείτε αλλά αν κάθομαι κάθε φορά να διαβάζω όσα χάνω δεν θα μιλάμε ποτέ live!

Σοφάκι με γεια τα πραγματάκια σας! Πολύ χαριτωμένα, με το καλό να τα χαρεί ο μπέμπης σου!

Γεια σου Ελευθερια μου!!! Μωρε σκεφτομουν μηπως να ερχοσουν και απο εδω να σιδερωναμε παρεα τιποτα???:lol::lol:

to kserw dwra mou oloi gyrw sta 23 me kanoun...kai eidika otan vafomai...otan eimai avafti fenomai kai mikroteri apo oti eimai...

Α,καλά!!!Εμένα βαμμένη και με κανουν 23... φαντασου αβαφη!!! Και οταν τους λεω κλεισμενα 29 κατι παθαινουν ολοι!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστω για τα καλα λογια..Ευτυχως και ειχα προνοησει γιατι αν εψαχνα τωρα..ποιος με επιανε??

Το ελεγα εγω να τα βρω να τα παραγγειλω νωρις να ειμαστε ετοιμοι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εφακη το δικο σου δεν ηρθε!

με εκανες τελικα το ειδα τωρα!!καλε στο αγιο δημητρη παντρευτηκες??τελειες οι φωτογραφιες του γαμου!!!

θα δωσω το κοπιουτερ του μικρο γιατι το θελει θα τα πουμε πιο μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι σημερα με το φεις πολυ γελιο εχουμε μπερδευτει ολες,,,,δεν διαβασες πιο κατω με την λιτσα τι γελιο ριξαμε??

μιλουσαμε πριν μερες για την καλαμαρια οτι ειναι συμπολιτισα ειχαμε πει ενα σωρο πραγματα και εγω σημερα την λεω: λιτσα σε εχω φιλη στο φεις απο που εισαι θεσσαλονικη??ντοινγκ!!!!και λεει ναι βρε ειμαστε φιλες αφου μιλουσαμε...και συνεχιζω εγω το πυροτουβλο :αντε κανε με ADD ...

OTI NA 'NAI....ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!πανε πισω να δεις την συζητηση θα λυθεις στα γελια!!!

Την διάβασα !!! Κι εγω αντι να πω Μαρια κανε add,ειπα πριν Νικη... Και λεει η νΙκούλα,δεν με εχεις εμενα φιλη? Αναρωτηθηκε σου λεει χαζο ειναι αυτο??:tongue::tongue:

Να σου πω μας κόλλησες αφηρημάδα κοπελιά!!!!!!!:lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σας ευχαριστω για τα καλα λογια..Ευτυχως και ειχα προνοησει γιατι αν εψαχνα τωρα..ποιος με επιανε??

Το ελεγα εγω να τα βρω να τα παραγγειλω νωρις να ειμαστε ετοιμοι...

Αχ είδες???? Δεν ειναι να αφηνεις κατι για τελευταια στιγμη!!;);)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Α καλα τωρα που λετε για ηλικιες..Ειχα παει να δω για νυφικο (το 2010) και μου λεει η κοπελα πριν ξεκινησω να δοκιμαζω...Καλε ποσο χρονων εισαι?Και τις λεω ποσο με κανεις?18 λεει!!!

Ουου και ημουν 27...Το εχω και εγω μικροδειχνω...Μου το λενε συχνα..και δεν βαφομαι κ συχνα κιολας..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Την διάβασα !!! Κι εγω αντι να πω Μαρια κανε add,ειπα πριν Νικη... Και λεει η νΙκούλα,δεν με εχεις εμενα φιλη? Αναρωτηθηκε σου λεει χαζο ειναι αυτο??:tongue::tongue:

η εγκυμοσυνη φταιει φιλεναδα!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χαχχαχαχχα απο την ελλειψη γλυκοζης θα ναι!!!!

με εκανες τελικα το ειδα τωρα!!καλε στο αγιο δημητρη παντρευτηκες??τελειες οι φωτογραφιες του γαμου!!!

θα δωσω το κοπιουτερ του μικρο γιατι το θελει θα τα πουμε πιο μετα!!

ναι στον αγ.δημητριο!!!! σε ευχαριστω πολύ! εχεις παει??? δεν εχω βαλει πολλες! θα βαλω καποια στιγμη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ είδες???? Δεν ειναι να αφηνεις κατι για τελευταια στιγμη!!;);)

Δωρακι εσενα τι θα γινει με αυτον τον ...αντε μην πω,,,με το συρταρι ποτε θα στο φερει??μετα την γεννα??δεν παιρνεις κανα τηλ???

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χαχχαχαχχα απο την ελλειψη γλυκοζης θα ναι!!!!

ναι στον αγ.δημητριο!!!! σε ευχαριστω πολύ! εχεις παει??? δεν εχω βαλει πολλες! θα βαλω καποια στιγμη!

σπουδαζα στην θεσσαλονικη για 4 χρονια την εμαθα καλα ειδικα το κεντρο!!!εμενα ολυμπου ενα δρομο κατω απο τον αγιο δημητριο!!!~παω και ο μικρος με τρελλανε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Α καλα τωρα που λετε για ηλικιες..Ειχα παει να δω για νυφικο (το 2010) και μου λεει η κοπελα πριν ξεκινησω να δοκιμαζω...Καλε ποσο χρονων εισαι?Και τις λεω ποσο με κανεις?18 λεει!!!

Ουου και ημουν 27...Το εχω και εγω μικροδειχνω...Μου το λενε συχνα..και δεν βαφομαι κ συχνα κιολας..

Στην δουλειά μια φορα ενας πελάτης μου λέει "καλά εσυ μικρό κορίτσι πως και δουλευεις? Εισαι δεν εισαι 15!!" Ντόιγκ!!! Και του λέω... Αν έχεις ανάγκη τι να κάνεις??:tongue: Και μου λεει "αχ φοράς και βέρα,αρραβωνιασμενο σε έχουν?" Λεω "Μικρη μικρή στα βασανα"!!!!! :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σπουδαζα στην θεσσαλονικη για 4 χρονια την εμαθα καλα ειδικα το κεντρο!!!εμενα ολυμπου ενα δρομο κατω απο τον αγιο δημητριο!!!~παω και ο μικρος με τρελλανε!!!!

φιλακια εφη!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...