Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, silvy22 said:

3 φορές έχω κάνει ύστερο σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικό είναι η κλασική που έχει πολύ ακτινοβολία , μήπως είχες κάνει άλλου τύπου ; 

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

Just now, Losr said:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! μολις πριν λιγο εφυγαν κατι επισκεψεις που ειχα και θα παω να ξαπλωσω τωρα, εχω και τη μαμα μου αποψε εδω παρεα.

Ο γιος μου βγηκε πρωτος στα 50μ. πεταλουδα στην Πατρα αποψε, ειμαι πολυ χαρουμενη.:-):smile:

Μελινα, μεγαλωσε η μπεμπα σου παρα πολυ, ειναι ετοιμο μωρακι πια, με το καλο να τη δεχτειτε στην οικογενεια!!

Παω για υπνο κοριτσια!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και μενα! δεν διαβασα τιποτα! μολις μπηκα σπιτι ημουν στην πεθερα μου που εχει την γιορτη της και αυτη, ο αντρας μου πηγε σε ενα φιλο του αλλα είμαι πολυ κουρασμενη και ηρθα σπιτι εκανα το γιο μου μπανιο και ξεκουραζομαι.. πονακια εχω ψηλα οπως αυτα που περιγραφει η μαργαριτα είναι... σαν να είναι κοστωμενη η μητρα μου στο πιο ψηλο σημειο δεξια...πολυς πονος ρε γμτ απο που να προερχεται.... επισης πονακια χαμηλα σαν περιοδου τα οποια μολις ηρθα σπιτι και ξαπλωσα που εφυγαν... ευτυχως που εχω αναρρωτικη γιατι θα αυτοκτονούσα!!!

Ευτυχώς Αντωνία μου να ξεκουραστείς κι εσυ λίγο!!!

Γεια σας κοριτσια! μολις πριν λιγο εφυγαν κατι επισκεψεις που ειχα και θα παω να ξαπλωσω τωρα, εχω και τη μαμα μου αποψε εδω παρεα.

Ο γιος μου βγηκε πρωτος στα 50μ. πεταλουδα στην Πατρα αποψε, ειμαι πολυ χαρουμενη.:-):smile:

Μελινα, μεγαλωσε η μπεμπα σου παρα πολυ, ειναι ετοιμο μωρακι πια, με το καλο να τη δεχτειτε στην οικογενεια!!

Αννα μου μπράβο για τον γιο σου!!! Πρέπει να εισαι πολυ συγκινημένη ε??? Αντε και εις ανώτερα!!! Καλη σου νύχτα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευτυχώς Αντωνία μου να ξεκουραστείς κι εσυ λίγο!!!

Αννα μου μπράβο για τον γιο σου!!! Πρέπει να εισαι πολυ συγκινημένη ε??? Αντε και εις ανώτερα!!! Καλη σου νύχτα!!!

Ναι γιατι νιωθω σαν ψωφιμι... ειδικα τωρα με τα πονακια που νιωθω αγχωθηκα κιολας..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να'μαι, στην ώρα μου:)

Μελινάκι αυτή την φορά θα γεννήσεις φυσιολογικά? Μπράβο στον γιατρό σου, λίγοι γιατροί το ρισκάρουν! Με το καλό κοπέλα μου, πλησιάζεις! Μεγάλωσε η μπουμπού σου!

Αννούλα συγχαρητήρια για τον γιο σου! Και εις ανώτερα!!!

Αντωνίτσα τι έχεις βρε? Κουράστηκες? Τι τσίτωμα είναι αυτό που λέτε? Επιδερμικό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να'μαι, στην ώρα μου:)

Μελινάκι αυτή την φορά θα γεννήσεις φυσιολογικά? Μπράβο στον γιατρό σου, λίγοι γιατροί το ρισκάρουν! Με το καλό κοπέλα μου, πλησιάζεις! Μεγάλωσε η μπουμπού σου!

Αννούλα συγχαρητήρια για τον γιο σου! Και εις ανώτερα!!!

Αντωνίτσα τι έχεις βρε? Κουράστηκες? Τι τσίτωμα είναι αυτό που λέτε? Επιδερμικό?

εγω δεν το νιωθω επιδερμικο Ελευθερια. σαν να κοστωθηκε η μητρα μου.... ποναει παρα πολυ ωρες ωρες γμτ...σαν κραμπα σαν πιασιμο δεν ξερω πως να το εξηγησω.... πανω ψηλα τελειως ψηλα κατω απο το στηθος σχεδον αλλα καταλαβαινω οτι είναι απο μεσα δηλαδη μου φενεται οτι είναι η μητρα που με ποναει στο πιο ψηλο της σημειο...δεν ξερω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Είμαι καινούριο μέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω μετά απο πόσο καιρό θα μάθω αν είμαι έγκυος και αν υπάρχουν κάποια σημάδια μέσα σε λίγες μέρες.

Ευχαριστώ,

Μικρί Μαμά.

Αντωνία μου μήπως είναι συσπάσεις?

δεν ξερω Ελευθερια.. ειναι συνεχομενος πονος ψηλα οπως ειπα σαν κοστωμα το νιωθω...σημερα ποναγα αρκετα....και φοβαμαι...τωρα μου περασε βεβαια... στις συσπασεις braxton hicks νιωθουμε πονους;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εχθες ξεασκασααααααααααααααααααα!!!!!!!!! πηγαμε πηρα χαλακι, αλλαξα κατι φορμακια που μου'χε φερει η πεθερα πηε και ο αντρας μου κατι παντελόνια και μετα πηγαμε για καφεδακι στον τερκενλη....!!! εκει εφαγα μια φρικη η αληθεια που μονο κοιτουσα τα γλυκα αλλα τι να κανουμε, ειχα παρει κουλουρακια για διαβητικους!! χαχαχαχαχαχαχχαχ και το αστειο μετα πηγαμε για σουτζουκακια και γυρο (στη διαγωνιο) και στην μετρηση που εκανα ειχα 91!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλε ποσα γραψατε παλι απο το μεσημερι!!

Σοφια μεγεια τα πραγματακια!!! μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιακι!!!!!μεγεια ,μεγεια!!!!

εμενα φαγωθηκε ο αντρας μου να βαψει το δωματιο αυριο κ πηγε να παρει χρωματα τωρα. θα το κανουμε σε τρεις αποχρωσεις του ροζ κ θα μου ζωγραφισει λουλουδια κ πεταλουδες! παλι καλα πιανει το χερι του! νωρις μου φαινεται, εγω ελεγα για Ιανουαριο αλλα φοβαται μη ξαναμπει νοσοκομειο η μανα του κ δεν μπορει!

καλυτερα πο τωρα γωγω ! δεν ειναι νωρις μια χαρα ειναι! να ξεμοιρισει κιολας και να μην εχεις και αγχος μετα!!! με το καλο!!!

ποπη ακου να γελασεις! εγω με θεσσαλονικη καμια σχεση, 2-3 φορες εχω ερθει. ανεβηκα που λες καποια στιγμη για να κανω το τατουαζ. στη Ναυαρινου ηταν το μαγαζι, καταφερα να το βρω!. οταν τελειωσα πηρα τηλ τον τοτε γκομενο μου που ηταν κ αυτος θεσσαλονικη κ μου λεει ραντεβου σε 10 λεπτα στην καμαρα. εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε καμαρα, νομιζα οτι ηταν ολοκληρη περιοχη! κ τσιριζα μες στη μεση του δρομου, που ακριβως στην καμαρα θελει να βρεθουμε.ρεζιλι εγινα! τελικα προχωροντας ειδα μια τεραστια καμαρα κ τον φιλο μου απο κατω!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol: ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΩΓΩ ΜΟΥ!!!!

χα χα χα τρελαρα!!!εμενα η θεσσαλονικη μου φιανεται μικρη πολη και οτι δεν εχουμε επιλογες...ενω η αθηνα αλλο πραμα....:lol::lol:

να σε ρωτησω εχεις ακουστα ενα επιθετο σπανουλη στην λαρισα??

εγω παλι λατρευω θεσσαλονικη!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσακια γυρισα απο το γιατρο η μπεμπα εινα καλα ειναι 3020γρ δεν μου εκλεισε ραντεβου για καισαρικη προχωραμε κανονικα και περιμενουμε να ερθει μονη της αυτα τα νεα καληνυχτα παω για υπνο γιατι ειμαι χαλια

μελινακι μεγαλωσε το μπεμπακι!!! μπραβο ολα τελεια!!! στην αναμονη λοιπον!!!!

Αννα μου συγχαρητηρια για το γιο σου!!!! μπραβο του!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kalimera anastasia mou...nai nai asta sou lew den mporw na koimithw eykola ponaw polu stin mesi kai stin lekani alla kanw ypomoni tha perasei opou na nai...anastasia mou an deis oti den se exw fili sto fb einai gt to esvisa telika to eipa ston antra mou kai m eipe na to svisw kai katalavaineis....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

kalimera anastasia mou...nai nai asta sou lew den mporw na koimithw eykola ponaw polu stin mesi kai stin lekani alla kanw ypomoni tha perasei opou na nai...anastasia mou an deis oti den se exw fili sto fb einai gt to esvisa telika to eipa ston antra mou kai m eipe na to svisw kai katalavaineis....

οκ μαρακι μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...