Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οι τιμές που είναι κατάλληλες όταν ξεκινάς προετοιμασία για μεβρυομεταφορα ποιες είναι κορίτσια? Θα ξεκινήσω τελικά στον κύκλο του Ιουνίου πάνω περίοδο γύρω στις 7!

Προγεστερόνη κάτω του 1, οιστραδιόλη έως 40-50. TSH κάτω από 2,5. Αυτά θυμάμαι

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθα και εγω!!!σημερα εριξα πολυ υπνο αν και σηκωνομουν συνεχεια για τουαλετα...αλλα μολις ξυπνησα και νιωθω σαν ζομπι...ειδα και ασχημο ονειρο...

αχ κοριτσια και εγω χθες το βραδυ εφαγα 2 κεφτεδακια και 1 σουβλακι (παραγγειλαμε απο εξω))με λιγες πατατες και ειχα 107...αλλα υποψην φαγαμε στις 11 το βραδυ αργα δλδ!!!ααα εφαγα και λιγη ρωσικη σαλατα...αρα βρωμιες απο εξω μπορουμε να τρωμε ανετα!!!

σημερα να δουμε τι θα φαμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και πρωινο δεν εφαγα τα βαρεθηκα ολα δεν εχουμε και πολλες επιλογες....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα πηγαμε στου τερκενλη, μολις εκανε ανακαινιιση και ειχε καθαρες τουαλετες... καταλαβαινεις!!!.... αλλα ηταν πολυ ωραια!!!

γεωργια μου εφαγα ολη τη μεριδα σχεδον τις πατατες εγω!!! μονο ψωμι δεν εφαγα!!!!!!!!!!!

τι ωραια Αναστασια μου ανοιξε το ματακι σου βρε κοριτσι μου!!!στον τερκενλη στην τσιμισκη????

B4Itp2.png

Εγώ θα βάλω σίδερο σε λίγο, το πλυντήριο πλένει πάλι και έχω και τον μικρό και ζουζουνίζει. Ευτυχώς έχουμε βρει την υγειά μας με τα παζλ, απασχολείται με τις ώρες και πολλές φορές μόνος σου, του αρέσουν πολύ!

Γουρουνόπουλο γάλακτος στον φούρνο με πατατούλες θα κάνω εγώ να φάμε όλοι και οι γονείς μου που είναι στις ελιές.

πωπω γουρουνοπουλο????μιαμ μιαμ μιαμ τελειο Ελευθερια μου!!!

B4Itp2.png

Καλημέρα Μαργαρίτα,

καλημέρα Γωγώ καλέ αν έμπαινα στον πάγο θα ερχόταν η WWF να με βγάλει!!χαχαχα!!!

Καλημέρα Ελευθερία εμένα ο δικός μου δεν απασχολείται με τίποτα για πάνω από 15' !!!τώρα μου αδειάζει τα μανταλάκια και λέει ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ???Γώγος μημιά!!!χιχι

Αναστασία μου κι εγω πατάτες έφαγα ότι είχε στη μερίδα νομίζω όμως ότι δεν ήταν πολλές ή εμένα μου φάνηκαν λίγες γιατι θέλω 3 τηγανιές για να πω ότι ευχαριστήθηκα!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χτες αφησα εκτός ψυγείου ολο το βράδυ την σούπα βραστό που είχα κάνει... Λέτε να χάλασε κ να μην μπορούμε να την φάμε σημερα?

δοκιμασε την να δεις αν ξυνησε αλλα δεν νομιζω ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να μην αντεξει ενα βραδυ εκτος ψυγειου??

B4Itp2.png

Κορίτσια χτες αφησα εκτός ψυγείου ολο το βράδυ την σούπα βραστό που είχα κάνει... Λέτε να χάλασε κ να μην μπορούμε να την φάμε σημερα?

δεν ξερω ειναι κ κρεας κ εγω το φοβαμαι λιγο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν ξερω ειναι κ κρεας κ εγω το φοβαμαι λιγο...

Κατάλαβα στα σκουπίδια θα πάει....κι εγω δεν με βλέπω να την τρωω... Ουφ τι σκ@@τ@ τρώμε τωρα όμως?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια καλημερα!!!Τι μου κανετε?

Εγω ειμαι χαλια...Αυπνη και ετρεχα στα νοσοκομεια απο χθες παλι...

Χθες βραδτ ειδα αιμα παλι.Πηρα την γιατρο ειπα να περιμενω ξαπλωμανη σπιτι μηπως και περασει...Σταματησε αλλα ποτε-ποτε εβλεπα καφε-ροζ στο σκουπισμα.Κυρηξαμε συναγερμο στο σπιτι και τελικα τα ξημερωματα πηγαμε παλι νοσοκομειο για να σιγουρευτουμε...Εκει ειδαν οτι ειχε μονο λιγο καφε, δεν ειχα διαστολη , το μωρο καλα , αποκολληση πουθενα ..αρα με αφησαν να γυρισω πισω μετα απο εντολη της γιατρου μου...

ΜΟυ ειπε να παρω utrogestan και γιουτοπαρ...

Τωρα ειμαι μονο ξαπλα και παω μονο τουαλετα...Θα κοιταξω να δω τι γραψατε απο χθες..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χθες βραδτ ειδα αιμα παλι.Πηρα την γιατρο ειπα να περιμενω ξαπλωμανη σπιτι μηπως και περασει...Σταματησε αλλα ποτε-ποτε εβλεπα καφε-ροζ στο σκουπισμα.Κυρηξαμε συναγερμο στο σπιτι και τελικα τα ξημερωματα πηγαμε παλι νοσοκομειο για να σιγουρευτουμε...Εκει ειδαν οτι ειχε μονο λιγο καφε, δεν ειχα διαστολη , το μωρο καλα , αποκολληση πουθενα ..αρα με αφησαν να γυρισω πισω μετα απο εντολη της γιατρου μου...

Τωρα ειμαι μονο ξαπλα και παω μονο τουαλετα...Θα κοιταξω να δω τι γραψατε απο χθες..

πωπω βρε Σοφη μου. τι κακο ειναι αυτο? απο που ερχεται το αιμα? ο γιατρος τι λεει? σε ποιο νοσοκομειο πηγες? κουραγιο δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρο αφου δεν εχει ουτε αποκολληση ουτε διαστολη. μυστηριο πραγμα παντως!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Σοφη μου..!!! Πάλι πέρασες δύσκολα ε??? Κουράγιο κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε αφού σου ειπαν οτι το μωρό ειναι καλά..!!! Αχ μεινε ξαπλα μην κανεις τιποτα μωρε..Μονο τουαλετα!! Περαστικά!!!Θα περάσει λίγος καιρός ειναι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κατάλαβα στα σκουπίδια θα πάει....κι εγω δεν με βλέπω να την τρωω... Ουφ τι σκ@@τ@ τρώμε τωρα όμως?

ειναι κ ο αντρας σου που κανει διατροφη...να παραγγελνατε κατι απ εξω? κανενα σουβλακι? εγω σου ειπα ετοιμαζω κραιπαλη για σημερα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα!Μα τι στο καλο ειναι αυτο?Η γιατρος σου δεν σου εδωσε καποια εξηγηση που μπορει να συμβαινει?Υπομονη και οσο μπορεις μη μενεις μονη..

Δωρα, δεν νομιζω να χαλασε το φαι σου.Εγω ειχα ολη τη νυχτα εξω τα φασολακια.Τωρα που ειναι χειμωνας και δεν εχει πολυ ζεστη δεν πειραζει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αχ βρε κοριτσακι μου τι ειναι αυτο παλι??δεν μπορουν να καταλαβουν απο που προερχεται το αιμα??ευτυχως ολα καλα με το μωρακι σου και δεν εχεις αποκολληση...κουραγιο Σοφακη κανε αυτο που σου λενε οι γιατροι να παιρνεις τα χαπια σου και μονο ξαπλα τιποτα αλλο...θα περασει ο καιρος μην ανησυχεις!!

να σε ρωτησω συσπασεις εχεις??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...