Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

:P:p:p:p:p:p:p μην ανυσηχεις κ εγω 74 κιλα πηγα. και αρχισα και 5 κιλα πανω απο το κανονικο μου! ελεος! και δεν ειχα δει νουμερο πανω απο 64 ποτε μου.. ρε συ παντως στις φωτογραφιες αδυνατη φαινεσαι. ειναι κ το ποσο βαρυκοκκαλη εισαι που παιζει ρολο.

Αδύνατη φαίνομαι?? Ευχαριστώ!!! Τι να κεράσω??? χα χαχα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αδύνατη φαίνομαι?? Ευχαριστώ!!! Τι να κεράσω??? χα χαχα!!!!

Ναι καλε εγω που θυμαμαι την φωτο σου μια χαρα κανονικη μου φαινοσουν...Και η Μαργαριτα στυλακι....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι καλε εγω που θυμαμαι την φωτο σου μια χαρα κανονικη μου φαινοσουν...Και η Μαργαριτα στυλακι....

Τότε ρε κορίτσια μπορεί να έχω βαρύ κόκκαλο που λέτε... Τι να πω... Το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι 75 και φαινονται τα πατσοκοίλια απο παντου!!!:lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τότε ρε κορίτσια μπορεί να έχω βαρύ κόκκαλο που λέτε... Τι να πω... Το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι 75 και φαινονται τα πατσοκοίλια απο παντου!!!:lol::lol:

Ποια πατσοκοιλια βρε Δωρα μου?Η κοιλια της εγκυμοσυνης εχει αλλη χαρη.......

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δωρα μου τι εκανες με το φαι?Θα το πεταξεις?Παντως εγω νομιζω με τετοιο κρυο δεν παθαινει τιποτα...Και εγω αφηνω το φαι εξω μια μερα αν τυχει το χειμωνα ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου τι εκανες με το φαι?Θα το πεταξεις?Παντως εγω νομιζω με τετοιο κρυο δεν παθαινει τιποτα...Και εγω αφηνω το φαι εξω μια μερα αν τυχει το χειμωνα ε?

Μωρε δεν μυρίζει περίεργα αλλά μόνο με την ιδέα... έβαλα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.. Τωρα το ποτε θα ειναι έτοιμα δεν ξερω... χα χα!! Θα αργήσουμε να φάμε σήμερα!!

Κορίτσια,μόλις παρατήρησα οτι το δεξί μου ποδι ειναι πρησμένο στον αστράγαλο και λίγο πιο μπροστα... Αχ τι λέτε να είναι??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μωρε δεν μυρίζει περίεργα αλλά μόνο με την ιδέα... έβαλα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.. Τωρα το ποτε θα ειναι έτοιμα δεν ξερω... χα χα!! Θα αργήσουμε να φάμε σήμερα!!

Κορίτσια,μόλις παρατήρησα οτι το δεξί μου ποδι ειναι πρησμένο στον αστράγαλο και λίγο πιο μπροστα... Αχ τι λέτε να είναι??

Εγω ξερω οτι τα ακρα πρηζονται γενικως προς το τελος ...Ειναι κατακρατηση υγρων αν δεν κανω λαθος...Μηπως πρεπει να περιορισεις το αλατι?Ετσι ξερω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

στον 8ο εμφανιζονται κατακρατησεις. μαλλον απο αυτο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σιδέρωσα και ναι ναι ναι επιτέλους δεν έχω ούτε ένα ρούχο ασιδέρωτο (στον απλωτό έχω ρούχα αλλά δεν έχουν στεγνώσει:))!

Φάγαμε με τον μικρό και σε λίγο θα τον βάλω για ύπνο.

Πρήξιμο δεν είχα σε καμιά μου εγκυμοσύνη, είναι θέμα οργανισμού όμως.

Δωράκι εξετάσεις ούρων κάνεις ε? Για λεύκωμα δηλαδή αλλά είναι νορμάλ στον μήνα μας μωρέ και στον 9ο επίσης. Απλά ανέφερέ το στον γιατρό σου.

Σοφάκι πώς τα πας? Υποχώρησαν τα καφέ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

να μαι παλι!

Σοφια τι ξαφνικο ειναι αυτο καλε?? το οτι δεν βλεπουν κατι παντως το βρισκω πολυ θετικο! κατσε ξαπλα να ξεκουραστεις κιολας, τιποτα δεν εμεινε, πλησιαζεις!!

Αντωνια τις προαλλες που πονουσα κ εγω πανω δεξια κατω απο απο το στηθος νομιζω οτι τελικα ο πονος ηταν απο τη μπανελα του σουτιεν! οπως καθομαι με χτυπαει στα πλευρα! τωρα που δεν φοραω μεσα στο σπιτι με περασε ο πονος!

Δωρα με τετοιο μετριεμαι κ εγω! κ ειναι κ παγωμενο!! 94 εκ εγω!

Γωγω οχι δεν είναι απαυτο! οταν το περιγραφε η Μαργαριτα και εγω ετσι νομιζα γιατι ενιωθα και αυτο τον πονο. τωρα ομως καταλαβαινω τι εννοούσε... πονος εσωτερικα είναι ανα διαστηματα οχι συνεχως...

\Βλεπω μετριεστε κοριτσια.. ε μετρηθηκα και εγω!! δεν θυμαμαι ποσο ήμουν την περασμενη φορα τωρα παντως είμαι στους 96!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...