Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω. 

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2023

Recommended Posts

On 20/5/2023 at 9:37 ΠΜ, Tamina88 είπε:

Κορίτσια … κάποια που να έκανε την β επιπέδου; Μου είπαν όλα καλά , αλλά είδα στο πόρισμα πως έχω τράχηλο 28mm, και αγχώθηκα αρκετά. Έχω ραντεβού με το γιατρο μου σε 10 μέρες. Κάποια κοπέλα εμπειρία ; 
ευχαριστω …

Καλημέρα! Έχω κάνει και εγώ την β επιπέδου πριν κάνα μήνα. Εγώ είχα τράχηλο 3,8 cm. 

Τι σου είπε ο γιατρός? Σε ξανά μέτρησε που πήγες? Εγώ ρε κορίτσια βιώνω συσπάσεις από την 15η εβδομάδα. Λογικά είναι braxton hicks αλλά με τρομάζουν. Δεν μπορώ να τις χωνέψω με τίποτα! 

Τώρα διανύω την 27η εβδομάδα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου είπε να μην αγχώνομαι γιατί κάνω χειρότερο κακό, κ πως σε κάθε εγκυμοσύνη συνεκτιμωνται πολλοί παράγοντες κ όχι ένα απλό νούμερο. Επειδή πέρασα μεγάλο άγχος σε σημείο υπερβολής προσπαθώ πλέον να είμαι ήρεμη και να πηγαίνω εβδομάδα εβδομάδα κ εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! 

Σε λίγο φτάνεις στον τρίτο υπέρηχο σου… σου εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...