Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 1 hour ago, Nataly είπε:

   Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για να δούμε τελικά και εμένα αν είναι 1 ή 2…λογικά θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον πρώτο υπέρηχο!

   Ευχαριστώ πολύ!! καλά αποτελέσματα και σε εσένα!! 💓

   Ευχαριστώ πολυυυυ🙏🙏🙏

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας. Ξεκινάω ένα θεματάκι και πιστεύω πως αν δώσουμε όλες από μια ιδέα ίσως να κάνουμε μερικά πράγματα στο σπίτι πιο εύκολα και να μπορέσουμε να τα οργανώσουμε. Κάνω αντιγραφή τα μηνύματά μου από το parents.gr γιατί εκεί το θέμα μου κλειδώθηκε.

Ανοίγω ένα θέμα παρόμοιο με το easy living για να συνεχίσουμε όλες να παίρνουμε ιδέες που η κάθεμία μπορεί να έχει διαφορετικές κι όμως να μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση των πραγμάτων που έχουμε στο σπίτι μας. Να λοιπόν η πρώτη ιδέα από εμένα πως να ταχτοποιήσετε τα κοσμήματά σας : Κρεμάστε σε μια κρεμάστρα παραμάνες , βάλτε τα κολιέ σας σε κάθε μια παραμάνα και κρεμάστε μέσα στη ράγα της ντουλάπας , στην πόρτα με ένα βεντουζάκι ή στον τοίχο με μια όμορφη κρεμαστρούλα. Δείτε επίσης αυτά:

,
, επίσης μια κοπέλα είχε βάψει ένα παλιό τάβλι και έβαλε καρφάκια και έκανε το τάβλι ένα ωραιότατο κουτί με κολιέ , υπέροχο ήταν αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνεις χωρίς υλικά , εγώ αυτό που έκανα ήταν ανέξοδο και με υλικά που ήδη είχα στο σπίτι μου , παραμάνες , κρεμάστρα και βεντουζάκι αυτοκόλλητο.
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 • Απαντήσεις 318
 • Πρώτη δημ/ση
 • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως να οργανώσετε τα σκουλαρίκια σας : http://youtu.be/D4sSFPr5RKs , http://youtu.be/A_ddJWleamw βρείτε οτιδήποτε μπορείτε να τα κρεμάσετε. Aκόμα και κρεμάστρα ίσια επίσης σε παραμάνες , όπως τα κολιέ , γίνετε δημιουργικές και βρείτε οτιδήποτε π.χ. μια κουταλοθήκη ινοξ με τρύπες ή γραμμές , επίσης μπορείτε να κρεμάσετε σε μια κρεμάστρα με μανταλάκια τούλι ή ένα κομμάτι διάτρητο ύφασμα και να τα κρεμάσετε εκεί σαν βiτρίνα μαγαζιού , τους κρίκους μπορείτε να τους βάλετε σε κουτάκι ανα ζευγάρι , τα μικρά με κούμπωμα να τα κουμπώσετε κι αυτά στο ύφασμα ή τουλι αν κάνετε κάτι τέτοιο ή να ταξινομήσετε σε κουτί με μικρά πολλά χωρίσματα (έχει νομίζω στα jumbo).

Link to comment
Share on other sites

Πως να οργανώσετε τα δαχτυλίδια σας: μπορείτε να τα βάλετε σε ένα κουτί , μια αυγοθήκη , παγοθήκη ή ένα κουτί με πολλά μικρά χωρίσματα , ένα - ένα τα δαχτυλίδια σας. Διαφορετικά αν είναι λίγα ίσως και μια μπιζουτιέρα να είναι αρκετή εμένα πάντως δε χωράνε !!

Link to comment
Share on other sites

Τα τηλεχειριστήρια ή τα κινητά μας είναι μονίμως σκορπισμένα εδώ κι εκεί στο σαλόνι , ένας τρόπος να τα συμμαζέψουμε είναι να τα βάλουμε σε μια ωραία μολυβοθήκη π.χ. δερμάτινη αν ταιριάζει με το σαλόνι μας , σε ένα κασπώ ή ένα βαζάκι ή κουτάκι όμορφο πάνω στο τραπέζι και να είναι όλα μαζεμένα και ταχτοποιημένα . Διαφορετικά υπάρχουν ειδικές θήκες για τα τηλεχειριστήρια που τους κρεμάς στον καναπέ , πωλούνται σίγουρα στο ΙΚΕΑ και σε άλλα καταστήματα φαντάζομαι . Πάντως η ιδέα του βάζου είναι της Ειρήνης και την ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

http://www.pamebolta.gr/%CE%B4%CF%81...B9%CF%8E%CE%BD Μια κατασκευή που μπορείτε να κάνετε με απλά υλικά: κόλλα , κορδέλα και οτιδήποτε άλλο για να βάλετε από επάνω για decor. Δημιουργήστε παρέα με τα κοριτσάκια σας για να βάλετε πιαστράκια και κλαμεράκια !!! Απλώς κρεμάστε σε κάποιο σημείο του δωματίου της κορούλας σας και χαρείτε την να τα φοράει , να τα βρίσκει άμεσα και να τα ταχτοποιεί επίσης.
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πείτε καμιά ιδέα για το πως να ταχτοποιούμε τις τσάντες μας . Μια ιδέα είναι να τις κρεμάμε σε κρεμαστάρια (σκονίζονται όμως) , μια άλλη να τις τοποθετούμε σε ράφι στη ντουλάπα και μια άλλη επίσης να τις τοποθετούμε σε κρεμαστή θήκη για παπούτσια και να την κρεμάμε στη ράγα της ντουλάπας . Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχει χώρος αρκετός στη ντουλάπα μας;

Link to comment
Share on other sites

Για την κουζίνα: κάτω από το νεροχύτη μπορούμε να βάλουμε συρματάκια, σφουγγαράκια και βιτέξ σε ένα ταπεράκι ή κουτάκι για να είναι όλα μαζεμένα και ταχτοποιημένα . Εγώ έχω αυτά που χρησιμοποιώ για καθαριότητα (π.χ.σφουγγάρι για τασάκια)και όχι αυτά που χρησιμοποιώ κάθε μέρα . Αλλά μπορείτε αν σας ενοχλούν να φαίνονται στον πάγκο σας να βάλετε και το καθημερινό σφουγγαράκι σας εκεί ή να πάρετε τις ειδικές θήκες για σφουγγαράκια που μπαίνουν στο νεροχύτη ή στον πάγκο της κουζίνας

images?q=tbn:ANd9GcSXnrtMImALJs56o8QkCepqPJZC1wTYTSvU18Z_UW_RA7jEYHM1Bwimages?q=tbn:ANd9GcTQEUE9j_f_N3-boYgTjbQDnkhbqM2HOFd1WpTVXR2lnV-hhg5timages?q=tbn:ANd9GcS7PVMivvuVmMR3VaSrRe3s4hBNaLJsqeTTh3Hn7dgL5-PSzdWL

Link to comment
Share on other sites

 • 3 εβδομάδες μετά...

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται (μπορεί και να σβηστεί) αλλά παραθέτω αυτό http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&subid=2&pubid=6920168 είναι ένα άρθρο που το βρήκα καλό!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σ' ευχαριστώ Aggeloudia μου . Μου αρέσει η οργάνωση στις ντουλάπες και κάθε γωνιά του σπιτιού μου , ακόμα και μέσα στην αποθήκη μου που υπάρχουν πολλά!!! Έχω τρέλα να έχω τα ντουλάπια μου από μέσα ΑΨΟΓΑ αν και με τις δουλειές στα υπόλοιπα υποφέρω ....:-):smile: Απλά όταν ταχτοποιώ το οτιδήποτε ξανανοιώνω!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

Μαράκι!! Πολύ ωραίο το θέμα σου!!!

Η αλήθεια είναι ότι εγώ από θέμα οργάνωσης είμαι λίγο γκάου!!!

Οι ιδέες σου είναι πολύ ωραίες, αν και τις περισσότερες δεν μπορώ να τις εκμεταλευτώ (π.χ. δεν έχω δαχτυλίδια, κολιέ κλπ....).

Αλλά μιας και είσαι το ακριβώς αντίθετο από μένα στην οργάνωση - σίγουρα - :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πες και καμία ιδέα πως να τοποθετούμε τα παιχνίδια των παιδιών!!!

Είναι σκορπισμένα μέσα στη μέση και δεν μπορούμε να κουνηθούμε!!!

Μη μιλήσω για τα χαρτιά, λογαριασμούς κλπ. που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας μου μήνες τώρα!!!!!


NDPXp3.png eJ01p3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Μαριλίνα , καλώς ήρθες ! Τα παιχνίδια μπορείς να τα βάλεις σε πτυσόμενα καλάθια που υπάρχουν στα jumbo , ικεα και αλλού , με 5-10 ευρώ ή σε οτιδήποτε καλάθι ταιριάζει και σου αρέσει ή ακόμα και μπαουλάκια αποθήκευσης . Μια πολύ οικονομική λύση είναι να πάρεις άδειες κούτες από και να τις ντύσεις με χαρτί περιτυλίγματος για να φαίνονται όμορφες , απλά χαλάνε εύκολα . Τους λογαριασμούς μπορείς να τους βάλεις σε έναν φάκελο μεγάλο με λάστιχο ή οτιδήποτε άλλο σε βολεύει από φακέλους σε βιβλιοπωλεία και jumbo υπάρχει τεράστια ποικιλία . Πάντως τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να είναι στη μέση και να τα πατάτε , όπως όλοι μας , αν δεν τα μαζεύεις εσύ ή δε μάθουν να τα μαζεύουν τα παιδιά!!!! Επίσης μπορείς να κάνεις κάτι τέτοια για λογαριασμούς πάρε ιδέες από εδώ http://aneraida.blogspot.com/2011/09/blog-post_26.html ή να αγοράσεις κάτι παρόμοια κουτιά πάλι από ικεα ή jumbo .

Link to comment
Share on other sites

Aggeloudia δεν κατάλαβα ποιες κορδέλες εννοείς .. Αν εννοείς αυτές που έχουμε για διάφορα αντικείμενα και μικροδωράκια σε ένα οποιοδήποτε κουτί π.χ. από παπούτσια ή σε ένα καλαθάκι. Αν εννοείς για τα μαλλιά μπορείς να τις κρεμάσεις όπως τα κολιέ ή σε μια κρεμάστρα για ζώνες ή γραβάτες. Μπορείς επίσης να τις έχεις σε ένα κουτί ή καλαθάκι αλλά έτσι θα γίνεται ένα μπάχαλο όποτε θα θέλεις να διαλέξεις..! Ααα βρήκα και αυτό και μου έδωσε μια ιδέα

μπορούμε να πάρουμε χαλκαδάκια ή γαντζάκια για κουρτίνες , κάτι τέτοιο 500_500_2011_3_28_11_53_20.jpg

και αντί να τις βάλουμε σε κουρτινόξυλο να τις βάλουμε σε κρεμάστρα και τοποθετούμε εκεί κορδέλες για τα μαλλιά ή κολιέ ή ότι άλλο μας εξυπηρετεί ακόμα και χαρτάκια με σημειώσεις χαχαχα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...