Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και πάλι

δεν κατάφερα να κοιμηθω άλλο και νιώθω πολύ κουρασμένη!!

λοιπον για σημερα εχουμε τα ακολουθα:

1) μαζεψα σαλονι και κουζίνα τα γυρω γύρω

2) έβαλα κάτι ποτήρια στο πλυντηριο

3) ξυπνησε ο μικρος καναμε τα πρωινα μας και φαγαμε

4) ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας και εβγαλα 2 κουτακια με χάπια που εληξαν και θα τα παω φαρμακείο για πεταμα και θα αγοράσω άλλα να τα αντικαταστήσω

5) μάζεψα το κρεββάτι μας

6) κατέβασα κάτι ανοιξιάτικα μπλουζάκια μου

7) ο μικρος παιζει με τις σαρπατινες και τις εχει σκορπισει παντου!!χαχαχαχα

δεν με νοιαζει ομως γιατι θα τον παρει η μανουλα μου σε λιγο σπιτι της!!! και εγω θα παω το μεσημερακι για ενα καφεδακι με τη κολλητη μου και μετα πισω για δουλιτσες!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

Κι εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 λόγω βήχα.Όσο πάει και χειροτερεύει ο δικός μου.Ευτυχώς η μικρή και ο άντρας μου βήχουν λιγότερο...

Έχω και σχολείο σήμερα,να δω πως θα βγάλω τη μέρα που η φωνή μου ίσα που ακούγεται...:rolleyes:

Σας διάβασα αλλά δεν πολυθυμάμαι,τώρα τελευταία όλο ξεχνάω...:D

Λοιπόν νομίζω δεν σας το είπα,έχω καθυστέρηση κάποιες μέρες,αλλά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται...Σκέφτομαι δηλαδή ότι μπορεί να είναι και λόγω αρρώστιας και όχι κάτι άλλο.Αν είναι βέβαια και το κάτι άλλο,απλά θα κάνουμε αλλαγές στα δωμάτια:D:D:D

Πάω να ετοιμαστώ για το σχολείο,τα λέμε το μεσημέρι...

ουτε εγω σας το ειπα αλλα κ εγω εχω καθυστεριση, αδειαθετησα στις 16 φεβρουαριου κ παντα μου ερχονται 5 μερες νωριτερα, επισης σκεφτομαι οτι ειναι απο το αγχος κ οχι κατι αλλο, αν ειναι βεβαια το κατι αλλο κ εμεις αλλαγες στα δωματια!

Κορούλες καλημέρα σας.

Σήμερα το κουφαράκι μου είναι κουρασμένο από το χθεσινό... όργιο! :tongue:

Οπότε θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μαζί του, καθώς δουλεύω και το απόγευμα αλλά και όλα τα απογευματα της εβδομάδας...

Χθες το βράδυ, που να σας τα λέω τι έπαθα... την ώρα που έκοβα την πίτσα για να φάνε τα αγόρια, 2 κομμάτια ήρθαν και μπήκαν στο στόμα μου!!!! :|:mrgreen: κόντεψα να πνιγώ λέμε και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, το τονίζω... αναγκαστικά, τα έφαγα!!! :lol::lol:

χαχαχαχαχα!!!! εχεις μεγαλη πλακα!!!

Κοριτσια διαβάσα αυτο και σας το ποστάρω:

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει

στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και

είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.

Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός

του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο

ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που

διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε. Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.

Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

να πεθάνει πρώτος.

Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι

δεν κατάφερα να κοιμηθω άλλο και νιώθω πολύ κουρασμένη!!

λοιπον για σημερα εχουμε τα ακολουθα:

1) μαζεψα σαλονι και κουζίνα τα γυρω γύρω

2) έβαλα κάτι ποτήρια στο πλυντηριο

3) ξυπνησε ο μικρος καναμε τα πρωινα μας και φαγαμε

4) ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας και εβγαλα 2 κουτακια με χάπια που εληξαν και θα τα παω φαρμακείο για πεταμα και θα αγοράσω άλλα να τα αντικαταστήσω

5) μάζεψα το κρεββάτι μας

6) κατέβασα κάτι ανοιξιάτικα μπλουζάκια μου

δεν με νοιαζει ομως γιατι θα τον παρει η μανουλα μου σε λιγο σπιτι της!!! και εγω θα παω το μεσημερακι για ενα καφεδακι με τη κολλητη μου και μετα πισω για δουλιτσες!!!!!:D:D:D

ακριβως αυτο εκανε η μικρη εχτες!!!!

μπραβο για τον καφε...

Κοριτσια διαβάσα αυτο και σας το ποστάρω:

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει

στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και

είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.

Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός

του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο

ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που

διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε. Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.

Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

να πεθάνει πρώτος.

Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!

αθανατη ελλαδα, πως μας καταντησαν....

καλημερα κοριτσια:P

ελπιζω ολες να ειστε καλα και κεφατες αφου η ανοιξη εχει μπει δυναμικα:P

περαστικα στους αρρωστουληδες και καλη δυναμη σε οσες αρχισαν να προσεχουν τα κορμια τους,μαζι σας και εγω στη προσπαθεια σε λιγο καιρο.

ας κρυψουμε λοιπον τα βιταμ,τα κακαο και οτι εχει σχεση με ζαχαροπλαστικη;)

ειρηνη μου ποσο σε καταλαβαινω εμενα χτες κατα τις 22:30 χτυπησε το κουδουνι και ηρθαν τελειως απροσκλητα σουβλακια στο σπιτι:shock: τι να εκανα τα εφαγα μαζι με τον αντρα μου ο οποιος περιμενει να γεννησω για να σταματησει να τρωει:lol::lol::lol:

ο μικρος σημερα γυρισε απο σχολειο ντυμενος πειρατης:tongue:

απο δουλειες το σπιτι ειναι οκ να ναι καλα ο αντρουλης μου γιατι εμενα οι δυναμεις μου κοριτσια μου επεσαν τελειως αφου σημερα σηκωθηκα στις 09:30 απο το κρεβατι.

ευτυχως τη μαγειρικη την εχει αναλαβει η μαμα μου σημερα εχει χωριατικο κοτοπουλο με λαζανια και μυζηθρα:tongue:

σας φιλω και σας διαβαζω ολες, δε σχολιαζω τα παντα γιατι κουραζομαι ακομα και να καθομαι:?

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

κορίτσια καλημέρα! ΠΟλλά γράψατε, δεν προλαβαίνω...

SOS!!!!! μούχλα στα λάστιχα του πλυντηρίου!! δεν βγαίνει με τίποτα! το χάλασα λέτε?

αφηνε ανοιχτη τη πορτα να στεγνωνει ή αν δε μπορεις σκουπιζε τη πορτα και τα λαστιχα που μαζευουν νερο και εμενα ειχε αρχισει να το παθαινει αλλα το εσωσα με χλωρινη το ετριψα καλα και μετα το φροντιζω συνηθως ετσι.

εγω παντως που δεν παιζει ποτε ομως να ζυμωσω αγοραζω απο τον φουρνο της γειτονιας μας που τα φτιαχνει μονος του χωρις συντηριτικα κ ειναι κ πολυ νοστιμα

ειρηνη θα ξαναβαλω φωτο αργοτερα αλλα χωρις τα ριχταρια για να δειτε το χρωμα του καναπε

κοριτσακι μου παρε τον καταλογο της βεκρο εχει πολυ καλους συνδιασμους πολυ προχωρημενους και τα εχει σε φωτο με σπιτια οποτε θα δεις πως φαινονται.

εγω απο εκει ειδα τα χρωματα για τα δυο παιδικα και απο εκει θα διαλεξω και το καλοκαιρι που θελω να βαψω το σαλονι.

ειναι και αοσμα;)

Διαφημίσεις

λοιπόν φωτό απ την ταπετσαρία στο σαλόνι μαζί με την αγαπημένη μου "πόρτα"

P3120081_zps5f17fb52.jpg

κοριτσακι μου η πορτα ειναι πολυ του γουστου μου, ειναι τελεια:!:

και η ταπετσαρια σου ομορφη αλλα η πορτα με κερδισε;)

καλημερα κοριτσια:P

ελπιζω ολες να ειστε καλα και κεφατες αφου η ανοιξη εχει μπει δυναμικα:P

περαστικα στους αρρωστουληδες και καλη δυναμη σε οσες αρχισαν να προσεχουν τα κορμια τους,μαζι σας και εγω στη προσπαθεια σε λιγο καιρο.

ας κρυψουμε λοιπον τα βιταμ,τα κακαο και οτι εχει σχεση με ζαχαροπλαστικη;)

ειρηνη μου ποσο σε καταλαβαινω εμενα χτες κατα τις 22:30 χτυπησε το κουδουνι και ηρθαν τελειως απροσκλητα σουβλακια στο σπιτι:shock: τι να εκανα τα εφαγα μαζι με τον αντρα μου ο οποιος περιμενει να γεννησω για να σταματησει να τρωει:lol::lol::lol:

ο μικρος σημερα γυρισε απο σχολειο ντυμενος πειρατης:tongue:

απο δουλειες το σπιτι ειναι οκ να ναι καλα ο αντρουλης μου γιατι εμενα οι δυναμεις μου κοροτσια μου επεσαν τελειως αφου σημερα σηκωθηκα στις 09:30 απο το κρεβατι.

ευτυχως τη μαγειρικη την εχει αναλαβει η μαμα μου σημερα εχει χωριατικο κοτοπουλο με λαζανια και μυζηθρα:tongue:

σας φιλω και σας διαβαζω ολες, δε σχολιαζω τα παντα γιατι κουραζομαι ακομα και να καθομαι:?

xaxa τι πλακα σαν δεν ντρεπονται να ερχονται απροσκλητα:tongue: αλλα κ ο αντρουλης συμπαρασταση θελει να σε φτασει στην κοιλιτσα???

εγω ξερετε τι επαθα??? αφου εχω κανα μηνα εδω πανω το χαρτι με την διαιτα κ οποτε μου κανει κεφι την ακολουθω:rolleyes: λεω ας δω τι εχει για πρωινο κ ελεγε ενα τοστ με τυρι κ χυμο κ ενα μπολ κορν φλεικς

αφου τα εφαγα εβαλα τα γυαλια μου κ ειδα οτι δεν ηταν κ αλλα ή:tongue::tongue:

ναι η γουρουνα εφαγα το τοστ κ μετα πεινουσα ακομα :shock:κ εφαγα κ την δευτερη επιλογη:rolleyes::rolleyes: κ οχι καταλαθος φυσικα!!!!!!!!:cool:

Ατιμες απόκριες με τις σερπατίνες και τα ρέστα και άτιμο ναυτάκι που θα πίνεις καφέ και εγώ θα διαβάζω τον φιόγκο!!!

Ατιμη ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Α πα πα...! Αυτά είναι προβλήματα! Θράσος, κύριοι, θράσος!!! Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ {γιούχα} :tongue:

Ακούς εκεί να χτυπάνε στις 22.30 τα παλιο-σούβλακα, ξένες πόρτες!!

Υ.Γ. Μήπως ξέρεις τι δρομολόγιο έχουν αυτά τα σουβλάκια???? :twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

xaxa τι πλακα σαν δεν ντρεπονται να ερχονται απροσκλητα:tongue: αλλα κ ο αντρουλης συμπαρασταση θελει να σε φτασει στην κοιλιτσα???

εγω ξερετε τι επαθα??? αφου εχω κανα μηνα εδω πανω το χαρτι με την διαιτα κ οποτε μου κανει κεφι την ακολουθω:rolleyes: λεω ας δω τι εχει για πρωινο κ ελεγε ενα τοστ με τυρι κ χυμο κ ενα μπολ κορν φλεικς

αφου τα εφαγα εβαλα τα γυαλια μου κ ειδα οτι δεν ηταν κ αλλα ή:tongue::tongue:

ναι η γουρουνα εφαγα το τοστ κ μετα πεινουσα ακομα :shock:κ εφαγα κ την δευτερη επιλογη:rolleyes::rolleyes: κ οχι καταλαθος φυσικα!!!!!!!!:cool:

Τι είναι το τοστ, αγάπη? Αφρός! Αφρός είναι!

Και γω μόνο στο 2ο καταλαβαίνω πρωϊνό! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...