--> Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Γιατί δεν κάνεις ωοληψια σε φυσικό κύκλο για τους επόμενους 2 μήνες? Ή έστω τροποποιημενο με χαπι μονο? Μετά από 3 διεγερσεις σε ηλικία 40~42, με καλή ΑΜΗ και ορμονικο προφίλ (το πρόβλημα το είχαμε στο σπερμα) απ όπου προεκυψαν 10 καλές έως αριστες βλαστοκυστες με αποτελεσμα μια μηδενική χοριακη, μια παλινδρομη λογω χρωμοσωμικης και ευτυχώς την τωρινή μου εγκυμοσυνη μετά από προεμφυτευτικο θεωρώ πλέον ότι η φύση ξερει καλύτερα να διαλέγει και πιθανόν το ένα ωαριο του μήνα να είναι ποιοτικότερο.

Στατιστικά και εφόσον κάνεις προεμφυτευτικο καλό είναι να έχεις 6 και περισσότερες βλαστοκυστες για βιοψια, δυστυχώς τα ποσοστά ευπλοειδων ωαριων μετά τα 41 είναι πολύ μικρά, τύπου 15%. Και εγώ λίγο πριν τα 42 έκανα προεμφυτευτικο μετά από διεγερση και ήταν 1 στα 6 εμβρυα γερό. Και μια φίλη ίδιας ηλικίας 0 στα 3 μετά από προεμφυτευτικο, επίσης με καλή ΑΜΗ και καλό ορμονολογικο προφίλ για την ηλικία της.

Αν δεν έκανες προεμφυτευτικο και είναι η πρώτη σου εμβρυομεταφορα θα σου έλεγα πάντως να την προχωρήσεις άμεσα και με τις 4 βλαστοκυστες. Αν πετύχει θα είσαι τυχερή και δε θα επιβαρύνεις παραπάνω τον οργανισμο σου, αν όχι ξαναπροσπαθεις από Σεπτέμβριο, δε θα κάνουν 3 μήνες τόση μεγάλη διαφορά.

Δεν έχω συζητήσει με το γιατρό μου καθόλου μέχρι στιγμής τους φυσικούς κύκλους. Θα το θίξω για να ακούσω την άποψή του. Οικονομικά δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάνω φυσικούς σε αναμονή για επόμενη διέγερση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες, ήταν πολύ χρήσιμες και σίγουρα θα τις συνεκτιμήσω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, πολλές ευχές και με το καλό να καλωσορίσεις το μωρό σου ❤

Κατοικίες προς ενοικίαση

v & a

Recommended Posts

Καλημέρα σας, και απο εδω, καθως ειμαι μελος λιγο καιρο τωρα στο parents και αποφάσισα να ερθω κι εδω μια βολτα...νομιζω πως η αγγελία μου αυτη δεν αρμόζει στο parents οποτε θα τη βαλω εδω!!!!

Το θεμα μου

θα ήθελα να νοικιάσω 2 διαμερίσματα που εχω όσο γίνεται πιο άμεσα;)...θα ήθελα να βαλω την αγγελία μου εδώ και άν γνωρίσετε κάποιον να ενδιαφέρεται παρακαλώ στείλτε μου ενα μηνυμα (pm) να σας δώσω το τηλ., δε θελω να το δημοσιεύσω αυτη τη στιγμη.

Οι διαχειριστές απλά ας τη σβησουν αν δεν πρεπει να εμφανιζονται τετοιου ειδους αγγελίες σε αυτο το φορουμ.

---------------------------------------------------------------------

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΠΕΝΤΕΒΗ δίπλα στη Λ. Κνωσσου (και σε στάση λεωφορειου) γκαρσονιέρα 30 τ.μ. 3 ετων, με ηλιακό και θερμανση χωρίς κοινόχρηστα, με παροχή ιντερνετ 24ωρη (χωρις καμια χρέωση) τιμή 250 ευρώ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ατσαλένιο διαμέρισμα 65 τ.μ., 2ος όροφος, 1υ/δ, σαλονι, κουζίνα προσφατα ανακαινισμένο, ανατολικό μικρό μπαλκόνι, ηλιακός και a/c, χωρίς κοινόχρηστα, τιμή 280 ευρώ

Ευχαριστω ολους σας!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

αυτο ισχυει ακομα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΠΕΝΤΕΒΗ δίπλα στη Λ. Κνωσσου (και σε στάση λεωφορειου) γκαρσονιέρα 30 τ.μ. 3 ετων, με ηλιακό και θερμανση χωρίς κοινόχρηστα, με παροχή ιντερνετ 24ωρη (χωρις καμια χρέωση) τιμή 250 ευρώ

• Δημιουργία νέου...