Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχα το ιδιο παθαινω και εγω !  μπορει να φαω μερεντα κ μετα τυρι !!!! χαχαχαχα 1-2 μερες πριν και μετα αδιαθετω ομως.. 

Χαχαχα αγαπημένο πατατάκι παμπρικα και σοκολάτα!!!αχχχχχ

Τώρα κάτι περίεργο...αισθάνομαι συσπάσεις κάτω απτό αριστερό στήθος λες και χτυπάνε στην καρδιά...τουκ τουκ

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι θα το ηθελα πολυ να ειμαι και μακαρι να ειναι αυτον τον μηνα...σε ευχαριστω πολυ κ σε σενα ευχομαι να γινει συντομα αυτο που θες

Καλα να σετο ρωτησω?? Αφου λες πως αυτα τα υγρα τα ειχες και οταν ειχες μηνει εγκυος ακομα απορεις!!!??

Δεν ξερω αν θυμασαι και φυσικά δεν θελω να σε ξεμιαλυσω αλλα τον προηγούμενο μηνα ειχα λευκα παχυρευστα υγρα!!!!! Και ρωτουσα τα κοριτσια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

κοιτα θα εξαρτηθει απο το ποσο θα συνεργαστει ο αντρας μου σε ολο αυτο. αν συνεργαστει ευκολα θα παμε πρωτα για σπερματενχυνση αν συνεργαστει δυσκολα θα παμε απευθειας εξωσωματικη. δεν θελω να το ρισκαρω με σπερματενχυση αποτυχημενη κ μετα να μου λεει δεν ξαναπαω να δωσω δειγμα κ να περιμενω αλλο ενα χρονο μεχρι να το παρει αποφαση. 

α εσενα ειναι ακομα πιο δυσκολος .. εγω το ειχα πεταξει μια φορα το θεμα της σπερματεγ. και ηταν συμφωνος . μονο χαπια να μην παρει!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

Καλα να σετο ρωτησω?? Αφου λες πως αυτα τα υγρα τα ειχες και οταν ειχες μηνει εγκυος ακομα απορεις!!!??

Δεν ξερω αν θυμασαι και φυσικά δεν θελω να σε ξεμιαλυσω αλλα τον προηγούμενο μηνα ειχα λευκα παχυρευστα υγρα!!!!! Και ρωτουσα τα κοριτσια!!!

Ε απορω γτ ξερω οτι σε καθε εγκυμοσυνη ο οργανισμος αντιδρα διαφορετικα...αλλα θυμαμαι κ τοτε μου ειχε κανει εντυπωση που ειχα πολλες μερες ασπρα πηχτα υγρα...και τοτε ηταν που γραφτηκα στο φορουμ κ ξεκινησα να σας λεω τι νιωθω...γτ ηταν η πρωτη φορα που τα ειχα...τελικα εσυ τι εκανες?εκανες χοριακη?

• Μου αρέσει 1

Just now, ada32 είπε:

α εσενα ειναι ακομα πιο δυσκολος .. εγω το ειχα πεταξει μια φορα το θεμα της σπερματεγ. και ηταν συμφωνος . μονο χαπια να μην παρει!!! 

κ μενα συμφωνει στην συζητηση ισα ισα λεει ναι στην πραξη δυσκολευει το θεμα οταν φτασει η ωρα κ πουμε τωρα ξεκιναμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

@Nati85 εσυ πως εισαι πως νιωθουμε σημερα?? καπου πηρε το ματι μου κ την @marillia φιλια πολλα!!! δε προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες !!! @andrianni εσυ πως εισαι κοριτσακι? 

Γειά! Σας διαβάζω κ σας νιώθω!

Χάρηκα που έμαθα νέα κ από την τρίτεκνη μανούλα! Μπράβο που μπαίνει που κ που γιατι νόμιζα ότι μας άφησε! Κ εμεις σε σκεφτόμαστε!!! 

Σήμερα είμαι κ εγώ έτσι έτσι. Σκέφτομαι πώς σε λίγες μέρες ίσως πρέπει να διαχειριστώ πάλι ένα αρνητικό και δεν θα αντεξω. Ναι ξέρω θα μου πείτε είναι νωρίς ακόμα αλλά καλύτερα να το δουλέψω απο τώρα! 

Κορίτσια μάλλον θα έχω κ εγώ κάτι απο παρθενο γιατι δεν μου αρεσει ούτε το μασαζ, ούτε το μανικιουρ-πεντικιουρ ούτε το κομμωτήριο! Αναγκαιο κακό κάποιες φορές!ευτυχώς γιατί δεν είχα βρει παρομοια κατασταση με τη δική μου!

Just now, linaa είπε:

κ μενα συμφωνει στην συζητηση ισα ισα λεει ναι στην πραξη δυσκολευει το θεμα οταν φτασει η ωρα κ πουμε τωρα ξεκιναμε.

θα φανει ... θυμησε μου ποσο καιρο προσπαθειτε ? εμας ειναι ο 10 μηνας 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Χάρηκα που έμαθα νέα κ από την τρίτεκνη μανούλα! Μπράβο που μπαίνει που κ που γιατι νόμιζα ότι μας άφησε! Κ εμεις σε σκεφτόμαστε!!! 

Σήμερα είμαι κ εγώ έτσι έτσι. Σκέφτομαι πώς σε λίγες μέρες ίσως πρέπει να διαχειριστώ πάλι ένα αρνητικό και δεν θα αντεξω. Ναι ξέρω θα μου πείτε είναι νωρίς ακόμα αλλά καλύτερα να το δουλέψω απο τώρα! 

Κορίτσια μάλλον θα έχω κ εγώ κάτι απο παρθενο γιατι δεν μου αρεσει ούτε το μασαζ, ούτε το μανικιουρ-πεντικιουρ ούτε το κομμωτήριο! Αναγκαιο κακό κάποιες φορές!ευτυχώς γιατί δεν είχα βρει παρομοια κατασταση με τη δική μου!

Ουτε εμενα μου αρεσει το μασαζ...μια φορα εχω έκανε κ.αυτο λογω της δουλειας,μ

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

θα φανει ... θυμησε μου ποσο καιρο προσπαθειτε ? εμας ειναι ο 10 μηνας 

καπου εκει ναι ειμαστε καλα τωρα που πετυχαμαι κ την βιοχημικη πηραν τα μυαλα του αερα οτι εχει δικιο που λεει να προσπαθησουμε κ αλλο φυσικα. 

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

χα χα ουτε κ εμενα μαρεσουν αυτα. καλα στο κομμωτηριο ποναω κιολας υπερβολικα στις ριζες κ στο λουσιμο υποφερει ο αυχενας ασε εφιαλτης!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

καπου εκει ναι ειμαστε καλα τωρα που πετυχαμαι κ την βιοχημικη πηραν τα μυαλα του αερα οτι εχει δικιο που λεει να προσπαθησουμε κ αλλο φυσικα. 

χα χα ουτε κ εμενα μαρεσουν αυτα. καλα στο κομμωτηριο ποναω κιολας υπερβολικα στις ριζες κ στο λουσιμο υποφερει ο αυχενας ασε εφιαλτης!!!

α εμεις μαζι παμε ! ακριβως ετσι κ ο δικος μου!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε απορω γτ ξερω οτι σε καθε εγκυμοσυνη ο οργανισμος αντιδρα διαφορετικα...αλλα θυμαμαι κ τοτε μου ειχε κανει εντυπωση που ειχα πολλες μερες ασπρα πηχτα υγρα...και τοτε ηταν που γραφτηκα στο φορουμ κ ξεκινησα να σας λεω τι νιωθω...γτ ηταν η πρωτη φορα που τα ειχα...τελικα εσυ τι εκανες?εκανες χοριακη?

Εγω δεν μου ειχε ξανα τυχει 7 μέρες περιπου μετα την ωορρηξία ειχα.λςυκα πιχτα υγρα στο εσώρουχο για μια μερα  δεν.μου ειχε ξανατυχει παντός σε εμενα απο ολα αυτα που ειχα αυτο που διέφερε εντονα και το εχω ακομα ειναι οι φλεβες στο στηθος πολυ εντονες και ακομα ειναι αντε να φυγουν να μη θυμάμαι εχω κανει μια αλλη δεν ξανα εκανα απο βδομαδα παλι

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Εγω δεν μου ειχε ξανα τυχει 7 μέρες περιπου μετα την ωορρηξία ειχα.λςυκα πιχτα υγρα στο εσώρουχο για μια μερα  δεν.μου ειχε ξανατυχει παντός σε εμενα απο ολα αυτα που ειχα αυτο που διέφερε εντονα και το εχω ακομα ειναι οι φλεβες στο στηθος πολυ εντονες και ακομα ειναι αντε να φυγουν να μη θυμάμαι εχω κανει μια αλλη δεν ξανα εκανα απο βδομαδα παλι

Εγω τοτε ειχα για πολλες μερες πηχτα υγρα..αυτην την φορα ειναι 2μερες που εχω...ποσο βγηκε η χοριακη σ?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις να κανεις αλλη ... ηταν ηδη πολυ χαμηλη η χοριακη σου . εμενα   , η πρωτη μου ηταν  165 , η δευτερη 82  και η τριτη 28 ( η μερα που ειχα κανονικο αιμα) και δεν ξανα εκανα αλλη . οταν ειναι εξωμητριο , εκτος απο φοβερο πονο , εχεις και μεγαλη τιμη χοριακης .. οχι 18-50 . ετσι μου ειχε πει ο γιατρος. αλλα εγω ειχα κανονικο αιμα  , το μετρησα σαν περιοδο  τοτε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

@linaa μακάρι να μείνεις κ πάλι σύντομα κ να μη χρειαστεί! Μα περίεργο όμως ε; δεν έχετε κάποιο πρόβλημα κ να φτασεις εκεί; βέβαια δεν τα βρίσκουμε κ πάντα αν έχουμε κάτι. Κ ενώ θα σου έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα , από την άλλη είναι κ πόσο αντεχεις να περιμένεις καλύτερα να έχεις εναλλακτικές για το ονειρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...