Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Ευχαριστούμε !!Θα στολίσεις από τώρα ρε θηρίο ;;;;;μωρέ μπράβο !!!νομιζα παρασκευή θα το έκανε !άντε και πάλι με το καλό όλα να πάνε καλά !

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

χρυσα&& σε ευχαριστω πολυ!!

Ars πραγματι μεγαλη διαφορα απο νοσοκ. σε νοσοκ. και ισως ομως ειναι καλυτερα που κοβεται το χαπι λιγες μερες πριν ,γιατι δεν θα πεσεις πολυ αποτομα στο βαρυ υπο-θ. Θα γινεται σταδιακα.Θα κανεις και ολοσωμο τελικα?Εμενα οι πυρηνικοι θελουν ,ενω οι ενδοκρινολογοι οχι.

panan2 χρονια πολλα με υγεια!!!!

efi καλη επιτυχια στη θεραπεια σου και καλη δυναμη!!

Ευχαριστώ πολύ.... θα τη χρειαστώ!!!! Να ρωτήσω κάτι??? Η Tg μου είναι 25,45.... μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει? Και η TSH μου 83,75.. μία μέρα πριν να πάρω ιώδιο βρίσκομαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης γνωριζεις τι θυρεοειδικο υπολειμμα εχεις? Σου χουν κανει σπινθηρογραφημα τραχηλου (up take) για να το βρουν? Σε ρωταω γιατι δεν το κανουν ολοι, εξαρταται απο τα πρωτοκολλα θεραπειας που ακολουθει το καθε νοσοκομειο.

καλημερα.Ars k Sonia,καλη επιτυχια με τις εξετασεις σας.

ευχαριστω για τα χρονια πολλα,ευχομαι να τα γιορτασετε ολες απο δω και περα χωρις εγνοιες.

λιγο σας χανω στις συζητησεις σας για οτι γινεται μετα την αφαιρεση με φαρμακα εξετασεις κτλ αλλα θα μελετησω.

ηθελα να ρωτησω ομως τα χαπια τα ξεκιναμε με την αφαιρεση ετσι δνε ειναι?εχω δεν ειχα θεμα τωρα με καμια ορμονη δεν μου ειπε κατι.τα χαπια μετα τα δινουν αναλογα με το τι θα βρουν?

εμενα η θυρεοσφαιρινη μου ειναι 116 με ανωτατο το 70.αλλα η γιατρος το μονο που μου ειπε ειναι οτι αυτο δειχνει οτι εχω την βρογχοκηλη και οτι πρεπει να βγει.μετα την επεμβαση πρεπει ναναι κατω απο ενα?

η ρηξη καψας τι ειναι?

σας βομβαρδισα πρωι πρωι.σορυ,αλλα δεν σας πιεζω για γρηγορες απαντησεις.

καλη μερα να εχετε.εγω παω για δουλεια.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Ω, ναι αγαπητή... τη μια μέρα στο ένα, την άλλη στο άλλο. Να παραθέσω εδώ και κάτι ακόμα, για όσες είχατε χασιμότο. Πριν κάνω τη Thyrogen, στον 6μηνιαίο έλεγχο πέρυσι τον Ιούνιο, δλδ 6 μήνες μετά το χειρουργείο και 5 μετά το ιώδιο, η γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να χαρεί με το <0,40 της θυρεοσφαιρίνης λόγω των υψηλών αντισωμάτων μου. Γιατί όσο είναι υψηλός ο αριθμός αυξάνεται η πιθανότητα υποτροπής. Επίσης ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα παιδιά, και είμαι 38. Επειδή πρόσφατα η αδερφή μου έμπλεξε με εξωσωματικές, και ρώτησα όλα αυτά τα περί κατάψυξης ωαρίων, είναι πολύ ακριβό το σπορ....Η αλήθεια είναι ότι μ' έχει φάει να πάω να κοιταχτώ για το θέμα της υπογονιμότητας, με μια απλή εξέταση ΑΜΙ βλέπεις τι γίνεται, αλλά έχω άρνηση να αρχίσω να ανοίγω κι άλλα μέτωπα...

Κάτσε, εσύ έκανες έλεγχο και στους 6 μήνες;; Με τι τρόπο;

Εγώ είχα Hasimoto αλλά ούτε πριν, ούτε μετά το χειρουργείο είχα αυξημένα αντισώματα....ευτυχώς...το ότι είχα Hasimoto φάνηκε από την παρακέντηση πριν το χειρουργείο και επιβεβαιώθηκε στη βιοψία του αδένα μετά...

εγώ κλείνω τα 33 όπου να 'ναι και έχω και το ιστορικό της ενδομητρίωσης, την οποία είχα χειρουργήσει χρόνια πριν....και η οποία είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γονιμότητας....λες να κάνω και εγώ αυτή την εξέταση; Θα το ψάξω...

Νάγια πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες για τις γνωστές σου και ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

Efi1987 τα επίπεδα των ορμονών σου τώρα σε αυτή τη φάση, δεν έχουν και τόση σημασία καθώς είσαι σε βαρύ υποθυρεοειδισμό και όλα είναι στα ύψη, όπως πρέπει βέβαια. Μετά θα αξιολογηθούν αυτά, έχεις δρόμο, μην ανησυχείς για αυτά τώρα.

Pana2 μετά το χειρουργείο θα σταλεί ο αδένας σου για βιοψία, αν βρεθεί καθαρός ξεκινάς το χαπάκι σου κ πας στην ευχή του θεού αν βρεθεί με κακοήθεια κάνεις ιώδιο και ξεκινάς το χαπάκι μετά το ιώδιο.

Η κάψα είναι το περίβλημα του θυρεοειδούς. Όταν το καρκίνωμα εισδύει σε αυτό το περίβλημα, το ''σπάει''. Πράγμα που συμβάλλει μετά στην επέκτασή του. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Πάντως Pana εσύ δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι τώρα, σε αυτή τη φάση δεν σε αφορά. Βγάλε τον αδένα να βρεις την υγειά σου και όταν βγει η βιοψία τα ξαναλέμε. Εσύ φρόντισε να προγραμματίσεις σύντομα το χειρουργείο σου και να ενημερωθείς γαι την επέμβαση η οποία δεν είναι τίποτα βέβαια από την άποψη του πόνου κτλ. αλλά καλό θα είναι να ξέρεις 5 πράγματα πριν την κάνεις.

Διαφημίσεις

Καταρχας να σας ευχαριστησω ολες σας για τις ευχες σας!!!Να στε καλα!!

xrysa&& εγω ειχα Χασιμοτο με υψηλα αντισωματα ,δηλ.TG-AB :283 και TM-AB(TBO): 342.Σημερα ειναι περιπου στο 50.

Ars,δεν πινω καθολου αλκοολ και θα φροντισω να φαω μονο λιγα ορεκτικα εως τις 22.00.Εσενα σου ειπαν οτι δεν πρεπει να φας το προηγουμενο βραδυ?Και κατι αλλο:Αυτη που εχει υποτροπη,που ακριβως θα γινει η παρακεντηση,ειδαν και καποιο ογκιδιο?

efi1987,δεν εχουν καμια σημασια οι τιμες ΠΡΙΝ το ιωδιο.Αυτο μου το τονιζαν πολλες φορες οι πυρηνικοι.Μετα θα πρεπει να κατεβουν ολες αυτες και μαλιστα μετα απο πολλους μηνες,σχεδον χρονο.

Καταρχας να σας ευχαριστησω ολες σας για τις ευχες σας!!!Να στε καλα!!

xrysa&& εγω ειχα Χασιμοτο με υψηλα αντισωματα ,δηλ.TG-AB :283 και TM-AB(TBO): 342.Σημερα ειναι περιπου στο 50.

Ars,δεν πινω καθολου αλκοολ και θα φροντισω να φαω μονο λιγα ορεκτικα εως τις 22.00.Εσενα σου ειπαν οτι δεν πρεπει να φας το προηγουμενο βραδυ?Και κατι αλλο:Αυτη που εχει υποτροπη,που ακριβως θα γινει η παρακεντηση,ειδαν και καποιο ογκιδιο?

efi1987,δεν εχουν καμια σημασια οι τιμες ΠΡΙΝ το ιωδιο.Αυτο μου το τονιζαν πολλες φορες οι πυρηνικοι.Μετα θα πρεπει να κατεβουν ολες αυτες και μαλιστα μετα απο πολλους μηνες,σχεδον χρονο.

Έχει γίνει ήδη η παρακέντηση. Που ακριβώς τι εννοείς; Σε ποιο σημείο του τραχήλου;

Απ'ότι μου είπε σήμερα, είδαν στον υπέρηχο αναπλασμένα κύτταρα σε άλλο σημείο από αυτό που είχε δείξει πριν ένα χρόνο ότι ήταν το υπόλειμμα. Δλδ η ενδοκρινολόγος της είπε ότι αυτό που φαίνεται στον υπέρηχο είναι νέο υπόλειμμα. Κάποιο κύτταρο λέει δεν κάηκε με το ιώδιο και έγινε ανάπλαση. Άρα φαντάζομαι θα είδαν το σημείο που πρέπει να παρακεντηθεί.

Κάτσε, εσύ έκανες έλεγχο και στους 6 μήνες;; Με τι τρόπο;

Εγώ είχα Hasimoto αλλά ούτε πριν, ούτε μετά το χειρουργείο είχα αυξημένα αντισώματα....ευτυχώς...το ότι είχα Hasimoto φάνηκε από την παρακέντηση πριν το χειρουργείο και επιβεβαιώθηκε στη βιοψία του αδένα μετά...

εγώ κλείνω τα 33 όπου να 'ναι και έχω και το ιστορικό της ενδομητρίωσης, την οποία είχα χειρουργήσει χρόνια πριν....και η οποία είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γονιμότητας....λες να κάνω και εγώ αυτή την εξέταση; Θα το ψάξω...

Νάγια πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες για τις γνωστές σου και ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

Efi1987 τα επίπεδα των ορμονών σου τώρα σε αυτή τη φάση, δεν έχουν και τόση σημασία καθώς είσαι σε βαρύ υποθυρεοειδισμό και όλα είναι στα ύψη, όπως πρέπει βέβαια. Μετά θα αξιολογηθούν αυτά, έχεις δρόμο, μην ανησυχείς για αυτά τώρα.

Pana2 μετά το χειρουργείο θα σταλεί ο αδένας σου για βιοψία, αν βρεθεί καθαρός ξεκινάς το χαπάκι σου κ πας στην ευχή του θεού αν βρεθεί με κακοήθεια κάνεις ιώδιο και ξεκινάς το χαπάκι μετά το ιώδιο.

Η κάψα είναι το περίβλημα του θυρεοειδούς. Όταν το καρκίνωμα εισδύει σε αυτό το περίβλημα, το ''σπάει''. Πράγμα που συμβάλλει μετά στην επέκτασή του. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Πάντως Pana εσύ δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι τώρα, σε αυτή τη φάση δεν σε αφορά. Βγάλε τον αδένα να βρεις την υγειά σου και όταν βγει η βιοψία τα ξαναλέμε. Εσύ φρόντισε να προγραμματίσεις σύντομα το χειρουργείο σου και να ενημερωθείς γαι την επέμβαση η οποία δεν είναι τίποτα βέβαια από την άποψη του πόνου κτλ. αλλά καλό θα είναι να ξέρεις 5 πράγματα πριν την κάνεις.

Α...ναι... είχα ΚΑΙ ενδομητρίωση πριν λίγα χρόνια, έκανα χειρουργείο για αφαίρεση σοκολατοειδούς κύστης, μου φάγανε και λίγη απ' την ωοθήκη! Χαχααχαχα ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε έξω από υποκατάστημα του ΙΚΑ και λέμε τον πόνο μας!

Στο εξάμηνο έκανα αιματολογικές, υπέρηχο στον Άγιο Καλοβιδούρη, ακτινογραφία θώρακος. Και στο έτος το ίδιο, απλά ένα μήνα μετά έκανα και τη Thyrogen για να κάνω το σπινθηρογράφημα. Ενάμιση χρόνο μετά το χασιμότο αρνείται να ξεκουμπιστεί, αλλά που θα μου πάει... ή θα σεληνιαστώ με τόσο σελήνιο που παίρνω... ή θα το διώξω!

Xxaxa βρε Χρύσα....τουλάχιστον το έχουμε ρίξει στην τρελή γιατί αλλιώς θα παλαβώσουμε!

Και εγώ αφαίρεσα κύστη 10 εκ. από την ωοθήκη πριν από 6 χρόνια....και τώρα πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα γιατί στο τελευταίο που μου έκανε ο γυναικολόγος πριν 6 μήνες μου είπε ότι μάλλον έχω βουλωμένη τη μία σάλπιγγα (υδροσάλπιγγα) και παίζει να οφείλεται στην τότε ενδομητρίωση.... καλά πάμε!

Αααα πολύ καλός ο προγραμματισμός που σου έκαναν...και στο εξάμηνο και στον χρόνο εξετάσεις και ακτινογραφία....είμαι εντυπωσιασμένη! Ξέρω ότι στον Καλοβιδούρη γίνεται χαμός αλλιώς θα είχα πάει εκεί και λογικά πρέπει να 'ναι και πανάκριβος ε;

Υγ: βλέπω τώρα ότι έχει και εξειδίκευση --> διδακτορικο: Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ IN VITRO, ΚΑΛΟΒΙΔΟΥΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ

Αυτό τον προγραμματισμό στον έκανε ενδοκρινολόγος;; Που πας;;

Διαφημίσεις

Ars ,οσο αφορα την κοπελα,πριν το Thyrogen,φαινοταν καποιο υπολειμμα στον τραχηλο με τον υπερηχο?Ποσα χρονια περασαν απο τοτε που χειρουργηθηκε?Ειχε πολυεστιακο?

Σόνια δεν πιστεύω να σου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά επειδή άκουσες για υποτροπή τώρα ε;

Η κοπέλα όπως σου είπα ήταν η συνασθενής μου στο ιώδιο (πριν έναν χρόνο). Τότε που είχε κάνει σπινθηρογράφημα της είχαν βρει ένα υπόλειμμα στο σημείο του θυρεοειδούς που είχε μείνει από το χειρουργείο. ΤΩΡΑ που έκανε υπέρηχο (μετά τη Thyrogen, για πριν δε νομίζω να είχε κάνει) της είπαν ότι κάποιο κύτταρο δεν κάηκε τότε με το ιώδιο και έγινε ανάπλαση (τώρα στο ίδιο σημείο σε άλλο σημείο, δεν ξέρω). Όχι δεν νομίζω να είχε πολυεστιακό αλλά θυμάμαι ότι είχε μετάσταση σε έναν λεμφαδένα.

Πάντως μην επηρεάζεσαι...δεν σημαίνει ότι θα έχεις και συ υποτροπή....είπαμε κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Xxaxa βρε Χρύσα....τουλάχιστον το έχουμε ρίξει στην τρελή γιατί αλλιώς θα παλαβώσουμε!

Και εγώ αφαίρεσα κύστη 10 εκ. από την ωοθήκη πριν από 6 χρόνια....και τώρα πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα γιατί στο τελευταίο που μου έκανε ο γυναικολόγος πριν 6 μήνες μου είπε ότι μάλλον έχω βουλωμένη τη μία σάλπιγγα (υδροσάλπιγγα) και παίζει να οφείλεται στην τότε ενδομητρίωση.... καλά πάμε!

Αααα πολύ καλός ο προγραμματισμός που σου έκαναν...και στο εξάμηνο και στον χρόνο εξετάσεις και ακτινογραφία....είμαι εντυπωσιασμένη! Ξέρω ότι στον Καλοβιδούρη γίνεται χαμός αλλιώς θα είχα πάει εκεί και λογικά πρέπει να 'ναι και πανάκριβος ε;

Υγ: βλέπω τώρα ότι έχει και εξειδίκευση --> διδακτορικο: Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ IN VITRO, ΚΑΛΟΒΙΔΟΥΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ

Αυτό τον προγραμματισμό στον έκανε ενδοκρινολόγος;; Που πας;;

Με διήθηση σε 2/3 στους λεμφαδένες ήταν δεδομένο ότι θα με ψάχνανε ανελέητα. Στον Καλοβιδούρη πάω ανά εξάμηνο από το ιώδιο, αισίως αυτό το μήνα πήγα για τρίτη φορά, είμαι στον ενάμιση χρόνο μετά το χειρουργείο. Κοίτα, δεν είναι και λίγο πράγμα τα 100 ευρώ αλλά τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος ξέρει τη δουλειά του. Φαντάσου ότι λόγω του πολύ καλού υπέρηχου γλιτώνω τις αξονικές. Είναι καθηγητής, είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά βρίσκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εγώ γιατρό δεν είχα ποτέ γιατί δεν είχα πρόβλημα πριν, αλλά μετά το χειρουργείο με παρακολουθούν στο Ιπποκράτειο, η κα Μαλακτάρη. Πάντως πραγματικά σου συστήνω ανεπιφύλακτα να πάρεις και να κλείσεις ραντεβού, δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγει κάτι... ρε συ μου μετράει μέγεθος στους λεμφαδένες, που είναι χιλιοστά!!

Όσο για το "πουλάω τρέλα"... πραγματικά αρνούμαι να μπω στο τρυπάκι να φοβηθώ, να αγχωθώ, μόνο λίγο ίσως όταν έχω να κάνω καμιά σοβαρή εξέταση, αλλά και τότε επίτηδες το διακωμωδώ για να το μετριάσω. Αυτό το πράγμα που είχα πριν χειρουργηθώ, που αγχωνόμουνα, που πιεζόμουνα κι όλα αυτά... ήταν μεγάλο μάθημα. Τώρα... είμαι τριαλαρί-τριαλαρό, κι αν αυτό μπορεί να βοηθήσει και κανέναν άλλον ακόμα καλύτερα. Είπαμε... δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη! :D

Αrs σιγουρα η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη (και ο καθενας με την τυχη του- οπως συνηθιζω να λεω εγω), ομως δεν ειναι δυνατο να μην σου μπαινουν ψυλλοι σ αυτια (οπως λες κι εσυ) οταν ακους τετοιες περιπτωσεις. Σονια εσυ μην αγχωνεσαι διοτι εχουν περασει 5 χρονια και το πραγμα εχει ''δειξει'' οτι πηγαινει καλα, οποτε μην ανησυχεις! Κλαψε εμας που ειμαστε ακομα στην αρχη!

xrysa&&,μπραβο ετσι σε θελω!!!Αισιοδοξη και δυνατη!!

Ars,μονο πληροφοριακα ρωταω.Δεν μου μπηκαν ψυλλοι στ`αυτια.Λιγο αγχωνομαι για το αποτελεσμα και για την διαδικασια.Εξ`αλλου η υποτροπη ειναι σπανια.Και στο κατω -κατω εχουμε μαθει να ζουμε με αυτο το ενδεχομενο.Κι αν γινει εγινε!!Θα το αντιμετωπισουμε!!

Ναγια μου ,δυστυχως ολοι εμεις πρεπει να παρακολουθουμαστε μια ζωη και εχουμε μαθει αυτη τη κατασταση.Αρκει να παιρνουμε καλα αποτελεσματα,που ολοι θα τα εχουμε γιατι ειμαστε γουρλιδικο φορουμ!!

Εισσσσ ωραία!!!!!! Μακάρι να μπορούσα να αποβάλλω και εγώ το άγχος αλλά μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Συγνώμη, είχες διήθηση στα δύο τρίτα των λεμφαδένων, κατάλαβα καλά;;

Και με το ιώδιο καήκαν; Αυτό το μήνα γιατί πήγες τρεις φορές; Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά νόμιζα ότι είσαι πιο παλιά απο μας αλλά βλέπω ότι κοντά είμαστε. Κοίτα και εμένα που με έστειλαν για ''υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας'' από τον Ευαγγελισμό σε έναν ιδιώτη ακτινολόγο που λέγεται Θανάσης Παπανικολάου (για να τσεκάρει τους λεμφαδένες) κάπου 80 ευρώ έδωσα. Οπότε δεν μου φαίνεται μεγάλο το ποσό του Καλοβιδούρη που τον ξέρουν όλοι. Απλώς τότε από τον Ευαγγελισμό που τους τον είχα αναφέρει μου 'χαν πει ''καλά αυτός είναι φίρμα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ραντεβού''.

Και εγώ δεν είχα ενδοκρινολόγο πριν γαιτί δεν είχα κανένα πρόβλημα οπότε και τώρα πηγαίνω στον Ευαγγελισμό στα εξωτερικά αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη. Γενικώς, δεν ασχολούνται και πολύ. Για τους 20 διογκωμένους λεμφαδένες που το ψάχνω εδώ και 8 μήνες που οφείλεται μου είπαν ''ε στον υπέρηχο δεν φαίνεται να είναι κακοήθεια αλλά θα το δούμε και στον ετήσιο έλεγχο που θα κάνεις τη Thyrogen αν οφείλεται σε υποτροπή''. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και πολύ καθησυχαστικό αυτό, οπότε μου φαίνεται τσάμπα έκανα κάθε τρεις και λίγο υπέρηχο.

Όταν τελειώσω με τον έλεγχο και είναι όλα καλά θα πάω ίσως στον Καλοβιδούρη να μου πει μήπως μπορεί να καταλάβει που οφείλεται αυτή η διόγκωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...