Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καλή νομίζω είναι η οιστραδιόλη,αυτό που λες μακάρι να έχουν καλή ωρίμανση στην παρούσα θες ποιότητα και όχι ποσότητα,εύχομαι να πάει καλά....να δουλέψει σε σένα και να δεις αποτέλεσμα 🙏🥰 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaela_123 είπε:

Ρώτησα τον γιατρο μου όταν πήγα για τεστ παπ, μου είπε καποιες φορες ισως να επηρεάζει και καποιες φορες όχι, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι γιατί τώρα ξεκινάμε και πρέπει να προσπαθήσουμε 1-1 1/2 χρόνο και μετά θα κάνουμε ολες τις εξετάσεις που χρειάζεται! Τη αγωγή αυτή δεν είναι κάτι που το σταματάς μπαμ πρέπει σταδιακά...και τώρα είμαστε σε αυτή την μετάβαση! Επειδή δεν ήθελα να του προκαλέσω άγχος και αυτού, είπα να μην του πω τίποτα και να προσπαθούμε και βλέπουμε...

Κατάλαβα.. Ωραία αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να μη τον έχει επηρεάσει, οπότε προχωράτε και βλέπετε! Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου κορίτσι μου να έρθει το μπεμπακι σας μην σκέφτεσαι ότι κάτι φταίει, συνήθως παίρνει κάποιους μήνες έτσι και αλλιώς.. Υπομονή και επιμονή! :wink:

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, εγώ είχα ένα τεστ στο σπίτι και το έκανα το πρωί και βγήκε αρνητικό...το ήξερα μέσα μου ότι αποκλείεται να είμαι... δε πειράζει τον επόμενο μήνα...

Μαζί πάμε! Τελικά έκανα και σήμερα τεστ και φυσικά αρνητικό! Πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα! Εγώ έκλεισα ραντεβού να πάω γυναικολόγο για Παπ ώστε να μου πει και πως πάει η ενδομητριωση! Πάω τώρα να παραγγείλω τεστ για τον επόμενο μήνα!!! Δεν το βάζουμε κάτω! Τι ηλικία έχεις;;;

jgJqp3.png

Just now, Sadri09 είπε:

Κοριιιιιτσια μουυ.... Η χοριακη μου ειναι 1522.76 ❤❤❤❤ πηρα μια βαθια ανασα... Κ εχω ραντεβου την πεμπτη 10 το πρωι με γυναικολογο!!! 

Τέλεια!!!!!! Με το καλό κ καρδούλα:wub:

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Τέλεια!!!!!! Με το καλό κ καρδούλα:wub:

Ευχαριστω πολυ πολυ ❤❤❤❤ με το καλο κ εσυ κοριτσι μου στ επομενη προσπαθεια ❤❤❤

Just now, Fifi32 είπε:

Συγχαρητήρια!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ ❤❤

• Μου αρέσει 1

Just now, Sadri09 είπε:

Κοριιιιιτσια μουυ.... Η χοριακη μου ειναι 1522.76 ❤❤❤❤ πηρα μια βαθια ανασα... Κ εχω ραντεβου την πεμπτη 10 το πρωι με γυναικολογο!!! 

Συγχαρητήριααααα τέλεια :wub:

Κορίτσια μη γελασετε μπορεί να είναι και χαζή η ερώτηση , το τεστ ωορρηξίας για να στεγνώσει το βάζετε πάνω στο σακουλάκι τ, κανει?

Just now, Ria_ είπε:

Κορίτσια μη γελασετε μπορεί να είναι και χαζή η ερώτηση , το τεστ ωορρηξίας για να στεγνώσει το βάζετε πάνω στο σακουλάκι τ, κανει?

Εγώ το βάζω σε ένα κομμάτι χαρτί επάνω!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Μαζί πάμε! Τελικά έκανα και σήμερα τεστ και φυσικά αρνητικό! Πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα! Εγώ έκλεισα ραντεβού να πάω γυναικολόγο για Παπ ώστε να μου πει και πως πάει η ενδομητριωση! Πάω τώρα να παραγγείλω τεστ για τον επόμενο μήνα!!! Δεν το βάζουμε κάτω! Τι ηλικία έχεις;;;

Ναι ναι πάμε δυναμικά, χωρις άγχος και θα έρθει...!! :) 

Είμαι 28 πάω στα 29, και δεν ξέρω τι έγινε μέσα μου άρχισε να κτυπά αυτό το καμπανάκι της μητρότητας μπορεί να είμαι και τρελή χαχα.... :roll: ως πέρσι έλεγα είμαι μικρή Ακόμη... 

Just now, Sadri09 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια όλα καλά θα σου πάνε :x

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κατάλαβα.. Ωραία αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να μη τον έχει επηρεάσει, οπότε προχωράτε και βλέπετε! Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου κορίτσι μου να έρθει το μπεμπακι σας μην σκέφτεσαι ότι κάτι φταίει, συνήθως παίρνει κάποιους μήνες έτσι και αλλιώς.. Υπομονή και επιμονή! :wink:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ... ολες δίνεται θάρρος η μια της άλλης!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria_ είπε:

Ευχαριστωωω ❤❤❤ εγω το αφηνα απλα στ παγκο στ μπανιο στεγνωνε μονο του... 

Είμαι 28 πάω στα 29, και δεν ξέρω τι έγινε μέσα μου άρχισε να κτυπά αυτό το καμπανάκι της μητρότητας μπορεί να είμαι και τρελή χαχα.... :roll: ως πέρσι έλεγα είμαι μικρή Ακόμη... 

Ευχαριστω πολυυ.. Εχουμε δρομο ακομα . Πρεπει να δω αν σιγουρα ειν ενδομητριο κ μετα καρδουλα ❤

Διαφημίσεις

Just now, Sadri09 είπε:

Μπραααααβο σουυυυ κ εμένα τόση ήταν στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Τώρα απλά απόλαυσε το και όλα θα πάνε τέλεια!!

καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κοπέλα μου!!!

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Μπραααααβο σουυυυ κ εμένα τόση ήταν στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Τώρα απλά απόλαυσε το και όλα θα πάνε τέλεια!!

καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κοπέλα μου!!!

Λογικα ειμ σχεδον 3 εβδομαδων... Ευχαριστω πολυυυ αλλα θα το απολαυσω αφου μαθω οτι ειν ενδομητριο κ ακουσω καρδουλα ❤

Μαζί πάμε και στην ηλικία σχεδόν!!! 30 εγώ!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Sadri09 είπε:

Τελεια ειναι η χοριακη σου μπραβο κοριτσακι μου.να το χαρείς οσο δεν πάει αυτο το μαγικό ταξίδι :x

• Ευχαριστώ 1

Just now, vasiliki2020 είπε:

Τελεια ειναι η χοριακη σου μπραβο κοριτσακι μου.να το χαρείς οσο δεν πάει αυτο το μαγικό ταξίδι :x

Ευχαριστω πολυ πολυ ολα θα στρωσουν μολις ακουσω και καρδουλα ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...