-
Από την διαχείριση / Admin news
-
21 minutes ago, little miracle said:
Συμφωνω με την @kate82 απλα την εχεις γλιτωσει και δεν σου εχει συμβει. Ισως επειδη οπως λες οι περισσοτεροι ξερουν και το θεμα σου κι εχουν τακτ στον περιγυρο σου. Δεν ξερω και την ηλικια σου και το ποσο καιρο εισαι με τον αγαπημενο σου, ισως πλεον εχουν αντιληφθει κι οτι κατι παιζει η πιστευουν οτι δεν θελετε παιδι, γιατι συνηθως τις αγενεις ερωτησεις τις κανουν τα πρωτα χρονια γαμου/σχεσης. Πιστεψε με αν τα ακουγες, τα εβλεπες, τα εισεπραττες , δεν θα ησουν τοσο ψυχραιμη. Επισης καθε ανθρωπος εχει αλλη κραση κι αλλες αντοχες. Κατι που εσενα μπορει να μη σε πειραξει, εμενα μπορει να με πειραξει κοκ. Τελος επειδη, το θεμα της γονεικοτητας και της προσπαθειας αποκτησης παιδιου ειναι πολυ λεπτο, προφανως και περιμενεις εν ετει 2025 ο κοσμος να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο πριν μιλησει κι οταν δεν το κανει, δικαιωμα του καθενος να απαντησει οπως θελει, να απομακρυνθει, να ξεκοψει, να κανει οτι λειτουργει καλυτερα για εκεινον. Εγω αντιστοιχα τη βουταω, σε οποιαδηποτε εγκυο και οσο ευκολα και αν της ηρθε. Δεν θα παω πχ να αρχισω να της λεω για τις αποβολες μου, για τα οσα περασα στην εγκυμοσυνη που μου μου χαρισε το παιδι μου, ουτε να την μαυριζω με ατυχεις ιστοριες φιλων και γνωστων. Αντιστοιχα αυτο λεω οτι θεωρητικα θα επρεπε να κανει και μια αλλη, να μην ερχεται δυο μηνων να μου ζηταει να της σηκωσω το μπουκαλι, να βγαζει την καρεκλα μπροστα μου και να χαιδευει νον στοπ την κοιλια της, καθως μου λεει ποσο σοκαριστηκε που εμεινε εγκυος με τη μια και τι κολεξιον ματερνιτυ ειναι καλυτερη για τους καλοκαιρινους μηνες. Γενικα η ενσυναισθηση ειναι μεγααααλο πραγμα σε τουτη τη ζωη. Κι ακομα κι αν εχω αποκτησει παιδι, το ιδιο συνεχιζουν να με ενοχλουν αυτες οι συμπεριφορες, γιατι παραμενω και θα παραμενω παντα μια υπογονιμη γυναικα. Ειναι καθαρα αυτο που ειπε η @dimi.tra οτι οπως θα σκεφτεις τι να πεις σε οποιοδηποτε ασθενη, ενας νοημων ανθρωπος με στοιχειωδη αντιληψη (θεωρητικα) οφειλει να σκεφτει τι θα πει και σε καποιον που δυσκολευεται να αποκτησει παιδι.
Συμφωνω σε ολα, με καλυψες απολυτα.
41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.
-
Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!
-
Θέματα
-
- 13.128 απαντήσεις
- 1.332.598 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.579 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.292.386 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.568 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.005 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.128 απαντήσεις
- 1.332.598 εμφανίσεις
-
- 2.730 απαντήσεις
- 170.024 εμφανίσεις
-
- 69 απαντήσεις
- 3.160 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 22 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.579 εμφανίσεις
-
- 81 απαντήσεις
- 3.390 εμφανίσεις
-
- 2.003 απαντήσεις
- 293.082 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 208 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 4.007 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα