Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Pennymav είπε:

Είχες κάποιο θεμα με τον τράχηλο;;

Καλημέρα!!!! Ναι, δυστυχώς είναι οριακά στο 2.7 και γι αυτο παρακολουθούμε τις οποίες αλλαγές στους πόνους τόσο στενά. Μου χει αυξήσει το μαγνήσιο και θα κάνω και ένεση για τα πνευμόνια μαλλον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημέρα!!!! Ναι, δυστυχώς είναι οριακά στο 2.7 και γι αυτο παρακολουθούμε τις οποίες αλλαγές στους πόνους τόσο στενά. Μου χει αυξήσει το μαγνήσιο και θα κάνω και ένεση για τα πνευμόνια μαλλον

Σήμερα τουλάχιστον εισαι καλυτερα;;

Just now, Polly1 είπε:

Ναι, κορίτσια ειμαι καλυτερα! Πήρα και τον γιατρό μου είπε ξεκουραση και αν το ξαβανιωσω να παω δευτερα

Μπραβο! Ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις! Με τετοια βροχη η μερα ειναι ιδανικη για χουχουλιασμα στο σπιτι..

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Σε ποια εβδομαδα είσαι και θα κανεις τις ενεσεις;μ ενδιαφερει και εμενα. Σ ευχαριστω 

Διαφημίσεις

Just now, iliana88 είπε:

Σε ποια εβδομαδα είσαι και θα κανεις τις ενεσεις;μ ενδιαφερει και εμενα. Σ ευχαριστω 

Όταν την κάνω θα ειμαι στην 28η.Θα κάνω μόνο μια

Εσυ την εκανες;; Σε ποια εβδομάδα εισαι;

Καλημερα σας!!Σήμερα έκλεισα την 27η εβδ. Προχθές ένοιωσα τον μπέμπη να γυργαει κουνήθηκαν τα σωθικά μου..Κ από τότε τον νιώθω όπως κ πριν σε συχνότητα Αλλά από βάθος προς τα πίσω. Μάλλον γύρισε ποπο μπροστά Κ πόδια πίσω πλάτη..Κ νομίζω τα χτυπήματα είναι στα ίδια σημεία..τηλ στον γιατρό μου είπε ότι πρέπει να κινείται..εχω αγχωθεί μην έχει λοροδεθει..χθες προσπάθησε να γυρίσει Αλλά δε τα κατάφερε.ενω πριν τα χτυπήματα τα ένοιωθα σε διαφορετικά σημεία Κ να προεξέχουν από την κοιλιά μου τώρα τίποτα..είναι προς τα πίσω. Εσείς νιώθετε στο ίδιο σημείο τα χτυπήματα?

**προχτές που έκανε αυτή την κίνηση Κ πόνεσα πολύ από την τούμπα..ύστερα είχα στο σκούπισμα λίγο Λίγο καφέ υγρα Κ μετά στοπ..

On 11/11/2019 at 9:39 ΜΜ, Murtw.st είπε:

Just now, ALEX210 είπε:

Καλημερα σας!!Σήμερα έκλεισα την 27η εβδ. Προχθές ένοιωσα τον μπέμπη να γυργαει κουνήθηκαν τα σωθικά μου..Κ από τότε τον νιώθω όπως κ πριν σε συχνότητα Αλλά από βάθος προς τα πίσω. Μάλλον γύρισε ποπο μπροστά Κ πόδια πίσω πλάτη..Κ νομίζω τα χτυπήματα είναι στα ίδια σημεία..τηλ στον γιατρό μου είπε ότι πρέπει να κινείται..εχω αγχωθεί μην έχει λοροδεθει..χθες προσπάθησε να γυρίσει Αλλά δε τα κατάφερε.ενω πριν τα χτυπήματα τα ένοιωθα σε διαφορετικά σημεία Κ να προεξέχουν από την κοιλιά μου τώρα τίποτα..είναι προς τα πίσω. Εσείς νιώθετε στο ίδιο σημείο τα χτυπήματα?

**προχτές που έκανε αυτή την κίνηση Κ πόνεσα πολύ από την τούμπα..ύστερα είχα στο σκούπισμα λίγο Λίγο καφέ υγρα Κ μετά στοπ..

Δεν νομίζω προς πρέπει να ανησυχείς. Δεν θα σου έλεγε ο γιατρός κατι; Δεν αγχωθηκε ο γιατρός και αυτό είναι καλό

πως το κατάλαβες ότι δεν κατάφερε να γυρισει; για μένα με την μικρη εμπειρία που έχω ξάπλωσε χαλάρωσε και θα ξεκινήσει να κινείται.. έτσι θα χαλαρώσεις και εσύ και ο μικρός σου 

• Μου αρέσει 1

Just now, ALEX210 said:

Πιθανον να αργησει να γυρισει απτην αλλη παλι μιας κ αρχιζουν ν στενευονται πλέον αλλα δν νομιζω να υπαρχει φοβος για κατι αλλο, αν τον νιωθεις να κινειται απλα με διαφορετικο τροπο. Κ μενα γυρισε πριν καποιες μερες κ μαλλον εκανε γενικα τουμπα γτ ηταν ορθογωνια η κοιλιά μου. Τα μωρακια μπλεκονται στο λορο συνεχως κατα τ διαρκεια της εγκυμοσύνης και ξεμπλεκονται παλι μονα τους. Αν νιωθεις πολλη ανησυχια πες στο γιατρο ν κλείσετε ενα ραντεβου για υπερηχο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ένοιωσα ότι δεν ξαναγύρισε γιατί κατάλαβα ότι δεν ολοκληρωθηκε η τούμπα..πήγε πέταξε κάτι μάλλον ποπο Κ πάλι στην ίδια θέση..δεν έκανε στροφή όπως προχθές..μένω επαρχία Κ ο γιατρός μου Είναι Αθήνα έχω ραντεβού την Παρασκευή ανυπομονώ. 

Just now, ALEX210 said:

Ένοιωσα ότι δεν ξαναγύρισε γιατί κατάλαβα ότι δεν ολοκληρωθηκε η τούμπα..πήγε πέταξε κάτι μάλλον ποπο Κ πάλι στην ίδια θέση..δεν έκανε στροφή όπως προχθές..μένω επαρχία Κ ο γιατρός μου Είναι Αθήνα έχω ραντεβού την Παρασκευή ανυπομονώ. 

Με το καλο να πας να τον δεις την Παρασκευη λοιπον! Πιστευω αν ανησυχουσε ο γιατρος θα σου ελεγε ν πας νωριτερα. Ανυπομονω κ γω ν παω να δω τη μπεμπουλα την Τεταρτη κ δεν περνανε οι μερεες..

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! @ALEX210 εφόσον τον αισθάνεσαι να κουνιέται, και σταμάτησαν τα καφέ, νομίζω ότι είναι μια χαρά, αλλά πλησιάζει και το ραντεβού με το γιατρό για να ησυχάσεις. Εμένα το μόνιμο άγχος μου είναι να τον αισθάνομαι να κουνιέται. Πως καταλαβαίνετε ότι γυρίζει; Εγώ νιώθω χτυπηματάκια και στροφούλες σε διάφορα σημεία αριστερά και δεξιά (μάλλον τα ποδαράκια) και χαμηλά στην πύελο κινήσεις μάλλον το κεφάλι. Μπορεί κάποιες φορές οι κινήσεις να επιμένουν σε συγκεκριμένο σημείο, πχ να χτυπάει αρκετές φορές αριστερά ψηλά.

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, ALEX210 είπε:

Φάε κάτι γλυκό και ξάπλωσε ανάσκελα ήρεμη. Θα το νιώσεις να κινείται και θα ξεαγχωθείς. Δεν είναι κάθε μέρα η ίδια ούτε κάνουν συνέχεια πανομοιότυπες κινήσεις. Πότε κουνιούνται, πότε κοιμούνται, πότε μπορεί να χτυπάνε σε σημείο που δεν αισθάνεσαι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...