Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου.. Εκεί που ήμουν ήρεμη όλο αυτόν το καιρό, με ανησύχησε ο γιατρός και προσπαθώ να διαχειριστώ να μην αγχωθω.. Αν θυμάστε είχα τον Απριλη ανεβασμένα τα λευκά μου αιμοσφαίρια γύρω στα 16000 χιλιάδες. Είχα κάνει και την crp και είχε βγει καλή.. Ο γυναικολόγος μου είχε αποδώσει την κατάσταση στην εγκυμοσύνη και να μην ανησυχώ και μπορεί να ανέβουν στην πορεία .. Αυτό με είχε κάνει να το ξεχάσω.. Κάνω σήμερα εξετάσεις και βγαίνουν τα λευκα 18500 και λίγο ανεβασμένα τα ουδετεροφιλα.. H crp όμως πολύ καλη.. Του τα στέλνω χωρίς ανησυχία βασιζόμενη στα λόγια του που μου είχε πει " μην ανησυχείς ειναι λόγω εγκυμοσυνης και μπορεί να ανέβουν κι άλλο".. Με παίρνει τηλ και άρχισε να μου λέει ότι επειδή ανέβηκαν κι άλλο φεύγει από το κομμάτι της Μαιευτικής και γίνεται παθολογικο πρόβλημα και καλύτερα να με δει ένας παθολόγος λοιμωξιολογος για να μου κάνει περαιτέρω έλεγχο γι αυτό.. Παίρνω τηλ τον θείο μου που είναι παθολόγος σε νοσοκομείο και με ηρεμει λέγοντας μου ότι αφού η crp είναι καλή δεν χρειάζεται να ανησυχώ και ότι λόγω αυξημενης κινητικότητας στην κυκλοφορία του αίματος εξαιτίας του μωρού συμβαίνει.. Εγώ του ανέφερα του θείου ότι φοβάμαι μην έχω κάτι άσχημο στο αίμα και μου είπε ότι αν φαινόταν κάτι τέτοιο θα το έβλεπε ο μικροβιολόγος στις αναλύσεις που κανει και θα το ανέφερε..Και μου είπε αν θέλω για να ηρεμήσω να πάω σε αιματολογο και βρήκα έναν που εξειδικευεται στην αιματολογο της κύησης.. Αλλά κοριτσια  δεν ξέρω τι να κάνω.. Αν θα πάω στον αιματολογο.. ανησυχώ μην έχω τπτ εγώ.. Ταλαιπωρηθηκα ψυχολογικά το απόγευμα.. Σε τι μπελάδες μπήκα ξαφνικά;

Συγγνωμη για το σεντόνι.. 

Κοπέλα μου καλησπέρα.

Στέλνω να σε ηρεμήσω...

Γέννησα με τα λευκά 22.000 και αφού ήδη είχα πάρει και μια εβδομάδα αντιβίωση. 

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με τα λευκά μου σε φυσιολογικά πλαίσια...ανέβαιναν συνέχεια. Ο γυναικολόγος έδειξε να ανησυχεί σε κάποιο σημείο. 

Τελικά, έκανα δύο φορές ανάλυση σε πλακάκι (ανάλυση να δουν αν έχω λευχαιμία εν ολίγοις), δεν είχα τίποτα. 

Ο οργανισμός μας αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη σαν ίωση. 

Αν σε τρώει, πήγαινε κάνε μια ανάλυση αίματος (πλακάκι) που φαίνονται τα πάντα. 

Με το καλό το μωρό σου 

• Μου αρέσει 4

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, V_baby είπε:

Τα βλέπω και χαίρομαι!!! Λοιπόν, εγώ ήθελα να βγει Λέων!!!! Δεν ήθελα καρκινακι να σου πω!!! Είμαι υδροχοος και έτσι από περιέργεια έψαξα και είδα ότι Υδροχόος με παιδί καρκινακι είναι ο πιο χάλια συνδυασμός που υπάρχει!!! Χαχαχαχα... Βέβαια και ο δίδυμος δεν είναι και ο,τι καλύτερο!!! Δεν τους πολυσυμπαθω και εγώ, αλλά είναι ο αδερφός μου που τον αγαπώ (Μάλλον εξαίρεση)!!! Η μάνα μου είναι καρκίνος και η νυφουλα μου!!! Είναι πολύ συναισθηματισμός για έναν Υδροχόο!!! Χαχαχα... Θα δείξει!!!!

Αλήθεια??!! Και εγώ Υδροχόος είμαι αλλά δεν το είχα ψάξει!!:-D

@Τζινα38 πολύ χαίρομαι που θα την πάρετε σπίτι!!! Είναι από τις στιγμές που σκέφτομαι συνέχεια!! Άντε, σιγά σιγά θα μας ενημερώνεις και για το τι μας περιμένει!!

• Μου αρέσει 2

Just now, V_baby είπε:

Τα βλέπω και χαίρομαι!!! Λοιπόν, εγώ ήθελα να βγει Λέων!!!! Δεν ήθελα καρκινακι να σου πω!!! Είμαι υδροχοος και έτσι από περιέργεια έψαξα και είδα ότι Υδροχόος με παιδί καρκινακι είναι ο πιο χάλια συνδυασμός που υπάρχει!!! Χαχαχαχα... Βέβαια και ο δίδυμος δεν είναι και ο,τι καλύτερο!!! Δεν τους πολυσυμπαθω και εγώ, αλλά είναι ο αδερφός μου που τον αγαπώ (Μάλλον εξαίρεση)!!! Η μάνα μου είναι καρκίνος και η νυφουλα μου!!! Είναι πολύ συναισθηματισμός για έναν Υδροχόο!!! Χαχαχα... Θα δείξει!!!!

Λοιπόν άκου να δεις όταν μου είπαν ότι θα με βάλουν να γεννήσω 22 Μαίου  λέω στον ειδικευόμενο..γιατρέ δεν γίνεται να γεννήσω Τετάρτη (20/5) και μου λέει αφού εσύ έκλαιγες που θα γεννήσεις Παρασκευή τώρα τι σε έπιασε και θες να γεννήσεις 2 μέρες νωρίτερα;;; Και απαντάω εγώ σοβαρότατη

Γιατί γιατρέ μου την Τετάρτη το παιδάκι μου θα γεννηθεί ταύρος ενώ την Παρασκευή διδυμος ξέρετε τι θα πει να έχεις 2 αδέρφια και άντρα δίδυμο;; Γιατί να έχω και παιδί δίδυμο λυπηθείτε με την καψερη;;;; Έσκασε στα γελια ο γιατρός και μου απαντάει ότι είναι τρελή χαχαχχα

• Χαχα 6

mfzgp3.png4QgMp3.png

@Τζινα38 χαίρομαι πολύ με τα νέα σου και που την πήρες αγκαλίτσα.. Θα ήταν απίστευτο συναίσθημα..ήρθε ο καιρός να πάτε σπιτάκι σας... 

Για το τι γίνεται με τα μαιευτήρια λέω να πάρω αυτές τις μέρες κι εγώ ένα τηλ ξανά να ενημερωθώ αν άλλαξε κάτι.. Αν και δεν νομίζω.. 

@iwanna24 σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση.. Κι εμένα ξεκίνησαν τα λευκα υψηλά να είναι στο όριο κι όλο ανέβαιναν.. Μεχρι που τώρα ο γιατρός έδειξε μια μικρή ανησυχία και το ψάχνω ώστε να ηρεμήσω από αυτό.. Οντως με καθησυχαζει να ακούω περιπτώσεις που είχαν το ίδιο θέμα και πήγαν στο τέλος όλα καλά.. Ναι αυτό με ρώτησε ο γυναικολόγος και ο παθολόγος αν έγινε η ανάλυση των λευκών με πλακάκι.. Γιατί κανονικά μου είπε ο παθολόγος όταν είναι τόσο υψηλά πρέπει να το κάνουν μόνοι τους οι μικροβιολόγοι κι όχι να τους έχει ζητηθεί.. Και πήρα το μικροβιολόγο χθες και μου είπε ότι χρησιμοποίησε πλακάκι και  δεν είδε στην ανάλυση  κάτι αλλοιωμένο.. Βέβαια τώρα που θα πάω στον αιματολογο σίγουρα θα μου πει να ξανακανω την ανάλυση με πλακάκι κι ότι άλλο χρειάζεται.. Γι αυτό και πάω σε ειδικό που είναι ο πλέον αρμόδιος να μου το ξεκαθαρίσει και να μου το εξηγήσει αναλυτικά.. μετά από πόσο διάστημα σου έπεσαν; σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε παιδιά όλοι οι Υδροχόοι εδώ είμαστε? Τρελλη επιτυχία λεμεεε χάχα!!!! εγώ ή μαμά μου κ ο μπαμπάς μου υδροχόοι. Χαμουλης. Ο άντρας μου λέων κ τα αγορια μου παρθένοι  οποτε δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγω ανυπομονώ να βγάλω δίδυμακι μπας κ με καταλάβει κάποιος εδώ μέσα!!

@Τζινα38 πόσο χαίρομαι για σένα!!!!!! Μου είναι αξέχαστη κ μένα η στιγμή που μου είχαν δώσει τον μπέμπη αγκαλιά  όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα κ μου είχαν πει αν καταφέρω να τον ταισω με το μπιμπερό θα μας τον δώσουν την επόμενη να φύγουμε μαζί από την κλινική. Ετοιμάσου να γίνετε αυτοκόλλητακια για να την χορτασεις τόσο πολύ που θα σου έχει λείψει!!! Επίσης μην στεναχωριέσαι για τον θηλασμό.. Έκανες τρομερή προσπάθεια κ δεν είναι στο χέρι σου μάλλον από εδώ κ πέρα. Αν όμως είχες πάρει απόφαση να συνεχίσετε, θα σου έλεγα να ρωτήσεις πρώτα μια σύμβουλο θηλασμου ή κάποια από τις ομάδες θηλασμου πριν το κόψεις.. στην ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες που είμαι αρκετά χρόνια έχω διαβάσει πραγματικά τόσο πολλές ιστορίες παρόμοιες, άλλες με σοβαρές ασθένειες, χειρουργεία κ ένα σωρό άλλα κ τλκ κατά 90% υπάρχουν συμβατά φάρμακα με τον θηλασμό. 

• Μου αρέσει 3

b3Egp2.png

Πολύ Υδροχόος σε αυτήν την ομάδα τελικά!!! Χαχαχαχα.. Δεν το περίμενα!!! Κορίτσια βρηκα σε 2-3 άρθρα σχετικά ότι είναι χάλια συνδυασμός με παιδί καρκινακι. Αφήστε!!! Αφού έλεγα μήπως να ελπίζω για δίδυμο;;; Χαχαχχα..όχι όχι πλάκα έκανα!!!! Καρκινακι, το πήρα απόφαση!!! :razz: Ήθελα λιονταράκι, αλλά πάει αυτή η εναλλακτική... Καρκινακι και πάλι καρκινακι!!!χαχαχαχαχα...

• Χαχα 2

Lilypie - (I2vc)

Just now, V_baby είπε:

Πολύ Υδροχόος σε αυτήν την ομάδα τελικά!!! Χαχαχαχα.. Δεν το περίμενα!!! Κορίτσια βρηκα σε 2-3 άρθρα σχετικά ότι είναι χάλια συνδυασμός με παιδί καρκινακι. Αφήστε!!! Αφού έλεγα μήπως να ελπίζω για δίδυμο;;; Χαχαχχα..όχι όχι πλάκα έκανα!!!! Καρκινακι, το πήρα απόφαση!!! :razz: Ήθελα λιονταράκι, αλλά πάει αυτή η εναλλακτική... Καρκινακι και πάλι καρκινακι!!!χαχαχαχαχα...

:grin: εγώ στον μεγάλο είχα μια χαρά.... Θα έβγαινε ζυγός υποτίθεται κ πολύ μου άρεσε! Έλεγα κιόλας πω πω Παναγία μου πάλι καλά.. Παραλίγο παρθένος κ τι θα εκανα??? Χάχα! Τλκ γέννησα ένα μήνα πριν κ όταν μου είπε η μαία ότι έχω διαστολη κ γενναω έπαθα το πρώτο σοκ! Μόλις συνήλθα, συνειδητοποίησα ότι θα είναι κ παρθένος παθαίνω κ το 2ο στα καπάκια :grin: το 3ο σοκ ήρθε όταν διαπίστωσα ότι κ ο μικρός για παρθένος προορίζεται.. Περίμενα μπας κ βγει νωρίτερα αλλά εκειιιι στην ώρα του ήρθε χάχα! Τλκ όμως τα καλύτερα παιδιά τα παρθενακια!!πολύ ήσυχοι κ οι 2. Τώρα όταν μεγαλώσουν δεν ξερω ας αναλάβουν οι νύφες. Χαχα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

b3Egp2.png

Με το καλο να την πάρετε σπίτι τη μπουμπουκα σας @Τζινα38 μου!! Η πιο χαρούμενη μέρα σας θα είναι!!

Όσο για το θηλασμό να ξέρεις πως πολλές φορές τσάμπα τον κόβουν κάποιες μητέρες μιας και τα φάρμακα είναι συμβατά! 

Φίλη μου δεν θηλασε το πρώτο της παιδί γιατί έπρεπε να ξεκινήσει μετά τις 40 μέρες τις ενέσεις για τη σκλήρυνση, που τελικά ήταν συμβατές αλλά οι γιατροί είχαν μαύρα μεσάνυχτα.. Το δεύτερο της παιδί ακόμα το θηλάζει και είναι 2 χρονών!!! Αλλαξε παιδίατρο, βρήκε και σύμβουλο θηλασμού και όλα πήγαν ρολόι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Just now, "Gigi" είπε:

Τι έγινε βρε παιδιά όλοι οι Υδροχόοι εδώ είμαστε? Τρελλη επιτυχία λεμεεε χάχα!!!! εγώ ή μαμά μου κ ο μπαμπάς μου υδροχόοι. Χαμουλης. Ο άντρας μου λέων κ τα αγορια μου παρθένοι  οποτε δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγω ανυπομονώ να βγάλω δίδυμακι μπας κ με καταλάβει κάποιος εδώ μέσα!!

@Τζινα38 πόσο χαίρομαι για σένα!!!!!! Μου είναι αξέχαστη κ μένα η στιγμή που μου είχαν δώσει τον μπέμπη αγκαλιά  όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα κ μου είχαν πει αν καταφέρω να τον ταισω με το μπιμπερό θα μας τον δώσουν την επόμενη να φύγουμε μαζί από την κλινική. Ετοιμάσου να γίνετε αυτοκόλλητακια για να την χορτασεις τόσο πολύ που θα σου έχει λείψει!!! Επίσης μην στεναχωριέσαι για τον θηλασμό.. Έκανες τρομερή προσπάθεια κ δεν είναι στο χέρι σου μάλλον από εδώ κ πέρα. Αν όμως είχες πάρει απόφαση να συνεχίσετε, θα σου έλεγα να ρωτήσεις πρώτα μια σύμβουλο θηλασμου ή κάποια από τις ομάδες θηλασμου πριν το κόψεις.. στην ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες που είμαι αρκετά χρόνια έχω διαβάσει πραγματικά τόσο πολλές ιστορίες παρόμοιες, άλλες με σοβαρές ασθένειες, χειρουργεία κ ένα σωρό άλλα κ τλκ κατά 90% υπάρχουν συμβατά φάρμακα με τον θηλασμό. 

Αλήθεια είχες και εσύ το παιδάκι σου θερμοκοιτίδα;;; Δεν το ήξερα.. μπορεί να το είχες αναφέρει και να μην το πρόσεξα..

όσο για τον θηλασμό δυστυχώς είμαι ατυχή.. οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων  είναι δύο και είναι επιτρεπτή η μια από τις δύο ουσίες την οποία έχω δοκιμασει παλιότερα και μου έκανε πολλές παρενέργειες και μια από αυτές ανεβάζει τα ηπατικά που σε μένα είναι ανεβασμένα ακόμη.. για την δεύτερη δραστική ουσία έχουν γίνει πολλές έρευνες εδώ και χρόνια (από το 1999) αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη αν επιτρέπεται οπότε δεν το συστήνουν οι δικοί μας γιατροί 

• Μου αρέσει 2

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τζινα38 είπε:

Αλήθεια είχες και εσύ το παιδάκι σου θερμοκοιτίδα;;; Δεν το ήξερα.. μπορεί να το είχες αναφέρει και να μην το πρόσεξα..

όσο για τον θηλασμό δυστυχώς είμαι ατυχή.. οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων  είναι δύο και είναι επιτρεπτή η μια από τις δύο ουσίες την οποία έχω δοκιμασει παλιότερα και μου έκανε πολλές παρενέργειες και μια από αυτές ανεβάζει τα ηπατικά που σε μένα είναι ανεβασμένα ακόμη.. για την δεύτερη δραστική ουσία έχουν γίνει πολλές έρευνες εδώ και χρόνια (από το 1999) αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη αν επιτρέπεται οπότε δεν το συστήνουν οι δικοί μας γιατροί 

Ψαξτο κ στο lactancia να σαι σιγουρη..αλλα νομιζω οτι αν θες να συνεχισεις το θηλασμό σιγουρα θα υπαρχει τροπος..καλυτε μια σύμβουλος θηλασμου θα σου λύσει ολες τις αποριες..κ απ οτι εχω καταλαβει απ αυτα που διαβαζω οι πρσ γιατροι ειναι λιγο μπακαληδες με το θεμα θηλασμος..οποτε ψαξτο αν θες!!! Καλες αγκαλιεςκ περιμένουμε νεακια!!!

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Βρε κορίτσια, σας διαβάζω και μου φεύγουν οι ανήσυχιες! Αφηστε που χαζό γελάω μόνη μου με αυτά που διαβάζω! Όσες έχετε αγορακια κρατηθείτε μη βγάλετε δίδυμους!! :-D εμείς αν φάμε όλον τον μήνα πάμε για λιονταράκι, αλλιώς για καρκινακι. Μαμά παρθένος και μπαμπάς υδροχοος

4 ώρες πρίν, Emma9 είπε:

Ψαξτο κ στο lactancia να σαι σιγουρη..αλλα νομιζω οτι αν θες να συνεχισεις το θηλασμό σιγουρα θα υπαρχει τροπος..καλυτε μια σύμβουλος θηλασμου θα σου λύσει ολες τις αποριες..κ απ οτι εχω καταλαβει απ αυτα που διαβαζω οι πρσ γιατροι ειναι λιγο μπακαληδες με το θεμα θηλασμος..οποτε ψαξτο αν θες!!! Καλες αγκαλιεςκ περιμένουμε νεακια!!!

Τι έψαξα πολύ αγάπη έχω μιλήσει και μαία και σύμβουλο θηλασμού και ήταν αρνητικές και οι δύο.. συγκεκριμένα η σύμβουλος μου είπε ούτε να το σκέφτεται μπορεί να προκαλέσεις εγκεφαλικές βλάβες στο μωρό... Οι γιατροί μου από την μια μου είπαν ότι αν θέλω να συνεχίσω για λίγο ακόμα αλλά από την άλλη στις έρευνες υπάρχουν ευρήματα που έχουν προκληθεί σωματικές βλάβες σε μωρά οπότε και από εκεί μου λένε μην τυχών γίνει τίποτα και έχει θέματα το μωρό μετά ενώ είναι υγιείς... 

Γι αυτό λέω ότι είναι ατυχή με την δραστική ουσία, γιατί αυτή που επιτρέπεται εμένα δεν μου κάνει στον οργανισμό μου και μου προκαλεί παρενέργειες που είναι επικίνδυνες για την πάθηση μου αν μπορούσα να την πάρω θα θήλαζα κανονικά

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

mfzgp3.png4QgMp3.png

Καλημέρα!!!

Αφού στο είπαν και ειδικοί για το θηλασμό τότε είναι μάλλον μονόδρομος ο αποθηλασμος!!! Ας είστε καλά ψυχικά και σωματικά και η καλύτερη τροφη για το μωρό σου είναι η αγάπη σας και οι αγκαλιές σας!!!! Με το καλο να την πάρετε σπίτι ❤❤❤

• Μου αρέσει 3

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...