Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Εγώ τσαντα για έξω θα έχω μια απλή τσαντα πλάτης με αρκετές θήκες.. Θα βάζω και τα πράγματα μου μέσα! Δε σκέφτηκα ποτέ να αγοράσω τσαντα αλλαξιέρα ;)

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emma9 είπε:

Λοιπον για τσαντα κοριτσια μου εγω πηρα αυτη κλασσικη που εμφανιζεται διαφημιστική συνεχεια στο φμπ;;σε πολλα χρωματα;;που εχει κ τσεπακια σαν θερμο για τα μπιμπερο;;την εχετε δει;;τη παρηγγειλα μου ρθε μια χαρα φαινεται..τωρα στη πραξη θα τη τσεκαρω..αυτη ουσιαστικα ειναι backpack αλλα εχει αν θες κ λαβη απ το χερι να τη κρατήσεις!

Κοριτσια ζωαρα..μου φαινεται θα πεταχτω θεσσαλονικη να γεννησω,την αγαπω ετσι κ αλλιως οποτε..

Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μικρουλι σου κ να ναι κ αυτο κ εσυ υγιεστατοι!!! Υπομονη δεν εμεινε πολυ!!! Καλωσηρθες στη παρεα μας!!

Ολα μια χαρα θα ναι κοριτσι μου!!! 

Πόσο την πήρες;;; Γιατί και εγω τέτοια θέλω να πάρω άλλα τις βρίσκω όλες ακριβά!!! Στο amazon είναι πολύ πιο φθηνές...

Lilypie - (I2vc)

Just now, _marjio είπε:

Δε νομίζω να πειράζει!!  Έχει στρωματακι καλό η καλαθουνα?? Μια χαρά θα είναι πιστεύω.. 

Και εγώ ακόμα δε την έχω στήσει τη κουνια και δε θα το κάνω πριν γεννήσω..  θα βάλω τον άντρα μου αφού γεννήσω να τη στησει και να τη κολλήσουμε δίπλα στο κρεβάτι μας χωρίς το πλαϊνό κάγκελο :wink:

Έχω πάρει επιπλέον καλό στρώμα το οποίο βέβαια μου φαίνεται λίγο μεγάλο για την καλαθουνα!

• Μου αρέσει 1

Κοπελες μου εμενα με τραβα η κοιλια μου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι ο γιατρος λεει οτι η μητρα μου εχει μια ταση αλλα δεν φανηκε να ανυσηχα!σας. έτυχε κ σας να σας τραβα η κοιλια σας???

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Κορίτσια τι κάνετε σήμερα? Εγώ σήμερα νιώθω ότι δε μπορώ να κουνήσω νιώθω ότι ζοριζομαι πολύ κ ψιλό πονάει κ η μέση μου όχι κάτι το τραγικό λέω του πιτσιρίκου μη βιαστεί έχουμε ακόμα λίγες μέρες να μπω στο μήνα μου να πάρεις ακόμα λίγο βάρος :P:P

Όσο αφορά τη κούνια κ εμείς μετά από κάνα δυο μήνες λέμε να τη στήσουμε τώρα θα τον έχω προς το παρών στη καλαθουνα κ αργότερα θα μπει στη κούνια οπότε δεν υπάρχει λόγος να είναι κ αυτή στα πόδια μας. Κ μένα η τσάντα που πήρα σε στιλ backpack είναι οι υπόλοιπες ήτανε πανάκριβες κ πιστεύω θα με βολεψει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , V_baby είπε:

Πόσο την πήρες;;; Γιατί και εγω τέτοια θέλω να πάρω άλλα τις βρίσκω όλες ακριβά!!! Στο amazon είναι πολύ πιο φθηνές...

Κοιτα απ οτι καταλαβα ειναι η μαρκα..κ ειχε ενα σωρο ολοιδιες απλα διαφορετικη μαρκα!! Εγω την πηρα 35 στο ιντερνετ..στο αμαζον δεν ξερω ποτε θα σου ερθει ομως..

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Καλησπέρα!Τι κάνετε;Προχθές είχα αρκετές ακανόνιστες συσπάσεις,αλλά τώρα που ξεκουράστηκα είμαι καλύτερα.Περπάτημα σκέφτομαι να ξεκινήσω από την άλλη εβδομάδα.Να είμαι προς την 37η εβδομάδα.

Τα ρουχαλάκια,σεντονάκια του μωρού είναι έτοιμα,πλυμένα και σιδερωμένα.

Τα ρουχαλάκια του μωρού που θα πάρω για το μαιευτήριο είναι κορμάκι κοντομάνικο,με ζακετούλα και παντελονάκι και καλτσούλες.Δωρακι από το μπαμπά μας! Μας αγαπάει και μας έχει καλομάθει,όλο δώρα και εκπλήξεις είναι πάντα!!!Ανάλογα τον καιρό θα του φορέσω ότι χρειαστεί.Επίσης πήρα μαζί μου και ένα σεντονάκι και μία πικέ.Βοηθάνε πολύ αν θέλουμε να βάλουμε το μωράκι μας για λίγο δίπλα μας, χωρίς να ακουμπήσει στο δικό μας σεντόνι.

Επίσης σήμερα έχει γενέθλια το πέμπτο παιδάκι μου.Μία δύσκολη γέννα αλλά τι βγήκε.Μία πριγκιπισσούλα!

• Μου αρέσει 5

Just now, Annita tsoupani είπε:

Κοπελες μου εμενα με τραβα η κοιλια μου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι ο γιατρος λεει οτι η μητρα μου εχει μια ταση αλλα δεν φανηκε να ανυσηχα!σας. έτυχε κ σας να σας τραβα η κοιλια σας???

ΝΑΙ! Αυτό που λες, κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι!

Just now, Μαρίαφi είπε:

ΝΑΙ! Αυτό που λες, κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι!

Ειναι φυσιολογικο βασικα ολη η κοιλια τραβα κ με ενοχλει θα δοκιμάσω με 3 μαγνησια

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, μια χαρά ο μπέμπης 2,700g και μου λέει ο γιατρός πήρε 650+ γραμ σε 15 μέρες, μα τι τρως? Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι... ότι και εσύ του λέω. Έχουν βαλθεί να με τρελάνουν όλοι μέρες που είναι.... Και πως είναι μεγάλο μωρό για την εβδομάδα που είμαι,δηλαδή τις 35 σήμερα και να προσέχω τι τρώω. Αχ, αχ, αχ, αχ, όσο μου λένε πρόσεχε και μη τόσο περισσότερο πεινάω από πρίν. Παρεμπιπτόντως τα πόδια μου έχουν γίνει χάλια από το πρήξιμο, παράγγειλα 1 νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια και πάλι δεν μου κάνουν, τι κατάσταση κι αυτή. 

Καλημέρα παρεάκιιι!

Τι κάνετε κορίτσια μου;

Το βράδυ είχε δροσουλα κοιμήθηκα σα πουλάκι!!

@Αφροδίτη......... μου δεν έχει να σχέση το βάρος του μωρού με αυτά που τρως εσύ!! Ημαρτον... Θα μπορούσε ισως να σου γράψει μια εξέταση να ελέγξει το σάκχαρο σου για να δείτε αν οφείλεται σε κάτι παθολογικό, αλλά συνήθως όταν η καμπύλη που κάνουμε νωρίτερα βγει καλή, δεν υπάρχει κάποιο θέμα! Επίσης αυτό που πρέπει να κοιτάνε ειναι η ανάπτυξη του μωρού. Κι εμένα είναι 3 κιλακια, αλλά παίρνει σχεδόν 200 γραμμάρια την εβδομάδα που είναι οκ. Να ξέρεις ότι και σε μένα ολοι μιλάνε για ένα μεγάλο μωράκι, αλλά όχι ότι αυτό θα είναι απαγορευτικό για φτ. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να δημιουργήσει θέμα, αλλά θα φανεί εκείνη τη στιγμή.

Να ξέρεις ότι συμπάσχω στο θεμα πρηξιματος... Σήμερα έχει πρηστεί κ το δεξί χέρι ελαφρώς... :-(Θα πάω κι εγώ να πάρω παπούτσια!

Πάντως έκοψα αλάτι ζάχαρη και φαίνεται να έχει βοηθήσει στα πόδια, όπως επίσης βοηθαει και το μασαζακι το βράδυ από το σύζυγο. Με λίγο λαδακι, αμυγδαλελαιο, ο,τι να ναι.  Αν έχεις και λάδι αρνικας ακόμα καλύτερα. 

BA68p2.png

4 ώρες πρίν, Αφροδίτη......... είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μια χαρά ο μπέμπης 2,700g και μου λέει ο γιατρός πήρε 650+ γραμ σε 15 μέρες, μα τι τρως? Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι... ότι και εσύ του λέω. Έχουν βαλθεί να με τρελάνουν όλοι μέρες που είναι.... Και πως είναι μεγάλο μωρό για την εβδομάδα που είμαι,δηλαδή τις 35 σήμερα και να προσέχω τι τρώω. Αχ, αχ, αχ, αχ, όσο μου λένε πρόσεχε και μη τόσο περισσότερο πεινάω από πρίν. Παρεμπιπτόντως τα πόδια μου έχουν γίνει χάλια από το πρήξιμο, παράγγειλα 1 νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια και πάλι δεν μου κάνουν, τι κατάσταση κι αυτή. 

Καλημερα, θα σε συμβουλευα να επαναλαβεις μια καμπυλη σακχαρου, γιατι ειναι πολυ συνηθες να ανεβει στον 8ο-9ο μηνα, αλλα δυστυχως σπανια οι γυναικολογοι το προτεινουν. Μονο οι ενδοκρινολογοι ειναι πιο εξονυχιστικοι με αυτα. Παντως αααν τυχον υπαρχει θεμα, τουλαχιστον να παρεις τα μετρα σου. Οσο για το συσχετισμο του βαρους σου με του μωρου, ειναι αβασιμο συνηθως. Προσωπικα για παραδειγμα απο τον 6ο και μετα δεν πηρα γραμμαριο, το μωρο δηλαδη επρεπε να μεινει 500γρ; Θα μας τρελανουν.. Τελικα γεννησα 38η εβδ κι η μικρη βγηκε 3060... Οποτε μια χαρα μεγαλωνε... Για το πρηξιμο, δεν ξερω τι ισχυει, γιατι δεν ειχα καθολου, αλλα νομιζω μπορει να χρειαζεται να ελεγχεις την πιεση καθημερινα. Αυτο μονο καλο μπορει να αποβει, για να τσεκαρεις οτι δεν κανεις υπερταση. Οποτε δεν χανεις τιποτα. Εγω το εκανα σε ολο το 3ο τριμηνο. Ρωτα τον γιατρο αν χρειαζεται.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα! Εννοείται ότι δεν έχει σχέση το βάρος του μωρου με το δικό σου! Απορώ πως τα ξεφουρνιζουν αυτά οι γιατροί! Ούτε είναι αντενδειξη για φτ ένα μεγαλούτσικο μωρό (σε μια υγιή έγκυο). 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Αφροδίτη......... είπε:

Τελειος ο μπομπιρακος!!! Καλε ο Χριστόςκ η παναγια τι μεγαλο;;;;;εμενα στις 34εβδ ηταν 2400 κ ηταν μικρουλι, δηλ εσενα 1βδομαδα μετα 300γρ παραπανω κ ειναι τοσο μεγαλο;;;κοριτσια θα μας τρελανουν οι γιατροι!!ποσα κιλα ειπαμε εχεις παρει;;ωχ κ αυτο πια..αστειο καταντησε!!!!με τα ποδαράκια υπομονη, βάζετα μονο ψηλα οσο μπορεις..

Κατ αλλα κοριτσια μου εχω δεν ειχα καλο βραδυ γιατι αγχωθηκα κ ξυπναγα συνεχεια..κ γιατι αγχωθηκα;;;ειμαι αστεια!! Ο μικρουλης κουνιοταν αρκετα κ αρχισε κ με ποναγε ενα κοκκαλο κατω το ηβικο οστο βασικα μαλλον κ ενιωθα σαν πιεζει..κ λεω, βρε μπας κ αποφασισε να κανει τη μεγαλη εξοδο;;;αλλα λεω τι;;ετσι μονο του πανω στη τρελα του ρθε;;δεν θα χα μια συσπαση ενα σπασιμο νερων;!;!; κ καθομουν κ εψαχνα σημαδια τοκετου..χαχχαχα..του γιατρου σας λεω ειμαι!!!! Αλλα παρ ολα αυτα ξυοναγα συνεχεια, πιεζε λιγο αυτος..καποια στιγμη ειπα..μπας κ εμπεδωνεται λεω;;τελικα τι εκανε δεν ξερω, μονο εκεινος ξερει!!

Πως ειστε σημερα κοριτσουδια;;;;;επισης πρεπει να μετριομαστε πλεον καθε μερα..να δουμε ποια λειπει κ μηπως εκανε το θαυματακι της..χαχαχαχ

• Μου αρέσει 4

sw2jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...