-
Από την διαχείριση / Admin News
-
3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:
Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα!
Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️
Κοριτσι μου!!!! Να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!! Κι εσυ να εισαι σιδερενια!!! Ποτε περναει ο καιρος βρε κοριτσια!! Η δοτρια που αργησε να βρεθει,η εγκυμοσυνη..και τωρα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!!! Τα καλυτερα για την οικογενεια σου ευχομαι!! ❤
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:
Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα!
Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️
Κοριτσι μου!!!! Να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!! Κι εσυ να εισαι σιδερενια!!! Ποτε περναει ο καιρος βρε κοριτσια!! Η δοτρια που αργησε να βρεθει,η εγκυμοσυνη..και τωρα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!!! Τα καλυτερα για την οικογενεια σου ευχομαι!! ❤
-
Καφέ Εξωσωματικής 2023 !
-
Θέματα
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 61 απαντήσεις
- 23.238 εμφανίσεις
-
- 10.830 απαντήσεις
- 1.427.158 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.330 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 1 απάντηση
- 1.424 εμφανίσεις
-
- 723 απαντήσεις
- 287.537 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.252 απαντήσεις
- 67.249 εμφανίσεις
-
- 2.750 απαντήσεις
- 171.797 εμφανίσεις
-
- 275 απαντήσεις
- 10.991 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 21 εμφανίσεις
-
- 27.485 απαντήσεις
- 2.532.764 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 12.447 εμφανίσεις
-
Μανούλες Ιουλίου 2023 1 2 3 4 83
Από Evi!, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 1.239 απαντήσεις
- 66.077 εμφανίσεις
-
- 4.552 απαντήσεις
- 242.982 εμφανίσεις
-
Εγκυμοσύνη η όχι ; 1 2 3 4 31
Από Eg93, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 461 απαντήσεις
- 36.047 εμφανίσεις
-
- 2.577 απαντήσεις
- 127.964 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Posted by Nephele78,
Συνοπτικά όλες οι εξετάσεις για εξωσωματική
Recommended by CoffeeMaker
7 reactions
Go to this post
Posted by MarGe2022,
Λίστα μελών σε διαδικασία εξωσωματικής!
Recommended by CoffeeMaker
13 reactions
Go to this post
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα